|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
5.3.2009 9:13:42   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

a veste kaj...mi delate gušte s kavico...če bo vikend in bom fraj pičim k vam user posted image

Pilotinca! Vikend bo!! Zagotovo! Baje pride takoj za petkom!! user posted image user posted image  Fraj bi tudi lahko bila... In potem prileti v Ljubljano na en doooolg čvek!!! NUJNO!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
5.3.2009 9:28:01   
malaMravljica
sem prisla nekaj napisat, da boste lahko pogledale kaj pravi moj ticker user posted image user posted image user posted image  deseti teden je koncan! Tako sem vesela. Sedaj dopoldne se odpravljam pogledat na tisti neke vrste sejemcek rabljene opreme. Niti sanja se mi ne kako to izgleda.

Ja, bilo bi super, ce nas bo veliko. Ce se dobimo kje drugje boste mogle pa mal zavlect kavo, ker jaz imam ob 16.40 pregled. Ma, se bomo ze zmenile.

Ok, moj trebuh tudi zjutraj ni vec raven, se torej zares ze pozna user posted image  

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
5.3.2009 9:34:12   
sonček85
tinuška:srečno danes na pregleduuser posted image user posted image user posted image
tassika:tudi tebi user posted image kako je super medo mojuser posted image user posted image
rižkoo:ja te že čakava  z Aleksom ,saj moj delauser posted image user posted image ti kr pokliči saj imaš cifro jauser posted image user posted image in vse bo ok ,nikar ne skrbiuser posted image user posted image
pilotina:ja naša psička se je gonila in vsako leto k je bilo tko je bil doma in vse(če je šel za pol dneva pa nazaj) ,zdaj je pa kr izginil,tudi psička ga full pogreša in jaz sem rekla da točno vem kaj je bilo.Sosed pri mamici je full nesramen in ko sva šli s psičko k njim v bližino hiše da vidim če ga imajo tam kje (čula sem lajež ,a kaj k ne moreš kr vdret tam) je tko žalostno gledala ker je točno vedela da se je tam nekaj pripetilo njenemu prijateljčku.Ni pa bil to njen osvajalec,ker ona je nemška ovčarka un pa saj si videla kaki mali pižlek srčkan je bil
Ja 28.2 je bilo 3m user posted image user posted image user posted image user posted image
mm:jutri pa v 11tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa v 34t v sobotouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
5.3.2009 9:38:34   
tassika
MM eno vprašanje, koliko pri vas stane digitalni CB, jaz sem pri nas našla samo na nakupovanju.net 2x pakiran za 20 eur pa ne vem a je ro drago ali ne.user posted image

KLIK

< Sporočilo je popravil tassika -- 5.3.2009 9:39:14 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
5.3.2009 9:48:35   
malaMravljica
Tassika, jaz sem mojega vedno vzela v Dm ali müller in je dvojno pakiranje ene 12 eur.

Poglej tukaj imam en link, http://www.apomio.de/suche/CLEARBLU.html   in poglej ceno za cetri izdelek, dvojno pakiranje.
Ej, potem grem mimo ene drogerije, lahko grem pogledat in povej za kolko in kaj, pa ce hoces kupim. Aja, Cb je pri meni se vedno + pokazal user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
5.3.2009 10:00:08   
maj2009
dobro jutro še od mene!
sm rabla 10 minut da sm vs za nazaj prebrala!
ja itak, da sm jst tud za enga sokca, itak sm doma na bolniški do lj mam pa 30minut, sploh ni panike!user posted image

učeri sm šla pa v mš za zgodnjo nosečnost in mi je blo kr zanimivo, je trajal 1.45 ure. nas je blo ful velik oktobrk tam. Nam je predavala babica Trček, ta ki ima tud telovadbo za nosečnice v otelu. ja nosečke mormo 2l tekočine na dan popit, jst sm se kr pomirila, ker je rekla da lahko nosečnica popije 1l mleka na dan, tko da to pomen samo še 1l vode!user posted image
pa paštetke, konzerve in kar je v pločevinkah je tud rekla, da ni dobr jest, pa hrenouke tud ne! jst mam pa zdej ful rada paštete.user posted image   pa rekla je da je normalno da se zrediš za 11kg kar je več je že preveč. mi je blo kr zanimivo, čeprou ene stvari itak že vemo, ane?
uglavnm ni mi blo žou, da sm šla.

