|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
4.3.2009 17:21:25   
Lovely
Lakerš, zakaj ne bi bili zobki?

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.3.2009 17:21:53   
Lovely
OOOOOOOOOOOOOOOOOO, Lovely odprla novo stran user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 17:23:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 17:25:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 17:29:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 280
4.3.2009 17:35:34   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

laknerš...zakaj ne bi bilo možno za zobke????

Ker je stara tri leta in pol!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.3.2009 17:51:37   
gogabojan
Corti poslano imaš.

Punce, na FB sem sprejela ali poslala, nimam pa pojma kjera je kjerauser posted image user posted image user posted image . Sm pa mal poškilila slikice dojenčkov. Madona so lepi kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.3.2009 17:52:46   
vianne
Me ni bilo toliko časa, da ste načvekale za drugo stran ... pridne.

Kaj naj vam povem ... s Tiborjem sva O.K. ... je priden. Z uvajanjem sva začela zelo lepo in sem bila zelo vesela ... no sedaj par dni pa nekaj štrajka. Poje par žličk in potem tišči ustka skupaj. Še banana, ki mu je bila tako všeč, ne gre več v ritko. Se tolažim, da imava še čas in ga ne silim. Hrano mu vseeno pripravim in poje pač kolikor mu paše ...

Tole slabo vreme me ubija ... komaj čakam sonček da bom lahko izkoristila dolge sprehode. Ga ni lepšega kot biti v naravi na svežem zraku!

V prihodnosti imam namen kupiti elektronsko varuško ter voziček marelo. El. varuško bi rada kupila dobro, tako, da lovi iz enega štuka v drugi ... katero priporočate. Dopade se mi tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=185758  pa cena je tudi o la la ... Glede marele pa hvalijo Quinny zapp http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192744 vendar me moti ker se naslon ne spusti. Prosim za kakšen nasvet!

Neposredna povezava do sporočila: 283
4.3.2009 18:01:06   
evelin
Maša je bla dans ceplena kljub temu da še mal kašla. Nisma se pa tehtale tk da nimam novih podatkov za seznam. Naslednji pregled mama 14.5.

Sma pa dans prvič jedle korenčekuser posted image , je bla čist navdušenauser posted image user posted image user posted image

user posted image

se javim še kasneje, gremo na obisk

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 284
4.3.2009 18:05:06   
laknerš
Vianne za varuško ne vem se mi pa zdi da voziček ni najbolj primeren, ker je zlo fajn da se da poležat če ti slučajno na sprehodu zaspi.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 18:06:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vianne)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
4.3.2009 18:16:31   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Glede telovadbe... Laknerš, da ne bova krive vere učile... mislim, da bi Pikicastonoga še hodila na telovadbo kakšen mesec... jaz bom pa še videla, se bom prilagodila.

Ja, res je! Tudi jaz,če boste ostale še hodile bom jaz tudi, čeprav mi malo keš dela težave.

Neposredna povezava do sporočila: 287
4.3.2009 18:20:21   
Lovely
OK, pol bom pa jaz uni bejbi poslala mail (samo ta kontakt imam), da nas jutri ne bo na telovadbo.
Meni je ta telovadba drugač čisto OK in bi še hodila. Če ne tja bom šla ziher kam drugam, z vami pa vozičkat user posted image

Tale vreme je pa za en dr*** ja, se strinjam. Jaz sem Inyo zdajle nahranila, danes sva zaenkrat pristali na 470ml mleka in 80ml kašice. Računam še na en obrok mleka, upam, da bo lačna tam po 21h, da pririneva vsaj do 600ml...

Zdaj pa šibam k poročni priči na en čvek pa pogledat slikce iz Viet Nama. Pa pa

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 288
4.3.2009 18:21:26   
Lovely
Aja, lakerš, kjer butelj sem jaz. Itak da ne morejo bit zobki pri Neli. Kvečjemu bi bili lahko pri Hani...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 289
4.3.2009 18:24:58   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Aja, lakerš, kjer butelj sem jaz. Itak da ne morejo bit zobki pri Neli. Kvečjemu bi bili lahko pri Hani...

Sej je ql. Se mi je zdel kaj mislte, sm se pa lepo nasmejala!!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.3.2009 18:34:54   
*talcy*
ojoj laknerš sem butelj  saj res sm slabo zastoplauser posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.3.2009 18:50:56   
Dream
Daaan!

