|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
5.3.2009 11:45:36   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

sivilja - super nasvetiuser posted image , kar se tiče pa energije pa sej veš da nimas kej, bo ze prsla...mogoče v nedeljo k je sonček napovedanuser posted image

a sonček bo v nedeljo.... jupi... končno... upam da ne samo za 1 dan, k zdej je tok dežja zapadlo, d aje blata do kolen... če grem na sprehod se kr pogrezam v blato

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
5.3.2009 12:09:21   
katrinka
zal baje samo v nedeljo, pol pa spet dežuser posted image ...a ne obubat...sej veš kok so vremenarji točniuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
5.3.2009 12:38:24   
katrinka
aja - lih me je šef hecu, da mam najbrz dvauser posted image ....pa spet je pozabu kdaj grem in k je ugotovu, da se ne grem kmal je veselo odbrundu v pisarnouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
5.3.2009 13:49:14   
majica
samo en srček smo videli user posted image
RD 28.9, stara bom 30 let - dobim lepo darilo kaj?
za spol bova tokrat vprašala, tk da upam, da se bo vidlo drug teden, ker se pri prvemu ni, čeprav nisva hotla vedet do konca.

glede oblačenja - tud poleti so novorojenčki v dvojnih dolgih rokavih, saj sploh nimajo termoregulacije. še pokrivale jih boste. ko pa zrastejo, tam nekje po 2 mesecih pa je kdo že vroč, kot najin sinček. nekateri pa tudi še ne... boste same ugotovile s prstkom za vrat!

Marko - 1.4.2008
Maj - 23.9.2009
bratec ali sestrica pride maja 2011

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
5.3.2009 15:30:50   
angelito

IZVIRNO SPOROČILO: španka

IZVIRNO SPOROČILO: angelito

kaj je zdaj s kaksnim kofetkom ali limonado ali tortico... ste za?

Živjo angelito! Greva na kavo! Morava malo govoriti po španškouser posted image
Edin problem je, da nimam avta in če grem z avtobusom mi je zeloooo slabo... zato samo grem na sprehod blizu domauser posted image  Kje se lahko srečava? Do centra lahko hodim...

lahko se dobiva jutri ob 10ih dopoldne - si ti doma ali delas? ce ne, pa naslednji teden - npr. torek popoldan. in komot v centru ljubljane ali pa v tivoliju - ce bo soncek...

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
5.3.2009 15:33:10   
angelito

IZVIRNO SPOROČILO: španka

Pozabila sem, da imam eno vprašanje: v MŠ so rekli, da temperatura v sobi, kjer bo novorojenček spal, mora biti med 20 in 22 C. Rodila bom 2.6.2009 in vem, da bo v našem bloku kot pekeluser posted image  Ponavadi, junija imava doma 25-29 C!! Julija in avgusta še več! Ne vem, kaj naj naredim. Imava air con/klimo, ampak verjamen, da ni dobro za dojenčka. Kako boste preživele poletje?? 

jaz nameravam v juliju in avgustu it v prikolico v kamp, kjer ni klime... se ne mislim sekirat... kako smo pa mi vcasih preziveli? pa saj v avtu tudi nismo imeli klime... pa smo vsi o.k., normalni in zdravi - se bolj...

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
5.3.2009 16:27:32   
španka
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

lahko se dobiva jutri ob 10ih dopoldne - si ti doma ali delas? ce ne, pa naslednji teden - npr. torek popoldan. in komot v centru ljubljane ali pa v tivoliju - ce bo soncek...

Jutri ne morem, ker grem ob 10 obiskat prijateljico. Naslednji teden lahko, ampak samo dopoldne. Trenutno ne delam, ampak popoldne imava MŠ pa tudi grem telovadit zaradi bolečine v križu.
Drugače, vsako dopoldne imam čas... vem, preveč kompliciranuser posted image

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
6.3.2009 6:21:54   
katrinka
dobro jutro user posted image , sm ze 2 uri pokonc k ne morm spatuser posted image

vceri sva mela preplah - dan cist obicajn pridm pa domov in se preoblecem pa vidim na hlackah madež - kot bi bla menstrualna kri, me je zvil, tko da sva sla na urgenco, problem je ker imam posteljico samo 1cm stran od mat.vratu in sm posledično mal krvavela, je rekla dohtarca da se to dogaja, da drugac sm uredu, vrat je primerno dolg in zaprt, me je pomirila, nardila je tud ultrazvok tko da s pikico je vse ok, je pa rekla da bi se mogla posteljica dvignit do poroda, če se ne bo, bom mogla met carski rez, a veste da mi je cist useen kako rodim al naravno al z rezom sam da donosim do konca brez tezav in da rodim zdravo stručko
je bla pa dohtarca tok uredu, ful si je cajt vzela, pa vse pregledala in me pomirila, je bil moj skoz zravn, pa sm mislila da ga bo pobral, to je pa to k rine zravn, tko da je vidu celoten gin.pregled...naj bo vaja za porod, revček je bil cist paf....
tko da sm od dons naprej na bolniski, da pocivam...v sredo mam MF in bomo vidl kako naprej, če bo vse kul grem v cetrtek nazaj delat
morm cez uro in pol poklicat v sluzbo da me ne bo...to bo sef vesel

