|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
5.3.2009 16:20:30   
trinity22
jaz bom pa zdaj najprej regrat pol pa za sladico sladoled njami ..... čokolado in stračetelo ... joj bo fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
5.3.2009 16:24:37   
mama_milchy
joooooj, punce, ste vidle tole....meni gre kr na user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/padel-na-svojega-sincka.html

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
5.3.2009 16:27:34   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Carmenka sporoča:

Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm.

Č E S T I T A M O !  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!! user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
5.3.2009 16:27:46   
Najaa
Jasna, lepo da si se malo oglasila. user posted image  Lepo se cartajte.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
5.3.2009 16:30:52   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

joooooj, punce, ste vidle tole....meni gre kr na user posted image user posted image user posted image

jaz takih stvari raj ne berem

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
5.3.2009 16:32:42   
trinity22
=jasna= lepo da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko užitkov, pa tvoja pupa ni čist nič mini  ima kar lepo kilažouser posted image
meni je G rekla da bo tam okoli 2800, max 3200, tako da je to kr lepa teža

Carmenka čestitke za Lukecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
5.3.2009 16:32:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz tud ne...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
5.3.2009 16:33:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

=jasna= lepo da ste domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko užitkov, pa tvoja pupa ni čist nič mini  ima kar lepo kilažouser posted image

Carmenka čestitke za Lukecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si se kaj naučila?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2758
5.3.2009 16:43:27   
spps
kak ste zgovorne...user posted image user posted image user posted image user posted image
na tak način bomo še danes na 9. deluuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 5.3.2009 16:45:19 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
5.3.2009 16:44:10   
Sey

Carmenka sporoča:

Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm.

Č E S T I T A M O !  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
5.3.2009 16:45:42   
pocka
Ojla, evo mene, ni bilo cajta! Sva imela dan za nakupe danes...je bila plača, pa je bilo treba iti malo zapravljat.user posted image Spet sem se spravila kvačkat, sem nabavila en tanek bombažni cviren, bom naredila še eno dekico za bolj tople čase...za spomladi.

Mama_m, vidim,da si me pogrešala user posted image , nič se ne dogaja ne, na žalost.
Zjutraj sem šla na CTG, ne dogaja nič, pregledali me niso,ker ni bilo moje G, kilogrami so ostali istiuser posted image (ne morem verjetiuser posted image ), naslednji pregled 12.03....me pa ful firbec, če sem že kaj odprta, pa me kar ne pregledajo, zdaj sem že dvakrat mislila,da bo kaj pogledala, pa nič...upam,da bo naslednjič.

britje - pri nas načeloma brijejo, vsaj dve leti nazaj so...jaz sem se obrila,ko so sprejeli na oddelek, sprožili pa 4 dni kasneje in me niso brili še enkrat, je rekla,da je v redu, tako,da očitno ni treba,da je čisto gladkouser posted image

dojenje - jaz sem imela v navadi,da sva se podojili vsakokrat samo na eni dojki, edino, če so bile bolj prazne, pol sem ji dala iz obeh. Tokrat bom verjetno tudi tako naredila.

ČESTITKE ZA ŠE ENEGA FANTIČKA MED MARČEVKAMI user posted image user posted image user posted image ,  niti meni ni nič znana tale mamica, no saj je vseeno

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
5.3.2009 16:46:37   
pocka

mene tudi ful napsihirajo...kaj vse se lahko zgodi v delčku sekunde...sem samo slabe volje potemuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
5.3.2009 16:48:54   
pocka
=jasna=, super,da ste že doma in vse poteka tako kot mora...ste pa hitro prišle domov, a ne?
Pa user posted image user posted image user posted image za Jureta, da je tako lepo sprejel sestrico.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
5.3.2009 16:48:58   
sanna
Sem že nazaj, skuhala in pospravila. Ni blo nič posebnega, tenstan krompir (po moji želji), puranovi pariški pa solatka. Zdaj grem pa svojega nahecat, da me pelje na sadno kupo (ste tolko cajta lušte delale).

