|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
2.3.2009 22:14:40   
Anonimen
Čer!

Evo mene po dolgem času...mah smo meli v šoli 150. letnico in je bla kr gužva, pa maškare...
Smo dobro, že kr nekaj časa zdravi in upam, da tako tudi čimdlje ostane.

TRIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nosečnost!

(odgovor članu karatina)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
3.3.2009 5:16:03   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: anitav
TRIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nosečnost!

Naj ostane skrivnost,ker se o tem še nič ne govoriuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 3.3.2009 5:17:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
3.3.2009 5:17:00   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Boš že dol spravla, saj imaš zdaj recept. Jaz ti želim ful lepo nosečnost, pa da ne bi imela take težave kot pri Žanu. user posted image user posted image user posted image

Hvala Sunny tega me je pa kar malo strahuser posted image .Hvala za lepe željeuser posted image

Limma Žan se je čez noč nehal dojit in ni hotel dojke niti pogledat več.To je bilo pred tremi tedni,tako da sedaj vem kje je razlog,mleko je postalo drugačnega okusauser posted image user posted image user posted image

Katarinas hvalauser posted image

Lutiropan meni je tudi multipla všeč pa jo moj nočeuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.3.2009 6:41:31   
lutiropan
Lutiropan meni je tudi multipla všeč pa jo moj nočeuser posted image

Moj je bil isti, sem ga komaj uspela pregovorit....jaz sem raje šla na to varianto, kot sem že napisala..Moj je rekel, da ni gršega avta na tem svetu, da je to kočija....user posted image   Zdej ga vprašaj....si jo dostikrat izposodi....user posted image Za peljat je super...poraba majhna... En čas ga je držalo, da bi jo on tudi zase vzel...tako, da ko bova menjala avto- bova njegovega ,jaz multiple ne damuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.3.2009 7:58:33   
lutiropan
Dašabina danes gredo znamkice in razglednice na pošto

ursulina
zate imam 4 podvojene magnetke - pošljem tudi danes, so že v kuvertici

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.3.2009 8:17:24   
dašabina
dobro jutro, jaz lenčina ne pridem več do računalnika doma, ampak samo še v službiuser posted image , sicer pa vsakemu pripada nekja pavze....user posted image user posted image user posted image

Triš, še tukaj veselo, srečno, brez bruhanja in visokega pritiska mirno nosečnost ti želim, upam, da bova vsaj nekaj časa skupaj vozičkaleuser posted image mogoče pa zdaj res domaš ostaneš, tako kot sva včasih razmišljale....user posted image  jaz ne bom mogla, imam preveč kreditov, se pravi 6 let še ne user posted image

NOVI HODALČKI BRAVOuser posted image user posted image user posted image Naš je tako hiter, da mi kar robove pobira, pa zraven stalno nekaj kriči aaaaa, ali kaj podobnega, user posted image

Katarinas, res je dober občutek a ne?

Lutiropan, pri nas je bila tud Multipla nekaj časa v špilu, kaj pa bo, ne vem, nekaj bo moglo bituser posted image

Mislim, da se je pa Triš hecala za fantka, zato da bo imela punčkouser posted image  jaz sem ji šlogala, da bo punčka....user posted image user posted image
No zdaj pa delat,....user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 281
3.3.2009 8:18:12   
dašabina
Lutiropan, hvalauser posted image  dej povej, tvoji fantje gotovo kaj zbirajo sporoč, bi se jim rada malo oddolžila....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.3.2009 8:23:47   
martinca
dobro jutro!

triš, še enkrat čestitke. zdaj pa le hitro zidat.user posted image kdaj pa imaš rok? a spol že tudi veš, si že imela pregled? jaz ti želim, da bo nosečnost čim lepše potekala na koncu pa še zdravega dojenčka.

anchikaa, greš na njihovo stran in si en program dol potegneš, zdaj ne vem točno kako se mu reče. si slike izbireš in potem pošlješ. aha, vidim da si že našla.

katarinas, jaz uporabajlam za ponoči če ima zabasan nosek Marinase Cold. je res fajn ko se ti malček stisne k tebi. meni je tako lepo ker da lupčka. mu sploh ni problem. pa drugim že tudi da lubčka če mu rečejo ali če mu mi2 z Urošom rečeva.

