Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:08:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Noč: končno sem se malce naspala: spala je do 1ih potem spila flašo čaja in gledala ko čuk sem jo pobasala in sva šli v dnevno. Pol sva se previli in je začela kričat: am am am am, ...... in ji grem za foro naštimat flašo AM in glej ga zlomka je spila celo flašo in spala do 6ih Vreme: dež naliva ko nor.... Oh bogica je bila lačna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:09:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro! Sem včeraj dobila nov mobitel in ga je dragi zvečer rihtal in nalagal programe na mojem računalniku, tako, da ni bilo čveka z moje strani. Za lepše jutro, ki je zunaj spet zelo turobno pa nekaj malega za pod zob Sem se spraševala kam si se skrila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:10:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes bom očitno spet s sesalcem letala okrog,ampak ne mislit,da sem tako zagnana za delo,pač pa se noski tako pucajo,da sem enkrat pri enem,drugič pri drugem.Komaj utegnem sproti pucat baby vac Še od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:11:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša je jokala ob 4h, popila čaj in zaspala, pa spet se oglašala ata, ata okoli 7h, sem jo pustila in še sedaj spi Grem komentirat, sedaj ko je še čas Če bi pa klicala mama, pa bi šla k njej , vidiš je boljše da kliče ata, jo pustiš in spi naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:14:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kako postrižete nohte ?? Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. Ponavadi ji postrižem takoj ko se zbudi, ker je takrat najbolj mirna, Počakam na reklame na tv, ker takrat ne j.. sistema in postrižem. Potem pa še ji spilim, to pa z veseljem pusti, ji pojem zraven žiga žaga
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:16:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa dobro jutro! Mi smo včeraj zaspali šele ob 23h( ker je prej spal do 20h,)prej je zmazal še flašo mleka in potem spal do 1h, ko sem mu dala čaj , pa ne nazaj zaspat, in sem ga vzela med naju, pa je spal do 8h, samo jstsem čist hin, se mi ga pa ni dalo nazaj prestavljat, mater sem lena. Pa kaj je to bilo včeraj da so bili sredi noči pokonci, Nia je bedela od 02.00 do 03.00, se smejala, pela, samo spat ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:18:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Kavica: Spanje: zaspal je gospodič nekaj pred sedmo in se po noč zbudu okrog pol dveh in on bi ustal. Joj, sm bla jezna , sm ga mislna kr nekam poslat . Končno sm ga nekako prpravla, da je zaspal ( v moji postelji ) sam se je premetaval, drgač v svoji posteljci lepo spi. Drgač, pa baterije se mi počas filajo ( zajtrk je že bil ), še kofe spijem pa sm dobra Vreme: OBUPNO, še vn ne morem it na sprehod , spet cel dan notr. Nč, se še kej oglasm, grem k babici na kofe Še ena taka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:24:51
|
|
|
|
sesil
|
jutro! no, pri nas nič kaj lepo. aneja je vreščala ponoči, je prišlo že tako daleč, da sem jo kr ignorirala en čas , ker nisem več vedela kaj bi. vreme je pa itak v k. čakam kdaj bom prilimala nalepko v albumu moj dojenček, kjer piše "prespim celo noč". še za vse sotrpine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:31:52
|
|
|
|
špelin@
|
Vidim, da je veliko naših majskih hroščkov pravih nespalčkov No, Gregi je prvo rundo (dopoldanski dremež) končal že po pol ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:31:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes bom očitno spet s sesalcem letala okrog,ampak ne mislit,da sem tako zagnana za delo,pač pa se noski tako pucajo,da sem enkrat pri enem,drugič pri drugem.Komaj utegnem sproti pucat baby vac pri nas se ta prehlad vleče že 14 dni! pa ji skoz s fiziološko čistim in baby vacom, pa ni nič boljše! Operil P in tisto timijanovo kopel ki sem jo omenjala od Penatena
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da je veliko naših majskih hroščkov pravih nespalčkov No, Gregi je prvo rundo (dopoldanski dremež) končal že po pol ure joj špelin@ jaz sem dala AT ravnokar spat, in tudi ne pričakujem kej več kot Gregi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:35:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
DOBRO (ja kričim-ker si tega močno želim, ha še rima se ) jutro! Pa kaj je to, pri nas tud ludnica ponoči, ...ne bi spali, kričimo, se smejimo, tečakamo, vlačimo mamo do onemoglosti za roko in prste, Grrrrrr.... je kaka luna al kaj? eh, bomo itak mogle preživet, ...sem pa zlamana v nulo! Anitka- jaz pa sem hotla v našem Hm ju kupit taji kratke r...ker ji dajem spodaj pod majčke...pa ni blo punčkastih v pravi velikosti - za nov telefon pa ful lepo si napisala voščilo mamicam Kaj pa maš SUzy popoldan, če ni skrivnost? sem menda kje sfalila za vse bolančke, posrančke, tečnarčke in nespančke , mater mi laufajo rime danes Hijenca- jaz sem se ravno malo prej z nohtki ubadala, komaj...komaj...včasih je opazovala zraven, zdaj pa nori...moram nekaj novega naštudirat Na nogi, pa ji na previjalni, medtem ko kaj vlači po rokah, to še gre zaenkrat .
