pocka
|
Ojla, evo mene, ni bilo cajta! Sva imela dan za nakupe danes...je bila plača, pa je bilo treba iti malo zapravljat. Spet sem se spravila kvačkat, sem nabavila en tanek bombažni cviren, bom naredila še eno dekico za bolj tople čase...za spomladi. Mama_m, vidim,da si me pogrešala , nič se ne dogaja ne, na žalost. Zjutraj sem šla na CTG, ne dogaja nič, pregledali me niso,ker ni bilo moje G, kilogrami so ostali isti (ne morem verjeti ), naslednji pregled 12.03....me pa ful firbec, če sem že kaj odprta, pa me kar ne pregledajo, zdaj sem že dvakrat mislila,da bo kaj pogledala, pa nič...upam,da bo naslednjič. britje - pri nas načeloma brijejo, vsaj dve leti nazaj so...jaz sem se obrila,ko so sprejeli na oddelek, sprožili pa 4 dni kasneje in me niso brili še enkrat, je rekla,da je v redu, tako,da očitno ni treba,da je čisto gladko dojenje - jaz sem imela v navadi,da sva se podojili vsakokrat samo na eni dojki, edino, če so bile bolj prazne, pol sem ji dala iz obeh. Tokrat bom verjetno tudi tako naredila. ČESTITKE ZA ŠE ENEGA FANTIČKA MED MARČEVKAMI , niti meni ni nič znana tale mamica, no saj je vseeno