Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:29:23
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo čestitkeeeeeeeeee ČESTITKE Valentin je pa tud cortelj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:31:55
|
|
|
|
Piruri
|
Kje je pa JULAM danes? Ima kira št?...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:39:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps in nobady sem že mislila, da mi sobo šparate, a bomo potegnile ali kaj čez rok, pa ne, jaz sem baje tečna, da moj razmišlja, da se me usmili pa me in odpelje v P. P:S:.čestitke za pregled smo dva dni nazaj,pa ni efekta Men je tak skoz slabo, da mi ni da bi še keri se po men metal Iz usmiljenja, pa tud nočem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:54:39
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo ČESTITKE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:56:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domov Cuker!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:56:33
|
|
|
|
helimaša
|
čao! jst sm bla včer na pregledu.....CTG štima.....dogaja se še nč ne.....je pa bil včer moj otročiček bolj miren tko da grem jutr spet na CTG......sicer naj ne bi blo nč narobe....mi je delala še UZ pa je vse štimal......tko da očitno še ne bom šli hmau.....pa tko si želim.....sm prv naveličana že vsega...... za seznam.....pregled 4.3. +1kg..... vidm da se je marec odperu.....bravo jjasna in ada.....zdej bomo šei pa res vse počas za vama ..... grem po tamalo v vrtec pa se kasnej še kej tipkamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:56:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Kje je pa JULAM danes? Ima kira št?... Brez skrbi, se je oglasila. Nič ne dogaja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:59:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čao! jst sm bla včer na pregledu.....CTG štima.....dogaja se še nč ne.....je pa bil včer moj otročiček bolj miren tko da grem jutr spet na CTG......sicer naj ne bi blo nč narobe....mi je delala še UZ pa je vse štimal......tko da očitno še ne bom šli hmau.....pa tko si želim.....sm prv naveličana že vsega...... za seznam.....pregled 4.3. +1kg..... vidm da se je marec odperu.....bravo jjasna in ada.....zdej bomo šei pa res vse počas za vama ..... grem po tamalo v vrtec pa se kasnej še kej tipkamo Mogoče se pa pripravlja na prihod in se je zato umiril. Ti pa štej gibe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:59:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:59:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
NoBady, Spps za pregled. zdaj pa te že bo verjetno počasi... Ada čestitke končno je uspelo.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:00:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domov luškan pobič.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:03:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdaj pa grem jaz malo ležat. po finem kosilu se počitek prileže
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:06:16
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps in nobady sem že mislila, da mi sobo šparate, a bomo potegnile ali kaj čez rok, pa ne, jaz sem baje tečna, da moj razmišlja, da se me usmili pa me in odpelje v P. P:S:.čestitke za pregled smo dva dni nazaj,pa ni efekta Men je tak skoz slabo, da mi ni da bi še keri se po men metal Iz usmiljenja, pa tud nočem tale je pa svetska moj tud prav da bomo kar začel da bom prej dala mir in nehala jamrat čez velik trebuh glede mojega pregleda: vse ok, plodovnice dost, posteljica ok - mlada?, dete še vedno dol obrnjeno, vzela mi je bros za streptokok test, tlak ok, teža ok, srček ok, naslednji pregled imam 16.03. ( mi je mal čudn, da me naroča na 14 dni pa sem 3 teden pred rokom, sploh pa mi ni delala CTG-ja??? bomo naslednjič prvič - sem rekla, kaj pa če prej rodim, pa mi reče, ne saj ne boste??? funny. za tabelo: + 11,5 kg, obseg 103 cm grem za nazaj brta, kolk je sploh še marčevk tle v vrsti, al ste že vse rodile :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:18:05
|
|
|
|
Lorencia
|
