Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 10:33:14
|
|
|
|
katrinka
|
pozdravček še od mene jaz bom najbrz v MŠ sla tudi v ZD, sem videla na urniku da majo prezadnje predavanje ogled lj.porodnišnice, pa se gužve baje ni trebušček že lačen a do malice še eno uro
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 10:53:52
|
|
|
|
Lsica
|
Katrinka , tole glede MŠ pa ni slaba ideja. Jaz mam sicer porodnišnico pred nosom, ampak če je taka gužva - . Se moram pozanimat za termine na Viču, ker sicer sem mislila it v začetku aprila. Pa katrinka, ne lačna po svet hodit ... Blueeyes, vidim, da si čist našponana, smiri malo, pa mal drugim pust dela . Kaj boš pa ustvarjala z barvo, če ni skrivnost???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 10:57:38
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci ojla dekleta pri nas pa ni več presenečenje kaj bo... je danes na morfo razkazoval svoje premoženje in ni več dvoma da bo sine:) a bo katera začela hodit v šolo za starše 25 marca...? naslednji pregled je pa 31.marca a ja ni bilo odebeljeno spol ni več presenenčenje ... se je preveč razkazoval in smo vidl da bo SIN
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 11:11:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci a ja ni bilo odebeljeno spol ni več presenenčenje ... se je preveč razkazoval in smo vidl da bo SIN čestitam
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 11:33:31
|
|
|
|
španka
|
Lsica in katrinka: včeraj (v MŠ) je bilo boljše. Izgleda, da nekaj parov so šli ob 16 in je bilo bolj prostora
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 11:37:39
|
|
|
|
Lsica
|
Super, saj ponavadi je tko, da se prvi dan vsi nagužvajo, da vidijo potek, urnik, itd. potem pa ostanejo /ostanemo ta resni . Se priporočam še za kakšne novičke iz MŠ..., si pol ne bo treba tolk zapomnit . A je tole z dihanjem dosti dobro razložila? Men to ni nč jasn, če bom jaz to znala. Ponavadi sem bolj leva za te stvari .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 12:11:17
|
|
|
|
španka
|
Ja, nič ne skrbi, vse dobro raloži Babica je rekla, da ko bomo rodile bodo vse spet ponovili (ker takrat se ne bomo spomnili )
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 12:33:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Super, saj ponavadi je tko, da se prvi dan vsi nagužvajo, da vidijo potek, urnik, itd. potem pa ostanejo /ostanemo ta resni . Se priporočam še za kakšne novičke iz MŠ..., si pol ne bo treba tolk zapomnit . A je tole z dihanjem dosti dobro razložila? Men to ni nč jasn, če bom jaz to znala. Ponavadi sem bolj leva za te stvari . ne sekiraj se, dihanje je samo psihiološka fora, da se osredotočiš na nekaj drugega kot bolečino
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 12:34:25
|
|
|
|
Pupa7
|
anci banci, čestitke za sinčka!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 13:04:03
|
|
|
|
katrinka
|
lsica - sm sla kmal na malco, sem se orng najedla. ..pa mam se hruške s sabo preden grem domov lsica - španka - glede MŠ, vsaka stvar ma + pa -, važn je da gremo , jz se bolj nagiban na ZD, a bomo videli v začetku maja kako bo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:01:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: španka Lsica in katrinka: včeraj (v MŠ) je bilo boljše. Izgleda, da nekaj parov so šli ob 16 in je bilo bolj prostora mislim, da sem te videla včeraj, španka sta sedela v prvi vrsti in spraševala v zvezi z lupinicami in košaro za vožnjo? midva sva bila ene 3 vrste za vama. me zanima, če si bo moj vzel čas, da gre tudi v četrtek z mano, drugače grem na uro ob 16h.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:15:56
|
|
|
|
španka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: španka Lsica in katrinka: včeraj (v MŠ) je bilo boljše. Izgleda, da nekaj parov so šli ob 16 in je bilo bolj prostora mislim, da sem te videla včeraj, španka sta sedela v prvi vrsti in spraševala v zvezi z lupinicami in košaro za vožnjo? midva sva bila ene 3 vrste za vama. me zanima, če si bo moj vzel čas, da gre tudi v četrtek z mano, drugače grem na uro ob 16h. Nič nisva spraševala in sva sedela v drugi vrsti na desno (sva bila v vrsti s punco, ki je bila sama). Jaz sem imela nekaj vprašanj, ampak se ne upam vprašati z mojim naglasom Jutri bova spet šla ob 18:15.
