|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
3.3.2009 11:49:07   
dašabina
Sunny, se vid, da hitro bereš v službi....user posted image user posted image user posted image  da ni šef za tabo, jaz zdej malčkam....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 301
3.3.2009 12:14:38   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi
jaz e bom mogla, imam preveč kreditov, se pravi 6 let še ne user posted image

Kako ne? Saj si bila pred časom "najbolj glasna" za še enega, da Mihatu ne bo dolgcajt. user posted image  user posted image  user posted image

sem šla nazaj brat, kaj sem napisala, si vzela iz konteksta, dojenček bo, samo potem ne bom ostala doma, kot sem imela idejo, da bi po 4 otrocih ostala doma

To, da bi ostala doma sploh nisem zasledila. Jaz ti samo user posted image ponujam. user posted image  user posted image  user posted image

Sunny, se vid, da hitro bereš v službi....user posted image user posted image user posted image  da ni šef za tabo, jaz zdej malčkam....

Da bo TRIŠ doma sem zasledila ampak mi je šele zdaj kapnilo, da bo to po rojstvu. Sem mislila, da se menita, da bi šla na bolniško. Ma si me čisto zmedla.user posted image  user posted image  user posted image  Pa dober tek.

Neposredna povezava do sporočila: 302
3.3.2009 12:40:13   
katee
Haha, Žan Luka je zaspal, mami gre pa tud eno kitico oddremat :)

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 303
3.3.2009 13:43:56   
mml
Dan,

danes, ko bi Matic lahko zjutraj mirne duše spal, ker je prišla na obisk moja mama, in mulcu ne bi bilo treba z nama z Manco v vrtec, se je ap zbudil ob 7.10 in bil zelo dobre volje in je prepeval in žvrgolel, da je bilo prav zabavno ga poslušat user posted image . No saj Manca pa ni bila dosti boljša in je prilomastila že ob 7.35, tako da je bilo konec valjanja po postelji...

No naša varuška nas nateguje, da je joj...user posted image

...najprej je prijavila, da bo operirana 20. februarja...po tem so ji prestavili datum na 2 oz. 3. marec...seveda nič od tega...tako da imam zelo močen občutek, da sploh nima fiksnega datuma za operacijo in se ji samo ne da imet Matica...sem jezna, da me bo kar razneslo...po tem se pa čudim, zakaj imam že drugič v treh tednih na ustnici herpes user posted image ...

....sicer sem danes govorial z eno potencialno varuško, samo je cena takšna, da se skoraj bolj meni splača ostati doma...tako da bo očitno treba stistnit zobe in prosit mojo mamo, da bo do nadaljnega čuvala Matica...po tem pa res srčno upam, da septembra dobimo vrtec in bo konec teh neumnosti...

triš uživaj, uživaj, uživaj in bodi srečka nsoečka, brez posebnih težav in nevšečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sani lepo, da je bilo prvi dan v službi OK in da se nisi prehudo lovila, še kakšen teden, pa sploh ne boš vedela, da nisi bila toliko časa v službi user posted image . No saj nalsednji teden se pa lahko dobiva kar v službi na kakšni hitri kavi user posted image

dašabina še ena dva user posted image , pa bo 6 let mimo in boš lahko ostala doma user posted image

ursulina zadnjič si spraševala za merelke...imajo jih od številke 18 dalje, jaz sem jih kupila v Hervisu, ker so bile v akciji (lanski model...sem vprašala Matica, če ga kaj moti, če ne bo imel letošnjega modela, pa je rekel, da mu je vseeno user posted image ), sicer pa imajo otroške merelke še v Massu in Tomas sportu

No pa še tri fotke...

Skupaj na previjalni mizi
user posted image

Na tekočem traku v Kranjski gori
user posted image

Smučarka na Starem vrhu
user posted image  

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   Sončki januarčic 08 - 6.del
3.3.2009 14:57:50   
karatina
Pozdravljene

Nimam nekaj ekstra za povedat. Sem bila danes pri ginekologu in gotova celo prej kot v eni uri, Klaja user posted image

