nana35
|
karatina,vidim da je slikica uspela,samo je malo podolgovata,bi lahko naredila večjo.Saj sprejme tudi večjo. mala pikica,jaz delam samo v programu Photoscape,ker sem ga zdaj že nekoliko naštudirala in mi gre zelo hitro.Saj mi smo tudi vsak večer pri kopanju,samo v banjici pa že dolgo Klemen ni več,ker je prevelik,pa ga raje dam kar v tuš kabino.Potem se pa tam kopa.S krpico ga sploh ne umivam,samo kopamo se. martinca,kako je bil razgovor za službo??Vidim,da še ne veš... katarinas,jaz sem tricikel kupila v BC,sem dala nekaj okoli 55€,ampak je lepppp in rumeno srebrn,s strehico,obročem,pedali...obroč se kasneje lahko sname,pa je kolo,pa tista ročka zadaj se odstrani in strehica tudi.Pa dve luči ima spredaj ki utripata in kolo tudi igra melodijo. Operil pa imam tudi jaz kot pršilo,ker pri tistih kapljicah smo imeli probleme. Alfabeta,jaz imam samo tako pozno čas za gmail,ker delam tako čudno,potem sem s Klemnom in ko gre ajčkat,pridem jaz gor.Popoldan pa mi je škoda dneva,če sem slučajno doma,ko delam zjutraj.Ah,saj se bova našli...še vedno sva se . klepetka,itak sva na vezi... za vaju z Lano.In vidim,da si dobila računalnik.Zdaj pa veselo na delo. Oh,uboga Lana,kaka zatečena slikica . Poljubčki: Klemen pa se noče lupčkat z nikomer,tako da lupčke jaz kradem njemu,pa je . mml,upam,da kmalu rešite tole zadevo z vašo varuško ali katerokoli varuško. In krasne slikice tvojih malčkov. triš, za Žanove prve korake. Golobček,za Nino .In za Jana. ursulina,merrelke pa imajo pri nas tudi v Hervisu,zelo so lepe,le da so športne. In niso predrage.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 3.3.2009 21:59:42 >