|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
5.3.2009 19:07:36   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

spps in Najaa najlepša hvala za čestitke .... to je bilo zdaj pa res zasluženo, ker sem tudi ogrom truda  in časa vložla v tole, zato sem pa bila prej tako malo na RRuser posted image

čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
5.3.2009 19:08:08   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

naj še kira reče prosim da ji telefon skos zvoniiiiii... tk so me razjezil dans ej... ma vsi me kličejo, če sm še doma, pa kok to da sm še doma, zakaj še nism šla... kaj ti te jaz vem zakaj..user posted image user posted image user posted image

pa niti še nismo 8 marca... mam še 3dni cajta da kam grem...

sm tak sms napisala pa ga usem poslala, da so se mi kr usi začel pol opravičevat in napisal da se slišmo ko bo to vse za mano... no in zdej ... mam KONČNO mir user posted image
jejuser posted image

uhh... svašta

Ne govori, vem kak ti je.Jaz sem šla tastu pa tašči na obisk, pa mi rečeta, ti si pa kar tleuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem se morala zadržat, da nisem pop.....Potem sem jima pa kar rekla, da bomo še dolgo čakal.user posted image

Sicer pa imajo pri njih vojno območje, moj vsakec pri 12 že šprica, kao ker je učiteljica mutava, zraven pa že mami grozi z nožem, pa čist je izven kontrole, tak da je mu moj še par jih napel, ampak nič ne pomagauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 5.3.2009 19:10:56 >

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
5.3.2009 19:10:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

naj še kira reče prosim da ji telefon skos zvoniiiiii... tk so me razjezil dans ej... ma vsi me kličejo, če sm še doma, pa kok to da sm še doma, zakaj še nism šla... kaj ti te jaz vem zakaj..user posted image user posted image user posted image

sm tak sms napisala pa ga usem poslala, da so se mi kr usi začel pol opravičevat in napisal da se slišmo ko bo to vse za mano... no in zdej ... mam KONČNO mir user posted image
jejuser posted image

uhh... svašta

Ne govori, vem kak ti je.Jaz sem šla tastu pa tašči na obisk, pa mi rečeta, ti si pa kar tle, sem se morala zadržat, da nisem pop.....Potem sem jima pa kar rekla, da bomo še dolgo čakal.

Sicer pa imajo pri njih vojno območje, moj vsakec pri 12 že šprica, kao ker je učiteljica mutava, zraven pa že mami grozi z nožem, pa čist je izven kontrole, tak da je mu moj še par jih napel, ampak nič ne pomagauser posted image user posted image

jaz sploh nimam več volje nikamor za hodit, ker me vsi sam sprašujejo kdaj bo - kot da jaz vem kdaj bo user posted image pa na telefon se tudi javljam še samo redkim izbranim user posted image user posted image user posted image

jao. glede tega tvojega 12-letnika - to pa je že res kriza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
5.3.2009 19:13:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

spps in Najaa najlepša hvala za čestitke .... to je bilo zdaj pa res zasluženo, ker sem tudi ogrom truda  in časa vložla v tole, zato sem pa bila prej tako malo na RRuser posted image

čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image

jaz tudi čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa le klepetaj na RR - moraš baje naredit 5 zvezdic da lahko greš v P, ali pa vsaj 4, če se zmeniš z felix da ti dovoli - meni recimo je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
5.3.2009 19:13:10   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Ojla, evo mene, ni bilo cajta! Sva imela dan za nakupe danes...je bila plača, pa je bilo treba iti malo zapravljat.user posted image Spet sem se spravila kvačkat, sem nabavila en tanek bombažni cviren, bom naredila še eno dekico za bolj tople čase...za spomladi.

Mama_m, vidim,da si me pogrešala user posted image , nič se ne dogaja ne, na žalost.
Zjutraj sem šla na CTG, ne dogaja nič, pregledali me niso,ker ni bilo moje G, kilogrami so ostali istiuser posted image (ne morem verjetiuser posted image ), naslednji pregled 12.03....me pa ful firbec, če sem že kaj odprta, pa me kar ne pregledajo, zdaj sem že dvakrat mislila,da bo kaj pogledala, pa nič...upam,da bo naslednjič.

čestitke za pregled user posted image ti za dekco boš pa mogla kar mal pohitet, da te ne prehiti kaj user posted image user posted image user posted image

mogoče bom pa kot jjasna85 (no, prvič je že bilo tako), pa razmišljam,da bi si kar v porodno s sabo vzela user posted image user posted image user posted image

juj tega ti pa ne želim user posted image user posted image user posted image

jaz tud še eno dekco delam, sem rekla da ko končam grem rodit, mi manjka še pol roba pa šivanje user posted image user posted image user posted image

ha ha, jaz pa tega raje ne bom rekla,ker bom drugače noseča glih tam nekje do maja user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
5.3.2009 19:13:14   
mama_milchy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

jejuser posted image

uhh... svašta

aha, moj tudi zvoni, sem ga zdaj kr na tiho dala....naj čakajo, sej vsi vejo da jim bom javla ko rodim, kaj user posted image  so sitni tolko.....