nana, slike že pečem. znamke pa še ni na kuverti.

no pa je končno prišel ta dan ko grem jaz na razgovor. še enkrat hvala vsem i boste ob 13. uri držale pesti zame in mslile name. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.3.2009 8:29:26   
koala
martinca dobro zrihtaj danes, pa saj vem da itak boš. pesti pa že stiskam, na zalogouser posted image user posted image . Pa lep avatar imaš.

lutipan, a da je multipla vredu? Meni je takoooo grd avto. HB da smo različni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.3.2009 8:32:48   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Pa še ato bo treba zamenjat ,čeprav nam letos ne bo zneslo rabimo avto s sedmimi sedežiuser posted image

Sem kar debelo pogledala kaj je bogi ata kriv. user posted image  user posted image  user posted image

Tud men je blo neki čudno kaj je narobe z vašo atouser posted image

Triš  da bi le vse tako potekalo kot mora in da bi se vseskozi dobro počutila
Zdaj boste zdaj imeli veeeelikega enoprostorca...kakega sharana morda..
Lutirupan fordov s-max je tudi meni všeč, tak veliki avto z vso opremo, pa ni ne vem kako drag.
Če bi pa jst imela možnost kaj izbirat in bi seveda imela denar bi imela pa toyoto verso... (se vidi da so to želje ker sem tolikokrat napisala...bi imela...če bi...user posted image )

Anchikaa imaš lepo slikico v avatarju...ampak meni je padlo v oko še nekaj...tale tricikel od Daše. Sem ravno razmišljala da bi morda kupili nekaj takega. Imamo sicer enega že doma, ampak nima te ograjice okoli in še ni za Laro, ker bi dol padla, pa še nog nima kam dat. A se Daša kaj rada pelje noter?  Sem ravno danes videla, da ga imajo v BC za 30 € pa se mi ne zdi tako drag.

user posted image A ve uporabljate za svoje malčke Operil pršilo kadar imajo zabasan nosek, in če res kaj pomaga? Mi imamo probleme ponoči, ker se zbuja zaradi zabasanga noskauser posted image

Ja Daša se zelo rada vozi notri in je ko mala kraljična noter.Sem pa gledla zadnjič da imajo v Sparu tudi tricikel,ampak nima spodaj za nogice noter dat,samo pedala.Ta pa je res dober.Daša ga je od boterce dobila za rojstni dan,in zdaj gremo povečini samo s tem ven.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.3.2009 8:35:37   
lutiropan
Lutiropan, hvalauser posted image dej povej, tvoji fantje gotovo kaj zbirajo sporoč, bi se jim rada malo oddolžila....

Pri nas so fantje na pokemon karte...ta mlajši  zbira prtičke...., največji pa kartice od telefonov ( tiste za polnit), ta srednji pa značke oz. priponke...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.3.2009 8:37:57   
lutiropan
lutipan, a da je multipla vredu? Meni je takoooo grd avto. HB da smo različni.

user posted image user posted image user posted image meni je bil že od začetka tak malo svoje "grde" oblike in zato všeč...saj pravim možu pa najgrši avto....ampak je moja obveljala....user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.3.2009 8:44:25   
klaja
Jutro!

Triš čestitke, sem vesela za tebe, to pa je res lepa novička!!!!! Čim lepšo nosečnost, pa predvsem brez težav!

Glede kopanja, jaz ju kopam samo enkrat na teden, ostalo ju samo tuširam.

Vaney, Piškamiška, Nana ful lepe slikice vaših otročkov!! Pa pohvale vsem za nove avatarje!

Sem samo na hitro vse preletela, ker je kar dosti napisanega, sem bila v teh dneh v gužvi. Včeraj smo hodili v Lj k kardiologu z Julijo na letno kontrolo in je vse vredu, drla pa se je ko lev, ko so ji delali EKG, pa potem tudi na pregledu. Nisem pa si mogla privoščit kakega srečanja s katero, ker se mojemu ne bi dalo čakat.

