nana35
|
Alfabeta,nič več ne klepetuljiva...malo pogrešam te najine nočne pogovore.Pa lep avatar imaš,seveda sem opazila,ker jaz vse opazim. klemna jaz vsak večer kopam,če pa takooo uživa. Ampak mila vedno ne uporabim,samo za intimne dele . Triš...mogoče sem res površna,ampak vse do seznama sem samo ugibala,če si mogoče ...In vidim da ja!Čestitke tudi od mene,pogumno res .No,jaz mislim,da bi lahko imela kakega čez slabi dve leti,nič prej,pa saj še takrat ne bom niti 40 .Bomo še videli,najprej je treba malo v službo hodit,pa nekaj zaslužit,potem pa na porodniško in potem na borzo,pol pa privat,pa je življenje tipi topi . Suzana pusteka Klemna nisi spregledala,ampak jaz ga potem nisem več maskirala,počakaj pa ga slikam še brez bunde in kape spodaj.Oprema je oprana,bomo poskusili. martinca,lep avatar.Upam,da že pečeš slike za mene in da je e znamka na pismu nalepljena .Slike so malo meglene samo tiste,katere so približane,ali pa Klemen tišči v aparat svoj kljun.Če pustim na normalno razdaljo so lepe. Ančika ,potegni program Photomachine od Foto Tabor z neta,pa lahko pošiljaš za slike.take albume,ki jih iščeš imajo v Leclercu in v Intersparu,jaz jih tam kupujem.No,pa sem ti vseeno razložila za foto,ker zdaj berem,da ni treba,škodi pa ne. IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Pa še ato bo treba zamenjat ,čeprav nam letos ne bo zneslo rabimo avto s sedmimi sedeži Sem kar debelo pogledala kaj je bogi ata kriv. Ja to sem tudi jaz pomislila . koala,v DM-u je slika 10 centov,samo imajo do konca marca 25% popust na razvijanje slik.Samo napiši DM v iskalnik in tam boš našla program za slike. So pa slike zelo lepe,meni so lepše kot v Foto Tabor,po resnici,sem jih tam že razvijala,pa sem v DM-u bolj zadovoljna z njimi,samo koledarje pa sem dala v FT naredit in so res čudoviti.Pa DM imam na Teznu in grem peš tja,v FT pa bi se morala vsaj do EP peljati. katarinas,jaz Operil uporabljam pred spanjem,drugače še vedno fiziološko in Baby Vac,tole pri nas še vedno deluje zelo ok.Operil pa dam da lažje zaspi in diha čez noč. Lahko noč.