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
5.3.2009 19:13:25   
mama_milchy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

jejuser posted image

uhh... svašta

Ne govori, vem kak ti je.Jaz sem šla tastu pa tašči na obisk, pa mi rečeta, ti si pa kar tleuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem se morala zadržat, da nisem pop.....Potem sem jima pa kar rekla, da bomo še dolgo čakal.user posted image

halo 12letnik al kaj, ma mislim kam pelje ta svet, ta današnja mladina pa je čisto po gobe šla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
5.3.2009 19:14:02   
pocka

Zdaj pa res samo sebe citiram in se sama s sabo pogovarjam ...user posted image user posted image user posted image  ne mi zamerit danes sem čist na luftu zaradi dobrih novic tale izpit sem delala lani od maja in kooooonnnnnččččnnnnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
5.3.2009 19:16:52   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ojla, evo mene, ni bilo cajta! Sva imela dan za nakupe danes...je bila plača, pa je bilo treba iti malo zapravljat.user posted image Spet sem se spravila kvačkat, sem nabavila en tanek bombažni cviren, bom naredila še eno dekico za bolj tople čase...za spomladi.

Mama_m, vidim,da si me pogrešala user posted image , nič se ne dogaja ne, na žalost.
Zjutraj sem šla na CTG, ne dogaja nič, pregledali me niso,ker ni bilo moje G, kilogrami so ostali istiuser posted image (ne morem verjetiuser posted image ), naslednji pregled 12.03....me pa ful firbec, če sem že kaj odprta, pa me kar ne pregledajo, zdaj sem že dvakrat mislila,da bo kaj pogledala, pa nič...upam,da bo naslednjič.

britje - pri nas načeloma brijejo, vsaj dve leti nazaj so...jaz sem se obrila,ko so sprejeli na oddelek, sprožili pa 4 dni kasneje in me niso brili še enkrat, je rekla,da je v redu, tako,da očitno ni treba,da je čisto gladkouser posted image

dojenje - jaz sem imela v navadi,da sva se podojili vsakokrat samo na eni dojki, edino, če so bile bolj prazne, pol sem ji dala iz obeh. Tokrat bom verjetno tudi tako naredila.

ČESTITKE ZA ŠE ENEGA FANTIČKA MED MARČEVKAMI user posted image user posted image user posted image ,  niti meni ni nič znana tale mamica, no saj je vseeno

ponavadi vsaj zjutraj prideš pozdravit tako da sem mislila, da se kej dogaja pri tebi.....sicer bi pa javla....najbrž...

lepo da te skrbi zameuser posted image , smo imeli malo gužve zjutraj,pa mi je zmanjkalo cajta za se javit...smo šibali v P, da nebi bilo prevelike gužve, ker gor na ctg-ju si pečen,če jih pride par pred tabouser posted image , že tako sem čakala uro in pol na G, zato,da me je vprašala, če se dobro počutim

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
5.3.2009 19:19:23   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: loni77

OJ PUNCE...

Jst sm tista bl tanova, bom skušala pa po rojstvu kej bl čvekt.
Uglavn hotla sm mal pojamrat, da smo dons 5 v mescu in jst veselo
čakam na plačo, pa vidm nakazano 284 eur user posted image user posted image user posted image user posted image

Halllo, februarja sem bla na bolniški ampak vseen. Za dvakrat v štacuno...
Sm klicala kadrovsko pa so rekl da je vse OK. Kr en prevoz so mi odbil.

A kera kej ve kdaj nakaže CSD 270 eur???

joj kako te razumem, jaz sem tudi danes dobila plačo in je bila prav malo več od tvojeuser posted image , mi je kar slabo ratalo, še dobro,da ima tudi moj danes plačo nakazano, pa še od csd dobimo nekaj drobiža 15.3.

tisto od CDS-ja sem jaz že prejšnji mesec dobila...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu loni77)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
5.3.2009 19:21:45   
mama_milchy

lepo da te skrbi zameuser posted image , smo imeli malo gužve zjutraj,pa mi je zmanjkalo cajta za se javit...smo šibali v P, da nebi bilo prevelike gužve, ker gor na ctg-ju si pečen,če jih pride par pred tabouser posted image , že tako sem čakala uro in pol na G, zato,da me je vprašala, če se dobro počutim

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz imam jutri še zadnjo kontrolo pri svojmu G in pol bom hodla v Izolo ma upam, da čimmanj, da me kr v porodno spokajo....
kako je tvoja pikica? nima več vročine?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
5.3.2009 19:27:24   
Najaa
Dali je sporočila, da bo v bolnici do konca. user posted image  Kdaj bo imela CR pa še ne ve. Odvisno od malega princa, kako se bo obnašal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2812
5.3.2009 19:30:14   
Pupa7

