|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
4.3.2009 19:15:22   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

o mamaM, si probala jogurt?

ga nimam v hladilniku user posted image   ga je Žigec pojedel....zdaj grem v kopalnico in bodo v igri obloge od kamilice in zračenje prijatelce user posted image  dokler si lase feniram pa upam da kaj pomaga....danes sem spet poskusla s canestenom in je bolje, me vsaj ne srbi toliko kot ponavadi....

potem pa kar gura canesten par dni, držim pesti da se ti pozdravi user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.3.2009 19:15:26   
tasa_m
večer.
samo da se javim, da sem še živa.
Nas tak ščipa da se bo mami zmešalo. Ali jem kaj ali ne, našo tamalo ščipa.

Smo pa danes zrihtali vso papirologijo glede tamale in hvala bogu od zdaj naprej lahko uživamo, ne da bi še mislili kaj moramo vse porihtat user posted image user posted image se mi je prav kamen odvalil od srca.

Zdaj pa si grem na šivano mesto devat obkladke s Šentjanževim oljem. Mi je patronažna rekla da si naj nabavim to olje in si nareim obkladke, da bo takoj boljše. No, p bomo probali..

Aja, mi smo težki že 2420g, se pravi da sma v 6. dneh ko sma doma dobili gor skoraj 200g, ker ko sva odšli iz P. sma imeli težo 2250g. Bravo me user posted image user posted image kak sma pridne s papcanjem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.3.2009 19:15:48   
NoBady
no js sm si french nrdila, pol pridm sm prečekirat in vidm razloge zdej zakaj ne lak za nohte, tko da sm si v torbo dala aceton in gobiceuser posted image če slučajno do jutri kej pride (kar ne bo) drgač si bom pa jutr dol zbrisala, dans se mi ne da več z nohtam ubadatuser posted image ...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.3.2009 19:18:40   
pocka
ku kuc, se še jaz malo oglasim,danes sem bila bolj malo tu gor...

lakiranje nohtov - tole je pa zanimivo, zdaj vem nekaj novega...si jih pa skoraj nikoli ne lakiram, tako,da teh problemov ne bom imela

mama_m - a ti slučajno gnezdiš?user posted image user posted image

pupa - pa to imaš ti prav popadke, boleče, ali te samo zategne fajn pa malo zaboli...me zanima,ker meni tudi danes popoldne kar precej otrdeva trebuh, večina je samo neprijetna, tu pa tam me pa kar fajn zaboli, ampak je še zeeelooo daleč od tiste prave bolečineuser posted image , na uro pa še ne gledam...user posted image ...bomo videli jutri,ko imam pregled, če se je kaj premaknilo...če bo sploh kdo kaj gledal

IZVIRNO SPOROČILO: yania

jaz sem pa že v službi bila danes, sem malo prej domov prišla...ene papirje sem mogla dostaviti, za napredovanje, da ko pridem konec marca 2010 nazaj, da bo plača večja user posted image user posted image ...ma ne vem neki novi zakon, morajo vsi zaposleni do 15.marca to urediti...pa kje so mene zdej najdl?user posted image user posted image

čestitke za napredovanjeuser posted image ...mene so tudi prijetno presenetili, moram jutri nesti spričevala v službo, da mi končno dajo dodatek za italijanščino...me že 6 let nategujejo, zdaj pa naj bi ga končno dobilauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.3.2009 19:19:22   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

večer.

Smo pa danes zrihtali vso papirologijo glede tamale in hvala bogu od zdaj naprej lahko uživamo, ne da bi še mislili kaj moramo vse porihtat user posted image user posted image se mi je prav kamen odvalil od srca.

Zdaj pa si grem na šivano mesto devat obkladke s Šentjanževim oljem. Mi je patronažna rekla da si naj nabavim to olje in si nareim obkladke, da bo takoj boljše. No, p bomo probali..

Aja, mi smo težki že 2420g, se pravi da sma v 6. dneh ko sma doma dobili gor skoraj 200g, ker ko sva odšli iz P. sma imeli težo 2250g. Bravo me user posted image user posted image kak sma pridne s papcanjem. user posted image

bošček mali, saj bo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa le spedenaj z obkladki user posted image

in čestitke za 200 g user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.3.2009 19:23:27   
pocka
tasa - user posted image user posted image user posted image za Lijino pridobivanje na teži...poročaj, če bo šentjanževo olje delovalo, mogoče nam pa še prav pride, čeprav močno upam,da se tokrat izognem šivom...ampak so to bolj pobožne želje, ker ima mali tako veliko glavo,da bom verjetno gor do hrbta šivanauser posted image

