Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:37:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw 10 do 22 sem šla spat, pa še nisem zaspala, Maja pa kriči kot zmešana. Kaj je temu otroku? Bogica, sigurno ne kar tako [/ Kdaj jo bo nehalo mučit?? [/
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:38:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kako postrižete nohte ?? Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. ga drži v naročju in ga drži za eno roko,ali pa mu da igračko v to roko,jaz pa ta čas postrižem drugo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:40:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Mi je šele sedaj uspelo priti naokrog Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spal . Bova morala iti jutri še enkrat. Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!! pojdi v C&A imajo jih po 2,5 in 3,5 €...pa res lepi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:40:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Meni se Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar Hrbet, noge, desna roka,... Grem zdaj punci zbudit. o ti boga revica, ti bi res rabla 2x tedensko masažo, ne fitnes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:42:06
|
|
|
|
jana81
|
Pa dobro jutro! Mi smo včeraj zaspali šele ob 23h( ker je prej spal do 20h,)prej je zmazal še flašo mleka in potem spal do 1h, ko sem mu dala čaj , pa ne nazaj zaspat, in sem ga vzela med naju, pa je spal do 8h, samo jstsem čist hin, se mi ga pa ni dalo nazaj prestavljat, mater sem lena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:42:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kako postrižete nohte ?? Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. ga drži v naročju in ga drži za eno roko,ali pa mu da igračko v to roko,jaz pa ta čas postrižem drugo Mali tako dela poleg, ko mu nohteke režem, kot da ga lupam, sem že vse načine sprobala. Enkrat mu je stric porezal, tam, pa je dal mir. Ga bom mogla zopet angažirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:45:44
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella, jaz sem sedaj odkrila nov način mešanja Hipp 3. V kar vročo vodo dam mleko, potem pa ene pol ure mešam, pustim stat, da se samo ohladi na primerno temperaturo, pa ni več grudic. Je pa res, da ene pol ure rabim. HB, da je flašo še samo zvečer. Zjutraj mu pa po novem dam samo mlečno kašico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:47:35
|
|
|
|
hijenca
|
Sedaj pa moram it rit sanirat, ker nekaj smrdi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:56:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj pa moram it rit sanirat, ker nekaj smrdi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:56:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, jaz sem sedaj odkrila nov način mešanja Hipp 3. V kar vročo vodo dam mleko, potem pa ene pol ure mešam, pustim stat, da se samo ohladi na primerno temperaturo, pa ni več grudic. Je pa res, da ene pol ure rabim. HB, da je flašo še samo zvečer. Zjutraj mu pa po novem dam samo mlečno kašico. S tem pa uničiš vitamine, če je prevroča voda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 8:57:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša še spi Jo grem kar dvignit, ker bo danes pester dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:01:45
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, sem pri kavi, ampak sem si očitno skuhala premajhno dozo Pri nas dežuje kot za stavo, ampak sem prej kar napakirala Gregca v voziček in sva šla v vrtec z malo piko, potem pa še en krog, ker sem se morala malo nadihat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:01:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, jaz sem sedaj odkrila nov način mešanja Hipp 3. V kar vročo vodo dam mleko, potem pa ene pol ure mešam, pustim stat, da se samo ohladi na primerno temperaturo, pa ni več grudic. Je pa res, da ene pol ure rabim. HB, da je flašo še samo zvečer. Zjutraj mu pa po novem dam samo mlečno kašico. S tem pa uničiš vitamine, če je prevroča voda Ne dam v čisto vrelo vodo, malo se že ohladi. Nima pa potem mleko takega čudnega okusa. Čeprav z dvojkico se po okusu ne more kosat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:04:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, sem pri kavi, ampak sem si očitno skuhala premajhno dozo Pri nas dežuje kot za stavo, ampak sem prej kar napakirala Gregca v voziček in sva šla v vrtec z malo piko, potem pa še en krog, ker sem se morala malo nadihat. Jaz bi tudi šla ven z Vidkom, če pa tako dežuje. Mali je pa vsako dopoldan siten 100 na uro. Še eno uro, pa ga dam spat. Jaz pa moram v kuhinji tla pomit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:10:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kako postrižete nohte ?? Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. ga drži v naročju in ga drži za eno roko,ali pa mu da igračko v to roko,jaz pa ta čas postrižem drugo Mali tako dela poleg, ko mu nohteke režem, kot da ga lupam, sem že vse načine sprobala. Enkrat mu je stric porezal, tam, pa je dal mir. Ga bom mogla zopet angažirat. pri nas na roki ni noben problem,sedeva na tla, in mi lepo pusti da postrižen, na nogi je pa druga pesem, ker ga žgečka.Takrat ga pa moj drži, jst pa strižem, sem ugotovila da na nogi kežje s ščipalcem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:10:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša še spi Jo grem kar dvignit, ker bo danes pester dan tvoja Alja je pa res zaspanka ..ko bi le Nejc bil še tak do vrtca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:11:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, sem pri kavi, ampak sem si očitno skuhala premajhno dozo Pri nas dežuje kot za stavo, ampak sem prej kar napakirala Gregca v voziček in sva šla v vrtec z malo piko, potem pa še en krog, ker sem se morala malo nadihat. Pridna mami...moreš tudi zase poskrbet, svež zrak je dober pomirjevalec
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:11:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Kavica: Spanje: zaspal je gospodič nekaj pred sedmo in se po noč zbudu okrog pol dveh in on bi ustal. Joj, sm bla jezna , sm ga mislna kr nekam poslat . Končno sm ga nekako prpravla, da je zaspal ( v moji postelji ) sam se je premetaval, drgač v svoji posteljci lepo spi. Drgač, pa baterije se mi počas filajo ( zajtrk je že bil ), še kofe spijem pa sm dobra Vreme: OBUPNO, še vn ne morem it na sprehod , spet cel dan notr. Nč, se še kej oglasm, grem k babici na kofe
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:14:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kavica: Spanje: zaspal je gospodič nekaj pred sedmo in se po noč zbudu okrog pol dveh in on bi ustal. Joj, sm bla jezna , sm ga mislna kr nekam poslat . Končno sm ga nekako prpravla, da je zaspal ( v moji postelji ) sam se je premetaval, drgač v svoji posteljci lepo spi. Drgač, pa baterije se mi počas filajo ( zajtrk je že bil ), še kofe spijem pa sm dobra Vreme: OBUPNO, še vn ne morem it na sprehod , spet cel dan notr. Nč, se še kej oglasm, grem k babici na kofe Ti, ti Videk! Naša je pa ob 4h kar nekaj godla Vreme je pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:14:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša še spi Jo grem kar dvignit, ker bo danes pester dan tvoja Alja je pa res zaspanka ..ko bi le Nejc bil še tak do vrtca. a samo do vrtca? Tud pol bi prijalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:18:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša še spi Jo grem kar dvignit, ker bo danes pester dan tvoja Alja je pa res zaspanka ..ko bi le Nejc bil še tak do vrtca. a samo do vrtca? Tud pol bi prijalo ja sobote in nedelje bi pasalo, samo za vrtec bo pa treba ob 7h vstat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:18:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kako postrižete nohte ?? Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. Včasih tako, da ga drži in zamoti , največkrat pa to ne gre, ker dedca večinoma ni doma. Potem pač nekako trdno držim tisto rokico ali pa velika pika zraven skače in se spakuje, da ga zamoti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:18:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ker danes nimamo slavljenčka bom čestitala nam mamicam, ki smo najboljše mamice naših sončkov. O, hvala ti Če imate blizu kakšen Hofer, znajo imeti še bodyje s kr. rokavi, na našem koncu sem jih še veliko videla v košari znižanih izdelkov, sem za Gregija 2 malo večja kupila za poleti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:18:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:19:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes bom očitno spet s sesalcem letala okrog,ampak ne mislit,da sem tako zagnana za delo,pač pa se noski tako pucajo,da sem enkrat pri enem,drugič pri drugem.Komaj utegnem sproti pucat baby vac Tudi Gregiju še vedno teče iz noska...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?