Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:05:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps moj je pa res čist adijo že jutr bi moral za firmo it nekam drugam delat-slabe pol ure od doma,pa si bo rajš smeno menjal,da se izogne-je rekel,a veš kolk časa bi rabil,da pridem domov,če bi moral tam bit,tebe pa zagrabI vidiš kak lepo skrbi za tebe pol ure pred tem,pa je rekel,da ni čisto nič nervozen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:06:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim... jaz si tudi na tak način predstavljam popadke... moji popadki pri prvi so pa bili,kot pekoča bolečina,iz križa,ki se je potem širila na trebuh-pa bili so pravi aha zanimivo. mene je pa ravno nekaj v križu včeraj peklo pa sem mojemu rekla kaj bi te to blo, saj popadki ne pečejo....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:07:28
|
|
|
|
spps
|
link še malo za smeh.. link
< Sporočilo je popravil spps -- 5.3.2009 14:10:19 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:08:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim... jaz si tudi na tak način predstavljam popadke... moji popadki pri prvi so pa bili,kot pekoča bolečina,iz križa,ki se je potem širila na trebuh-pa bili so pravi aha zanimivo. mene je pa ravno nekaj v križu včeraj peklo pa sem mojemu rekla kaj bi te to blo, saj popadki ne pečejo.... pa sem zeznala situacijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:12:11
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:12:50
|
|
|
|
spps
|
slika je zginla
< Sporočilo je popravil spps -- 5.3.2009 14:24:10 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:13:11
|
|
|
|
spps
|
kje ste spet vse?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:13:55
|
|
|
|
sanna
|
spps: Dobri linki, sem se nasmejala do solz.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:15:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps LINK malo za smeh-kako se šteje po angleško ta je pa fuuul dobra
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:19:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps LINK malo za smeh-kako se šteje po angleško ta je pa fuuul dobra se je pa znašel-kak bi rekel kaj milijon
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:22:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim... jaz si tudi na tak način predstavljam popadke... moji popadki pri prvi so pa bili,kot pekoča bolečina,iz križa,ki se je potem širila na trebuh-pa bili so pravi aha zanimivo. mene je pa ravno nekaj v križu včeraj peklo pa sem mojemu rekla kaj bi te to blo, saj popadki ne pečejo.... pa sem zeznala situacijo ne ne. dobro da si povedala, ker drugače bi jaz kar ignorirala to stvar naslednjič lahko pa kar doma rodila danes sem očitno imela srečo da ni kaj ven padlo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:23:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste spet vse? pa tu smo. pa kaj se samo jeziš
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:23:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna spps: Dobri linki, sem se nasmejala do solz.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:25:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste spet vse? pa tu smo. pa kaj se samo jeziš sej se ne jezim,sam dolgčas mi je
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:25:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps LINK malo za smeh-kako se šteje po angleško ta je pa fuuul dobra se je pa znašel-kak bi rekel kaj milijon do nezavesti bi "ten-kal" pol bi se pri tisoč zmotil in ne bi vedel, kje je ostal pa spet znova
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:25:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps LINK malo za smeh-kako se šteje po angleško ta je pa fuuul dobra se je pa znašel-kak bi rekel kaj milijon do nezavesti bi "ten-kal" pol bi se pri tisoč zmotil in ne bi vedel, kje je ostal pa spet znova
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:27:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste spet vse? pa tu smo. pa kaj se samo jeziš sej se ne jezim,sam dolgčas mi je saj meni tudi. v bistvu sem tečna ko driska. za pop ne da se mi več niti jest pa spat kaj šele kaj drugega
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:29:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste spet vse? pa tu smo. pa kaj se samo jeziš sej se ne jezim,sam dolgčas mi je saj meni tudi. v bistvu sem tečna ko driska. za pop ne da se mi več niti jest pa spat kaj šele kaj drugega hehe-vremenu primerno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:31:55
|
|
|
|
sanna
|
Vas zapuščam, grem malo skuhat, vmes pa lahko en film pogledam, potem pa upam, da bo že moj doma. Čvekice lep deževen dan še naprej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:32:04
|
|
|
|
Lolita23
|
Vidim, da nobena od nas nima kaj za počet Men je dolgčas za crknit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:35:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Vas zapuščam, grem malo skuhat, vmes pa lahko en film pogledam, potem pa upam, da bo že moj doma. Čvekice lep deževen dan še naprej. kaj dobrega skuhaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:37:51
|
|
|
|
lillchy123
|
Carmenka sporoča: Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O !
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 5.3.2009 14:42:32 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:37:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste spet vse? pa tu smo. pa kaj se samo jeziš sej se ne jezim,sam dolgčas mi je saj meni tudi. v bistvu sem tečna ko driska. za pop ne da se mi več niti jest pa spat kaj šele kaj drugega hehe-vremenu primerno ja to pa res. pa še desno oko mi trza že celi dan. in mi gre že rak na živce da še dobro da sem sama doma ker bi lahko komu kaj naredila
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:38:37
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Danes ob 10.38 se je rodil sonček Luka , 3150g, 50 cm. Č E S T I T A M O ! Komu pa????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:39:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vidim, da nobena od nas nima kaj za počet Men je dolgčas za crknit Ma saj niti ni tolko v tem da ne bi imele kaj za počet, ampak da se nobenemu NIIIIIIČČČČ NEEEEEE DAAAAA!!!
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?