...a si probala mogoče kapljice proti krčkom od koroških lekarn?...mi smo jih že za Tajo uporabljali in moram reči,da so super, pa še naravne so...zdaj smo jih pa tudi že nabavili

< Sporočilo je popravil pocka -- 4.3.2009 19:24:22 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
4.3.2009 19:25:27   
pocka
...si grem en čokolino naredit...mi manjka nekaj sladkegauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
4.3.2009 19:27:28   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pupa - pa to imaš ti prav popadke, boleče, ali te samo zategne fajn pa malo zaboli...me zanima,ker meni tudi danes popoldne kar precej otrdeva trebuh, večina je samo neprijetna, tu pa tam me pa kar fajn zaboli, ampak je še zeeelooo daleč od tiste prave bolečineuser posted image , na uro pa še ne gledam...user posted image ...bomo videli jutri,ko imam pregled, če se je kaj premaknilo...če bo sploh kdo kaj gledal

me konkretno zaboli, da se moram ustavt če kaj delam... včasih bolj včasih manj... user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
4.3.2009 19:28:19   
MalaČebelica

ga nimam v hladilniku user posted image   ga je Žigec pojedel....zdaj grem v kopalnico in bodo v igri obloge od kamilice in zračenje prijatelce user posted image  dokler si lase feniram pa upam da kaj pomaga....danes sem spet poskusla s canestenom in je bolje, me vsaj ne srbi toliko kot ponavadi....

upam, da se ti vse porihta do poroda user posted image user posted image user posted image

meni pa so se pojavile težave pri sosednji odprtini user posted image user posted image user posted image   jaz mam že sicer celo življenje neke probleme s prebavo, ali ti hemeroidi so pa res sruser posted image pa bolijo user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ma še kera podobne težave in kaj uporabljate? jaz sem si nabavila neko kremo - Proktis M. ma kera izkušnje z njo?

Neposredna povezava do sporočila: 2234
4.3.2009 19:29:22   
MalaČebelica

večer.

o zdravo!

pa maš dosti šivov? so te vrezali ali si se sama strgala?

ste pa pridne glede teže user posted image user posted image user posted image user posted image

pa bravo tudi za papirologijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.3.2009 19:29:28   
pocka

me konkretno zaboli, da se moram ustavt če kaj delam... včasih bolj včasih manj... user posted image

mene tudi,ampak,tako močno,da se moram ustavit, me ene dvakrat na dan, drugače me pa samo neprijetno zategne, čutim,ampak ni pa glih toliko,da se ne morem premaknituser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.3.2009 19:30:11   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

no js sm si french nrdila, pol pridm sm prečekirat in vidm razloge zdej zakaj ne lak za nohte, tko da sm si v torbo dala aceton in gobiceuser posted image če slučajno do jutri kej pride (kar ne bo) drgač si bom pa jutr dol zbrisala, dans se mi ne da več z nohtam ubadatuser posted image ...

ja vidiš - to pa zato, ker ne spremljaš nonstop RR. tukaj ne smeš zamuditi niti sekunde user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
4.3.2009 19:31:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

iskrene čestitke jualm in njeni Karoliniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa preostalim članom tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodiuser posted image
še jih bo verjetno kar nekaj pred manouser posted image user posted image user posted image

Zakaj si tak prepričana???user posted image user posted image user posted image user posted image

čutim na vodiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
4.3.2009 19:32:15   
tasa_m
...a si probala mogoče kapljice proti krčkom od koroških lekarn?...mi smo jih že za Tajo uporabljali in moram reči,da so super, pa še naravne so...zdaj smo jih pa tudi že nabavili
mi je patronažna rekla naj v petek na pregledu rečem za Simpex kaplice, ki se dobijo na recept. Tak da bomo prvo te probali. Sem pa danes kupila tudi čaj proti napenjanju,..upam, da bo kaj pomagalouser posted image

mala čebelica
.. vrezali so me ker se ni nikamor premikala in je bilo že kr hudo user posted image Ne vem koliko imam šivov v številu vem da me je šival 3-krat. Vsaj tak mi je reko. Ampak takrt mi je itak blo vseeno,sam da me zašije user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.3.2009 19:33:28 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
4.3.2009 19:32:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

upam, da se ti vse porihta do poroda user posted image user posted image user posted image

meni pa so se pojavile težave pri sosednji odprtini user posted image user posted image user posted image   jaz mam že sicer celo življenje neke probleme s prebavo, ali ti hemeroidi so pa res sruser posted image pa bolijo user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ma še kera podobne težave in kaj uporabljate? jaz sem si nabavila neko kremo - Proktis M. ma kera izkušnje z njo?

