|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
5.3.2009 10:08:43   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Noč: končno sem se malce naspala: spala je do 1ih potem spila flašo čaja in gledala ko čuk user posted image  sem jo pobasala in sva šli v dnevno. Pol sva se previli in je začela kričat: am am am am, ...... in ji grem za foro naštimat flašo AM in glej ga zlomka je spila celo flašo in spala do 6ih user posted image

Vreme: dež naliva ko nor....user posted image

Oh bogica je bila lačna.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
5.3.2009 10:09:39   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dobro jutro!

user posted image

Sem včeraj dobila nov mobitel in ga je dragi zvečer rihtal in nalagal programe na mojem računalniku, tako, da ni bilo čveka z moje strani.

Za lepše jutro, ki je zunaj spet zelo turobno pa nekaj malega za pod zob

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se spraševala kam si se skrila user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
5.3.2009 10:10:19   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

danes bom očitno spet s sesalcem letala okrog,ampak ne mislit,da sem tako zagnana za delo,pač pa se noski tako pucajo,da sem enkrat pri enem,drugič pri drugem.Komaj utegnem sproti pucat baby vac

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še od naju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
5.3.2009 10:11:40   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Naša je jokala ob 4h, popila čaj in zaspala, pa spet se oglašala ata, ata okoli 7h, sem jo pustila in še sedaj spiuser posted image Grem komentirat, sedaj ko je še časuser posted image

Če bi pa klicala mama, pa bi šla k njejuser posted image , vidiš je boljše da kliče ata, jo pustiš in spi naprejuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
5.3.2009 10:14:28   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Eno vprašanje. Kako postrižete nohte user posted image ??

Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. user posted image user posted image

Ponavadi ji postrižem takoj ko se zbudi, ker je takrat najbolj mirna, Počakam na reklame na tv, ker takrat ne j.. sistema in postrižem. Potem pa še ji spilim, to pa z veseljem pusti, ji pojem zraven žiga žaga user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
5.3.2009 10:16:11   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Pa dobro jutro!

Mi smo včeraj zaspali šele ob 23h( ker je prej spal do 20h,)prej je zmazal še flašo mleka in potem spal do 1h, ko sem mu dala čaj , pa ne nazaj zaspat, in sem ga vzela med naju, pa je spal do 8h, samo jstsem čist hin, se mi ga pa ni dalo nazaj prestavljat, mater sem lena. 

Pa kaj je to bilo včeraj da so bili sredi noči pokonci, Nia je bedela od 02.00 do 03.00, se smejala, pela, samo spat ne user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
5.3.2009 10:18:27   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!
user posted image
Kavica:user posted image
Spanje:user posted image zaspal je gospodič nekaj pred sedmo in se po noč zbudu okrog pol dvehuser posted image
              in on bi ustal.
Joj, sm bla jeznauser posted image , sm ga mislna kr nekam poslatuser posted image .
              Končno sm ga nekako prpravla, da je zaspal ( v moji postelji ) sam se je 
              premetaval, drgač v svoji posteljci lepo spi.
              Drgač, pa baterije se mi počas filajo ( zajtrk je že biluser posted image ), še kofe spijem
              pa sm dobrauser posted image
Vreme: OBUPNO, še vn ne morem it na sprehoduser posted image , spet cel dan notr.

Nč, se še kej oglasm, grem k babici na kofeuser posted image   

Še ena taka user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
5.3.2009 10:24:51   
sesil
jutro!

no, pri nas nič kaj lepo. aneja je vreščala ponoči, je prišlo že tako daleč, da sem jo kr ignorirala en časuser posted image , ker nisem več vedela kaj bi.
vreme je pa itak v k.

čakam kdaj bom prilimala nalepko v albumu moj dojenček, kjer piše "prespim celo noč".

user posted image še za vse sotrpine

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
5.3.2009 10:31:52   
špelin@
Vidim, da je veliko naših majskih hroščkov pravih nespalčkov user posted image

user posted image user posted image user posted image

No, Gregi je prvo rundo (dopoldanski dremež) končal že po pol ure user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
5.3.2009 10:31:59   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

danes bom očitno spet s sesalcem letala okrog,ampak ne mislit,da sem tako zagnana za delo,pač pa se noski tako pucajo,da sem enkrat pri enem,drugič pri drugem.Komaj utegnem sproti pucat baby vac

pri nas se ta prehlad vleče že 14 dni! user posted image user posted image  pa ji skoz s fiziološko čistim in baby vacom, pa ni nič boljše!

Operil P in tisto timijanovo kopel ki sem jo omenjala od Penatena user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
5.3.2009 10:34:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Vidim, da je veliko naših majskih hroščkov pravih nespalčkov user posted image

No, Gregi je prvo rundo (dopoldanski dremež) končal že po pol ure user posted image

joj špelin@ jaz sem dala AT ravnokar spat, in tudi ne pričakujem kej več kot Gregiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
5.3.2009 10:35:00   
Čmrlika
DOBRO (ja kričim-ker si tega močno želim, ha še rima se user posted image ) jutro!