Ste me kej pogrešale? Nič, ne? user posted image  

No, včeraj dopoldne sva imela obisk, popoldne sva se šla midva potepat, zvečer pa se mi nekak ni dalo in na računalnik. Mislim, da sem imela tudi jaz malo treme, kako bo danes, ko smo šli prvič malo dlje in je bilo treba zgodaj vstat. No, stvar pa se je izkazala za čist OK. Zjutraj sem Matica 1 uro in pol prej zbudila kot se običajno zbudi sam. Lepo sem ga previla, oblekla in sva šla. Spal je do LJ, potem pa sva se v garažni hiši lepo nahranila - najprej podojila, potem spila še flaško in se seveda malo pobruhala, tako da sva bila oba mokra. Moja mami je bila ta čas na pregledu in ravno ko sem ga hotela napokat v voziček, me je klicala, da je gotova. Potem smo šli še v Mullerja po plenice, mleko in kašice pa nekaj čistil. In tako sem se odločila, da danes zvečer ne dobi več mleka, ampak lepo kašo za lahko noč. Vsak večer so problemi s tem, da se dečko zvija zaradi vetrov in se mi ne da več tega prenašat. To traja mogoče kak teden. No, pa da vidimo, kako bo šlo - če bo po tem kaj bolje.

Tako, grem sedaj prebrat za nazaj in malo pokomentirat.

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

??? torej, naš user posted image si vse kar se da zvleče čez oči, potem pa hrka in krili in kriči, ker ne ve kak dol spravit???? in to dela ves čas, če je kje kaj na dosegu roke, ala dekica al tretra plenička - V ČEM MU JE FORA? Jaz pa potem letim sem in tja in mu dol dajem, da vidi, kje je in da je vse ok. enako dela tudi v postelji....

kažin je nekdo spraševal, kaj je - to je recimo namesto da rečeš je bila cela štala ali pa je bila zmeda ali kaj takega, je podobno, če uporabiš, da je bil cel kažin - vsaj jaz tako mislim

Naš si tetra pleničko v postelji vedno potegne na glavo, potem pa nekaj javska ali pa prede kot en maček, pa seveda krili z rokami. Kr neki, no...

Za kažin sem ja jaz spraševala user posted image

Jolly123 jaz mu dam nogavičke pod hlače s stopali, tko da si jih ne more dol vleč, copatki mu pa itak dol padajo, ker skoz tolk brca.

Gogabojan js bi mela tut okna za umit so kr mal za bruhat... Tole s ščitnico je pa res hudo - ampak zakaj bi imela tak kompleks pred nami, no! Saj nobena ni popolna in v vseh detajlih zadovoljna s sabo!

Evelin meni to dela zadnje dni, da kr neki štrajka, v bistvu obroke zmanjšuje.

Pšemek obisk je uspel - so spraševali, kako imam lahko tako pospravljeno stanovanje ob malem user posted image  

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.3.2009 18:58:42   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Men je pa Neli zbolela pa me tudi jutri ne bo na telovadbo. Tko da katera sploh bo ker ne bo Jolly, Corti, Pikicestonoge, mene ...  Pa še nekaj me zanima- kolk časa pa bomo hodile na telovadbo? Zadnjič smo se s Pikicostonogo in Vallo pogovarjale da bi nehale in bi si rajši omislile nekakšne daljše sprehodke vsakič na enem koncu pa pol še na kavico in se nam lahko pridruži še katera. Bo ceneje in še zdaj bo sonček pa topleje in vsem bo koristil svež zrak ter mal rekreacije?????

Ja sem jaz danes tudi to razmišljala, še za enkrat imam plačano to potem še grem, pol pa ne vem če bom, pa ne zaradi telovadbe, ker mi je všeč, ampak enostavno trenutno no money! Za 30 € imam pa lih za en teden futra za Taja. Kriza no s tem kešom user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, ampak ti pa imaš srečo s to KR porodnišnico! Jaz sem imela UZ kolkov prejšnji torek in prišla na vrsto TAKOj, ob naročeni uri, noter sva opravila v 10 minutah in že šibala naprej.
Pa bravo za spanje!! Moj pa rabi več dopoldne, popoldne pa ne spi več veliko.

