|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
6.3.2009 8:22:47   
tassika
Jutro punce, petteekkk jeuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.3.2009 8:43:33   
pilotina
dobro jutro

petek je...pa še sončen user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
6.3.2009 9:00:45   
tassika
Pri nas ni nič sončkauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
6.3.2009 9:11:41   
pilotina
zdej sm komaj vidu...mam tri zvezdice user posted image user posted image user posted image   user posted image

zginja tudi tukaj sonček tassika

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
6.3.2009 9:22:34   
Anonimen
Tuki tud ni sončija... user posted image
Punce, jst sm dons tak zaspanc... pa še huj mi je, ker jutr ne bom mogla dooolg pančkat. No.. bo pa lepo. Pride moja pričica in greva iskat zadevce.. Juupiii...
Evo jem krekerje, slabost se me loteva...

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
6.3.2009 10:18:02   
pilotina
punce moje, meni je slabo...te tablete res povzročajo slabost...vsak dan mi je huje...danes sm komaj zadržala v sebi...in to me drži ceu dan in še ponoči...baje naj bi se čez čas umirilo...jst upam no user posted image
moram pa jih nehat jemati, ko zagledam plus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
6.3.2009 10:39:41   
Anonimen
pilotina, to maš te za ovulacijo?
Joj, bogec moj... kaj morš to pit. Nč nism vesela.. No, če prinesejo plusija, pol sm. Malo potrpi. Malooo... , da se telo navadi..
Na evo enga..
user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
6.3.2009 10:46:10   
pilotina
ooo, hvala Rižkica...medvedka srčkana user posted image

za O imam ene druge (klomifren)...majo tudi stranske učinke, ampak sem se jih že navadila

te nove (aglurab) pa še dodatno pijem, ker uravnavajo inzulin v krvi in naj bi pri nekaterih pomagale urediti ciklus...bom ja stisnila zobke, veš da user posted image
saj mi je bolje zdej...moram veliko vode spit in je okej...s časom bom še kaj pogruntala user posted image

pa še na nosečniško slabost bom pripravljena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
6.3.2009 10:58:47   
malaMravljica
O Pilotinka moja, meni je tudi hudo zate, da ti je slabo in mores to prenasat. Sam ves kaj, ko bo tvoj testercek napisal Schwaher bos v miniminimili sekundici pozabila na vse probleme od prej in skakala do stropa.

Punce, jaz iscem tako lepe predloge ime in mojemu ni nic vsec. Za fantka imva sedaj enega, je bilo meni ze vedno lepo ime in sedaj sem mojega odgnala od njegovega imena za fantka. Sam za puncko, vceraj sem nasla ime Emily in sem mu sla tako vesela povedat, me je pogledal in rekel: ma lubica moja, kaj ti je otrocek naredil, da zbiras tako grda imena. user posted image user posted image user posted image  se ne morem sprijaznit, da gre tudi to ime v kos. Moj sicer meni, da bova do oktobra nasla eno super ime in se ob vsem tem zabava,  joj jaz pa nisem  vec cist prepricana. Sam veste kaj, moj dojencek bo dobil eno hudo lepo ime in pika.

vzamem 4x dvojni CB a ne. Saj bos Tassika ti tudi en paket? En paket bom v Müllerju, drugega v enem DM, tretjega v drugem DM in po cetrtega grem spet k Müllerju, da me ne bo na kassi gledala izpod cela, ce se mi mesa user posted image  

