Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:50:39
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja nisem tam nič vprašala ker me je pregledovao in delao uz en neprijazen doktor pa nisem želela nič vprašat,samo da čimprej grem.saj se ne sekiram.zanima me samo ali naj grem v p če ne naštejem do 16ure 10 gibov? Meni je v torek na pregledu rekla moja G., če v 12 urah ne naštejem 10gibov naj pridem k njej ali v P, vendar boljše da kar v P ( ker pač ona ne dela pozno popoldan ). Je rekla...boljše da greš, četudi ni nič...kot pa da ne greš in se bi sekirala, če bi bilo kaj resnega. Naj se ne oziram , če bi padla kakšna opazka iz strani osebja v P, da delam paniko. torej čez celi dan! Ja...dejansko so nam rekli v MŠ, da si sami izberemo kdaj čez dan bomo začeli šteti gibe in upoštevali teh 12 ur...da naj si vzamemo tisti del dneva, ko vemo da je ponavadi malček bolj aktiven. Da če vemo, da je najbolj aktiven v večernih urah - naj bo takrat vključenih teh 12 ur ( torej ne v tem primeru, da prenehamo šteti ob 18h...če vemo, da takrat komaj postane aktiven ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:51:37
|
|
|
|
Pupa7
|
nič pupe moje, jaz sem se napokala kosila, zdaj pa grem malo zaležt, glede na to da je bla ponoč katastrofa, pa če me popoldan kaj preseneti da ne bom čist izmučena
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:52:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič pupe moje, jaz sem se napokala kosila, zdaj pa grem malo zaležt, glede na to da je bla ponoč katastrofa, pa če me popoldan kaj preseneti da ne bom čist izmučena Prijetno likanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:52:50
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja nisem tam nič vprašala ker me je pregledovao in delao uz en neprijazen doktor pa nisem želela nič vprašat,samo da čimprej grem.saj se ne sekiram.zanima me samo ali naj grem v p če ne naštejem do 16ure 10 gibov? Meni je v torek na pregledu rekla moja G., če v 12 urah ne naštejem 10gibov naj pridem k njej ali v P, vendar boljše da kar v P ( ker pač ona ne dela pozno popoldan ). Je rekla...boljše da greš, četudi ni nič...kot pa da ne greš in se bi sekirala, če bi bilo kaj resnega. Naj se ne oziram , če bi padla kakšna opazka iz strani osebja v P, da delam paniko. Tudi meni je tako svetovala - boljše enkrat preveč it kot enkrat premalo. Je pa res, da je tudi moj dopoldan zelo miren, popoldan, zvečer in ponoči pa žur do nezavesti - po mami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:53:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: dana Najaa - jaz sem sicer dojila samo 3 mesece v prvo. Delala sem pa tako da sem ga samo na eni dojki podojila, pa ne vem če ga nisem polomila s tem, ker pač ni bilo tako povpraševanje po mleku in sem ga imela potem čedalje manj. Zdaj bom delala tako, da ga bom podojila na obeh dojkah. Seveda, če bom imela mleko. Je pa res, da je tamali vedno zaspal ko sem ga dojila in sploh nisva prišla do ta druge. Bomo videli no, kako bo šlo. Če drži tisto "če je povpraševanje je tudi ponudba" si ga bom pa črpala. no, js bom pa kar citirala iz ene brošurce: "Če imate dovolj mleka in ste svojega dojenčka pri prejšnjem obroku nahranili pri eni dojki, mu pri naslednjem ponudite drugo; če pa ste ga pri prejšnjem obroku nahranili pri obeh dojkah, mu ponudite najprej tisto dojko, pri kateri ste nehali. Dobro izpraznjene dojke so refleks, ki je potreben, da se dojke napolnijo z mlekom, in pogoj, da boste svojega dojenčka nemoteno dojili" kak sm se utrudila zdaj! novo hvala za tole.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:54:48
|
|
|
|
trinity22
|
joj ste res prave čveke Full ste načvekale pa nimam časa brat, ker se grem učit ... sem se s profesorjem zmenla, da bom imela ustni zagovor malo prej kot ostali, torej 11. 3. in do takrat ne grem rodit ... upam da bo mala to upoštevala drugače pa glede gibov naša se tudi proti večeru razživi ... tk da jaz mislim da je vse OK Me pa malo jezi,ker mi G ni dala nobenga datuma več in sem sedaj do 14. 3. prepuščena sama sebi ... sploh pa jaz ko nisem tak panik in je za mene kar vse dobro, kaj pa če ne bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:55:15
