Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:20:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps še je sploh katera tu? js sm šele prišla, pa malo berem za nazaj! a ti se cele dneve potepaš al delaš kaj pametnega? potepam. Po kosilu sm šla na čvek, kavo, pol pa sm bla tak dolgo, da sm ostala še na večerji!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:20:16
|
|
|
|
Najaa
|
spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:20:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
aja - lepila pa še vedno nimam
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:21:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. aaaa gris. njami. samo mi ga je zmanjkalo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:21:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma ja, bo minilo. Moja je imela fore, da je npr nekaj dni sam od jabolk živela. In za večerjo samo kozarec mleka al pa še to ne. Najprej sem se ustrašila, če je kaj bolana al kaj. Ko sem pa vidla, da ji čokolada gre pa dober v rito, sem pa vedla, da je sam faza. In pol sem še nekje prebrala, da 2-letni otrok lahko poje celo manj kot 9m dojenček. o to pa res nisem vedla. samo vprašanje če si bom zapomnila za naslednji dve leti ko bo meni prišlo prav Saj bomo vse na istem, pa te bomo spomnile.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:22:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja - lepila pa še vedno nimam Js sm si ga pa danes kupila. tak da bom jutri lepila!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:22:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. aaaa gris. njami. samo mi ga je zmanjkalo Meni pa benkota, tak da je bil brez njega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:23:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. grisek? jaz sem si ga naredla iz pol litra mleka sam kaj,ko sem lačna ratala po pol ure
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:24:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. aaaa gris. njami. samo mi ga je zmanjkalo Meni pa benkota, tak da je bil brez njega. mama jaz še oboje pride katera?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:25:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps še je sploh katera tu? js sm šele prišla, pa malo berem za nazaj! a ti se cele dneve potepaš al delaš kaj pametnega? potepam. Po kosilu sm šla na čvek, kavo, pol pa sm bla tak dolgo, da sm ostala še na večerji! prav imaš izkoristi,dok še lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:25:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. grisek? jaz sem si ga naredla iz pol litra mleka sam kaj,ko sem lačna ratala po pol ure
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:26:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. grisek? jaz sem si ga naredla iz pol litra mleka sam kaj,ko sem lačna ratala po pol ure se zgodi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:26:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. grisek? jaz sem si ga naredla iz pol litra mleka sam kaj,ko sem lačna ratala po pol ure Jaz tud! Sem resno vzela, da morajo doječe mame veliko mleka popit! Pa to niti ni problem, ker ga imam rada.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:28:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. grisek? jaz sem si ga naredla iz pol litra mleka sam kaj,ko sem lačna ratala po pol ure Jaz tud! Sem resno vzela, da morajo doječe mame veliko mleka popit! Pa to niti ni problem, ker ga imam rada. jaz mampa predpriprave
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:30:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. grisek? jaz sem si ga naredla iz pol litra mleka sam kaj,ko sem lačna ratala po pol ure se zgodi tudi meni se to vedno pogosteje dogaja!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:31:13
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:31:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. grisek? jaz sem si ga naredla iz pol litra mleka sam kaj,ko sem lačna ratala po pol ure Jaz tud! Sem resno vzela, da morajo doječe mame veliko mleka popit! Pa to niti ni problem, ker ga imam rada.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:32:08
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč zakaj že?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:32:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem imela pa danes za večerjo tisto, kar si ti jedla včeraj. grisek? jaz sem si ga naredla iz pol litra mleka sam kaj,ko sem lačna ratala po pol ure Jaz tud! Sem resno vzela, da morajo doječe mame veliko mleka popit! Pa to niti ni problem, ker ga imam rada. jaz mampa predpriprave ki ne bodo dolgo trajale!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:32:36
|
|
|
|
spps
|
tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:33:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem preletela, pa ne bom nič komentirala, ker moram bejžat v posteljo, preden moj pogrunta, da sem na rr. Lahko noč zakaj že? a maš prepoved?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:33:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji mojega že dajejo strahovi! Tvojemu pa itak, če se Bliža čas, pa še vikend!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:34:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji A tako kot temu osličku v tvojem avatarju?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:35:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki še niste rodile-a so možeki oz. partnerji že fejst nestrpni? moj je čist v luftu-se mu sam smeji mojega že dajejo strahovi! Tvojemu pa itak, če se Bliža čas, pa še vikend!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 20:35:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Hejla... kok ste kej mamice in nosečke? mam eno uprašanje... a maš lahko popadke kljub temu da brca pa se premika? ker me je včeri neki ščipalo v spodnjem delu trebuha tko na presledke, kot bi mela menzo, take krče sem mela... ampak istočasnoo je veselo razgrajal po trebuhu... sem slišala da se umiri ko so popadki, tko da ne vem kaj je blo to pol včeri... neki čudng a jasna85 -- super da si se malo javila, pa tazga lepga maš... tak ko sem brala da ne dojameš da si mama.... se mi zdi da bo tut pr men trajalo neki časa da se bom zavedala, ker še zdej komi verjamem da sem noseča in to že tk dolg da bo že kmal ven prišu ... čudeži narave.. ne morm vrjet... upam da julam že veselo carta, ko se nič ne javi ... pondelak je pa ostala na opazovanju? no da gre dans domov in še malo počaka na ... ker sm js prej na vrsti ... in ka bote dans kuhale? kak predlog, js vem sam za solato, ka pa naj bo zraven? ni rečeno, da se umiri. Kolegica mi je pravila, da še ko je rojevala, je mala veselo brcala, da dr. kr ni mogel verjeti!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?