Tejčika29
|
Eto mene s sprehoda, čveka in kavice, Alina bolj slabo spi, mogoče od pikice, upam da ne dobi vročine ali kakšne druge reakcije, bomo videli no. Mandek - me je že skrbelo zate in za Zalo kako sta, nehaj se obremenjevati z dojenjem in ji daj AM če jo muči tvoje mleko. Gastroskopija pa bo pokazala kako in kaj je na stvari, upam da so samo prehodne težave s traktom in da se reši ob uvajanju GH. Res, srečno punce in se vidimo kaj na sprehodu!!! Lovely - meni je že od rojstva skoraj isto, okrog 7 podojev v enem dnevu vedno isto časa, je pa res, da se cunclja in je bolj lena, če si stisnem npr., včeraj je pojedla okrog 130 ml naenkrat. Ampak si ne stiskam in potem se doji tudi 20 minut in enkrat poje več in drugič manj, nikoli pa ni lačna, ker po podju ne joka in ne kliče po še..., do naslednjega podoja počaka normalno. Tako da ne vem kako to, lena je, to bo, mogoče če bi si vsakokrat stisnila in ji dala vsaj 130 ml po flaški bi vedela da vedno toliko tudi poje. P gleda predvsem ali je otrok zadovoljen in je zdrav, kar Alina je, danes je glasno čebljala pri P in se ni pustila motiti, je tudi migec da je kaj in jokala skorajda ni. V glavnem zadovoljna je in to je glavno. Določeni ki so dobili v prvih mesecih več, pa potem proti enemu letu ne dobijo skoraj nič in potem se stvari "zglihajo" počasi. Gogabojan - pri nas odšteje plenico in body 80 g, vedno in vpiše odšteto kilažo v kartoteko. Moje kile gredo počasi dol, spet sem dala 1 kg dol, imam še ca 2 kg preveč in tudi to bo počasi šlo. Mi pa paše kaj sladkega zvečer, ampak se ne odpovedujem ker rabim hrano takšno in drugačno za mleko. Pilates bo pa tudi nekaj dal, če ne druga pa mišice. Lasje mi še kar izpadajo, sem vzela pri frizerju ampule proti izpadanju od Vila Lobode ki baje zelo pomagajo bomo videli, kako bo po končani kuri. Bom poročala, hvala bogu da imam malo več las in se mi ne pozna, gre pa dol tako da joj. Imejte se, M.
|