|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
5.3.2009 17:16:24   
trinity22
Zdaj pa res samo sebe citiram in se sama s sabo pogovarjam ...user posted image user posted image user posted image  ne mi zamerit danes sem čist na luftu zaradi dobrih novic tale izpit sem delala lani od maja in kooooonnnnnččččnnnnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
5.3.2009 17:16:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

spps glih, ko sem se hotla it učit sem šla še mail čekurat in vidim gor odgovr od profesorja in mi je napisal, da po ponovnem pregledu mojega izpita ocenjuje da ni treba zagovarjat, sicer mi bo zdaj dal pač nižjo oceno ampak sam da je in da je to zamanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da se mi ni treba učit - jeeeeee in lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, ker si mislila name. Pa ti že kaj znakcovuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  superuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne,ni nobenih znakcovuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2777
5.3.2009 17:35:13   
Najaa

Zdaj pa res samo sebe citiram in se sama s sabo pogovarjam ...user posted image user posted image user posted image  ne mi zamerit danes sem čist na luftu zaradi dobrih novic tale izpit sem delala lani od maja in kooooonnnnnččččnnnnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam! Pol si si pa res že zaslužla, da narediš! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2778
5.3.2009 17:56:57   
trinity22
spps in Najaa najlepša hvala za čestitke .... to je bilo zdaj pa res zasluženo, ker sem tudi ogrom truda  in časa vložla v tole, zato sem pa bila prej tako malo na RRuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
5.3.2009 18:03:39   
spps

spps in Najaa najlepša hvala za čestitke .... to je bilo zdaj pa res zasluženo, ker sem tudi ogrom truda  in časa vložla v tole, zato sem pa bila prej tako malo na RRuser posted image
user posted image user posted image zdaj se boš pa lahk še nam mal posvetlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2780
5.3.2009 18:13:29   
Lorencia
Punce, kako pogosto vam otrdeva trebuh zdaj na koncu ?

Če prav razumem, zdaj tik pred rokom nič narobe - če trebuh zelo redno otrdi a ne, ker meni zadnje 3 dni otrdeva res izredno pogosto in je kar nekaj časa trd kot skala :).
Koliko vem, moreš biti pozoren ko še nisi tako pred rokom na te lažne popadke ali zdaj tudi ?

Neposredna povezava do sporočila: 2781
5.3.2009 18:15:22   
Lorencia

spps glih, ko sem se hotla it učit sem šla še mail čekurat in vidim gor odgovr od profesorja in mi je napisal, da po ponovnem pregledu mojega izpita ocenjuje da ni treba zagovarjat, sicer mi bo zdaj dal pač nižjo oceno ampak sam da je in da je to zamanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da se mi ni treba učit - jeeeeee in lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Uff, to pa je reeees dobra novica - ta izveš, da se ne rabiš dodatno učiti.
ČESTITAM !user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
5.3.2009 18:26:22   
Pupa7

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 2783
5.3.2009 18:27:27   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Punce, kako pogosto vam otrdeva trebuh zdaj na koncu ?

Če prav razumem, zdaj tik pred rokom nič narobe - če trebuh zelo redno otrdi a ne, ker meni zadnje 3 dni otrdeva res izredno pogosto in je kar nekaj časa trd kot skala :).
Koliko vem, moreš biti pozoren ko še nisi tako pred rokom na te lažne popadke ali zdaj tudi ?

nič ni narobe in brez panike user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
5.3.2009 18:33:34   
Pupa7
zdaj pa jaz spet samogovore treniram al kako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
5.3.2009 18:42:38   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Ojla, evo mene, ni bilo cajta! Sva imela dan za nakupe danes...je bila plača, pa je bilo treba iti malo zapravljat.user posted image Spet sem se spravila kvačkat, sem nabavila en tanek bombažni cviren, bom naredila še eno dekico za bolj tople čase...za spomladi.

Mama_m, vidim,da si me pogrešala user posted image , nič se ne dogaja ne, na žalost.
Zjutraj sem šla na CTG, ne dogaja nič, pregledali me niso,ker ni bilo moje G, kilogrami so ostali istiuser posted image (ne morem verjetiuser posted image ), naslednji pregled 12.03....me pa ful firbec, če sem že kaj odprta, pa me kar ne pregledajo, zdaj sem že dvakrat mislila,da bo kaj pogledala, pa nič...upam,da bo naslednjič.

britje - pri nas načeloma brijejo, vsaj dve leti nazaj so...jaz sem se obrila,ko so sprejeli na oddelek, sprožili pa 4 dni kasneje in me niso brili še enkrat, je rekla,da je v redu, tako,da očitno ni treba,da je čisto gladkouser posted image

dojenje - jaz sem imela v navadi,da sva se podojili vsakokrat samo na eni dojki, edino, če so bile bolj prazne, pol sem ji dala iz obeh. Tokrat bom verjetno tudi tako naredila.

