novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka bemu ...pa sem jo našla...prvo strijo, pa glih zdaj na koncu, sem že upala,da se jih bom izognila,zdaj pa upam,da grem čim prej,da se ne začnejo množiti Sej ena ni nobena. aja najaa, si me potolažila, ko si napisala,da je imela Tija tudi tako fazo,ko ni hotela jesti, kot kaže smo mi zdaj pri tem, kot jo piči, lahko poje vse, drugače pa začne že po drugi žlici ven pljuvat in je ratalo kar konstantno zadnje dni,da hodi spat brez večerje (danes je čudežno jedla), pa še zabavno se ji zdi in govori, "grem brez večerje spat" , ah...saj bo minilo Ma ja, bo minilo. Moja je imela fore, da je npr nekaj dni sam od jabolk živela. In za večerjo samo kozarec mleka al pa še to ne. Najprej sem se ustrašila, če je kaj bolana al kaj. Ko sem pa vidla, da ji čokolada gre pa dober v rito, sem pa vedla, da je sam faza. In pol sem še nekje prebrala, da 2-letni otrok lahko poje celo manj kot 9m dojenček. o to pa res nisem vedla. samo vprašanje če si bom zapomnila za naslednji dve leti ko bo meni prišlo prav meni se pa zdi, če je otrok takšne starosti lačen, bo že jedel. Vmes so kaprice in obdobja, ampak dokler ne zboli ali vidno zgublja na teži je vse ok.