Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:58:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka kuhamo kaj te zdaj kuhate? po 18. uri se več ne sme jest jaz se tega sveto držim saj zato pa mam skoraj 20 kg plusa kaj da ne, jaz jem vsak dan šele takrat,ko gre šefica spat...no saj ni čudno,da se tako redim pol Bom pa popiz vsak čas, že par dni nam Taja nekaj nagaja in noče jesti, prej je pa vedno ful lepo vse pojedla, smo mislili,da je od bolezni...pa si gospodična očitno zmišljuje , ker je že dva dni brez vročine...še dobro,da sem zdaj več kot pol ure za štedilnikom stala, zato,da bo šlo zdaj vse v smeti Ne se jezit. škoduje lepoti Mogoče pa že čuti, da bo kaka borba za pozornost al kaj takega. Pa že vadi....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 19:59:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Ojla, punce! Samo da vam na kratko javim podatke z današnjega pregleda: cgt - vse je ok, vse je mirno in se še nič ne dogaja streptokok - negativen kg - ostali enaki naslednji pregled - čez en teden, torej 10.3. Zdaj pa grem kar nazaj počivat, ker me je današnji dan čisto uničil...morda se pa beremo spet ponoči, ko itak ne bom mogla spat, kot ponavadi... Pa še vsem novopečenim staršem in njihovim ter za pondelak in vse ostale, ki se vam je morda že začelo dogajat! ojla! čestitke za pregled Zanima me pa, če mi lahko zaupaš - kdo je tvoj G?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:05:45
|
|
|
|
dana
|
Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp Jaz sem zanosila v 2. krogu s pomočjo Klomifena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:19:01
|
|
|
|
spps
|
jaz sem se pa napapcala za dva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:19:13
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 ne mislit, da sem mazohist, sam komaj čakam, da me začne bolet, se bo vsaj kaj dogajalo, to čakanje je prav sej te čist razumem...najbolj je pa tečna okolica, ko je bolj neučakana kot me...sej bo... še mal...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:19:49
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp Jaz sem zanosila v 2. krogu s pomočjo Klomifena. js sm zanosila naravno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:20:27
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem se pa napapcala za dva js pa lahk rečm da sm se nažrla za dva... in kaj si dobrega jedla?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:25:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem se pa napapcala za dva js pa lahk rečm da sm se nažrla za dva... in kaj si dobrega jedla? gris z veliko žlico benkota
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:28:18
|
|
|
|
NoBady
|
je že kaj novic od pondelak?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:29:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem se pa napapcala za dva js pa lahk rečm da sm se nažrla za dva... in kaj si dobrega jedla? gris z veliko žlico benkota to sm js včeri jedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:29:33
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka kuhamo kaj te zdaj kuhate? po 18. uri se več ne sme jest jaz se tega sveto držim saj zato pa mam skoraj 20 kg plusa kaj da ne, jaz jem vsak dan šele takrat,ko gre šefica spat...no saj ni čudno,da se tako redim pol Bom pa popiz vsak čas, že par dni nam Taja nekaj nagaja in noče jesti, prej je pa vedno ful lepo vse pojedla, smo mislili,da je od bolezni...pa si gospodična očitno zmišljuje , ker je že dva dni brez vročine...še dobro,da sem zdaj več kot pol ure za štedilnikom stala, zato,da bo šlo zdaj vse v smeti Ne se jezit. škoduje lepoti Mogoče pa že čuti, da bo kaka borba za pozornost al kaj takega. Pa že vadi.... ja zna biti,da trenira naše živčke...bo še pestro... ...kar se palepote tiče, pa ...ni več pomoči
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:29:46
|
|
|
|
lejca
|