Martinca, vidim, da si tukaj. Hitro poročaj...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 305
3.3.2009 15:32:49   
ursalara
Triš iskrene čestitke!user posted image  user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 306
3.3.2009 15:39:43   
ursalara
Triš imaš zs!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 307
3.3.2009 16:56:10   
martinca
no jaz sem že nazaj iz razgovora za službo. bilo nas je kar veliko, sicer pa je to bil šele prvi krog. bodo naredili še enega in me bodo obvestili če bom povabljena v drugi krog. oziroam bom dobila obvestilo v vsakem primeru tudi če ne bom izbrana. upam na najboljše.user posted image zato še enkrat hvala vsem.user posted image user posted image user posted image

klaja, super da je ve v redu z Julijo. tisto jokanje pa je že pozabljeno.user posted image

lunca, user posted image da boš hitro spet na dobrem glasu.

alfabeta, hvala za pohvale mojega pikeca.

klepetka
, ojoj boga Lana. se kar spomnim na moja dva nečaka. sta se ona dva tudi kotalila po stopnicah z onimi avteki ki so za poganjat. pa da buške čimprej izginejo. user posted image user posted image zate pa user posted image da boš bolj pomirjena.

koala, tudi Alexu  želim da buška čimprej izgine. user posted image

katarinas, user posted image tudi za Laro.

mml, upam,da se s to vašo varuško čimprej poštima. ker ji očitno res nekaj ni pogodu. pa zelo lepe slike MAnce in Matica.

karatina, sem že imela nekaj napisano pa mi PAtrik ni pustil vmes pisat, da bi že prej odpisala. bilo je kar v redu vsaj z moje strani. kako pa je z njihove pa bom videla.  user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 308
3.3.2009 17:06:06   
klaja
Mml očitno vas varuška res malo heca, jo bo treba v roke vzetuser posted image .

Klepetka uboga Lana, tega je mene tudi strah, raznih padcev po stopnicah!user posted image

Koala tudi Alexu naj se buška čim prej skrije!

Martinca še naprej držimo pesti, da ti uspe dobit službo!!!!

Karatina ne morem verjet, da si tako hitro opravila pregled, da se le v prihodnje ne bo kaj pokvaril.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 309
3.3.2009 17:26:51   
TRIŠ
Triš, še tukaj veselo, srečno, brez bruhanja in visokega pritiska mirno nosečnost ti želim, upam, da bova vsaj nekaj časa skupaj vozičkaleuser posted image mogoče pa zdaj res domaš ostaneš, tako kot sva včasih razmišljale....user posted image  jaz ne bom mogla, imam preveč kreditov, se pravi 6 let še ne user posted image

Hvala tiuser posted image user posted image user posted image ,glede vozičkanja pa bi nama bilo prav luštno zato pohitiuser posted image user posted image

Martinca rok imam 31.10 ampak bo 14 dni prej se pravi 16.10 ko je imela moja mami rojstni dan.Ja fantek bo.Po kitajcih je pri vseh treh držalo.Mogoče bo Jaka,Jakobuser posted image (kako jaz govorim kot da bom šla jutri rodituser posted image user posted image user posted image )Upam da si razgovor dobro opravilauser posted image

Fiat multipla je meni zelo lep avto ampak je fiat in to mojemu ni všečuser posted image

Alfabeta
hvala ti user posted image user posted image user posted image sem se pa nasmejala do solz glede kvasa in Ajdeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Espace pa je sanjski avto mojega možauser posted image

Aja pa še to naš Žan je izvedel da sem noseča in da mora čez noč odrasti in smo shodiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Klepetka
samo da je vse dobro z Lano.Jo je čuval angeluser posted image user posted image user posted image

Katarinas
upam da ste bolje.Mi operil rabimo kapljice tri dni trikrat na dan in je dobrouser posted image

4 otroci in služba jaz ne bom doma in bom hodila v službo ker rada delam in sem med ljudmi user posted image .Tudi med nosečnostjo si resnično želim delat in upam da mi tokrat uspeuser posted image

mml krasne slikice male smučarkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 310
3.3.2009 18:20:52   
lutiropan
4 otroci in služba jaz ne bom doma in bom hodila v službo ker rada delam in sem med ljudmi user posted image

Točno tako jaz razmišljam oz sem takšnega mnenja....Je fino če si med ljudmi....Čeprav  je meni skoraj vsak komentiral v tem smislu...sedaj boš pa doma a ne, saj ti država plačuje 10 let...user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 311
3.3.2009 19:13:43   
koala
Žan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 312
3.3.2009 19:16:25   
klepetkaa
živjo,

jaz sem končno dobila nazaj svoj računalnik. user posted image user posted image Res je računalnik nujno zlo....

