|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
5.3.2009 7:51:38   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Meni se user posted image  
Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar user posted image  Hrbet, noge, desna roka,... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ojej. Daj probajta najti kakšno varianto varstva vsaj za tri urce pa si privoščita kakšno kopel, masažo. Pa če ne jutri pa v soboto, nedeljo...

Grem zdaj punci zbudit.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
5.3.2009 7:52:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

danes bom očitno spet s sesalcem letala okrog,ampak ne mislit,da sem tako zagnana za delo,pač pa se noski tako pucajo,da sem enkrat pri enem,drugič pri drugem.Komaj utegnem sproti pucat baby vac

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
5.3.2009 7:52:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Hvala za postrežbouser posted image .Kava mi sedaj najbolj sede.Včeraj sem zjutraj spila dve,eno za drugo in sta držali do 4. popoldne.
Kako ste spali?

Solidnouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
5.3.2009 7:57:59   
Anitka
Ker danes nimamo slavljenčka bom čestitala nam mamicam, ki smo najboljše mamice naših sončkov.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
5.3.2009 8:13:10   
tilči
user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
5.3.2009 8:18:31   
Anitka
Hja nič, grem jaz nazaj v posteljo h Galuuser posted image user posted image (bo ziher auf čez 5 minut) user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
5.3.2009 8:19:59   
hijenca
Dobro jutro!

Jaz sem auf od 6 ure, ker je Videk nekaj jamral, ampak ga nisem resno jemala in je zaspal nazaj in spal do 7.15, sedaj pa že zopet žnerga. Zopet bom pila mrzlo kavouser posted image user posted image , bom že kičasta.

Grema malega obut v copatke in ga vržem malo v hojico, da jaz vsaj kavico spijem.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
5.3.2009 8:21:17   
Estrella*
Jutro!

Naša je jokala ob 4h, popila čaj in zaspala, pa spet se oglašala ata, ata okoli 7h, sem jo pustila in še sedaj spiuser posted image Grem komentirat, sedaj ko je še časuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
5.3.2009 8:21:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ker danes nimamo slavljenčka bom čestitala nam mamicam, ki smo najboljše mamice naših sončkov.user posted image user posted image user posted image

Hvala. O tistem, da sem najboljša ne bi, se pa trudimuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
5.3.2009 8:21:40   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Katera se javi za odprtje 16 dela????

A bo že 16. padla?user posted image user posted image

Enkrat žeuser posted image  Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tkouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
5.3.2009 8:21:47   
Estrella*

Dobro jutro!

user posted image

Sem včeraj dobila nov mobitel in ga je dragi zvečer rihtal in nalagal programe na mojem računalniku, tako, da ni bilo čveka z moje strani.

Za lepše jutro, ki je zunaj spet zelo turobno pa nekaj malega za pod zob

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mnjamiii moj želodček je že polnuser posted image Hvala za postrežbo

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
5.3.2009 8:21:53   
Estrella*

Dobro jutro user posted image

Meni se user posted image  
Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še user posted image  
Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar user posted image  Hrbet, noge, desna roka,... user posted image

Grem zdaj punci zbudit.

user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak a veš, da mi je z dneva v dan manj jasno kaj pravzaprav muči Gregorjauser posted image user posted image user posted image Nobene logike.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
5.3.2009 8:21:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

sesil, daj mi povej, kolikokrat tedensko pa ti migaš? In kakšne vadbe obiskuješ?

ponedeljek pilates, sreda petek body pump. danes zjutraj pa sem bila pridna, sem vstala, spila 2 dcl grenivke soka, uštimala anejo in jo dala babici za popazit  in šla za pol ure teči. (prvič po porodu) sem bla prav zarjavela...ma je šlo brez problema. naslednji teden začnem prav po programu tek - danes sem sam malo testirala....

ne nebenemu povedat, sem zadnja dva dni preveč jedlauser posted image , danes pa slaba vest

Ti si pa res pridna user posted image user posted image user posted image  Tudi če si kaj več pojedla, si to ob takem tempu nedvomno tudi skurila.

Kolikor sem si zapomnila, trenutno resno migate le 3: ti, Estrella* in jana81. A kateri delam krivico, ker je nisem naštela?

