|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 19:58:14   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

kuhamo user posted image

kaj te zdaj kuhate? po 18. uri se več ne sme jest user posted image user posted image user posted image jaz se tega sveto držim user posted image user posted image user posted image saj zato pa mam skoraj 20 kg plusa user posted image user posted image user posted image

kaj da ne, jaz jem vsak dan šele takrat,ko gre šefica spat...no saj ni čudno,da se tako redim pol user posted image

Bom pa popizuser posted image vsak čas, že par dni nam Taja nekaj nagaja in noče jesti, prej je pa vedno ful lepo vse pojedla, smo mislili,da je od bolezni...pa si gospodična očitno zmišljuje user posted image user posted image , ker je že dva dni brez vročine...še dobro,da sem zdaj več kot pol ure za štedilnikom stala, zato,da bo šlo zdaj vse v smeti user posted image

Ne se jezit. škoduje lepoti user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa že čuti, da bo kaka borba za pozornost al kaj takega. Pa že vadi....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.3.2009 19:59:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

Ojla, punce!

Samo da vam na kratko javim podatke z današnjega pregleda:

cgt - vse je ok, vse je mirno in se še nič ne dogaja user posted image
streptokok - negativen
kg - ostali enaki
naslednji pregled - čez en teden, torej 10.3.

Zdaj pa grem kar nazaj počivat, ker me je današnji dan čisto uničil...morda se pa beremo spet ponoči, ko itak ne bom mogla spat, kot ponavadi...user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image vsem novopečenim staršem in njihovim user posted image  ter user posted image user posted image user posted image za pondelak in vse ostale, ki se vam je morda že začelo dogajat!

ojla!

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanima me pa, če mi lahko zaupaš - kdo je tvoj G?

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.3.2009 20:05:45   
dana
Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp

Jaz sem zanosila v 2. krogu s pomočjo Klomifena.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.3.2009 20:19:01   
spps
jaz sem se pa napapcala za dvauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.3.2009 20:19:13   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

ne mislit, da sem mazohist, sam komaj čakam, da me začne bolet, se bo vsaj kaj dogajalo, to čakanje je pravuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sej te čist razumem...najbolj je pa tečna okolica, ko je bolj neučakana kot me...sej bo... še mal...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.3.2009 20:19:49   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp

Jaz sem zanosila v 2. krogu s pomočjo Klomifena.

js sm zanosila naravno

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.3.2009 20:20:27   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: spps

js pa lahk rečm da sm se nažrla za dva...user posted image
in kaj si dobrega jedla?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.3.2009 20:25:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

gris z veliko žlico benkotauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.3.2009 20:28:18   
NoBady
je že kaj novic od pondelakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.3.2009 20:29:09   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

gris z veliko žlico benkotauser posted image user posted image

to sm js včeri jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.3.2009 20:29:33   
pocka

kuhamo user posted image

kaj te zdaj kuhate? po 18. uri se več ne sme jest user posted image user posted image user posted image jaz se tega sveto držim user posted image user posted image user posted image saj zato pa mam skoraj 20 kg plusa user posted image user posted image user posted image

kaj da ne, jaz jem vsak dan šele takrat,ko gre šefica spat...no saj ni čudno,da se tako redim pol user posted image

Bom pa popizuser posted image vsak čas, že par dni nam Taja nekaj nagaja in noče jesti, prej je pa vedno ful lepo vse pojedla, smo mislili,da je od bolezni...pa si gospodična očitno zmišljuje user posted image user posted image , ker je že dva dni brez vročine...še dobro,da sem zdaj več kot pol ure za štedilnikom stala, zato,da bo šlo zdaj vse v smeti user posted image

Ne se jezit. škoduje lepoti user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa že čuti, da bo kaka borba za pozornost al kaj takega. Pa že vadi....

ja zna biti,da trenira naše živčke...bo še pestro...user posted image user posted image ...kar se palepote tiče, pa ...ni več pomočiuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.3.2009 20:29:46   
lejca
Cer..

sem vas prisla mal pozdravituser posted image . kako ste? pripravljene?
Danes sva sla z mojim na ogled P in sem malce razocarana,ker je vse tako sivo ..tak mal dolgcas...kaj cmouser posted image
Vsaj pri porodu je lahko moj ,ce ze ne morem imet svoje sobe ,ampak jo moram deliti se z eno...je pa vsaj mir ,pa tud obiskov ni prevec tak da je to neki pozitivnega,in se bo dalo spociti.
Nekako nisem niti  zivcna,za enkrat, in se noem prevec obremenjevati z mislimi kako bo...itak ni se nobenuser posted image  ostal notri ,pa ne bo niti mojuser posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.3.2009 20:30:05   
MalaČebelica

fajn. jaz pa sem se odločila da bom res hrenovke user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.3.2009 20:30:56   
tasa_m
večer, samo da vas pozdravim in vam zaželim lep večer.