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 288
3.3.2009 8:51:03   
ursulina
O, LUTRIOPAN, hvala!!! BOMO RES VESELI :)

mala pikica, mi se v bistvu tudi skoraj vsak dan kopamo v mali banjici, ker tudi naš tako uživa, kot nanin klemen, po navodilih naj bi stojalo zdržalo 40 kil, tako da veselo namakamo rito in se stiskamo z igračkami... jaz bi ga kar vsak dan, pa je moj "slišal" od sodelavcev da to pa ni dobro (nimam pojma zakaj, razen tega, da se ti ne da), ampak tudi meni je dosti lažje kot pa ga brisat s kako krpo... še tuširanje je meni težje :) no ja, je pa res hitreje. tako da kar uživajte!

sani, kje si? :)

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.3.2009 9:11:04   
Lunca1
Jutro, no danes sem pa jaz na bolniški, ker me je včeraj glas čisto pustil na cedilu. danes je sicer malo bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Alfabeta in Sunny hvala, sploh alfabeta, ki si lepo napisala....ampak zakaj pa meni zdaj piše,da je Lara stara 1 mesecuser posted image  ziher sem nekaj zaj..., sem šla še enkrat pa mi je še enkrat tako napisalo...ne vem kaj naredim narobe .........................aja zdaj sem se spomnila, da sem izpolnila samo datum in mesec, ne pa tudi letnice rojstva....ampak nikjer ne piše...al pa sem samo jaz tak tumpekuser posted image

piše piše user posted image

Ja punce moje drage tole je bilo pa hitrouser posted image .Se mi je zdelo tako imenitno ko je Klaja to napravilauser posted image .Ja res je imeli bomo dojenčka- fantkauser posted image user posted image user posted image ,čeprav bi Lana sestricouser posted image .Ja življenje se je zasukalo čez noč.Sedaj pa moramo pod nujno začet zidat,tako da jutri pride že zidar na ogled da spodaj naredimo še dve otroški sobi.Ja Ni bilo načrtovano je pa zaželenouser posted image .Sicer bi imeli četrtega mogoče čez kakšne 3,4 leta ker tako majhna razlika ,no ne vem bomo videli.Samo da bi se jaz počutila dobro in bi bilo to detece zdravo,vse ostalo pa bo že.Imejmo se radiuser posted image .Pa še ato bo treba zamenjat ,čeprav nam letos ne bo zneslo rabimo avto s sedmimi sedežiuser posted image

Lutiropan kateri avto imete pa vi

Rada vas imam in lahko noč

Aja pa še to končno mi je uspelo prit na 65 kg sedaj pa bom spet kot kvas falauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ti pa že kar pri 5 tednih veš, da bo fantek user posted image

no zdaj se ti pa ne bo treba zaradi kil sekirat, kolk sm ti folš user posted image

Katarinas mi zaenkrat uporabljamo samo fiziološko.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.3.2009 9:33:59   
Alfabeta
Jutro!

Mam malo časa....ni za verjet user posted image

mala pikica, enako hvala. Sem bila tako vesela, da ti sploh ne morem povedati user posted image user posted image

dašabina, a te je zagrabilo......user posted image  Vidim, da je nalezljivo.....bolje, da nekaj časa nič ne pišem in nič ne berem po RR, da ne bo posledic user posted image user posted image user posted image

martinca, lep avatar, pa ta zelena zadaj tako lepo poživi. Patrik je pa itak corti user posted image . Pestke pa itak da držimo, veš da. Pa razmišljaj kot da to delo že imaš. Torej, da je tvoje in da že imaš to službo. Ful pomaga, vsaj meni. Ko se malo poglobiš v te stvari, marsikaj ugotoviš user posted image

triška, itak da bo vse ok....kg so pa menda sedaj najmanjša briga, a ne? Sem pa tudi jaz pogledala, če je vaš ati toliko kriv, da ga boš morala zamenjati user posted image user posted image user posted image  Aja, če boš gledala Espace......veš kje smo user posted image user posted image user posted image . Glede skrivnosti pa....A ne bi na FB napisala user posted image user posted image user posted image  To je sedaj moderno......

