Alfabeta
|
Jutro! Mam malo časa....ni za verjet mala pikica, enako hvala. Sem bila tako vesela, da ti sploh ne morem povedati dašabina, a te je zagrabilo...... Vidim, da je nalezljivo.....bolje, da nekaj časa nič ne pišem in nič ne berem po RR, da ne bo posledic martinca, lep avatar, pa ta zelena zadaj tako lepo poživi. Patrik je pa itak corti . Pestke pa itak da držimo, veš da. Pa razmišljaj kot da to delo že imaš. Torej, da je tvoje in da že imaš to službo. Ful pomaga, vsaj meni. Ko se malo poglobiš v te stvari, marsikaj ugotoviš triška, itak da bo vse ok....kg so pa menda sedaj najmanjša briga, a ne? Sem pa tudi jaz pogledala, če je vaš ati toliko kriv, da ga boš morala zamenjati Aja, če boš gledala Espace......veš kje smo . Glede skrivnosti pa....A ne bi na FB napisala To je sedaj moderno...... Okoli izgleda mulitple, pa jaz raje ne bom....sem pristranska . nana, kako lep avatar imaš. Lepi medek, še lepši dečko Jao, jaz tudi pogrešam pogovore, ampak ti prideš prekasno gor, zame. Se bova morale nekako drugače zmenit. Če ne pa dopoldan No, moram vam tole povedati. Sem na netu brala, da nuca če daš otroku pred spanjem mali košček kvasa za pojest. Ja, mogoče da vsem nuca, naši ali ne zaradi zobkov ali pa ne zaradi .....Ker pač ne. Sem ji namreč dala pred spanjem malo in je spala do 23 ure, potem je pa začela peti, pa delat brrrrrrr, pa ploskat, pa plesat po postelji , pokonci je bila pa do 1 zjutraj. Tako da ne vem ali je kriv kvas, ali zobki, ali pa se ji je samo dogajalo. Pravijo, da so vodnarji feštarji No, danes bom sicer spet poskusila, pa da vidimo...... Aja, tole pišem že od 8:37....toliko o tem koliko časa imam
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 3.3.2009 9:39:06 >
|