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jutro! no, pri nas nič kaj lepo. aneja je vreščala ponoči, je prišlo že tako daleč, da sem jo kr ignorirala en čas , ker nisem več vedela kaj bi. vreme je pa itak v k. čakam kdaj bom prilimala nalepko v albumu moj dojenček, kjer piše "prespim celo noč". še za vse sotrpine a tudi pri vas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:36:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem auf od 6 ure, ker je Videk nekaj jamral, ampak ga nisem resno jemala in je zaspal nazaj in spal do 7.15, sedaj pa že zopet žnerga. Zopet bom pila mrzlo kavo , bom že kičasta. Grema malega obut v copatke in ga vržem malo v hojico, da jaz vsaj kavico spijem. Upam, da ti ni kuhinje razturo v tem času.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:38:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana si naredila test?? ne ker ne upam, čeprav vem da je verjetnost skoraj nična. Zihr, je zihr.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:39:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? A bo že 16. padla? Enkrat že Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tko Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:40:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? A bo že 16. padla? Enkrat že Ti si odprla 5 delov, jaz 4 dele, barbaw 2 dela , ss, jana, Naty in tally pa vsaka po enega. Kot starešina pa ti določi žrtveno jagnje za 16 tko Hmmmmm, a bi katero na novo določile? Mogoče Srčekgirll? Jaz bi se tudi kdaj poskusila v tem
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:41:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pozdrav od Vidka: gf hgJJJJJJJJJJJJJJJJJJMMMMMMM
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
SE na hitro javim, sm pri LIndi. Joj kakšno bedno vreme . Mi smo po dolgem času super spali, se je samo enkrat zbudila ob enih, sm ji dala flašo in je nazaj zaspala. Vmes sm jo še neki slišala sam je kr sama nazaj zaspala . Upam, da bo tako naprej. Berem, da ga pa skor vsi po vrsti sračkajo ponoč za vse, ki jih rabte. Jest strižem nohte s ščipalcem in ni nobenga problema ona gleda zravn kaj delam in to je to, na nogi pa tud, mamo en dva tri postrižene. Grem zdej kavo pit pa se pol še kej javim greva k našim pa bom mal frej od Gaje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:41:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kako postrižete nohte ?? Jaz rabim cel teden, da mu porežem, ker tako nori poleg. Sem pa že cela skrampana. Pri nas HB zaenkrat še znosno poteka ta obred.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:42:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Mi je šele sedaj uspelo priti naokrog Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spal . Bova morala iti jutri še enkrat. Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!! pojdi v C&A imajo jih po 2,5 in 3,5 €...pa res lepi Žal ga v MS ni?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:44:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven! Ne me tepst, ampak jaz sem bolj za kakšno soboto popoldne... Čez teden moram biti do 12h doma, popoldnevi pa zaradi aktivnosti velike pike odpadejo. Mogoče se bi pa za spremembo res organizirali kot včasih sobota po kosilu? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Če bo tam po Egiptu bi morda še midva vskočila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:45:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Morning vidm, da ste nekatere dobro spale, druge malo slabše, no mi smo v klubu drugih . Jahh nič bo treba potrpeti, da se tole mučenje z temi zobki konča, nam raste zdaj še drugo enico zgoraj , bogica vse ima rdeče Kofi je že izpraznjen, pa mislim da si bom kmalu morala še kakega skuhat, ker še ta dežžž vse skupaj toliko poslabše razpoložanje Nič da vidim, o čem teče debate
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A za srečanje se mente sm vidla. Jest pa čez vikend ne morm, samo med tednom, pa drugič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 10:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jojj punce, jaz sem pa zdaj slišala eno žalostno novičko včeraj okorg 20h sva z mojim slišala rešilca pred blokom, in sem ravnokar zvedla, da je en avto povozil mojo sosedo in njego 3 leta staro punčko, s tem da je ta soseda , je bil moj ati zvečer na urgenci in jih je srečal, baje sta obe hudo poškodovani
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?