Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:40:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O ! Čestitke Kdo pa je vesela mami?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:40:29
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vidim, da nobena od nas nima kaj za počet Men je dolgčas za crknit Ma saj niti ni tolko v tem da ne bi imele kaj za počet, ampak da se nobenemu NIIIIIIČČČČ NEEEEEE DAAAAA!!! Jaz pa bi šla veeeeeeeeeeennnnnnnn, pa dež lije.Bom mojem rekla, da greva k tašči na obisk, ker sem sita stanovanja.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:42:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vidim, da nobena od nas nima kaj za počet Men je dolgčas za crknit Ma saj niti ni tolko v tem da ne bi imele kaj za počet, ampak da se nobenemu NIIIIIIČČČČ NEEEEEE DAAAAA!!! Jaz pa bi šla veeeeeeeeeeennnnnnnn, pa dež lije.Bom mojem rekla, da greva k tašči na obisk, ker sem sita stanovanja. joj, pol pa že mora res bit hudo, da bi še k tašči raje šla
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:43:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:43:18
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vidim, da nobena od nas nima kaj za počet Men je dolgčas za crknit Ma saj niti ni tolko v tem da ne bi imele kaj za počet, ampak da se nobenemu NIIIIIIČČČČ NEEEEEE DAAAAA!!! Jaz pa bi šla veeeeeeeeeeennnnnnnn, pa dež lije.Bom mojem rekla, da greva k tašči na obisk, ker sem sita stanovanja. joj, pol pa že mora res bit hudo, da bi še k tašči raje šla Jap, se moram spomnit, zakaj je doma lepo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:44:02
|
|
|
|
lillchy123
|
sem popravla ma sem ena kokoška, sem kopirala iz rodili smo ste že tok naklofale srečna mamica je Carmenka
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 5.3.2009 14:46:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:44:40
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka. lepo se cartajte
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:45:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Carmenka sporoča: Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O ! a je marčevka? čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:45:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Carmenka sporoča: Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O ! ČESTITKE MAMICI ZA MALEGA PRINCA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:46:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka. ojla. super da ste doma
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:46:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka. super ,da ste že doma,mi smo še pa kr
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:47:43
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Carmenka sporoča: Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O ! a je marčevka? čestitke jp. rok je mela 7.3.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:48:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vidim, da nobena od nas nima kaj za počet Men je dolgčas za crknit Ma saj niti ni tolko v tem da ne bi imele kaj za počet, ampak da se nobenemu NIIIIIIČČČČ NEEEEEE DAAAAA!!! Jaz pa bi šla veeeeeeeeeeennnnnnnn, pa dež lije.Bom mojem rekla, da greva k tašči na obisk, ker sem sita stanovanja. joj, pol pa že mora res bit hudo, da bi še k tašči raje šla Jap, se moram spomnit, zakaj je doma lepo aha, to pa je dobra taktika ja
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:48:14
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka. super ,da ste že doma,mi smo še pa kr A ti si že mogoče že naveličana bit 2v 1???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:48:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Carmenka sporoča: Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O ! a je marčevka? čestitke jp. rok je mela 7.3. kaj mi je znan datummmm
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:49:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka. super ,da ste že doma,mi smo še pa kr A ti si že mogoče že naveličana bit 2v 1??? po čem sklepaš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:50:11
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka. super ,da ste že doma,mi smo še pa kr A ti si že mogoče že naveličana bit 2v 1??? po čem sklepaš? Ne vem no tak občutek imam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:50:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz grem malo na kavč. mam že vsega dovolj
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:51:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz grem malo na kavč. mam že vsega dovolj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 15:10:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka. ooooooooooooooo, mami vam gre pa res vse kot po maslu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 15:12:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Carmenka sporoča: Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O ! a je marčevka? čestitke jp. rok je mela 7.3. čestitke a je kdaj klepetala z nami? sem preverila - ni nikoli klepetala z nami, vse skupaj ima 10 postov
< Sporočilo je popravil felix7 -- 5.3.2009 15:15:33 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 15:18:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim... am, se zna zgodit da so tud lažni, če niso v rednih intervalih
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 15:19:00
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Carmenka sporoča: Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O ! čestitke celi družinici... sam ta pa ni sodelovala na forumu, ane? k mi ni nč znana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 15:19:15
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Nosečke in mamice živjo! Samo, da se na hitro javim. Hvala vsem za čestitke. Tudi mi čestitamo adi in julam za Miho in Karolino. Mi smo doma. Jure je full dobro sprejel sestrico, sploh ker prej ni hotel slišat, da ima mami kaj v trebuščku. Skoz govori "punčka Kapi" , pa rad ji vzame dudo, ki jo ona sploh ne mara. Tudi spanje ji je tuje, če že potem najraje spi podnevi, ponoči pa je priklopljena na zizike, ki jih full obožuje. Sam porod je bil kar hiter, ampak tud precej boleč - bolj kakor v prvo. Odprta sem bila na full, tamala pa se ni hotla spustit nižje, zato je babica pomagala, da je medtem, ko sem potiskala širila neki spodi in nekako jo je "zvlekla" ven. Zato je imela tudi podpludbe na ličnicah, pa po vrhu glavice so jo ranili, ko so prebodli ovoje. Je pa že kakala v plodovnico, tako da je bil res čas da pride na svet. Ob priliki vam bom dala še kakšno fotko. in pa še za dopolnilo - težka je bila 3325g. Res mini punčka. da ste doma in da je bratec lepo sprejel sestrico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 15:20:03
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala... sam da je vse uredu in pa kar lepo po vrsti, ja, brez prehitevanja
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?