Cer.. sem vas prisla mal pozdravit . kako ste? pripravljene? Danes sva sla z mojim na ogled P in sem malce razocarana,ker je vse tako sivo ..tak mal dolgcas...kaj cmo Vsaj pri porodu je lahko moj ,ce ze ne morem imet svoje sobe ,ampak jo moram deliti se z eno...je pa vsaj mir ,pa tud obiskov ni prevec tak da je to neki pozitivnega,in se bo dalo spociti. Nekako nisem niti zivcna,za enkrat, in se noem prevec obremenjevati z mislimi kako bo...itak ni se noben ostal notri ,pa ne bo niti moj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:30:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem se pa napapcala za dva fajn. jaz pa sem se odločila da bom res hrenovke
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:30:56
|
|
|
|
tasa_m
|
večer, samo da vas pozdravim in vam zaželim lep večer. Nisem brala za nazaj, ker se mi ne da.. sem full utujena. Tamalo full ščipa in 100 na uro . Sem pa danes bila pridna in posesala vso stanovanje, bla v trgovini in na velikem sprehodu kak je pasalo. jutri pa si gremo uredit še za ot. dodatek in po rojstni list na občino, da jo bo moj lahko zavaroval preko sebe. Je kaj novega kaj nebi smela zamudit??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:31:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer.. sem vas prisla mal pozdravit . kako ste? pripravljene? Danes sva sla z mojim na ogled P in sem malce razocarana,ker je vse tako sivo ..tak mal dolgcas...kaj cmo Vsaj pri porodu je lahko moj ,ce ze ne morem imet svoje sobe ,ampak jo moram deliti se z eno...je pa vsaj mir ,pa tud obiskov ni prevec tak da je to neki pozitivnega,in se bo dalo spociti. Nekako nisem niti zivcna,za enkrat, in se noem prevec obremenjevati z mislimi kako bo...itak ni se noben ostal notri ,pa ne bo niti moj seveda - tak je treba mislit. bomo že nekak....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:32:24
|
|
|
|
dushka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dekleta meni se je kri pokazala grem v P pogledat kaj se dogaja upam da sem še danes nazaj da vam povem da je vse vredu držite pesti Tako se je začelo pri meni. 2 dni pred porodom se mi je odluščil čep. Približno ob 4-ih ponoč na dan poroda sem začela krvavet. Šla v porodnišnico, tam mi je odtekla voda in nato sem dobila še popadke. Rodila sem ob 9.36.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:33:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, samo da vas pozdravim in vam zaželim lep večer. Nisem brala za nazaj, ker se mi ne da.. sem full utujena. Tamalo full ščipa in 100 na uro . Sem pa danes bila pridna in posesala vso stanovanje, bla v trgovini in na velikem sprehodu kak je pasalo. jutri pa si gremo uredit še za ot. dodatek in po rojstni list na občino, da jo bo moj lahko zavaroval preko sebe. Je kaj novega kaj nebi smela zamudit?? čuj,a ti bi rada,da se ti šivi vnamejo? mirovanje ti ne bo škodlo-NE PRETIRAVAT drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan D
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:35:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, samo da vas pozdravim in vam zaželim lep večer. Nisem brala za nazaj, ker se mi ne da.. sem full utujena. Tamalo full ščipa in 100 na uro . Sem pa danes bila pridna in posesala vso stanovanje, bla v trgovini in na velikem sprehodu kak je pasalo. jutri pa si gremo uredit še za ot. dodatek in po rojstni list na občino, da jo bo moj lahko zavaroval preko sebe. Je kaj novega kaj nebi smela zamudit?? oooo. ti si pa čisto preveč pridna. mi bi pa imeli tvojo porodno zgodbo! drugo pa ni nič kaj novega. no je ja. ada ma končno miheca. pa pondelak je šla v P, ker je krvavela in čakamo na novice. mislim da nisem nič pozabila... aja, pa spet se je šlo o hrani - kot ponavadi
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:40:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, samo da vas pozdravim in vam zaželim lep večer. Nisem brala za nazaj, ker se mi ne da.. sem full utujena. Tamalo full ščipa in 100 na uro . Sem pa danes bila pridna in posesala vso stanovanje, bla v trgovini in na velikem sprehodu kak je pasalo. jutri pa si gremo uredit še za ot. dodatek in po rojstni list na občino, da jo bo moj lahko zavaroval preko sebe. Je kaj novega kaj nebi smela zamudit?? čuj,a ti bi rada,da se ti šivi vnamejo? mirovanje ti ne bo škodlo-NE PRETIRAVAT drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan D ja samo res. ma spps prav. malo pa le počivaj. kaj maš dosti šivov?