sm bla pa zvečer tok zmatrana da spolh nism pršla do računalnika, pa itak mi je zvečer slabo, tko da sm zdele se prklopla.
dons sm mela lepe sanje, da smo s sorodniki na morju in da sm mela že kr ornk trebuščka. mi je blo tko lepo ko sm se zbudla.user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
5.3.2009 10:06:31   
malaMravljica
Maj

super, da prides tudi ti user posted image user posted image
pa super za to materinsko solo. Nam bos naprej porocala a ne, da vidimo kolk si zapomnis user posted image user posted image  Tukaj se pa zacne neka kombinacija materinske sole in aerobike tam v dvajsetem tednu. Bom sla tudi jaz.

Kaj 2 l na dan. Jaz se tako matram in spijem 0,5 l. Joooj, ne vem kaj naj naredim s tem pitjem.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 5.3.2009 10:07:09 >

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
5.3.2009 10:11:21   
maj2009
mm ja to je blo samo eno predavanje. tko da pred poletjem mislm, da je rekla 17.6. pa se začnejo predavanja za pozno nosečnost ki trajajo kr 2x na teden in mislm, da 2 mesca, tko da bova midva šla kr junija že na ta predavanja, ker pol je poletje, pa dopusti pa pred koncem avgusta itak ne bojo mel predavanj, pol je pa itak že september in mamo itak velik dela same s sabo da bomo vse zrihtale do našga mesca oktobra.

kdaj že prfrčiš k nm dol?

Neposredna povezava do sporočila: 2958
5.3.2009 10:18:00   
pilotina
malaMravljica...sm ti kar ZS poslala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
5.3.2009 10:25:04   
malaMravljica
Maj, mislim da ze v sredo, potem v ponedeljek imam pa ze nsuser posted image  

sedaj sem pa ze zrihtana za it na tisti otzroski bazar. Ce dobim kaksno lepo zimsko vreco jo bom vzela.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
5.3.2009 10:26:17   
tassika
MM v kateri konec SLO pa greš, kje so tvoji doma?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2961
5.3.2009 10:30:48   
malaMravljica
Tassika, zs imas

In sedaj zares grem. Se beremo kasneje.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
5.3.2009 10:32:01   
pilotina
mm, če me še bereš, mi prosim vzami 2 paketka po 2

Neposredna povezava do sporočila: 2963
5.3.2009 10:34:19   
tassika
MM odgovrila, ostalo pa se zmenimo zvečer, a veš kako hitro bo tukaj sreda in ti pri nas, čakaj da pogledam če bo drug teden lepo vremeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
5.3.2009 10:46:01   
Anonimen
maj2009, full fajn za predavanja... jst bi tud šla. Če bi bolj pozorno brala, bi se ti pridružla. :-)
Iii jst sm pa na moj tickerček pogledala in je dons 9 teden... waaau.. sm kr pozabla spremljat. Uf, sm šla čez une dneve...

Bejbike, lepo bi blo, da se vse dobimo.., jst bi bla prv vesela. Itaq mam filing kot bi vas že poznala.

