Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka dobro jutro , sm ze 2 uri pokonc k ne morm spat vceri sva mela preplah - dan cist obicajn pridm pa domov in se preoblecem pa vidim na hlackah madež - kot bi bla menstrualna kri, me je zvil, tko da sva sla na urgenco, problem je ker imam posteljico samo 1cm stran od mat.vratu in sm posledično mal krvavela, je rekla dohtarca da se to dogaja, da drugac sm uredu, vrat je primerno dolg in zaprt, me je pomirila, nardila je tud ultrazvok tko da s pikico je vse ok, je pa rekla da bi se mogla posteljica dvignit do poroda, če se ne bo, bom mogla met carski rez, a veste da mi je cist useen kako rodim al naravno al z rezom sam da donosim do konca brez tezav in da rodim zdravo stručko je bla pa dohtarca tok uredu, ful si je cajt vzela, pa vse pregledala in me pomirila, je bil moj skoz zravn, pa sm mislila da ga bo pobral, to je pa to k rine zravn, tko da je vidu celoten gin.pregled...naj bo vaja za porod, revček je bil cist paf.... tko da sm od dons naprej na bolniski, da pocivam...v sredo mam MF in bomo vidl kako naprej, če bo vse kul grem v cetrtek nazaj delat morm cez uro in pol poklicat v sluzbo da me ne bo...to bo sef vesel zdej grem pa mal jest - sm lačna oooo, še ena ki ne more spati me veseli, da je bilo vse vredu in naj tako tudi ostane šef pa naj bo vesel al jezen, glavno je, da sta s pikico vredu dober tek, jaz pa lepo uživam tišino ob kavici, me spet matrajo lažni že od 3 zjutraj pa se premakne nič ne
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|