Danes sem presaltala na caj, bom pila cel dan caj in morem prit na 2 l tekocine. Vceraj sem popoldne skor 1 l na eks in mi je blo potem tako slabo, pa zvecer sem kozarec coca cole mesane s fanto in pol sem celo noc hodila lulat. Enostavno celo noc. Punce zvecer sem skuhala vecerjo za 5 oseb, spageti bolonese in zeleno solato s korenskom ter motovilc z jajcem. Baje je bilo takoooo fino, se ena punca je prej rekla, da ne bo jedla, pol je pa 3 x vzela. Sem dala v omako tisto olje s cesnom in petrsilckom, ki je ostalo od ribic in je verjetn se mal zacinlo zadevo.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
6.3.2009 11:01:21   
tassika
Ja pilotina, jaz pa jutri dobim novo wc školjko oziroma moj jo dobi za roj.dan od naših, mi imamo vedno uporabna darila. Pa pravim jaz mojmu atiju če je to zato, da bom v lepše bruhala, pa pravi da pol bi mi mogu pustit staro, ker smrdi in bi potem lažjeuser posted image . No vglavnem bom imela zdaj lepo in nesmrdečouser posted image .

Jaz sem pa nekaj čudna pa spet ne vem kaj je z mano, pomoje me malo živci dajejo, včeraj mi je bilo slabo ampak vem da zaradi tega, ker sem preveč hrane zbasala vaseuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
6.3.2009 11:05:04   
tassika
MM ja 4x 2 pakiranje to je 8 testerčkov, pomoje bi te res čudno gledali. Meni je pa ime emily všeč, drugače sem pa zadnjič v Švici vidla eno tako lepo punčko ime ji je bilo pa Lili in ji je prav pasalo pa še v  nemško okolje se je lepo zlilo. Midva imava izbor še od zadnjič in sicer David ali Zoja, jaz sem se pa zdaj zagrela še za Elo, ampak nisem še povedala mojmu, grejo pa vsa imena tudi lepo k priimku in za foro sem zračunala še numerologijo in punčki imata krasno za fantka se pa ne spomnem.

MM samo da ne bo kakšen hans, ker pol bom pa umrla od smeha. Kaj pa Ian, to je od mojega nečak in mislim da bi tudi pasala k vma in nam.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
6.3.2009 11:16:15   
Anonimen
pilotina..., stiski zobeke... , če bo hudo še medvedkov pošljem.

Tassika
hans... user posted image  Tud jst bi crknla od smeha...

mMravljica, ma ne obremenjuj se že zdej s tem... Ko bosta morala, bosta itaq našla pravega. Sicer jih je pa ogromno možnosti....

Moja bosta Lia in Liam.user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
6.3.2009 11:19:43   
pilotina
hvala malaMravljica...vem, da bom, saj bo trud v trenutku poplačan user posted image

seveda bo dobil lepo ime vaš cukrček...sam zmenit se bosta mogla user posted image ...mislim, da je povsod tako user posted image

pa saj boš še prišla v SLO...meni lahko komot kupiš 1 x dvojnega, da ne letaš tolko okoli...mi boš drugič prinesla šeenega, če bom potrebovala user posted image

ampak ti res polno kuhaš...ti je všeč kuhanje ane...jst tudi rada kuham in neki ustvarjam

tassika...user posted image  boš mela sterilno školjko, ko jo boš objemala user posted image
sam mogoče je pa res kaj na tem...več različnih zgodb je...med katerimi so tudi take, da je bilo puncam slabo kmalu po O in so bile srečke...jst držim pestke...vsaki dan bolj

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
6.3.2009 11:21:37   
pilotina
Rižkoo...Liam...sem vesela, da bo Liam...veš jst sm tudi mela v mislih to ime, pa dragemu ni blo...tko, da sva se že zmenla, da ne bo Liam

ampak ti pa ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
6.3.2009 11:32:01   
malaMravljica
Drage moje, ime za fantka ima 4 crke, ni Hans in je malo manj poznano tukaj kot v Sloveniji. Drugo ime za fantka je tudi izbrano in je tukaj drugacno, dala pa bova slovensko, ker je mojemu tudi bol vsec.

Za puncko mi je pa Lejla oz tukaj bi bila verjetno lahko tudi Leila tudi vsec. Bila bi lahko Emily Leila N... prfektno ime, moram delat naprej reklamo pri mojem, mogoce ce bi ga vsak dan slisal 3x me a.) nekam poslje b.) mu postane vsec user posted image  Joj, al pa Leila Maya N.. tudi ni slabo., pa spet Maya mojemu ni vsec.