zdej grem pa mal jest - sm lačnauser posted image

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
6.3.2009 6:42:36   
Pupa7

dobro jutro user posted image , sm ze 2 uri pokonc k ne morm spatuser posted image

vceri sva mela preplah - dan cist obicajn pridm pa domov in se preoblecem pa vidim na hlackah madež - kot bi bla menstrualna kri, me je zvil, tko da sva sla na urgenco, problem je ker imam posteljico samo 1cm stran od mat.vratu in sm posledično mal krvavela, je rekla dohtarca da se to dogaja, da drugac sm uredu, vrat je primerno dolg in zaprt, me je pomirila, nardila je tud ultrazvok tko da s pikico je vse ok, je pa rekla da bi se mogla posteljica dvignit do poroda, če se ne bo, bom mogla met carski rez, a veste da mi je cist useen kako rodim al naravno al z rezom sam da donosim do konca brez tezav in da rodim zdravo stručko
je bla pa dohtarca tok uredu, ful si je cajt vzela, pa vse pregledala in me pomirila, je bil moj skoz zravn, pa sm mislila da ga bo pobral, to je pa to k rine zravn, tko da je vidu celoten gin.pregled...naj bo vaja za porod, revček je bil cist paf....
tko da sm od dons naprej na bolniski, da pocivam...v sredo mam MF in bomo vidl kako naprej, če bo vse kul grem v cetrtek nazaj delat
morm cez uro in pol poklicat v sluzbo da me ne bo...to bo sef vesel

zdej grem pa mal jest - sm lačnauser posted image

oooo, še ena ki ne more spati user posted image me veseli, da je bilo vse vredu in naj tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image

šef pa naj bo vesel al jezen, glavno je, da sta s pikico vredu user posted image user posted image user posted image

dober tek, jaz pa lepo uživam tišino ob kavici, me spet matrajo lažni že od 3 zjutraj pa se premakne nič ne user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
6.3.2009 7:55:28   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: majica

samo en srček smo videli
RD 28.9, stara bom 30 let - dobim lepo darilo kaj?
za spol bova tokrat vprašala, tk da upam, da se bo vidlo drug teden, ker se pri prvemu ni, čeprav nisva hotla vedet do konca.

glede oblačenja - tud poleti so novorojenčki v dvojnih dolgih rokavih, saj sploh nimajo termoregulacije. še pokrivale jih boste. ko pa zrastejo, tam nekje po 2 mesecih pa je kdo že vroč, kot najin sinček. nekateri pa tudi še ne... boste same ugotovile s prstkom za vrat!

Tole pa ni čisto res in je najpogostejša napaka, ki jo storijo prvorodke, da preveč oblačijo svoje otročke. Dojenčki, ki so rojeni normalno (37.-41. teden), se na temperaturo prilagodijo zelo hitro - kakšen teden, zato jih potem oblačimo tako, kot smo oblečeni sami - torej, če je poletje, čim manj oblačil.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
6.3.2009 8:05:26   
katrinka
pupa7 - sm klicala v sluzbo, zaenkrat vse ok, mas pa prav - vazn da sva midva-midve okuser posted image

ha, kaj je to spanec? ja ti mas pa ze napeto...drzim pesti da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
6.3.2009 9:27:35   
Pupa7

pupa7 - sm klicala v sluzbo, zaenkrat vse ok, mas pa prav - vazn da sva midva-midve okuser posted image

ha, kaj je to spanec? ja ti mas pa ze napeto...drzim pesti da bo vse okuser posted image

a tebe že zdaj matra spanec, kaj šele bo user posted image in hvala za pestke user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
6.3.2009 9:47:47   
Lsica
O, katrinka, sam da je vse OK. user posted image

Pupa, brojiš sitno? user posted image Navijamo,  da bo kratek in lahek in vse v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
6.3.2009 10:33:01   
PapuaNG
Midva sva pa včeraj gledala film Juno-o tisti mladi nosečnici in na koncu sem že jokala ko dež user posted image

Ravno v takih trenutkih pa pomislim, koliko mi pomeni, da imam tako super partnerja, h kateremu se lahko stisnem, mu zmočim majico s solzami in posmrkam user posted image Sploh si ne predstavljam, da bi morala nosečnost sama preživljati...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
6.3.2009 10:57:56   
šivilja
PapuaNG se popolnoma strinjam - nosečnost in vzgoja otrok je nekaj česar si sploh ne predstavljem brez partnerja. šele sedaj ko imam svoje otroke razumem kaj je morala prestajam moja mami, saj je moj oče umrl, ko sem imela tri leta in še dve starejši sestri. Vsa čast !

