Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:19:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Meni se Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar Hrbet, noge, desna roka,... Grem zdaj punci zbudit. Ampak a veš, da mi je z dneva v dan manj jasno kaj pravzaprav muči Gregorja Nobene logike. Ne, res ni logike Pa še noben dohtar in večina navadnih smrtnikov me ne jemlje res resno, ker je čez dan to en krasen, zdrav, dobrovoljen otrok.........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:20:18
|
|
|
|
špelin@
|
Za vse, ki ste slabo spali: Za vse pridne:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:22:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Morning vidm, da ste nekatere dobro spale, druge malo slabše, no mi smo v klubu drugih . Jahh nič bo treba potrpeti, da se tole mučenje z temi zobki konča, nam raste zdaj še drugo enico zgoraj , bogica vse ima rdeče Kofi je že izpraznjen, pa mislim da si bom kmalu morala še kakega skuhat, ker še ta dežžž vse skupaj toliko poslabše razpoložanje Nič da vidim, o čem teče debate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:24:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, sem pri kavi, ampak sem si očitno skuhala premajhno dozo Pri nas dežuje kot za stavo, ampak sem prej kar napakirala Gregca v voziček in sva šla v vrtec z malo piko, potem pa še en krog, ker sem se morala malo nadihat. Jaz bi tudi šla ven z Vidkom, če pa tako dežuje. Mali je pa vsako dopoldan siten 100 na uro. Še eno uro, pa ga dam spat. Jaz pa moram v kuhinji tla pomit. Jaz sem šla vseeno ven, čeprav uliva... Samo sem ugotovila, da rabim pelerino oz. dežni plašč Z dežnikom težje manevriram, ker me tako roka boli.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.3.2009 9:25:27 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša še spi Jo grem kar dvignit, ker bo danes pester dan tvoja Alja je pa res zaspanka ..ko bi le Nejc bil še tak do vrtca. a samo do vrtca? Tud pol bi prijalo ja sobote in nedelje bi pasalo, samo za vrtec bo pa treba ob 7h vstat. hmm glede na to, da jaz začnem že ob 6h delat, bomo morale kar ob 5h vstajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:27:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, sem pri kavi, ampak sem si očitno skuhala premajhno dozo Pri nas dežuje kot za stavo, ampak sem prej kar napakirala Gregca v voziček in sva šla v vrtec z malo piko, potem pa še en krog, ker sem se morala malo nadihat. Jaz bi tudi šla ven z Vidkom, če pa tako dežuje. Mali je pa vsako dopoldan siten 100 na uro. Še eno uro, pa ga dam spat. Jaz pa moram v kuhinji tla pomit. Jaz sem šla vseeno ven, čeprav uliva... Samo sem ugotovila, da rabim pelerino oz. dežni plašč Z dežnikom težje manevriram, ker me tako roka boli. jaz sem pa gledala reklamo od Kika,imajo v akciji dežne hlače za otroke.Ne bi bilo slabo za Nejca,ko grejo z vrtcem ven,saj pelerino ima in škornje,a je še vedno moker po hlačah
< Sporočilo je popravil tilči -- 5.3.2009 9:33:27 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Meni se Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar Hrbet, noge, desna roka,... Grem zdaj punci zbudit. Ampak a veš, da mi je z dneva v dan manj jasno kaj pravzaprav muči Gregorja Nobene logike. Ne, res ni logike Pa še noben dohtar in večina navadnih smrtnikov me ne jemlje res resno, ker je čez dan to en krasen, zdrav, dobrovoljen otrok......... samo to je pa res zanimivo, da podnevi tak priden, ponoči pa taka zverinca rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:28:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! a se zdej menimo za čvek same mamice al z ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:30:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kako postrižete nohte ?? Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. Včasih tako, da ga drži in zamoti , največkrat pa to ne gre, ker dedca večinoma ni doma. Potem pač nekako trdno držim tisto rokico ali pa velika pika zraven skače in se spakuje, da ga zamoti Pri nas je to domena gospoda On jo ima v naročju in pred TV in ji postriže. Včasih mora bolj na trdo prijet, pa gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:31:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša še spi Jo grem kar dvignit, ker bo danes pester dan tvoja Alja je pa res zaspanka ..ko bi le Nejc bil še tak do vrtca. a samo do vrtca? Tud pol bi prijalo ja sobote in nedelje bi pasalo, samo za vrtec bo pa treba ob 7h vstat. Andraž ni nikoli vstajal pred 8h in je bil problem do šole vstajanje, sedaj pa se zbuja okoli 7h, tudi čez vikend