jaz  jo mam.mi je po parih dneh pomagalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
4.3.2009 19:32:56   
MalaČebelica

tasa - user posted image user posted image user posted image za Lijino pridobivanje na teži...poročaj, če bo šentjanževo olje delovalo, mogoče nam pa še prav pride, čeprav močno upam,da se tokrat izognem šivom...ampak so to bolj pobožne želje, ker ima mali tako veliko glavo,da bom verjetno gor do hrbta šivanauser posted image

joj groza glede šivanja!

glede kapljic sem se pa jaz zdaj tudi spomnila, da sem to že slišala. nekdo mi je enkrat omenil za te iz koroških lekarn, da so ful fajn. pa da če ne moreš na koroško, da se da poklicat v kako lekarno (recimo slovenj gradec) in ti potem pošljejo te kapljice...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
4.3.2009 19:33:32   
spps
kar se pa laka za nohte tiče,drži,da ne smejo nohti bit namazaniuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
4.3.2009 19:35:14   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz  jo mam.mi je po parih dneh pomagalauser posted image

o kak fajn da maš dobre izkušnje user posted image user posted image user posted image si me že kar potolažila. jaz sem do zdaj probala samo neke mrzle obkladke pa umivanje tisočkrat na dan s hladno vodo. ampak valda da ni kaj dosti pomagalo...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
4.3.2009 19:35:24   
pocka
bemu user posted image ...pa sem jo našla...prvo strijo, pa glih zdaj na koncu, sem že upala,da se jih bom izognila,zdaj pa upam,da grem čim prej,da se ne začnejo množitiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.3.2009 19:35:33   
Pupa7

mene tudi,ampak,tako močno,da se moram ustavit, me ene dvakrat na dan, drugače me pa samo neprijetno zategne, čutim,ampak ni pa glih toliko,da se ne morem premaknituser posted image

sva na istem ja user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.3.2009 19:36:41   
pocka

mi je patronažna rekla naj v petek na pregledu rečem za Simpex kaplice, ki se dobijo na recept. Tak da bomo prvo te probali. Sem pa danes kupila tudi čaj proti napenjanju,..upam, da bo kaj pomagalouser posted image

mala čebelica
.. vrezali so me ker se ni nikamor premikala in je bilo že kr hudo user posted image Ne vem koliko imam šivov v številu vem da me je šival 3-krat. Vsaj tak mi je reko. Ampak takrt mi je itak blo vseeno,sam da me zašije user posted image user posted image

nočem biti pametna, ampak ti res svetujem te koroške, tiste Sab Simplex so sama kemija

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.3.2009 19:37:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

evo me s pregleda nasl pregled 11.3,kile nič se nisem zredila,vse ok,razen da sem ga vprašala če sem kaj odprta in je reko.ni nekak odprt vrat,tako da ne vem,jutri imam ctg ker se mala ni nič v 1 tednu zredila(je g reko da 3 tedne pred porodom se rade žile na poipkovnici zamašijo),in otrok mi zdaj nima več toliko plodne vode,tak da ne vem,mogoče sem naslednja.kaj pomoni da nič več toliko plodne vode?če jutri ne bom nič poročala so me obdržali v puser posted image

a se da podatke bolj konkretno označit?prej sem sfalila,pa ni rečen,da jih ne bom še enkrat,a teb se zdi,da je konkretna barva,mislim,da se z lahkoto loči od teksta?ma tečno mi je že opozarjat,sej drugač ne vidim tak slabo...

sekj na pregledu te spremljajo kaj se dogaja,če ne bo kaj ok,te bodo že poslali v P.user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.3.2009 19:38:39   
pocka

sva na istem ja user posted image

no, fajn,da nisem sama user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.3.2009 19:51:58   
Najaa
Pupa, lepo jopico si naredila. user posted image  To bo lepo dete!
In tvoj buši je tud lep.

cita, jaz ti kar priznam, da jemljem za mleko tablete. V P je bila en dan malo kriza in so mi jih dali. In se je občutno povečala količina. Poleg tega pijem čaj za dojenje (iz celjskih lekarn, ta je najboljši), jem kurjo juhco user posted image  pa polenta dela mleko, pa kus kus, mleko pijem...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.3.2009 19:52:05   
Najaa

večer.

Pridne ste! user posted image user posted image
A ne kok je lep občutek ko vidiš, da otrok napreduje? user posted image

Za krče smo tudi mi imeli pri Tiji koroške kapljice. Pa lahko rečem, da so pomagale. Vsaj tistih 5 minut, ko je kot obsedena lizala dudo, ker je bila sladka. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?