felix7
|
čestitke vsem za preglede - Lorencia, spps, helimaša, Nobady, Jadrnica, _andreja_, kajaka in JAZ no, danes (ko imamo polnih 37 tednov) so me prvič priklopili na CTG in je bilo kar pestro, ker je bil strašno zaspan (ni čudno, pri mojem pritisku 95/60), pa ga je babica ves čas nekaj rukala, da bi se kaj odzival sicer je zaznal CTG tudi en pravi popadek, samo jaz ga nisem nič čutila. Ginekološki pregled je pa pokazal, da sem že 2-3 cm odprta, MV dolg 1 cm in zmehčan. Sem vprašala, če to pomeni, da bo kaj prej, pa pravi G, da ni nujno. Tako da, jaz sem še z vami Sicer pa naslednji pregled 10.3., imamo pa že 13,5 kg viška. Ja, v treh tednih sem pridelala dodatnih 1,5 kg, če bi zatekala, bi se tolažila, da je to samo voda, tako pa nimam nobenega izgovora, je samo prenažiranje Sem bila tudi na Zavodu za transfuzijo in sem dvignila set za odvzem popkovnične krvi. Ta zavod je pa čisto zraven LJ P in ko sem vsa obupana vozila 3 km/h in iskala parkirišče, sem opazovala vse blažene novopečene očke, ki so prihajali v P s praznimi lupinicami Sem očitno bila tam ravno ob takšni uri, ko hodijo domov iz P.