irma78
|
Živjo punce, Kaj pa danes lovite, da ste bile spet tako pridne? Me ni gor popoldan, pa kar štiri strani napisane. A je krivo vreme? Mi smo bili pa na dolgem sprehodu (kljub rosenju), potem smo šli pa še v šoping za avtosedež, ker je bil v Baby centru en v akciji, pa nam ni bil všeč, tako da nismo nič kupili. Pa še našega cukrčka smo dali slikat za potni list – gremo v kratkem v ZG na obisk k prijateljem in pa poleti še na Rodos, tako da smo malo pohiteli s tem. Se je mali tako smejal pri fotografinji, da je naredila milijon fotografij. No, na koncu smo zbrali ven 3 najlepše. Je bil pa mali res glavna atrakcija tam. Pa v Baby centru se je tako smejal, da ga je bilo vse povsod slišat. Pa še eno punčko je osvajal, tako da ne vem, mogoče ga pa že pomlad daje. Sedaj pa moja dva že kakšni dve uri sladko spita, meni pa paše imet malo časa zase in uživam v miru in vas končno lahko malo berem in se vam javim. Sicer pa kje imate ve tako veliko energije za pucanje? Meni moj vzame vso energijo – ga je potrebno vseskozi animirati, ker sicer je ogenj v strehi. Ko pa spančka, je pa potrebno biti tem bolj tiho, ker drugače je vsega spanja le nekaj minut. Gogabojan – poskušaj se ne obremenjevati s težo, sploh ker je posledica bolezenskih težav. Saj delaš vse na tem, da bi bilo kg manj. Me te bomo pa na pikniku vesele ne glede na to, koliko kg boš imela. Tudi pri meni jih je kar precej preveč, pa nimam nobenih bolezenskih tegob. Drugače pa tudi naš odkar smo uvedli en obrok GH veliko manj mleka popije. Očitno dobi tam dovolj kalorij. Jaz se ne obremenjujem, si mislim, da ko bo lačen bo že povedal. Itak pa se mi zdi, da ga je še preveč skupaj. Evelin – jaz sicer študiram pravo (imam še nekaj izpitov 4. letnika za narest) pa tudi delam v odvetniški pisarni, tako da ti s kakšno malenkostjo mogoče lahko pomagam, ali pa vsaj koga vprašam za nasvet. Glede - jaz sem na kontracepcijskih injekcijah (sem dobila že dve), ki držijo po 3 mesece in sem po prvi krvavela cca. 10 dni. Sem mislila, da bom izkrvavela. Sedaj pa ni o njej ne duha ne sluha. Verjetno to zaradi injekcije. Kakorkoli, nič ne pogrešam.