ČESTITKE NOVI MAMICI Jaz pa imam vprašanje za tiste, ki imate za seboj že porod... Danes mi je ctg pokazal rahle popadke ( vsakič mi je le otrdel trebuh, brez posebnih bolečin...doma ne bi verjetno niti opazila in se mi ne bi zdelo nič posebnega ). Zdaj mi že cel dan otrdeva trebuh in ga imam kot kamen...ampak me bolj zanima sledeče. V čisto zgornjem delu trebuha, takoj pod prsmi...imam tak čuden občutek, ko si potipam trebuh - kot da neke mravljince čutim oz podoben občutek, ko ti zaspi roka in je na dotik ne čutiš najbolje ( tistega predela - kot da je omrtvičen ). A je to tipično za popadke ali pač nekaj čisto običajnega ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:20:02
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa grem jaz malo ležat. po finem kosilu se počitek prileže jaz še nisem niti skuhala, ker sem imela zajtrk in dve veliki malici.....sem taka lenčina postala, da se mi še knjig brati več ne da ....................niti jest.............a kdo rabi kaj lenoritisa podarim zastonj, dostava preko teleportinga, za posledice ne odgovarjam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:24:31
|
|
|
|
julam
|
punce, šibam po tamalega v vrtec, tako da čist na kratko: dogaja tudi pri nas, celo 3cm odprta. Jutri zjuraj naj bi šla kar v P in rodit...če me ponoči ne preseneti. No, sicer mi ni čist jasno, zakaj me ni že danes poslal, ampak stric menda že ve. Pri tadrugem je bila situacija ista, pa me je not poslal . Kakorkoli, predvidevam, da bom zvečer še kaj modrega napisala... PS: vidim, da je ada rešena. hvala bogu!!!!!!!!!! Čestitke mamici iin Mihcu, naj bo vsa matrarija čim hitrej pozabljena, vidva pa se lepo cartajta!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:28:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo čestitke, pa veliko cartanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:28:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:32:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam punce, šibam po tamalega v vrtec, tako da čist na kratko: dogaja tudi pri nas, celo 3cm odprta. Jutri zjuraj naj bi šla kar v P in rodit...če me ponoči ne preseneti. No, sicer mi ni čist jasno, zakaj me ni že danes poslal, ampak stric menda že ve. Pri tadrugem je bila situacija ista, pa me je not poslal . Kakorkoli, predvidevam, da bom zvečer še kaj modrega napisala... PS: vidim, da je ada rešena. hvala bogu!!!!!!!!!! Čestitke mamici iin Mihcu, naj bo vsa matrarija čim hitrej pozabljena, vidva pa se lepo cartajta!!! zdej pa bomo telefone imele skoz pri sebi in vklopljene, ker smo kr začele marec zaprav ...... dobr opravi pol jutri, julam in srečno a se meni zdi al se res rojevajo pa pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:32:18
|
|
|
|
Najaa
|
Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. julam, obveščaj. Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:33:25
|
|
|
|
Najaa
|
mamaM, očitno se za vsako punčko rodi še fantek. Da bodo poparčkani. Si danes kaj dobrega kuhala ali pekla?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:34:03
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Pupa, a si ti kej na vezi z yassy? Od začetka je bla blazno aktivna, potem je pa kar poniknila... vsake tok se je še javla na msn, zdaj pa že lep čas nič, tako da ji bom poslala potem en sms, da vidmo kaj dogaja
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:34:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. julam, obveščaj. Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico. za Dali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:38:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, očitno se za vsako punčko rodi še fantek. Da bodo poparčkani. Si danes kaj dobrega kuhala ali pekla? ja, da ne bo ljubosumja potem....sami parčki danes imam lenoritis, ma spet me nekaj vnetje ta male zaj in mi očitno res nič ne pomaga........kuhala nisem nič, sem pa pekla ampak od Pečjaka, se mi ni dalo jih packat po kuhinji....sem raje se s plastelinom in Žigcem igrala pa seveda rve urci odspala, ker sem prav utrujena.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:40:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo iskrene čestitke
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?