Pilotina, ti ze dobis dve pakungi, sem se hecala, seveda bom kupila vse v eni trgovini, kaj jih pa briga kaj kupujem, oni kasirajo in to je to.  Ja, veliko ustvarjam v kuhinji, danes pa imam pavzo in ne delam nic.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.3.2009 11:40:32   
pilotina
malaMravljica...če maš že zdej v mislih tolko lepih imen, kaj bo šele do oktobra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.3.2009 11:44:14   
malaMravljica
A ne Pilotina, da izbiram sama fuuuul lepa imena user posted image   Mogoce bom za fantka se kaj spremenila. Sam ne smem povedat kaj imam, ker ce se odlocva za to, bo presenecenje in bova vedela samo midva.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
6.3.2009 12:00:38   
drobtinica29
čaw punce!

vidim da se o imenih pogovrjate,.iiii kako lepo, midva pa se še nič nisma, sicer pa je še veliko časa na pretekuser posted image

punceeeeeee!   meni je tako slabo na tenutke,... bljak,, da mi nič ne paše user posted image
samo pojstlo še vidim pred sabo, ampak še morem malo počakat, do 13, pol pa še nekaj pojest kosilca, šele nato ležanje!
se pa mi začnejo pojavlat slabosti okoli poldneva in pa do večrea!  eh, bo že vse za user posted image !

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3018
6.3.2009 12:05:05   
pilotina
res, lepa imena so user posted image

vidva kr mejta zase...bomo že zvedli, ko bo čas user posted image

ojla drobtinica29...tudi ti si boga user posted image ...kar leži, če ti pomaga...meni je to ful pomagalo

Neposredna povezava do sporočila: 3019
6.3.2009 12:21:28   
pilotina
a veste, da sm sama tu gor user posted image

kam pa ste vse šle user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
6.3.2009 12:23:52   
tassika
Evo mene nazaj s kavice. Pilotinca nisi več samauser posted image .

MM Lejla je lepo ime, moja frizerka ima Lejlo in sem se že čisto navadila.
Mi pa to dvojno poimenovanje ne potegne, ker se mi zdi predolgo oz preveč. Poznam eno evo zojo, pa zame je čisto dovolj če je samo eva. Aja pa pri Aprilčicah bodo imeli eno elo noro. To mi tudi ni, bo potem ena norauser posted image . Potem mi je že lepše Leonora in bi bila skrajšano Lea. Matr kmpliciram.  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
6.3.2009 12:27:37   
pilotina
tassika user posted image  nisem več sama

sm pojedla en mali sendviček, pa mi je že bolje...imamo eno žurko ob 14:00, ker ma sodelavec RD, pa bom še takrat papcala user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
6.3.2009 12:29:24   
tassika
Tudi jaz sem jedla tunin toast, za kosilo bo pa špargljeva juha, pa tukaj imamo končno sonček, jaz pa s taveliko marelouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
6.3.2009 12:36:41   
pilotina
fin tunin toast, fina špargljeva juha...mmm, bi jo jedla

tuki se sonček prikaže za 5 min pol pa spet izgine...vmes pa, ne boste verjele, je padala sodra...se obrnem proti oknu in vidim kako led tolče po šipi, na zgornjem hribu pa sije sonce user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
6.3.2009 12:37:55   
Anonimen
pilotina, evo tud mene...
Prv lepo, da ti je Liam všeč... boš lahko enga malčka po tem imenu klicala... , mojga malčka. user posted image
Sm pa lih s kosilčka. Sva šla v Maxija darilčka kupit za mamo njegovo, ma dons roj. dan, pa sva ceeel krog nardila, pol se šla pa nabasat... jst z chicknom... moj pa s solatko z lososom.. mmmm, sm bla pravi dec, ko sm se basala.., on pa tko lepo z uno solatko...
Je bla not majoneza, nism je dala vn. Je to narobe?

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.