triš, čestitkeuser posted image , pa naj ti nosečnost čimlepše mine...

piškamiška.. kot da bi o Lani brala .. ko pišeš o Nejcu. Zelo lep fantek je

limma in mml, prva nesramno dražita s mafini.. če bi bili bližje, bi se vama na vratih pojavila.. tako pa imata srečouser posted image . Jih bom pa jutri zagotovo saama pekla.. najprej pa me dodpoldne čaka "huda preizkušnja"user posted image user posted image

limma, boga Neži.. še prav podoživljam. Upam da ji buške čimprej zginejo

Drugače pa sem imela čist zapacan tanov računalnik, ja.. je rekel računalničar, da je glavni "krivec"Maruša,  ko je na msn-ju neke filmčke shranjevala al nekaj takega, ti pa so baje polni virusov. Ampka zdaj je spet čistuser posted image

Vidim, da si pogrešala moje poste....sem vesela, da jih rada bereš user posted image

Lara, tud tebi želim, da buške čimprej zginejo

Suzana, tud jaz komaj čakam, da Lana shodi

nana, super slike, kot vednouser posted image

ste tolk naklepetale, da sem vse pozabila, pišem namreč po spominu.....

zdaj pa še ena slika naše padalke, pa poglejte kako jo je poceni odnesla...
user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 313
3.3.2009 19:49:18   
katarinas
No Lara je kar boljše, jaz pa tudi ker sem odspala eno kitico popoldne, pa bi še če bi mi Lara pustila. Je pa zmazala popoldne pol žemlje in čežano (kivi+jabolko+malo limone+banano)...mmm sami vitaminčkiuser posted image

Žan user posted image  za samostojno hojo!

Klepetka uboga Lana, jo najbrž kr boli ustnica...

Martinca držimo pesti še naprej! Pa kako luškan je Patrik na avatarju, izgleda že tako odrasel...

Mml kakšna lušna smučarka, izgleda pravi "profi"user posted image

A vaši že kaj rišejo? Lari so zadnje čase neznansko všeč svinčniki, vse zna prižgat in potem riše...da ne povem kje vseuser posted image  Zato sem ji za finto dala tisto risalno tablo (riši-briši al kako se že reče) in tako riše, še bolj ji je pa všeč tisti gumb s katerim pobriše...
tako, da če boste kaj kupovale za darilo, meni se to zdi fina ideja... No točno tako imamo, še od mojega nečaka.

In ko sem že ravno pri darilih...mi lahko svetujete kaj kupim 3 leta staremu fantku za rojstni danuser posted image  Bom vesela vseh namigov, ker nimam pojma kaj kupiti. Nekaj bom za oblečt, to sigurno, pa tud ne vem koliko št. ponavadi nosijo triletniki...? Hvala za pomoč

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 314
3.3.2009 19:50:40   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

No Lara je kar boljše, jaz pa tudi ker sem odspala eno kitico popoldne, pa bi še če bi mi Lara pustila. Je pa zmazala popoldne pol žemlje in čežano (kivi+jabolko+malo limone+banano)...mmm sami vitaminčkiuser posted image

Martinca držimo pesti še naprej! Pa kako luškan je Patrik na avatarju, izgleda že tako odrasel...

A vaši že kaj rišejo? Lari so zadnje čase neznansko všeč svinčniki, vse zna prižgat in potem riše...da ne povem kje vseuser posted image  Zato sem ji za finto dala tisto risalno tablo (riši-briši al kako se že reče) in tako riše, še bolj ji je pa všeč tisti gumb s katerim pobriše...
tako, da če boste kaj kupovale za darilo, meni se to zdi fina ideja... No točno tako imamo, še od mojega nečaka.

In ko sem že ravno pri darilih...mi lahko svetujete kaj kupim 3 leta staremu fantku za rojstni danuser posted image  Bom vesela vseh namigov, ker nimam pojma kaj kupiti. Nekaj bom za oblečt, to sigurno, pa tud ne vem koliko št. ponavadi nosijo triletniki...? Hvala za pomoč

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 315
3.3.2009 19:51:45   
katarinas

JOj kaj ga pa zdej biksamuser posted image  Sem hotla prilepit slikico od risalne table pa ni šlo.... je pa tukaj link http://www.tomy.co.uk/products/megasketcher/Default.aspx

Neposredna povezava do sporočila: 316
3.3.2009 20:35:55   
Golobček
Z zamudo a iz srca mml  vse najboljše !!!user posted image user posted image user posted image

Triš čestitke za nosečnost, naj bo čimlepša, z čimmanj težavami.
Jaz bi tudi ampak ne upam več, sem imela pri dveh nosečnostih take težave, da me je resno strah da nebi šlo kaj narobe. V nosečnosti mi je bilo vedno najlepše ko so mali brcali, pa sem čutla rokico ali nogico, kako me tišči v trebuh... oh kje so tisti časi ???