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

jejuser posted image

uhh... svašta

halo 12letnik al kaj, ma mislim kam pelje ta svet, ta današnja mladina pa je čisto po gobe šla user posted image user posted image user posted image

mislm, da si ta mulc pa že lepo zasluži kako okol ušes... čeprav je tu v99% kriva vzgoja.. moje mnenje ... mora bit pa grozno za okolico se strinjam

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 2813
5.3.2009 19:35:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dali je sporočila, da bo v bolnici do konca. user posted image  Kdaj bo imela CR pa še ne ve. Odvisno od malega princa, kako se bo obnašal. user posted image
to pa ni fajn,ko bo skoz čakala....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
5.3.2009 19:36:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

jaz tudi čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa le klepetaj na RR - moraš baje naredit 5 zvezdic da lahko greš v P, ali pa vsaj 4, če se zmeniš z felix da ti dovoli - meni recimo je user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ti gre odlično user posted image user posted image user posted image  mogoče pa vseeno do 5. prilezeš user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
5.3.2009 19:38:31   
felix7

mislm, da si ta mulc pa že lepo zasluži kako okol ušes... čeprav je tu v99% kriva vzgoja.. moje mnenje ... mora bit pa grozno za okolico se strinjam

bi se kar strinjala, ampak sej še ni prepozno, pišuka, nej ga vzamejo v roke, fotr nej ga nalomi, če drugače ne gre... pa ne da zagovarjam pretepanje otrok, ampak temule se ne da nič dopovedat očitno...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
5.3.2009 19:38:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

to pa ni fajn,ko bo skoz čakala....user posted image user posted image user posted image

Kakor sem jaz razumela, bodo itak prej sprožili že zarad premalo plodovnice in kalcinirane plodovnice. Tam bo, da opazujejo in naredijo akcijo, ko bo treba. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
5.3.2009 19:39:50   
felix7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče jo bodo pa hitro na CR poslali in ne bo treba dolgo čakat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
5.3.2009 19:40:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

bi se kar strinjala, ampak sej še ni prepozno, pišuka, nej ga vzamejo v roke, fotr nej ga nalomi, če drugače ne gre... pa ne da zagovarjam pretepanje otrok, ampak temule se ne da nič dopovedat očitno...

Jaz se tud strinjam, da je bolj ko ne vzgoja kriva. Za moje pojme s(m)o (upam, da ne user posted image ) današnji starši veliko premehki.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
5.3.2009 19:40:38   
pocka

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz imam jutri še zadnjo kontrolo pri svojmu G in pol bom hodla v Izolo ma upam, da čimmanj, da me kr v porodno spokajo....
kako je tvoja pikica? nima več vročine?

mogoče se pa še srečava kaj gor user posted image

ja Taja je dobra (trkam) in gre jutri v vrtec...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2820
5.3.2009 19:40:58   
Grahec
Lep pozdravček!
Vidim, da je za našo Lucijo prijokalo na svet že še kar 5 marčevk in marčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom bolj kratka, ker moram zelo pazit na šive (dva se hočeta razpreti) in pišem v stoje...
Naj napišem res vse pohvale LJ porodnišnici, čeprav je bil porod težak in naporen (tretja porodna doba trajala več kot 1,5 ure, ker se ni hotela spustit) sem se od sprejema pa do odpusta počutila v porodnišnici zelo na varnem... Pohvale babici Mateji in pa res vsem. Morda se je tu in tam našel kdo, ki je bil zgolj profesionalno strokoven in ne obenem tudi zelo prijazrn, 95% vseh pa je združevalo oboje.user posted image

Lucija je pa super pridna punca, ki skozi spi, na tri ure pa papa in  kaka. Pridno pidobiva na teži. user posted image  Zaenkrat skoraj pogrešamo njen jok in upamo, da tako ostane.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
5.3.2009 19:41:07   
RAKICA1
Mama milči veliko sreče ti želim ko pa bo kaj novga mi pa prosim sporoči na ZS veliko sreče ti želim in veliko lepih trenutku trenutku
no pa da ti še jaz sporočim da se jaz tudi nisem še predala še držim in upam da mi uspe mam pa še malo ne preveč

lepo se mej in veliko sreče ti želim milči

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
5.3.2009 19:41:28   
NoBady

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

jejuser posted image

uhh... svašta

ja grozno da se tamal tak obnaša, z nožem grozit svoji mami? to nima niti kančka spoštovanja, za kar more bit pomoje sama mama kriva ja... user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
5.3.2009 19:41:38   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Kakor sem jaz razumela, bodo itak prej sprožili že zarad premalo plodovnice in kalcinirane plodovnice. Tam bo, da opazujejo in naredijo akcijo, ko bo treba. user posted image

za dali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
5.3.2009 19:42:28   
MalaČebelica

boga revca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo hitro mimo.

joj, to pa more bit tečno, da moraš v bolnici čakat. ne bom se več nič pritoževala in bom lepo čisto mirno in tiho doma počakala - je vseeno dosti bolj fajn tu kot pa v P čakat....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?