A sprehod šteje, če zašvicaš zraven? user posted image user posted image user posted image

Če greš v klanec  vsaj 30min, potem jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
5.3.2009 8:22:04   
Estrella*

Čeruser posted image user posted image

Mi je šele sedaj uspelo priti naokroguser posted image

Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spaluser posted image . Bova morala iti jutri še enkrat.

Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sorryuser posted image user posted image user posted image  To pa vem kako zgleda. Ko sem šla za Andraža kupit stvari sem jih privlekla 5 , vmes pa še 10 za Aljo, ki pa sploh nisem imela namena kupovatuser posted image Tako je to pri oblekah; za punčke ogromno, za fante pa nekaj srednjega , če imaš srečouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
5.3.2009 8:22:10   
Estrella*

10 do 22 sem šla spat, pa še nisem zaspala, Maja pa kriči kot zmešana. user posted image  Kaj user posted image  je temu otroku?

Bogica, sigurno ne kar takouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
5.3.2009 8:22:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

sesil, daj mi povej, kolikokrat tedensko pa ti migaš? In kakšne vadbe obiskuješ?

ponedeljek pilates, sreda petek body pump. danes zjutraj pa sem bila pridna, sem vstala, spila 2 dcl grenivke soka, uštimala anejo in jo dala babici za popazit  in šla za pol ure teči. (prvič po porodu) sem bla prav zarjavela...ma je šlo brez problema. naslednji teden začnem prav po programu tek - danes sem sam malo testirala....

ne nebenemu povedat, sem zadnja dva dni preveč jedlauser posted image , danes pa slaba vest

Ti si pa res pridna user posted image user posted image user posted image  Tudi če si kaj več pojedla, si to ob takem tempu nedvomno tudi skurila.

Kolikor sem si zapomnila, trenutno resno migate le 3: ti, Estrella* in jana81. A kateri delam krivico, ker je nisem naštela?

Eh, če bi še migala (razen ukvarjanja z Nio user posted image ) bi pa bila tak okostnjak.user posted image

Kje pa mišice bi dobila in tehtnica bi kazala par kil večuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
5.3.2009 8:22:27   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jst tud navijam za Celje...

Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ?

sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven!user posted image

Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo.

Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
5.3.2009 8:22:33   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama.

Nejc je spal do 20h user posted image  je pa vmes ful jokal, zdej pa cel nasmejan, pojedel je še cel krožnik polente z banano

user posted image

Zakaj user posted image ?? To je zelo dobra jed. Veliko sladic se dela s polento user posted image

Naša je ne marauser posted image Polento s čuftzam, golažom pa rada zmaže

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
5.3.2009 8:22:39   
Estrella*

Namestnica bere, šefica se mogoče masira user posted image , en kup vas je že mrknilo,...

Nič ni bio ne od tke ne od drugačne masažeuser posted image Tolk sem bila fertig, da še zaspat nisem moglauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
5.3.2009 8:22:46   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image opa bato to pa je nekajuser posted image user posted image user posted image Jaz tud komaj čakam, da se znebim kg, da bom lahko začela z normlnimi športnimi aktivnostmi

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
5.3.2009 8:22:52   
Estrella*

Kam ste se pa vse poskrile?

Na kraju zločinauser posted image

Jaz pa raje gledam na tv3 Zločinski um user posted image

To gleda moj, kadar jaz ne zasedem TV al pa šalta malo tu malo tamuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
5.3.2009 8:27:24   
Estrella*
Sem se zmenila z zdravnikom, za pregled pred vrtcom 17.4., uglavnem potrdilo ne sme biti starejše od 10 dni, ko otrok nastopi vrtec.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
5.3.2009 8:30:23   
hijenca

Hvala. O tistem, da sem najboljša ne bi, se pa trudimuser posted image

Se podpišem!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4223
5.3.2009 8:30:23   
tilči

Sem se zmenila z zdravnikom, za pregled pred vrtcom 17.4., uglavnem potrdilo ne sme biti starejše od 10 dni, ko otrok nastopi vrtec.

Spet je povsod drugače.Pri nas je bilo rečeno 1 mesecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4224
5.3.2009 8:34:33   
hijenca
Eno vprašanje. Kako postrižete nohte user posted image ??

Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?