< Sporočilo je popravil španka -- 4.3.2009 15:18:56 >
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:48:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: španka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: španka Lsica in katrinka: včeraj (v MŠ) je bilo boljše. Izgleda, da nekaj parov so šli ob 16 in je bilo bolj prostora mislim, da sem te videla včeraj, španka sta sedela v prvi vrsti in spraševala v zvezi z lupinicami in košaro za vožnjo? midva sva bila ene 3 vrste za vama. me zanima, če si bo moj vzel čas, da gre tudi v četrtek z mano, drugače grem na uro ob 16h. Nič nisva spraševala in sva sedela v drugi vrsti na desno (sva bila v vrsti s punco, ki je bila sama). Jaz sem imela nekaj vprašanj, ampak se ne upam vprašati z mojim naglasom Jutri bova spet šla ob 18:15. a, potem pa sem napačno mislila, se mi je zdelo, da par v prvi vrsti neki angleško govori. ne vem, kako bom šla jutri, bom videla tekom dneva.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:48:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Blueeyes, vidim, da si čist našponana, smiri malo, pa mal drugim pust dela . Kaj boš pa ustvarjala z barvo, če ni skrivnost??? nič ne bom ustvarjala... samo posteljico bom prebarvala... sicer še ne vem kako... sem se glih prej afnala... sem jo najprej narisala na papir, pa pol dala 10x komipat, pol sem pa barvala z barvicami kako bi lahko posteljica izgledala... jz sem svojo kombinacijo že našla... čakam pa še na mnenje od mojga anci banci čestitke za
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:49:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:50:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - wani - april09 - angelito - NinaMM - pikatara - petrazg - Tanja_ - ana** - tanatoraja - tina69 - vim - Sisy - živa25 - indy0024 Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:51:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
anci banci še mal pa si ti na vrsti... za rojstni dan namreč
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:55:59
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Super, saj ponavadi je tko, da se prvi dan vsi nagužvajo, da vidijo potek, urnik, itd. potem pa ostanejo /ostanemo ta resni . Se priporočam še za kakšne novičke iz MŠ..., si pol ne bo treba tolk zapomnit . A je tole z dihanjem dosti dobro razložila? Men to ni nč jasn, če bom jaz to znala. Ponavadi sem bolj leva za te stvari . ne sekiraj se, dihanje je samo psihiološka fora, da se osredotočiš na nekaj drugega kot bolečino Pupa7, ne, a res ??? Pol men nobeno dihanje ne bo pomagalo. Ko mene boli pomaga sam jambranje: avavavavav....,pa še bolj naglas AVAVAV... vmes pa še mal podiham ja, zajamem sapo da lažje jambram naprej... A bo to v redu dihanje?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:56:48
|
|
|
|
Lsica
|
...
< Sporočilo je popravil Lsica -- 4.3.2009 15:57:27 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 15:58:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica ... hmmmmmmm, malce pomote.,... zdej je že marec, ne več februar
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 17:19:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Super, saj ponavadi je tko, da se prvi dan vsi nagužvajo, da vidijo potek, urnik, itd. potem pa ostanejo /ostanemo ta resni . Se priporočam še za kakšne novičke iz MŠ..., si pol ne bo treba tolk zapomnit . A je tole z dihanjem dosti dobro razložila? Men to ni nč jasn, če bom jaz to znala. Ponavadi sem bolj leva za te stvari . ne sekiraj se, dihanje je samo psihiološka fora, da se osredotočiš na nekaj drugega kot bolečino Pupa7, ne, a res ??? Pol men nobeno dihanje ne bo pomagalo. Ko mene boli pomaga sam jambranje: avavavavav....,pa še bolj naglas AVAVAV... vmes pa še mal podiham ja, zajamem sapo da lažje jambram naprej... A bo to v redu dihanje? jup, sam dvomim da boš lahko prav na glas javkala, boš raj šparala energijo za finiš glavno je da pihaš ven in ne zadržuješ diha ko boli... to je vsa umetnost (pa me vseen praš še enkrat po porodu )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 20:11:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
oooooooooooooooo Pupa kako lep trebušček... le kaj se skiva v njem bi te kr pobožala čez ekran po njemu.... jopica in dekica sta pa tud luštna... jz sem tud dala dons eno svojo sliko v album... 31t 3/7 ... sam še zdaleč nisem tko kjut k ti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 4.3.2009 20:38:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
je katera tukaj???
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?