Okoli izgleda mulitple, pa jaz raje ne bom....sem pristranska user posted image .

nana, kako lep avatar imaš. Lepi medek, še lepši dečko user posted image  Jao, jaz tudi pogrešam pogovore, ampak ti prideš prekasno gor, zame. Se bova morale nekako drugače zmenit. Če ne pa dopoldan user posted image

No, moram vam tole povedati. Sem na netu brala, da nuca če daš otroku pred spanjem mali košček kvasa za pojest. Ja, mogoče da vsem nuca, naši ali ne zaradi zobkov ali pa ne zaradi .....Ker pač ne. Sem ji namreč dala pred spanjem malo in je spala do 23 ure, potem je pa začela peti, pa delat brrrrrrr, pa ploskat, pa plesat po postelji user posted image , pokonci je bila pa do 1 zjutraj. Tako da ne vem ali je kriv kvas, ali zobki, ali pa se ji je samo dogajalo. Pravijo, da so vodnarji feštarjiuser posted image  No, danes bom sicer spet poskusila, pa da vidimo......user posted image

Aja, tole pišem že od 8:37....toliko o tem koliko časa imamuser posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 3.3.2009 9:39:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 291
3.3.2009 9:35:03   
dašabina
aha še odgovor, kadar fajn teče, zvečer za spanje Operil, drugače vsak dan zdaj treba fiziološkouser posted image

Kolešček, naš ga pa rine, sploh noče gor sedet, tako da ga imam še od punc, brez obroča okrog in zgleda da bo doberuser posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.3.2009 10:09:28   
klepetkaa
žIvjo punce,

sem še vedno brez računalnika, sem trenutno na izposoejnem, zato naj izrabim priložnost, da vas pozdravim. Prav pogrešam vasuser posted image Upam da se čimprej porihta

pa da vam povem, da sem se v nedeljo  dobiila kar enkaj sivih las. LAna se  nam je s hodalico zapeljala in prevračala po marmornatih stopnicah user posted image naj bi bilo zaenkrat vse ok, razen prebite ustnice in dlesniuser posted image Upam da res nebo  posledic. SEm še zdaj vsa gumijasta ko se spomnimuser posted image

lepo bodite

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.3.2009 10:14:07   
koala
kleptkaa, user posted image  vrjamem da si se prestrašila, upam da Lane ne boli več, boga pikica.

Je pa Alex včeraj pridelal tako oko kot da bi se z Tysonom tepel. Z atijem sta se cartala, pol pa se je mali naprej vrgel in sta zadelaarkado na arkado, pa je mali zdaj zatečem, klju takojšnjemu maslu na buško.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.3.2009 10:27:45   
Sunny v službi
Boš že dol spravla, saj imaš zdaj recept. Jaz ti želim ful lepo nosečnost, pa da ne bi imela take težave kot pri Žanu. user posted image user posted image user posted image

Hvala Sunny tega me je pa kar malo strahuser posted image .Hvala za lepe željeuser posted image

Boš vidla, da bo vse super, nobene panike. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
jaz e bom mogla, imam preveč kreditov, se pravi 6 let še ne user posted image

Kako ne? Saj si bila pred časom "najbolj glasna" za še enega, da Mihatu ne bo dolgcajt. user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
meni je tako lepo ker da lupčka. mu sploh ni problem. pa drugim že tudi da lubčka če mu rečejo ali če mu mi2 z Urošom rečeva.

Neja jih tudi ful rada deli. Če nas je več ga da kar vsem, pa čeprav ji ni nobeden rekel, da ga mora. Kadar greva od babi ga da tudi meni.user posted image  So prav posrečeni tile naši škrati.

martinca pesti držim, tudi na nogah.

katarinas jaz dam po eno kaplico Operila, ampak samo takrat ko ima ful ful zamašen nosek. Sem raje ponoči vstala, da sem ji ga posesala.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Aja, če boš gledala Espace......veš kje smo user posted image user posted image user posted image .

Ali pa Grand Senic tudi ni slab, vsaj meni. A pri vas tudi prodajate? Sem mislila, da samo popravljate.

Okoli izgleda mulitple, pa jaz raje ne bom....sem pristranska user posted image .

Jaz pa nisem nič pristranska, meni je enostavno "grdobina" od avta. user posted image  Trenutno mi je ful všeč Mazda 5.