Čestitke za novega malčka (fantki so kar pridno v prednosti), čakamo še kakšno novo pupo! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
5.3.2009 16:51:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Sem že nazaj, skuhala in pospravila. Ni blo nič posebnega, tenstan krompir (po moji želji), puranovi pariški pa solatka. Zdaj grem pa svojega nahecat, da me pelje na sadno kupo (ste tolko cajta lušte delale).

Čestitke za novega malčka (fantki so kar pridno v prednosti), čakamo še kakšno novo pupo! user posted image user posted image
njami.... imam občutek,da bom spet kmal lačna ratalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
5.3.2009 16:52:23   
spps
pocka,čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
5.3.2009 16:54:47   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Ojla, evo mene, ni bilo cajta! Sva imela dan za nakupe danes...je bila plača, pa je bilo treba iti malo zapravljat.user posted image Spet sem se spravila kvačkat, sem nabavila en tanek bombažni cviren, bom naredila še eno dekico za bolj tople čase...za spomladi.

Mama_m, vidim,da si me pogrešala user posted image , nič se ne dogaja ne, na žalost.
Zjutraj sem šla na CTG, ne dogaja nič, pregledali me niso,ker ni bilo moje G, kilogrami so ostali istiuser posted image (ne morem verjetiuser posted image ), naslednji pregled 12.03....me pa ful firbec, če sem že kaj odprta, pa me kar ne pregledajo, zdaj sem že dvakrat mislila,da bo kaj pogledala, pa nič...upam,da bo naslednjič.

čestitke za pregled user posted image ti za dekco boš pa mogla kar mal pohitet, da te ne prehiti kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
5.3.2009 16:55:56   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

njami.... imam občutek,da bom spet kmal lačna ratalauser posted image

jaz sem že ratala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
5.3.2009 17:01:55   
Pupa7

kak ste zgovorne...user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda ne boš dočakala, da odpreš 10.del ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
5.3.2009 17:02:38   
pocka

čestitke za pregled user posted image ti za dekco boš pa mogla kar mal pohitet, da te ne prehiti kaj user posted image user posted image user posted image

mogoče bom pa kot jjasna85 (no, prvič je že bilo tako), pa razmišljam,da bi si kar v porodno s sabo vzela user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
5.3.2009 17:04:58   
Pupa7

mogoče bom pa kot jjasna85 (no, prvič je že bilo tako), pa razmišljam,da bi si kar v porodno s sabo vzela user posted image user posted image user posted image

juj tega ti pa ne želim user posted image user posted image user posted image

jaz tud še eno dekco delam, sem rekla da ko končam grem rodit, mi manjka še pol roba pa šivanje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 5.3.2009 17:06:24 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
5.3.2009 17:06:48   
trinity22
spps glih, ko sem se hotla it učit sem šla še mail čekurat in vidim gor odgovr od profesorja in mi je napisal, da po ponovnem pregledu mojega izpita ocenjuje da ni treba zagovarjat, sicer mi bo zdaj dal pač nižjo oceno ampak sam da je in da je to zamanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da se mi ni treba učit - jeeeeee in lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, ker si mislila name. Pa ti že kaj znakcovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
5.3.2009 17:07:27   
trinity22

eh neki mučkam, tale bi moral bit pred unim sporočilom, to citiranje mi ne gre ... zadnji čas da se naučimuser posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 5.3.2009 17:09:58 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
5.3.2009 17:12:24   
trinity22

spps glih, ko sem se hotla it učit sem šla še mail čekurat in vidim gor odgovr od profesorja in mi je napisal, da po ponovnem pregledu mojega izpita ocenjuje da ni treba zagovarjat, sicer mi bo zdaj dal pač nižjo oceno ampak sam da je in da je to zamanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da se mi ni treba učit - jeeeeee in lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, ker si mislila name. Pa ti že kaj znakcovuser posted image user posted image user posted image

No takole nekak bi moglo to zgledat, kar se zaporedja tiče ...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 5.3.2009 17:14:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2774
5.3.2009 17:14:57   
spps

zgleda ne boš dočakala, da odpreš 10.del ja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ni rečeno...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?