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:31:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! a se zdej menimo za čvek same mamice al z ? Joj jana ne delaj mi skominov, saj veš kak bi bil moj odgovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana si naredila test??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:34:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja je spala kot top, se sploh ni zbudila ko sem kratovičila naokrog nje Sem jo zbudila, sedaj pa je pojedla zajtrk in se igra v stolčku. Mene pa matra, da bi šla v Lidla, samo me mal dež nazaj drži Pa še to glede čveka; meni bi bolj pasalo 13.3 ali kak dan kasneje(Geld)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:34:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana si naredila test?? ne ker ne upam, čeprav vem da je verjetnost skoraj nična.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:34:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša še spi Jo grem kar dvignit, ker bo danes pester dan tvoja Alja je pa res zaspanka ..ko bi le Nejc bil še tak do vrtca. a samo do vrtca? Tud pol bi prijalo ja sobote in nedelje bi pasalo, samo za vrtec bo pa treba ob 7h vstat. hmm glede na to, da jaz začnem že ob 6h delat, bomo morale kar ob 5h vstajat o boga revica, jst začnem ob 8h, sicer prej sem vstajala 7.40, ker delam doma, zdej bom pa mogla prej, da še Nejca zrihtam itd v vrtec ga bo pa moj peljal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:34:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! a se zdej menimo za čvek same mamice al z ? Joj jana ne delaj mi skominov, saj veš kak bi bil moj odgovor Pa moj tudi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:35:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je spala kot top, se sploh ni zbudila ko sem kratovičila naokrog nje Sem jo zbudila, sedaj pa je pojedla zajtrk in se igra v stolčku. Mene pa matra, da bi šla v Lidla, samo me mal dež nazaj drži Pa še to glede čveka; meni bi bolj pasalo 13.3 ali kak dan kasneje(Geld) v petek ali soboto jst ne morem, ne vem še kater dan bo kolegica parznovala RD, sicer bolj proti večeru, ampak ne bi rada zato šla prej s čveka. Mislim da je rekla da bo petek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:36:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je spala kot top, se sploh ni zbudila ko sem kratovičila naokrog nje Sem jo zbudila, sedaj pa je pojedla zajtrk in se igra v stolčku. Mene pa matra, da bi šla v Lidla, samo me mal dež nazaj drži Pa še to glede čveka; meni bi bolj pasalo 13.3 ali kak dan kasneje(Geld) 14.3. torej Celje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana si naredila test?? ne ker ne upam, čeprav vem da je verjetnost skoraj nična. ja samo nikoli nismo 100 % prepričane. Kaj bi pa naredila če bi bil +
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:43:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je spala kot top, se sploh ni zbudila ko sem kratovičila naokrog nje Sem jo zbudila, sedaj pa je pojedla zajtrk in se igra v stolčku. Mene pa matra, da bi šla v Lidla, samo me mal dež nazaj drži Pa še to glede čveka; meni bi bolj pasalo 13.3 ali kak dan kasneje(Geld) 14.3. torej Celje? kaj pa ura ? tam nekje 14 - 15 h ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! a se zdej menimo za čvek same mamice al z ? Joj jana ne delaj mi skominov, saj veš kak bi bil moj odgovor Pa moj tudi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:44:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana si naredila test?? ne ker ne upam, čeprav vem da je verjetnost skoraj nična. ja samo nikoli nismo 100 % prepričane. Kaj bi pa naredila če bi bil + sploh nočem o tem razmišljat, ker bi zanosila skozi zaščito in bog ve če bi bil vredu otrok..
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:45:11
|
|
|
|
CatJa
|
Da vas po dolgem času mal pozdravim. Šele danes sva bila z našim muckom spet v posvetovalnici, ker je pri devetih mesecih zbolel za šesto boleznijo. Hodi, govori in računa še ne, ima pa 9845g in 78 cm Uživajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:45:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je spala kot top, se sploh ni zbudila ko sem kratovičila naokrog nje Sem jo zbudila, sedaj pa je pojedla zajtrk in se igra v stolčku. Mene pa matra, da bi šla v Lidla, samo me mal dež nazaj drži Pa še to glede čveka; meni bi bolj pasalo 13.3 ali kak dan kasneje(Geld) 14.3. torej Celje? kaj pa ura ? tam nekje 14 - 15 h ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 9:45:52
|
|
|
|
jana81
|
Potem najbolje da se zmenimo tam v Palnet tušu zgoraj pri kinu, ker lahko divjajo okoli po tleh.. me bomo imele pa vsaj kaj od čveka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?