Pa kaj je to, pri nas tud ludnica ponoči, ...ne bi spali, kričimo, se smejimo, tečakamo, vlačimo mamo do onemoglosti za roko in prste, Grrrrrr.... je kaka luna al kaj? user posted image

eh, bomo itak mogle preživet, ...sem pa zlamana v nulo! user posted image

Anitka- jaz pa sem hotla v našem Hm ju kupit taji kratke r...ker ji dajem spodaj pod majčke...pa ni blo punčkastih v pravi velikosti user posted image  

user posted image - za nov telefon

pa ful lepo si napisala voščilo mamicam user posted image

Kaj pa maš SUzy popoldan, če ni skrivnost? sem menda  kje sfalila

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke, posrančke, tečnarčke in nespančke , mater mi laufajo rime danes user posted image

Hijenca- jaz sem se ravno malo prej z  nohtki ubadala, komaj...komaj...včasih je opazovala zraven, zdaj pa nori...moram nekaj novega naštudirat user posted image
Na nogi, pa ji na previjalni, medtem ko kaj vlači po rokah, to še gre zaenkrat .

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
5.3.2009 10:35:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jutro!

no, pri nas nič kaj lepo. aneja je vreščala ponoči, je prišlo že tako daleč, da sem jo kr ignorirala en časuser posted image , ker nisem več vedela kaj bi.
vreme je pa itak v k.

čakam kdaj bom prilimala nalepko v albumu moj dojenček, kjer piše "prespim celo noč".

user posted image še za vse sotrpine

a tudi pri vasuser posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
5.3.2009 10:36:52   
Anitka

Dobro jutro!

Jaz sem auf od 6 ure, ker je Videk nekaj jamral, ampak ga nisem resno jemala in je zaspal nazaj in spal do 7.15, sedaj pa že zopet žnerga. Zopet bom pila mrzlo kavouser posted image user posted image , bom že kičasta.

Grema malega obut v copatke in ga vržem malo v hojico, da jaz vsaj kavico spijem.

Upam, da ti ni kuhinje razturo v tem času.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
5.3.2009 10:38:41   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jana si naredila test??

ne ker ne upam, čeprav vem da je verjetnost skoraj nična.

Zihr, je zihr.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
5.3.2009 10:39:25   
Anitka

Katera se javi za odprtje 16 dela????

A bo že 16. padla?user posted image user posted image

Enkrat žeuser posted image  Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tkouser posted image

Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
5.3.2009 10:40:43   
Čmrlika

Katera se javi za odprtje 16 dela????

A bo že 16. padla?user posted image user posted image

Enkrat žeuser posted image  Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tkouser posted image

Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll?

Jaz bi se tudi kdaj poskusila v tem user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
5.3.2009 10:41:26   
Srčekgirll
Pozdrav od Vidka:

gf hgJJJJJJJJJJJJJJJJJJMMMMMMM

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
5.3.2009 10:41:29   
Anonimen
SE na hitro javim, sm pri LIndi. Joj kakšno bedno vremeuser posted image . Mi smo po dolgem času super spali, se je samo enkrat zbudila ob enih, sm ji dala flašo in je nazaj zaspala. Vmes sm jo še neki slišala sam je kr sama nazaj zaspalauser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo tako naprej.
Berem, da ga pa skor vsi po vrsti sračkajo ponoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jih rabte.

Jest strižem nohte s ščipalcem in ni nobenga problema ona gleda zravn kaj delam in to je to, na nogi pa tud, mamo en dva tri postrižene.

Grem zdej kavo pit pa se pol še kej javim greva k našim pa bom mal frej od Gajeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
5.3.2009 10:41:41   
Anitka

Eno vprašanje. Kako postrižete nohte user posted image ??

Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. user posted image user posted image

Pri nas HB zaenkrat še znosno poteka ta obred.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
5.3.2009 10:42:30   
Anitka

Čeruser posted image user posted image

Mi je šele sedaj uspelo priti naokroguser posted image

Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spaluser posted image . Bova morala iti jutri še enkrat.

Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pojdi v C&A imajo jih po 2,5 in 3,5 €...pa res lepi

Žal ga v MS ni?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
5.3.2009 10:44:52   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jst tud navijam za Celje...

Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ?

sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven!user posted image

Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo.

Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Če bo tam po Egiptu bi morda še midva vskočilauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
5.3.2009 10:45:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Morninguser posted image

vidm, da ste nekatere dobro spale, druge malo slabše, no mi smo v klubu drugihuser posted image .
Jahh nič bo treba potrpeti, da se tole mučenje z temi zobki konča, nam raste zdaj še drugo enico zgorajuser posted image , bogica vse ima rdečeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kofi je že izpraznjen, pa mislim da si bom kmalu morala še kakega skuhat, ker še ta dežžž vse skupaj toliko poslabše razpoložanjeuser posted image user posted image user posted image

Nič da vidim, o čem teče debateuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
5.3.2009 10:47:27   
Anonimen
A za srečanje se mente sm vidla. Jest pa čez vikend ne morm, samo med tednom, pa drugič

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.3.2009 10:48:34   
Anonimen
Jojj punce, jaz sem pa zdaj slišala eno žalostno novičkouser posted image user posted image

včeraj okorg 20h sva z mojim user posted image slišala rešilca pred blokom, in sem ravnokar zvedla, da je en avto povozil mojo sosedo in njego 3 leta staro punčko, s tem da je ta soseda user posted image user posted image user posted image user posted image , je bil moj ati zvečer na urgenci in jih je srečal, baje sta obe hudo poškodovaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?