|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 20:50:38   
spps
o feliša,a ti je ratalo prit iz pregleda?user posted image user posted image user posted image kaj dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.3.2009 20:52:54   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

dekleta meni se je kri pokazala user posted image user posted image user posted image user posted image grem v P pogledat kaj se dogajauser posted image upam da sem še danes nazaj da vam povem da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image
držite pesti

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.3.2009 20:52:59   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp

jaz naravno v 1.poskusu prvič, in drugič v 3.poskusu; ma mislim, da smo tukaj vse naravno....sicer pa zakaj?

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 3.3.2009 20:53:10 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.3.2009 20:57:33   
NoBady
nič... vidim da karkoli napišem, samo ponavljam ker me že ena prehiti user posted image user posted image user posted image ... da ne bom zvenela kot ponavljajoča se lajna, raj kr grem user posted image

grem tut jz mal policijsko akademijo gledatuser posted image

LAHKO NOČ!

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.3.2009 20:59:03   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

čuj,a ti bi rada,da se ti šivi vnamejo? mirovanje ti ne bo škodlo-NE PRETIRAVAT

drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan Duser posted image
neeee, samo to mi še manjka ja. Saj grem zdaj počivat pred TV pa gledat Policijsko akademijo na kanal A. Tisočkrat sem že gledala ampak se stalno še tak smejim, da moram gledat še danes enkrat.

MalaČebelica..dobite jutri. Pride babi spet pa bom mela malo več časa..user posted image
Danes sem že enkrat pisala pol pa me je ven vrglo. Nisem pa kopirala..pač jaz ne user posted image

pondelak.. user posted image user posted image

Punce moje lahko noč.

počivaj,pa ne sam zvečer,če ne te bom po ritiuser posted image

samo te se ji pa res lahko še kje šivi vnamejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.3.2009 21:00:38   
MalaČebelica

o feliša,a ti je ratalo prit iz pregleda?user posted image user posted image user posted image kaj dogaja?

ti maš pa res čisto vse pod kontrolo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.3.2009 21:00:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

nič... vidim da karkoli napišem, samo ponavljam ker me že ena prehiti user posted image user posted image user posted image ... da ne bom zvenela kot ponavljajoča se lajna, raj kr grem user posted image

grem tut jz mal policijsko akademijo gledatuser posted image

LAHKO NOČ!

lahko noč

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.3.2009 21:01:43   
Lolita23
No jaz grem tudi gledat policijsko akedemijo.

Julam in pondelakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko nočuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.3.2009 21:02:03   
felix7
čestitke vsem za preglede user posted image  - Lorencia, spps, helimaša, Nobady, Jadrnica, _andreja_, kajaka in JAZ user posted image user posted image user posted image

no, danes (ko imamo polnih 37 tednov) so me prvič priklopili na CTG in je bilo kar pestro, ker je bil user posted image  strašno zaspan (ni čudno, pri mojem pritisku 95/60), pa ga je babica ves čas nekaj rukala, da bi se kaj odzival user posted image  sicer je zaznal CTG tudi en pravi popadek, samo jaz ga nisem nič čutila. Ginekološki pregled je pa pokazal, da sem že 2-3 cm odprta, MV dolg 1 cm in zmehčan. Sem vprašala, če to pomeni, da bo kaj prej, pa pravi G, da ni nujno. Tako da, jaz sem še z vami user posted image
Sicer pa naslednji pregled 10.3., imamo pa že 13,5 kg viška.

Ja, v treh tednih sem pridelala dodatnih 1,5 kg, če bi zatekala, bi se tolažila, da je to samo voda, tako pa nimam nobenega izgovora, je samo prenažiranje user posted image

Sem bila tudi na Zavodu za transfuzijo in sem dvignila set za odvzem popkovnične krvi. Ta zavod je pa čisto zraven LJ P in ko sem vsa obupana vozila 3 km/h in iskala parkirišče, sem opazovala vse blažene novopečene očke, ki so prihajali v P s praznimi lupinicami user posted image  Sem očitno bila tam ravno ob takšni uri, ko hodijo domov iz P.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.3.2009 21:02:25   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

marcevka ada ze carta.....user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mihec je prisel na svet 13 in 5min
tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.3.2009 21:02:36   
felix7

user posted image  pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako srčkano detece user posted image user posted image user posted image

super pridne so vse mamice, ki nam pošiljajo slikice otročičkov user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.3.2009 21:02:50   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: julam

punce, šibam po tamalega v vrtec, tako da čist na kratko:

dogaja tudi pri nas, celo 3cm odprta. Jutri zjuraj naj bi šla kar v P in rodit...če me ponoči ne preseneti. No, sicer mi ni čist jasno, zakaj me ni že danes poslal, ampak stric menda že ve. Pri tadrugem je bila situacija ista, pa me je not poslal user posted image .

