Dream
|
Daaan! Ste me kej pogrešale? Nič, ne? No, včeraj dopoldne sva imela obisk, popoldne sva se šla midva potepat, zvečer pa se mi nekak ni dalo in na računalnik. Mislim, da sem imela tudi jaz malo treme, kako bo danes, ko smo šli prvič malo dlje in je bilo treba zgodaj vstat. No, stvar pa se je izkazala za čist OK. Zjutraj sem Matica 1 uro in pol prej zbudila kot se običajno zbudi sam. Lepo sem ga previla, oblekla in sva šla. Spal je do LJ, potem pa sva se v garažni hiši lepo nahranila - najprej podojila, potem spila še flaško in se seveda malo pobruhala, tako da sva bila oba mokra. Moja mami je bila ta čas na pregledu in ravno ko sem ga hotela napokat v voziček, me je klicala, da je gotova. Potem smo šli še v Mullerja po plenice, mleko in kašice pa nekaj čistil. In tako sem se odločila, da danes zvečer ne dobi več mleka, ampak lepo kašo za lahko noč. Vsak večer so problemi s tem, da se dečko zvija zaradi vetrov in se mi ne da več tega prenašat. To traja mogoče kak teden. No, pa da vidimo, kako bo šlo - če bo po tem kaj bolje. Tako, grem sedaj prebrat za nazaj in malo pokomentirat. IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ??? torej, naš si vse kar se da zvleče čez oči, potem pa hrka in krili in kriči, ker ne ve kak dol spravit???? in to dela ves čas, če je kje kaj na dosegu roke, ala dekica al tretra plenička - V ČEM MU JE FORA? Jaz pa potem letim sem in tja in mu dol dajem, da vidi, kje je in da je vse ok. enako dela tudi v postelji.... kažin je nekdo spraševal, kaj je - to je recimo namesto da rečeš je bila cela štala ali pa je bila zmeda ali kaj takega, je podobno, če uporabiš, da je bil cel kažin - vsaj jaz tako mislim Naš si tetra pleničko v postelji vedno potegne na glavo, potem pa nekaj javska ali pa prede kot en maček, pa seveda krili z rokami. Kr neki, no... Za kažin sem ja jaz spraševala Jolly123 jaz mu dam nogavičke pod hlače s stopali, tko da si jih ne more dol vleč, copatki mu pa itak dol padajo, ker skoz tolk brca. Gogabojan js bi mela tut okna za umit so kr mal za bruhat... Tole s ščitnico je pa res hudo - ampak zakaj bi imela tak kompleks pred nami, no! Saj nobena ni popolna in v vseh detajlih zadovoljna s sabo! Evelin meni to dela zadnje dni, da kr neki štrajka, v bistvu obroke zmanjšuje. Pšemek obisk je uspel - so spraševali, kako imam lahko tako pospravljeno stanovanje ob malem
|