Tassika, jst sm CB kupla v lekarni za 8 EUR. Sej to ni tolk...
Dej mi plis popravi, ko ti bo uspel.. v tabelci. Pregled 10.3., NS 7.4. Sprememba. Hvala, pridkana si.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
5.3.2009 10:47:50   
tassika
Rižko a digitalnega ali navadnega, jaz bi se malo preseravalauser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 5.3.2009 10:51:13 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
5.3.2009 10:50:48   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             15.03.2009
02. U*                        27                    Tržič                   19.03.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
04. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009
05. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
06. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.03.2009
07. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.03.2009
08. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
09. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
10. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
11. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.03.2009
12. miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
13. nincrli                   24                  ok.Maribora           xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
01. MalaMravljica 12.10.78 (30)  Nemčija      9.3./16.3NS 02.10/2009
02. Maj2009         18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/23.3.NS    10/2009
03. Rižko               20.06.82 (26)  Celje           10.3./7.4.NS  10/2009
04. Nogavica        18.05.77 (31)   Maribor       13.3.09      20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja             33               Cerknica       
08. Twixy            10.2.81 (28)       Nemčija                     05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
5.3.2009 10:51:21   
Anonimen
Tassika
Aaaa, razumem... Jst sm kupla navadnega. No pol pa le naroči mM naj ti prinese, da se mal.. preseravčkaš..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
5.3.2009 10:53:15   
tassika
ja sej še ne vem, odvisno kdaj se bomo zmenile za kvico, M bi po tvojem koledarčku mogla dobit 16, kar naenkrat se mi blazno vleče, pa vem da je samo 25% možnosti, pa se trudim ne mislit, pa se mi že zdi da bo to ful hitro, potem se mi spet vleče, pa še mal manj gužve je v službi pa imam čas mal brskat pa zapravljat user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
5.3.2009 10:59:54   
pilotina
maj...ja za paštete pravijo, da niso ravno priporočljive...pa hrenovke in vsa taka zmiksana salama...mi je prijateljica pravila, ki je že 4x mela ss in je v peti nosečnosti (je rodila zdravo deklico user posted image ) ful pazila pri vsem...tko, da se je za vse pozanimala in ji verjamem...povedala mi je, da recimo plečko, ki je sestavljena iz enega kosa mesa, lahko jem med nosečnostjo...kake zmiksane šunke pa ne...za paštete pa je edina izjema tunina pašte, ki se jo načelima lahko je

malaMravljica...lepo se imej in kupi kej lepega user posted image

Rižkoo...user posted image ...šla si čez krizno user posted image

tassika...sem klicala prejšnji teden v IT, pa sploh še nimajo digitalnega CB user posted image ...nism mogla verjet

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
5.3.2009 11:04:10   
Anonimen
Tassika
Čist te razumem...
A mi verjameš, da se je meni tud tko dooolgo vleklo, jst sm bla čist konc.. štela sm minute in sm bla totalno nepotrpežljiva in... no, sej zato sm bla pa že 2x na pregledu.. čez 5 dni je pa komaj prvi pregled. Štekam te in... tko bo. Pa tud, če bo zdej M, ne bodi razočarana..., sej sta komaj začela... Sej veš, midva sva čakala in je šlo pet M mimo, šeste ni blo več. Mi je blo tko hudo čakat in sploh, ko sm jo dobila... pol pa kr odmisliš in se sprijazniš in je ni več... Hitro boš lepa nosečkica. Hitro...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
5.3.2009 11:04:15   
tassika
Haha jih ne rabijo, so zadovoljni z listkiuser posted image .

Pilotina, pa ko boš noseča se ne preveč obremenjevati s prehrano, ne je se surovega mesa, morskih sadežev, velikih rib (morskega psa - zaradi svinca)pršuta in plesnivih sirov + tiramisu in ostalo kar lahko prdela salmonelo. Meni so hrenavke tko pasale da je bilo groza, pa saj jih skuhaš. Ne vem no potem se res lahko je samo juho in makarone. Mislim, da uspešna nosečnost ni odvisna od prehrane, razen če se z njo zastrupiš.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
5.3.2009 11:18:26   
maj2009
ma ja sej pol res sm lahko samo na mleku in mlečnih izdelkih, rib ne maram glih preveč, hrenouke si bom pa zihr prvošla ker to je pa kriza...ne smeš tistga....ne smeš tega....user posted image zdele do ns  (13t) se bom res ful pazla .

dej sonček javi se pa povej, kaj si ti jedla in kaj ješ!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
5.3.2009 11:18:32   
pilotina
tassika...maš popolnoma prau...sm hotla sam maj povedat, da mi je ta prijateljica ravno o paštetah govorila

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
5.3.2009 11:35:43   
pilotina
tinuška...veš, da...ko bom v LJ vam sigurno javim user posted image

sonček...žalostno...kako grdo je to user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.