Kakorkoli, predvidevam, da bom zvečer še kaj modrega napisala...

aha, bom pustila čez noč telefon prižgan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.3.2009 21:02:59   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

dekleta meni se je kri pokazala user posted image user posted image user posted image user posted image grem v P pogledat kaj se dogajauser posted image upam da sem še danes nazaj da vam povem da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image
držite pesti

bomo držale!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.3.2009 21:07:35   
yania
oooo Felix7, kaj si že 3 odprta, al kaj? ja fino....potem bo pa kmalu, a...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.3.2009 21:08:04   
MalaČebelica
Felix čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.3.2009 21:09:44   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

oooo Felix7, kaj si že 3 odprta, al kaj? ja fino....potem bo pa kmalu, a...

nimam pojma, moram bit solidarna s tistimi, ki so pred mano user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.3.2009 21:09:57   
yania
Kaj ostale so pa šle med policaje?...moj smrči na kavču je fuuullll utrujen, Naja spet kašlja....Timonček pa spančka, je utrujen, ko se je ob 20.00 kopal, pa jedel je in samo zasmrčkal....jaz bi ga pa pestvala, pa ga nočem buditi...tako je pridkan, upam da bo skos tako...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.3.2009 21:10:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Felix čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.3.2009 21:10:59   
yania
Veš kaj, marec je tu...zdaj ni več prehitevanja...če bo user posted image  hotel ven, bo pač šel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.3.2009 21:12:08   
felix7

Kaj ostale so pa šle med policaje?...moj smrči na kavču je fuuullll utrujen, Naja spet kašlja....Timonček pa spančka, je utrujen, ko se je ob 20.00 kopal, pa jedel je in samo zasmrčkal....jaz bi ga pa pestvala, pa ga nočem buditi...tako je pridkan, upam da bo skos tako...

pa sej po svoje je pa tko fino, a ni? imaš vsaj kaj od dneva. Mi je ravno danes sošolka razlagala, kako njen user posted image  ni čez dan nič spal in so ga morali imeti ves čas po rokah...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.3.2009 21:13:14   
mama_milchy
felix, za pregled user posted image user posted image user posted image , no morda pa boš ti kmal na vrsti user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.3.2009 21:14:05   
felix7

Veš kaj, marec je tu...zdaj ni več prehitevanja...če bo user posted image  hotel ven, bo pač šel user posted image user posted image user posted image

pa sej po pravici povedano, sploh ne vem, kaj pomeni, da sem odprta 3 cm. Mislim, razumem, kaj to fizično pomeni, ampak a bo zato porod kej prej? Če kej vem, to ne pomeni nujno, da bomo kmalu rodili, ali pač?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.3.2009 21:14:35   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

felix, za pregled user posted image user posted image user posted image , no morda pa boš ti kmal na vrsti user posted image

al je tok luštno z vami na RR... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.3.2009 21:15:36   
felix7
sicer sem pa rekla, da ne grem nikamor, dokler ne pridelam 5. zvezdice user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.3.2009 21:17:52   
yania
Ja saj se nič ne pritožujem....danes sem mogla jaz tamalo spraviti v vrtec, ko je moj zelo zgodaj že šel..no in sva vstali ob 8.00....tamali je pojedel in sem ga dala v košek da bi zaspančkal, pa seveda ni...je gledal ko čuk, pa bil lepo na boku...no in midve z Najo pojeva zajtrk, in kaj potem..naj ga oblečem in gre z nama čez cesto v vrtec, ali naj ga pustim doma?....jo in midve res se oblečeva , še enkrat preverim, če spi, in še ni....no šibava midve čez cesto, hitro v garderobi copati gor, bunda na obešalnik in hitro v sobo...tečem jaz nazaj (po mojem me ni bilo glih ene 3 minute)...pridem do Timona, in on še vdno pridno na boku in gleda....ma zlati je , res ni problema.....

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?