Mandek
|
Hej! za mano en butast dan, katastrofalna noč in tečkasto dopoldne. drugače vse ok. Zala mora dati tri vzorce blata, da vidijo, če so notri sledi krvi, potem gremo še na neko gastro****, ne vem kak točno že. Možno, da sem o tem pisala, ampak se ne spomnim niti, kje sem doma, kaj šele to... Ste pa pridne, madonca. Bravo ! No, da se vrnem...Postopoma sem spet začela izključevati AM ins e dogaja povsem isto. Par dni smo samo na dojenju in je grozno, noro, ubijalsko. Nocoj se je zbudila 8x od 1.dalje . Včeraj cel dan prejokala, spala samo 20 minut (ja, v celem dnevu), ostalo tečkala, sitnarila in stokala. Ni mi jasno, kaj ji je....Sem se tolažila, da so zobki, ker je to fin izgovor za tečnega otroka, ampak sem preveč realna, da bi verjela v to. Nekaj jo muči, to je 1x1, najbolj pa sumim na želodček, oziroma prebavni trak. Bomo vidli, ko gremo na gastro***(nekaj). Prosila bi za paparico, če je katera pri volji in gogabojan, če te lahk dodam na FB? Ok, slabe volje sem in raj grem, ekr drugače bom pisala bedarije. Tschussssssss