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna85, te vidimo Najaa, kda pa pride Tija z počitnic? A včeraj je bla patronažna sama al je imela kakšne študente s sabo? Haha, sem se prav spomnila nate, ko je prišla. Pa sem ti pozabila povedat. Ne, sama je bila. Na srečo, ma sej te morajo verjetno prej vprašat, če lahko koga pripeljejo? Če ti ni, reci da nočeš. Nimajo kej zamerit. Tija tako uživa, da... itak jo razvajajo 100 na uro. Verjetno nasl. teden pride in potem počasi v vrtec. Upam, da ne bo kriza, ker je tako dolgo ni bilo. mogoče pa jih ni v vaši patronažni na praksi, pri nas v KP vem da so...ma jaz bom to kr odpovedala; kaj bojo tam zjali v moje joške pa pomožnosti, da mi še čiščo pregleda...ja, publike pa res ne rabim zraven... ma ne, sej je pridna....a jo boš v vrtec kr dala, za celih 8ur al samo polovičko.... jaz sem bila en teh študentov, ki so hodili, pa priznam sej je fajn kaj videt, sam mi je bilo pa zelo nerodno, ko sem vidla, kako družino, ki je živela v malem stanovanju, pa so se vsi gnetli okrog dojenčka, pa je bilo in mami in meni nerodno, če je kao čiščo trebal gledat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:55:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Ja...dejansko so nam rekli v MŠ, da si sami izberemo kdaj čez dan bomo začeli šteti gibe in upoštevali teh 12 ur...da naj si vzamemo tisti del dneva, ko vemo da je ponavadi malček bolj aktiven. Da če vemo, da je najbolj aktiven v večernih urah - naj bo takrat vključenih teh 12 ur ( torej ne v tem primeru, da prenehamo šteti ob 18h...če vemo, da takrat komaj postane aktiven ). No, sej že vse veš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:57:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič pupe moje, jaz sem se napokala kosila, zdaj pa grem malo zaležt, glede na to da je bla ponoč katastrofa, pa če me popoldan kaj preseneti da ne bom čist izmučena Prijetno likanje! Mam še eno vprašanje, ko si ravno pri likanju. Kaj če daš cunje v sušilca, pol tud likaš? Jaz sem kar nehala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:00:03
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Novo: Ja, v lj tako, da lahko kar štartamo. Se dobimo kar spodaj v bifeju? Enega kratkega za pogum pa v porodno! a bife je spodaj? ste se že o vsem pozanimale Ha ha, jaz sem tja hodila na brezkofeinske kavice. v Ce pa ne vem, če je bife? Katera ve? Ne sanjat, je čakalnica pa v njej avtomat za kavo in vodo, moj se je zmenil, da greta z kolegom kar v eno gostilno blizu bolnice.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:00:28
|
|
|
|
pondelak
|
evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:04:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: škratka Moja prva nosečnost, pričakujemo enega. Naslednji pregled 12.03. Pa tut obseg sem si zdele zmerla -109cm. a za spol ste vprašali? feliša a delaš third degree na živce mi gredo vprašajčki po seznamih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:06:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala... ooooooooooo, lepo, da si nazaj in fino, da se je vse dobro izšlo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:07:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:12:38
|
|
|
|
yania
|
Dan! Evo mene, malo vas preberem in sem čisto utrujena....ma me matrajo učke še vedno...kaj vem kaj je to... Mali spančka, mami pa uživa... Glede dojenja jaz raje ne bi nič svetovala....u bistvu sem tudi jaz mnenja, da je treba seno sprazniti in ponuditi še drugo če hoče, naslednji podoj pa začneš na tej kjer si nehala, samo sej pravim, pri meni ni nič laufalo kot bi moralo....če bi vedela kako in kaj bi se še danes dojila ... Nič, grem malo pospraviti stanovanje...imam vse kr nekaj nametano povsod...ma kr ena kronična utrujenost me prijema...kot vsako pomlad, čeprav me tudi ta prehiteva....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:14:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala... ojla. lepo da si že doma
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:17:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala... da ni nič hudega!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:17:50
|
|
|
|
Najaa
|
Nič, jaz bom pa malo ugasnila rač. Imam še nekaj drugega dela, pa me rač., če prižgan, samo zavaja. Lepo se mejte in če bo katera šla rodit, veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:18:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pondelak evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala... ojla. lepo da si že doma Se pridružujem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:20:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
Jaz pa šibam zdaj v BC - nimamo še posteljnine in obrobice - da vidim, če se mi kaj dopade, da še to porihtam! pa-pa tačas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:27:23
|
|
|
|
sanna
|
Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:30:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:34:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala... ooooo, lepo da si nazaj in da je vse vredu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:35:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. ne bi vedela...mogoče popadki?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:36:04
|
|
|
|
sanna
|
Hmmm... A to pomeni, da moram biti malo bolj pozorna na to bolečino (kdaj useka in koliko časa traja)? Majčkeno sem se pa prestrašila, čeprav sem bila prej takooo pogumna, da gremo kar v P čvekat. Jaz in moj jezik.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?