Nisem brala za nazaj, ker se mi ne da.. sem full utujena. Tamalo full ščipa in  100 na urouser posted image . Sem pa danes bila pridna in posesala vso stanovanje, bla v trgovini  in na velikem sprehodu user posted image kak je pasalo.
jutri pa si gremo uredit še za ot. dodatek in po rojstni list na občino, da jo bo moj lahko zavaroval preko sebe.

Je kaj novega kaj nebi smela zamudit??

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.3.2009 20:31:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Cer..

Danes sva sla z mojim na ogled P in sem malce razocarana,ker je vse tako sivo ..tak mal dolgcas...kaj cmouser posted image
Vsaj pri porodu je lahko moj ,ce ze ne morem imet svoje sobe ,ampak jo moram deliti se z eno...je pa vsaj mir ,pa tud obiskov ni prevec tak da je to neki pozitivnega,in se bo dalo spociti.
Nekako nisem niti  zivcna,za enkrat, in se noem prevec obremenjevati z mislimi kako bo...itak ni se nobenuser posted image  ostal notri ,pa ne bo niti mojuser posted image

seveda - tak je treba mislit. bomo že nekak....

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.3.2009 20:32:24   
dushka
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

dekleta meni se je kri pokazala user posted image user posted image user posted image user posted image grem v P pogledat kaj se dogajauser posted image upam da sem še danes nazaj da vam povem da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image
držite pesti

Tako se je začelo pri meni. 2 dni pred porodom se mi je odluščil čep. Približno ob 4-ih ponoč na dan poroda sem začela krvavet. Šla v porodnišnico, tam mi je odtekla voda in nato sem dobila še popadke. Rodila sem ob 9.36.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.3.2009 20:33:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nisem brala za nazaj, ker se mi ne da.. sem full utujena. Tamalo full ščipa in  100 na urouser posted image . Sem pa danes bila pridna in posesala vso stanovanje, bla v trgovini  in na velikem sprehodu user posted image kak je pasalo.
jutri pa si gremo uredit še za ot. dodatek in po rojstni list na občino, da jo bo moj lahko zavaroval preko sebe.

čuj,a ti bi rada,da se ti šivi vnamejo? mirovanje ti ne bo škodlo-NE PRETIRAVAT

drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan Duser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.3.2009 20:35:32   
MalaČebelica

oooo. ti si pa čisto preveč pridna. user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bi pa imeli tvojo porodno zgodbo!

drugo pa ni nič kaj novega. no je ja. ada ma končno miheca. pa pondelak je šla v P, ker je krvavela in čakamo na novice. mislim da nisem nič pozabila... aja, pa spet se je šlo o hrani - kot ponavadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.3.2009 20:40:21   
MalaČebelica

drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan Duser posted image

ja samo res. ma spps prav. malo pa le počivaj.

kaj maš dosti šivov?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.3.2009 20:44:08   
NoBady

tuki se  pa podpišem...ne bit preveč pridna, le spočij si še malo!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.3.2009 20:44:18   
tasa_m

neeee, samo to mi še manjka ja. Saj grem zdaj počivat pred TV pa gledat Policijsko akademijo na kanal A. Tisočkrat sem že gledala ampak se stalno še tak smejim, da moram gledat še danes enkrat.

MalaČebelica..dobite jutri. Pride babi spet pa bom mela malo več časa..user posted image
Danes sem že enkrat pisala pol pa me je ven vrglo. Nisem pa kopirala..pač jaz ne user posted image

pondelak.. user posted image user posted image

Punce moje lahko noč.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.3.2009 20:44:40   
spps

Cer..

boš vidla,ko ti bo dogajalo,bo barva sobe zadnje na kar boš pomislila,ptem bo pa itak vse preusmerjeno v bebija,tk da ni panikeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.3.2009 20:46:25   
spps

neeee, samo to mi še manjka ja. Saj grem zdaj počivat pred TV pa gledat Policijsko akademijo na kanal A. Tisočkrat sem že gledala ampak se stalno še tak smejim, da moram gledat še danes enkrat.

MalaČebelica..dobite jutri. Pride babi spet pa bom mela malo več časa..user posted image
Danes sem že enkrat pisala pol pa me je ven vrglo. Nisem pa kopirala..pač jaz ne user posted image

pondelak.. user posted image user posted image

Punce moje lahko noč.

počivaj,pa ne sam zvečer,če ne te bom po ritiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.3.2009 20:47:50   
Pupa7

točno tako, taši lepo počivaj!!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.3.2009 20:49:28   
NoBady

Cer..

me smo pripravljene...zdej sam čakamo kdaj bojo tudi naši user posted image za akcijo...user posted image
pri porodu pa mislim da ne boš mela časa razmišljat kak P. zgleda...al je sivo al kako, sam da bo čimprej koncuser posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?