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
6.3.2009 14:18:06   
vim
Katrinka pazi nase in na bebico in evo pohvala dohtarci in urgenci, da so si vzeli čas. Samo da je vse OK, zdaj pa mirno do konca.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
6.3.2009 15:00:58   
Pupa7
no pa sem iz pregleda... CTG ravna črta nič se ne dogaja user posted image user posted image user posted image mali je drnjohal, tak da so mi dal čokolado da smo ga zbudli...

plodovnica BP jo je ogromno...

naslednji pregled 17.3.

očitno čakamo strogo da gremo čez rok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
6.3.2009 18:34:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

O, katrinka, sam da je vse OK. user posted image

Pupa, brojiš sitno? user posted image Navijamo,  da bo kratek in lahek in vse v reduuser posted image user posted image user posted image

brojim sitno sam upam, da ne bom štela tam čez rok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
6.3.2009 19:37:40   
katrinka
zivjo nosečkeuser posted image

hvala za spodbudne beseduser posted image mi je zelo pomagalouser posted image
zdravnica na urgenci je bila prfektna...zelo sem bila zadovoljnauser posted image

pupa7...loh stejem s tabo...hihi

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
6.3.2009 21:12:11   
ana**
Doober večeruser posted image

Samo se vam na hitro javim in povem,da smoi danes bli na 3D UZ in mamo čist manekenskega fantkauser posted image user posted image
Ful je poziral in ni bil niti malo sramežljivuser posted image  Vam ob priložnosti pokažem kakšno slikico al pa posnetek
Kg(še vedno) +5, obseg pa sem si merila in je 104cmuser posted image

Ju3 zvečer grem tut jst malo ven na kakšno pijačko.. Se mi zdi,da sm bla zdaj v nosečnosti samo 3 al pa 4× prej pa skoraj vsak vikenduser posted image

Nč.. grem si kakšn topli sendvič naredituser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
6.3.2009 21:13:51   
ana**
pupa a ti še kr vztrajaš?user posted image user posted image  Al se je tvoj dečko odločil,da pride na svet,ko bo že pomlad?user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
6.3.2009 21:41:20   
majana79
Ooo ana, pa ne da si nas ti spet prišla pogledat? user posted image Te že dolgo ni bilo nič slišat. A si že na dopustu?

user posted image za uspešno opravljen 3D UZ, kako slikico pa le pokaži ob priliki. user posted image

Ti srečka nosečka, samo +5 kg, jaz se sploh ne tehtam več, ker gre stalno gor. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.3.2009 5:10:49   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Ju3 zvečer grem tut jst malo ven na kakšno pijačko.. Se mi zdi,da sm bla zdaj v nosečnosti samo 3 al pa 4× prej pa skoraj vsak vikenduser posted image

Dobro jutro,
spet ne morem spat, že več k eno uro pokoncuser posted image , pa kot sova čakam da se naredi dan...

ana**, men se tud čedalje manj da hodit na pijačko, sploh odkar je pivce zamenjala voda. Še kave ne pijem več. Pa kadit sem nehala, tud to mi smrdi...
A, zato pa je večkrat obiskan naš hladlnik in štedilnikuser posted image . in premosorazmerno temu gredo seveda tudi kile gor.

A ma katera že "popadke" s spomladanskim čiščenjem (beri: gnezdenje)?
No saj vikend ni primeren za to, sploh ne ker bo danes SONČEK, po tem, ko je cel teden padal dež. Uživajte, se slišimo (beremo)...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.3.2009 5:18:39   
Pat74
Dobro jutro,
spet ne morem spat, že več k eno uro pokonc , pa kot sova čakam da se naredi dan...

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Dobro jutro,
spet ne morem spat, že več k eno uro pokoncuser posted image , pa kot sova čakam da se naredi dan...

ana**, men se tud čedalje manj da hodit na pijačko, sploh odkar je pivce zamenjala voda. Še kave ne pijem več. Pa kadit sem nehala, tud to mi smrdi...
A, zato pa je večkrat obiskan naš hladlnik in štedilnikuser posted image . in premosorazmerno temu gredo seveda tudi kile gor.

A ma katera že "popadke" s spomladanskim čiščenjem (beri: gnezdenje)?
No saj vikend ni primeren za to, sploh ne ker bo danes SONČEK, po tem, ko je cel teden padal dež. Uživajte, se slišimo (beremo)...

Višek mojega gnezdenja je že mimo: sem belila, generalno spucala kuhinjske elemente, pomila okna, oprala zavese. Zdaj kmalu bo pa nastopla 2. faza - pranje za tamičkenega in seveda likanje, ki se ga že ful veselimuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.3.2009 7:59:07   
katrinka
dobro jutro nosečkeuser posted image

ja tole gnezdenje je pri meni vsak vikend ze od nekdaj...k je bog delil gene za pospravljanje sm bla prva...ti sment a nism mogla iz se v kako drugo vrstouser posted image moj prav da sm obsedena s cisčenjem in po pravic povedan ma prav...user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?