Drugače pa smo mi spet bolani, mi je Nina zakuhala na 40 vročine, tako da sva zopet na AB ima pa angino.
CRPpa je povišan na 132 user posted image  Pojma nimam, ampak mislim da je to ogromno.

Bolan pa je tudi Jan tako da zaenkrat je samo še Nik zdrav pa upam da tudi ostane, ker imava naslednji teden operacijo za lulija.

Grem zdaj sem tako utrujena imamo zopet nočne

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 317
3.3.2009 21:16:44   
ursulina
mml, tale varuška pa je res smešna... upam, da bo babi servis uspešen!

super merrelke! jaz sem naročila pediped in so tudi lušne, samo niso ravno "štrapacne"... bo treba še kakšne kupit.

katarinas, mi smo tudi razmišljali o tako tabli, def. naslednja stvar na seznamu daril za malega.

žan čestitke za hojo!!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 318
3.3.2009 21:58:38   
nana35
karatina,vidim da je slikica uspela,samo je malo podolgovata,bi lahko naredila večjo.Saj sprejme tudi večjo.

mala pikica,jaz delam samo v programu Photoscape,ker sem ga zdaj že nekoliko naštudirala in mi gre zelo hitro.Saj mi smo tudi vsak večer pri kopanju,samo v banjici pa že dolgo Klemen ni več,ker je prevelik,pa ga raje dam kar v tuš kabino.Potem se pa tam kopa.S krpico ga sploh ne umivam,samo kopamo se.user posted image

martinca,kako je bil razgovor za službo??Vidim,da še ne veš...

katarinas,jaz sem tricikel kupila v BC,sem dala nekaj okoli 55€,ampak je lepppp in rumeno srebrn,s strehico,obročem,pedali...obroč se kasneje lahko sname,pa je kolo,pa tista ročka zadaj se odstrani in strehica tudi.Pa dve luči ima spredaj ki utripata in kolo tudi igra melodijo.
Operil pa imam tudi jaz kot pršilo,ker pri tistih kapljicah smo imeli probleme.user posted image

Alfabeta,jaz imam samo tako pozno čas za gmail,ker delam tako čudno,potem sem s Klemnom in ko gre ajčkat,pridem jaz gor.Popoldan pa mi je škoda dneva,če sem slučajno doma,ko delam zjutraj.Ah,saj se bova našli...še vedno sva seuser posted image .

klepetka,itak sva na vezi...user posted image za vaju z Lano.In vidim,da si dobila računalnik.Zdaj pa veselo na delo.user posted image Oh,uboga Lana,kaka zatečena slikica user posted image .

Poljubčki:
Klemen pa se noče lupčkat z nikomer,tako da lupčke jaz kradem njemu,pa jeuser posted image .

mml,upam,da kmalu rešite tole zadevo z vašo varuško ali katerokoli varuško. In krasne slikice tvojih malčkov.

triš,user posted image za Žanove prve korake.

Golobček,za Nino user posted image user posted image user posted image .In za Jana.

ursulina,merrelke pa imajo pri nas tudi v Hervisu,zelo so lepe,le da so športne. In niso predrage.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 3.3.2009 21:59:42 >

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 319
3.3.2009 22:04:16   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

dašabina, a te je zagrabilo......user posted image  Vidim, da je nalezljivo.....bolje, da nekaj časa nič ne pišem in nič ne berem po RR, da ne bo posledic user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da sem zadnje čase bolj poredko na RR-u user posted image user posted image user posted image

klepetka in Lana user posted image user posted image user posted image

Žan  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nana
kaj pa se ti tako skrivnostno smeješ v podpisu??? Moramo ticker pogledat? user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 320
3.3.2009 22:13:22   
klepetkaa
najlepša hvala vsem za pestke in objemčke, namenjene Lani

