|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 16:47:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram....

v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažjeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.3.2009 16:55:40   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne user posted image user posted image user posted image bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla user posted image user posted image user posted image sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen user posted image user posted image

tako da bom šla kar malo odležat user posted image

user posted image user posted image user posted image  se vidi,da res fantka nosiš,mu ni za po trgovinah hodituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.3.2009 16:55:42   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Ve ste že postlale posteljice za user posted image ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P?

ja js sm že postlala in to z namenom da se kej premakneuser posted image upam da se bo kej kmal...user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.3.2009 16:56:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Ve ste že postlale posteljice za user posted image ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P?

ja js sm že postlala in to z namenom da se kej premakneuser posted image upam da se bo kej kmal...user posted image

jaz sen si še stvari za v P pripravila,pe se noče nič prestavituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.3.2009 16:57:36   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Je kaj novega?
Midve s tamalo sva obe spale. user posted image  Je pasalo.
ne bi vedla,jaz pa grem enmal probat zaspat,ker se mi full dremauser posted image user posted image

aja,pa =jasna= vse lepo pozdravlja,počutita se obe OK in jasna sporoča,da ni bila nič šivanauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.3.2009 16:58:29   
Najaa

jaz sen si še stvari za v P pripravila,pe se noče nič prestavituser posted image

Hehe, kok ste hecne! So 1.3. sem brala samo, da se nobeni nikamor ne mudi... Kakor hitro se je začel marec, pa hop, vse bi šle v Rim! user posted image  Sej je prav tako. Itak poti nazaj ni. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.3.2009 16:58:31   
NoBady

ja js sploh nimam več kej za delatuser posted image ... vse mam tipi-top, pa šekr nč user posted image user posted image user posted image sam toaletna mi še manka v torbi, je nimam, ker jo vsak da  nucam, to je pa vse kar morm nrdit, predn grem user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.3.2009 16:59:50   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram....

v vsakem primeru se poskusi rešit straha in bit pozitivna,ti bo lažjeuser posted image

mene je najbolj strah BOLEČINE ... ampak me že tko vse boli in mi gre že tko vse na živce da sem včeri rekla, naj me boli kokr hoče, bo vsaj pol enkrat konc, tko se pa skos po malem vleče... res mam že vsega polno ...rituser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.3.2009 17:02:58   
trinity22
jaz imam že 14 dni vs epripravljeno pa nič od nič, včeri me je mal hecala, zdaj pa kar ni več kaj naprejuser posted image user posted image user posted image

Eno A je to vprašanje spet: kaj je zdaj z naravno metodo pospeševanjauser posted image če je MV odprt za en prst???? Se sme al se ne sme?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.3.2009 17:05:15   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

marcevka ada ze carta.....user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mihec je prisel na svet 13 in 5min
tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo

user posted image user posted image user posted image BRAVO MIHA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.3.2009 17:06:16   
čebeica maja

user posted image  pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.3.2009 17:08:34   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jaz imam že 14 dni vs epripravljeno pa nič od nič, včeri me je mal hecala, zdaj pa kar ni več kaj naprejuser posted image user posted image user posted image

Eno A je to vprašanje spet: kaj je zdaj z naravno metodo pospeševanjauser posted image če je MV odprt za en prst???? Se sme al se ne sme?

če se pr men ne bo kmal premaknl kej, bo treba še enkrat postelnino oprat, ker se bo prah gor nabraluser posted image user posted image user posted image

glede user posted image men G. že skos govori da naj, da pospeši porod in mehča MV... js sm sicer še zaprta, ampak sej lahk da se dans mal odprem, pa ne bom vedla... pa bom vseen... ne vem kko je s tem... al lahko pride do kake infekcije? upam da ne...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.3.2009 17:09:03   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Sme sme! Veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.3.2009 17:15:10   
mama_milchy

jaz sem jo že in je v njen že Žigec ninal tako da ko bom v P, bodo še enkrat preprali obrobe in zamenjali posteljnino

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
3.3.2009 17:19:37   
čebeica maja

Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. user posted image

julam, obveščaj. user posted image

Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA DALI

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
3.3.2009 17:27:36   
Marčevke kaj je sedajuser posted image user posted image user posted image ...noče it v Rim al nočejo vaši otročki še v Rimuser posted image user posted image ...mal heca sej vem da bi šle ampak otročkom je tko lepo pr vas zato pa je tak...

Vsaki novi mamici čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...brala sem površno za nazaj...

Naja ti si napisala da se je tvoji princeski zaletelo naj ti povem da naši se kr velikrat to pa zato ker zraven flaše ali joške zaspi največkrat na flaši in mi je kr hudo ko se ji zaleti in to močno sploh me je panika jo hranit...prvič ko se ji je zaletelo sem mislila da se mi je srce ustavilo res sem bila čist user posted image user posted image user posted image ...

Lepo cartajte svoje sončke jaz pa moram šibat pr nas nekaj smrdiuser posted image user posted image user posted image ...se še javim papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.3.2009 17:32:57   
Nina00
Dali in Julam user posted image da bi bilo čim prej za vama.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.3.2009 17:34:09   
Pupa7

sem zaklučla s šopingom za cunjam hahaha, za vsak slučaj...user posted image

posteljico pa sem postlala in jo prekrila z rjuho, da se ne praši user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.3.2009 17:38:41   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.3.2009 17:47:13   
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz se podpišemuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.3.2009 17:50:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Naja ti si napisala da se je tvoji princeski zaletelo naj ti povem da naši se kr velikrat to pa zato ker zraven flaše ali joške zaspi največkrat na flaši in mi je kr hudo ko se ji zaleti in to močno sploh me je panika jo hranit...prvič ko se ji je zaletelo sem mislila da se mi je srce ustavilo res sem bila čist user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem se zarad tega odločila, da greva kar na izključno dojenje. Samo zjutraj in zvečer ji bom dala še po flaši 10ml mleka z železom in ad3.
Ti jo tudi oboje - dojiš in po flaši hraniš?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.3.2009 17:51:10   
čebeica maja

Postelco že mamo postavljeno, zibelko baje jutri dobim, edino postelnino bosta mož in Miha oblekla, zdej je vsa postelnina j.ruhci, za baldehin, kovterčka in obrobe v postelci zlikano in zloženo, pokrito mam z eno ruho da se nepraši, tako je blo tud prvič, vsaj nekaj da bo možek nardiluser posted image  

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.3.2009 17:54:09   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jaz sem se zarad tega odločila, da greva kar na izključno dojenje. Samo zjutraj in zvečer ji bom dala še po flaši 10ml mleka z železom in ad3.
Ti jo tudi oboje - dojiš in po flaši hraniš?

jaz pa nima tulk mleka da bi se lahko samo dojileuser posted image user posted image user posted image  še vedno NEEEEEuser posted image user posted image user posted image ...drugače bi se sam dojile ampak dobi kr velik dodatka...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.3.2009 18:03:04   
pondelak
dekleta meni se je kri pokazala user posted image user posted image user posted image user posted image grem v P pogledat kaj se dogajauser posted image upam da sem še danes nazaj da vam povem da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image
držite pesti

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.3.2009 18:04:29   
Miška2006
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?