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:44:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, samo da vas pozdravim in vam zaželim lep večer. Nisem brala za nazaj, ker se mi ne da.. sem full utujena. Tamalo full ščipa in 100 na uro . Sem pa danes bila pridna in posesala vso stanovanje, bla v trgovini in na velikem sprehodu kak je pasalo. jutri pa si gremo uredit še za ot. dodatek in po rojstni list na občino, da jo bo moj lahko zavaroval preko sebe. Je kaj novega kaj nebi smela zamudit?? čuj,a ti bi rada,da se ti šivi vnamejo? mirovanje ti ne bo škodlo-NE PRETIRAVAT drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan D tuki se pa podpišem...ne bit preveč pridna, le spočij si še malo!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:44:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps čuj,a ti bi rada,da se ti šivi vnamejo? mirovanje ti ne bo škodlo-NE PRETIRAVAT drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan D neeee, samo to mi še manjka ja. Saj grem zdaj počivat pred TV pa gledat Policijsko akademijo na kanal A. Tisočkrat sem že gledala ampak se stalno še tak smejim, da moram gledat še danes enkrat. MalaČebelica..dobite jutri. Pride babi spet pa bom mela malo več časa.. Danes sem že enkrat pisala pol pa me je ven vrglo. Nisem pa kopirala..pač jaz ne pondelak.. Punce moje lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:44:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer.. sem vas prisla mal pozdravit . kako ste? pripravljene? Danes sva sla z mojim na ogled P in sem malce razocarana,ker je vse tako sivo ..tak mal dolgcas...kaj cmo Vsaj pri porodu je lahko moj ,ce ze ne morem imet svoje sobe ,ampak jo moram deliti se z eno...je pa vsaj mir ,pa tud obiskov ni prevec tak da je to neki pozitivnega,in se bo dalo spociti. Nekako nisem niti zivcna,za enkrat, in se noem prevec obremenjevati z mislimi kako bo...itak ni se noben ostal notri ,pa ne bo niti moj boš vidla,ko ti bo dogajalo,bo barva sobe zadnje na kar boš pomislila,ptem bo pa itak vse preusmerjeno v bebija,tk da ni panike
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:46:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps čuj,a ti bi rada,da se ti šivi vnamejo? mirovanje ti ne bo škodlo-NE PRETIRAVAT drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan D neeee, samo to mi še manjka ja. Saj grem zdaj počivat pred TV pa gledat Policijsko akademijo na kanal A. Tisočkrat sem že gledala ampak se stalno še tak smejim, da moram gledat še danes enkrat. MalaČebelica..dobite jutri. Pride babi spet pa bom mela malo več časa.. Danes sem že enkrat pisala pol pa me je ven vrglo. Nisem pa kopirala..pač jaz ne pondelak.. Punce moje lahko noč. počivaj,pa ne sam zvečer,če ne te bom po riti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:47:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, samo da vas pozdravim in vam zaželim lep večer. Nisem brala za nazaj, ker se mi ne da.. sem full utujena. Tamalo full ščipa in 100 na uro . Sem pa danes bila pridna in posesala vso stanovanje, bla v trgovini in na velikem sprehodu kak je pasalo. jutri pa si gremo uredit še za ot. dodatek in po rojstni list na občino, da jo bo moj lahko zavaroval preko sebe. Je kaj novega kaj nebi smela zamudit?? čuj,a ti bi rada,da se ti šivi vnamejo? mirovanje ti ne bo škodlo-NE PRETIRAVAT drugače,pa je Pondelak v P,ker je krvavela...pa julam,bo kmal dočakala svoj dan D točno tako, taši lepo počivaj!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 20:49:28
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer.. sem vas prisla mal pozdravit . kako ste? pripravljene? Danes sva sla z mojim na ogled P in sem malce razocarana,ker je vse tako sivo ..tak mal dolgcas...kaj cmo Vsaj pri porodu je lahko moj ,ce ze ne morem imet svoje sobe ,ampak jo moram deliti se z eno...je pa vsaj mir ,pa tud obiskov ni prevec tak da je to neki pozitivnega,in se bo dalo spociti. Nekako nisem niti zivcna,za enkrat, in se noem prevec obremenjevati z mislimi kako bo...itak ni se noben ostal notri ,pa ne bo niti moj me smo pripravljene...zdej sam čakamo kdaj bojo tudi naši za akcijo... pri porodu pa mislim da ne boš mela časa razmišljat kak P. zgleda...al je sivo al kako, sam da bo čimprej konc
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?