ČESTITKE ZA ŠE ENEGA FANTIČKA MED MARČEVKAMI user posted image user posted image user posted image ,  niti meni ni nič znana tale mamica, no saj je vseeno

ponavadi vsaj zjutraj prideš pozdravit tako da sem mislila, da se kej dogaja pri tebi.....sicer bi pa javla....najbrž...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
5.3.2009 18:42:40   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa le uživaj še v user posted image  in pol z user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
5.3.2009 18:43:14   
loni77
OJ PUNCE...

Jst sm tista bl tanova, bom skušala pa po rojstvu kej bl čvekt.
Uglavn hotla sm mal pojamrat, da smo dons 5 v mescu in jst veselo
čakam na plačo, pa vidm nakazano 284 eur user posted image user posted image user posted image user posted image

Halllo, februarja sem bla na bolniški ampak vseen. Za dvakrat v štacuno...
Sm klicala kadrovsko pa so rekl da je vse OK. Kr en prevoz so mi odbil.

A kera kej ve kdaj nakaže CSD 270 eur???

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
5.3.2009 18:43:15   
felix7

Hvala ti, ker si mislila name. Pa ti že kaj znakcovuser posted image user posted image user posted image

o, kako fajn, najbrž ti je odleglo user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2789
5.3.2009 18:44:31   
loni77
user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljen izpit. Jst mam v petek 13 enga. Datum je taprav!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
5.3.2009 18:46:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: loni77

OJ PUNCE...

čakam na plačo, pa vidm nakazano 284 eur user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, služba ti je dala plačo za toliko dni, kolikor si v februarju delala. Kako so ti pa prevoz odbijali, pa ne vem. Če si bila na dopustu oz. bolniški, potem seveda ne dobiš plačanega prevoza. CSD pa mislim, da nakazuje 15. v mesecu.

(odgovor članu loni77)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
5.3.2009 18:46:27   
NoBady
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

naj še kira reče prosim da ji telefon skos zvoniiiiii... tk so me razjezil dans ej... ma vsi me kličejo, če sm še doma, pa kok to da sm še doma, zakaj še nism šla... kaj ti te jaz vem zakaj..user posted image user posted image user posted image

pa niti še nismo 8 marca... mam še 3dni cajta da kam grem...

sm tak sms napisala pa ga usem poslala, da so se mi kr usi začel pol opravičevat in napisal da se slišmo ko bo to vse za mano... no in zdej ... mam KONČNO mir user posted image
jejuser posted image

uhh... svašta

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
5.3.2009 18:47:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

naj še kira reče prosim da ji telefon skos zvoniiiiii... tk so me razjezil dans ej... ma vsi me kličejo, če sm še doma, pa kok to da sm še doma, zakaj še nism šla... kaj ti te jaz vem zakaj..user posted image user posted image user posted image

sm tak sms napisala pa ga usem poslala, da so se mi kr usi začel pol opravičevat in napisal da se slišmo ko bo to vse za mano... no in zdej ... mam KONČNO mir user posted image
jejuser posted image

uhh... svašta

ne se jezit, danes sem že enkrat napisala, da od jeze rit raste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
5.3.2009 18:49:53   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

jejuser posted image

uhh... svašta

ne se jezit, danes sem že enkrat napisala, da od jeze rit raste user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
5.3.2009 18:52:10   
NoBady
trinity --user posted image user posted image user posted image še z moje strani!!!

loni -- zate pa user posted image za petek 13...user posted image to bo fajni dan, boš vidlauser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
5.3.2009 18:56:46   
Najaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

jejuser posted image

uhh... svašta

user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
5.3.2009 18:58:52   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

joooooj, punce, ste vidle tole....meni gre kr na user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/crna-kronika/padel-na-svojega-sincka.html
[/quote

takih stvari sploh ne smem več brat, ker potemuser posted image user posted image user posted image . sem ratala preveč sentimentalna, jokam za vsako malenkost (veselo, žalostno...)

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
5.3.2009 19:00:58   
spps

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

jejuser posted image

uhh... svašta

user posted image user posted image user posted image men gre na živce,ko me sprašujejo  če sem še kar doma?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
5.3.2009 19:02:01   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: loni77

OJ PUNCE...

ja, služba ti je dala plačo za toliko dni, kolikor si v februarju delala. Kako so ti pa prevoz odbijali, pa ne vem. Če si bila na dopustu oz. bolniški, potem seveda ne dobiš plačanega prevoza. CSD pa mislim, da nakazuje 15. v mesecu.
februar  je bil kratek in  je imel malo delovnih dni....
ma jaz sem dobila en mesec najazan 330 eur,sem skor v depresijo padlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
5.3.2009 19:05:06   
Steffi

mal sem radovedna. kaj pa študiraš?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?