Imamo novega bolnika... pri nas nam res ni dolgčas. JE D. prišel iz vrtca z bolečim trebuhom, kmalu zatem driska, nato bruhanje ko vidra. user posted image SAmo upam in želim si, da se ne naleze š e Lana. Sem ko najhujša nočna mora... vztrajno morim vse po spisku z umivanjem rok

mml, brez komentarja glede varuške... skrajno neodgovorno od nje. Upam da čimprej poštimate to varstvo tako kot je treba.
Slike so pa super krasne.. Manca je profi na smučkah.
Kdaj pa zdaj začneš s službo?Al si že?SEm samo površno letela čez napisane posteuser posted image  SEm skoz imela v planu, da bomo  spile še en kofe pred začetkom služb/e, ekr potem ne bo nič.. bo težkauser posted image  

katarinas, tudi pri nas je zelo aktualna tabla.. jo imamo še od Maruše in jo je zadnjič Lana prav po pomoti izvlekla iz omare pa ji je hito postala zanimiva, tako da je zdaj vsak dan v uporabi.

avatarji, krasni, krasni,..user posted image Vsi

BOLANČKI, PADALČKI, BUŠKARJI,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

triš, čestitke Žančku za holjo. Ne vem zakaj, ampak jaz sem bila čisto ziher, da on že lep čas hodi

alfabeta, Domen praznuje 26. 2.; očitno so ribe gobčne, kajneuser posted image

ursalara, eh, jaz sem pa mislila, da smo tiščale pesti za opravljen vozniški izpit... pa nima veze, ker me ne zanima za kaj smo, važno da je pomagalo.

Pa ko smo že pri pesteh... lepo lepo prosim jutri dopoldne stisnite zame kakšno.. če boste imele čas. Vam enkrta povem zakajuser posted image , ve samo tiščite. user posted image

gremo dalje predelat   snov 

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 3.3.2009 22:15:55 >

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   Sončki januarčic 08 - 6.del
3.3.2009 22:35:13   
karatina
Martinca, držim pesti naprej. Na katerem področju pa ti iščeš službo, če nisem preveč radovedna.

Nana, slikica mi je uspela, je pa res neka majhna. Bi te vseeno prosila za navodila, ko boš pri volji, ker sem to spacala in kar parkrat probavala, preden je kaj ratalo.

Sem že precej user posted image

Nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 322
3.3.2009 22:37:34   
klepetkaa
KOala, brez komentarja glede packe iz Tušauser posted image . Pa saj skoraj ne moreš verjet, no....

alfabeta in suzana, vidim da je neka debata o Pagu?! MI gremo letos tud.
Pina,user posted image  za drsanje. pa mami tud. JAz se že en bi spravila na drsalke.. preeveč tveganouser posted image user posted image
Lunca, kako ste drugače? Zdravi? SE mi pozna tale manjko skoraj 1 tedna, ko imam vse info pomešane, ko samo letim površno čezuser posted image

suzana, Lana ful uživa v nakupovalnem vozičku(v trgovini).Takrta ji tud roke čudežno zrastejo in vse police dosežeuser posted image

mala pikica, Gašper je pa že pravi mali kmet. Se že pripravlja na spomladanska delauser posted image .KRasen je

intruder, Vid ej pa takO odrasel na avatarju. Cuker jeuser posted image

martinca, januarske pesti dobro držijo.. zato nč bat.. pomagalo ziher

Neposredna povezava do sporočila: 323
4.3.2009 7:10:35   
TRIŠ
Klepetka uboga Lanauser posted image ,je pa vedno bolj podobna tebiuser posted image .Se vidi da imaš računalnik,ker zadnje čase smo te kar pogrešale sploh pa se nisem imela nasmejat prigodam ki si jih vedno opisovalauser posted image

Katarinas naš Žan obožuje risanje samo ne po listih ampak po tleh s svinčnikomuser posted image rad pa ima tudi risalno tablo  samo težko pride do nje ker jo ima Lana kot svojo lastninouser posted image

Golobček upam da je Nini padla vročina.Te naši sončki so tako bogi ko so bolaniuser posted image

Mala pikica ti pa kar bodi na RR da se kaj nalezeš.Da imam jaz tako hiško jih imam desetuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa grem počasi pospravit in v službicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
4.3.2009 7:11:34   
TRIŠ
Sunny a ti si že v službi.Jao kako si pridna,ampak brez RR pa ne gre kajneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?