Lana upam, da res ni hujšega. user posted image user posted image user posted image

Lunca user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny v službi -- 3.3.2009 10:28:28 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 295
3.3.2009 10:51:02   
Lunca1

No, moram vam tole povedati. Sem na netu brala, da nuca če daš otroku pred spanjem mali košček kvasa za pojest. Ja, mogoče da vsem nuca, naši ali ne zaradi zobkov ali pa ne zaradi .....Ker pač ne. Sem ji namreč dala pred spanjem malo in je spala do 23 ure, potem je pa začela peti, pa delat brrrrrrr, pa ploskat, pa plesat po postelji user posted image , pokonci je bila pa do 1 zjutraj. Tako da ne vem ali je kriv kvas, ali zobki, ali pa se ji je samo dogajalo. Pravijo, da so vodnarji feštarjiuser posted image  No, danes bom sicer spet poskusila, pa da vidimo......user posted image  

user posted image user posted image user posted image  si me nasmejala

O Klepetka. bogica Lana. user posted image user posted image user posted image

Tudi za boksarja Alexa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 296
3.3.2009 10:57:18   
katarinas
DAn!

Danes pa jaz rabim baby vacuser posted image , imam čist zabasan nos.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi
katarinas jaz dam po eno kaplico Operila, ampak samo takrat ko ima ful ful zamašen nosek. Sem raje ponoči vstala, da sem ji ga posesala.

Obstaja tudi Operil za otroke, v pršilu, smo ga včeraj zvečer nabavili in je bilo ponoči kar ok....ampak je ponoči spet zakuhala, ob pol petih zjutraj je imela 39C user posted image ...sem kar žalostna, upam, da se ne kuha spet kaj. Je pa potegnila zjutraj do pol desetih, je dobre volje in brez vročine!! Upam, da tako tudi ostane...

Lana user posted image  buške se bodo zacelile, da le ni kaj hujšega!!

Alex tudi zate eno user posted image

So pa ti naši škratki res ratali aktivni in zato so na vidiku tudi kakšne takšne nesreče....jih je res treba še bolj čuvat.

Lara tud ful rada deli poljubčke, najrajši poljubčka vse tete in strice v časopisih in revijah, za nas pa ni vedno pri volji...ko pa je ga pa tako sladko da, da se človek kar stopiuser posted image

dašabina, a te je zagrabilo......user posted image  Vidim, da je nalezljivo.....bolje, da nekaj časa nič ne pišem in nič ne berem po RR, da ne bo posledic user posted image user posted image user posted image

Ena moja sošolka je  bila noseča v 4. letniku srednje šole in nam je profesorica zabičala, da se ne bi kaj veliko o tem pogovarjale, ker je nosečnost hudo nalezljiva....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
3.3.2009 11:06:53   
dašabina

(Kako ne? Saj si bila pred časom "najbolj glasna" za še enega, da Mihatu ne bo dolgcajt. user posted image  user posted image  user posted image (Sunny)

sem šla nazaj brat, kaj sem napisala, si vzela iz konteksta, dojenček bo, samo potem ne bom ostala doma, kot sem imela idejo, da bi po 4 otrocih ostala doma

< Sporočilo je popravil dašabina -- 3.3.2009 11:08:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 298
3.3.2009 11:26:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Vidim, da smo samo mi vsak večer v banjici user posted image

Mi smo vsak večer v taveliki banji in se namakamo!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 299
3.3.2009 11:39:53   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Kako ne? Saj si bila pred časom "najbolj glasna" za še enega, da Mihatu ne bo dolgcajt. user posted image  user posted image  user posted image

sem šla nazaj brat, kaj sem napisala, si vzela iz konteksta, dojenček bo, samo potem ne bom ostala doma, kot sem imela idejo, da bi po 4 otrocih ostala doma

To, da bi ostala doma sploh nisem zasledila. Jaz ti samo user posted image ponujam. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Katera oblika imena je nalepša?
Beckie

Katera oblika imena Rebeka vam je najlepša?

Rebeca (9%)

Rebecca (5%)

Rebeka (55%)

Ta ime mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 606

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!