Kdo pa je imel UZ? Mogoče pol samo ta Škafarca štrajka, pa ne zna bit točna, ker ko sva po porodu prišla na kontrolo zaradi zlatenice sva tud čakala skor uro pa pol, se je mojmu čist snel.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.3.2009 19:01:13   
vianne
Kažin - škifa, zmeda, neprijetnost, težave ...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.3.2009 19:08:08   
jolly123
Še malo, da spomnim, če katera še ni izpolnila....a sem tečna a ne user posted image

ANKETA!!! KDAJ IN KJE NAJ BO PRVI PIKNIK - SREČANJE OKTOBERK!!

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=cQuqv7PHKe_2fzoOXV7gc2bw_3d_3d

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.3.2009 19:27:52   
janja 27
ojla mlade in stare mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila tud danes PRIDNA sem zribala wc in  kopalnico v nulo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se sveti k norouser posted image user posted image user posted image user posted image no sej sedaj bom pa kopala obe pa bo vse mokro....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pobrisaliuser posted image user posted image user posted image

mi smo danes jedli krompirček in bučkeuser posted image user posted image user posted image user posted image neki se je najprej kremžila potem pa je kr vse jedla....sem pa naredila v falšo luknjo z vilico (da je večja luknja ) in veselo pije čajuser posted image user posted image user posted image

mandek....user posted image user posted image user posted image za tvojo malo miss....upam da se pošlihtateuser posted image user posted image

corti WB po dolgem času....upam da ste vse bacile podušili in ste boljši.....

gogabojan sej moja je bla tud bolna (bronhitits) je zgubila 300g tko da se je v 6 tednih zredila sam 430g tko da po moje bo tud to to..ker če bi ti bil lačen ti ne bi spal celo noč.....je pa res da ga ćez dan non stop dojiš....a si kaj čutla da je zgubil k je bil bolan jaz sem metko tko čutla da je lažja....sej boš videla kako in kaj bo napredoval....

lakrneš..sem se nasmejala za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da je neli ok...sej sedaj so itak na pohodu te user posted image user posted image user posted image viroze k so kr nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image ene user posted image user posted image user posted image user posted image da se tvoja neli čimprej pozdravi

vreme je čist outuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva sve ble mal zunaj pred hišo ni še nič padal dež sedaj pa lije k iz škafeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HOČEM SONČEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly ej bejba pa ti si rojena pod nesrečno zvezo sej maš non stop probleme če ne s tajem, s tvojim, zdravniki.....bo treba kako mašo plačat zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vianne lepo te je brat po dolgem časuuser posted image user posted image user posted image jaz sem od brata dobila tole varuško  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176270   in sem čist zadovoljna je super....sem šla po vrtu do tašče pa je blo slišat (sve 100 m razlike)user posted image user posted image user posted image

glede vozička pa mam tud jaz marelo približno tako http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194629  in sem zadovoljna se lepo zloži in lani sva še manco mela not na morjuuser posted image user posted image

dream se mi rekla da boš lepo pohajalauser posted image user posted image user posted image vidiš kako so user posted image prilagodljivi delamo si mi največje problemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa grem punce skopat pa vas pridem pogledat zvečer da dam seznamčke goruser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 19:31:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
4.3.2009 20:06:21   
gogabojan
Ajetam - ti si tudi vrhničanka. Saj potem pa me moraš poznati. Delala sem v Loki. Najverjetneje se me moraš spomniti, na delikatesi, potem na blagajni. Kakšen let pa nisem bila več vidna, sem v pisarni delala.

Močnejša sem. Mam sina - rumena bundauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je navdušen nad njo, sem pa od policajev soseda  (zadnjič sva si šli mimo), mislim, da vem katera si. Si se s kolegico sprehajala. Če pa nisi, pa sori.

Neposredna povezava do sporočila: 298
4.3.2009 20:31:16   
Dream
Jaz imam pa še eno novico in sicer, da se je Matic danes sam obrnil s hrbta na trebuh user posted image user posted image user posted image
Bilo je pa takole: igral se je v igralnem centru, jaz pa sem vas brala v dnevni sobi. Kar naenkrat sem slišala, da je podrl kupčka (malo čudno, da bi mu na hrbtu to uspelo, a ne?) in takoj zatem tisto čudno vzdihovanje. Ko sem pogledala proti otroški sobi, ga v centru nisem videla. In itak sem skočila tja, on pa je veselo ležal na trebuhu in hotel zagrabiti eno igračo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
4.3.2009 20:39:11   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image M A T I C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr še tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?