|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 15:47:26   
Pupa7
no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne user posted image user posted image user posted image bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla user posted image user posted image user posted image sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen user posted image user posted image

tako da bom šla kar malo odležat user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
3.3.2009 15:54:01   
jadrnica
elu trebuha,
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. user posted image

julam, obveščaj. user posted image

Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico.

Najaa - daj posreduj pozdrave DALi in da držimo pesti, da bo vse ok z njo in bebico....sem tolk odsotna. da sploh nisem vedela, da so je že noti v P. Drugače pa se ti s tvojo srčico lepo cartaj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
3.3.2009 15:57:06   
jadrnica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne user posted image user posted image user posted image bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla user posted image user posted image user posted image sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen user posted image user posted image

joj pupa pazi se, to pa res ni dobro tako sredi Hm take scene user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav si taka kot jaz : grem v šoping full neki nabavm, tisto kar sem šla iskat pa nisem kupla user posted image user posted image men zaenkrta samo še glevniček in tista krtačka manjkata.

Mimogrede, kakšen termometer se uporablja za otrokovo temperaturo merit? A bi kar z našim za odrasle? Moj srček je reku, če bo kriza bomo itak letel k Zdravniku, al ga bomo šli pa šele takrat kupit, pred tem pa otroka kar v banjici shladili ......kakšne lovskeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
3.3.2009 16:03:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

joj pupa pazi se, to pa res ni dobro tako sredi Hm take scene user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav si taka kot jaz : grem v šoping full neki nabavm, tisto kar sem šla iskat pa nisem kupla user posted image user posted image men zaenkrta samo še glevniček in tista krtačka manjkata.

Mimogrede, kakšen termometer se uporablja za otrokovo temperaturo merit? A bi kar z našim za odrasle? Moj srček je reku, če bo kriza bomo itak letel k Zdravniku, al ga bomo šli pa šele takrat kupit, pred tem pa otroka kar v banjici shladili ......kakšne lovskeuser posted image user posted image

jaz sem kupla 2 termometra, eden je duda, drugi pa je na daljavo, da se samo približaš čelu un v sekundi izmeri temperaturo user posted image kateri bo bolje funkcioniral pa bomo vidli user posted image

krtačka in glavniček jaz sem dobla že tretji komplet, ti podarim enega user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
3.3.2009 16:05:01   
mama_milchy

jaz sem pri Žigcu kr navadnega uporabljala in tudi sedaj ga bo (upam,da čimmanj krat).....drugače pa ima tvoj čisto prav...tudi, če otrok dobi vročino in kličeš v posvetovalnico/ambulanto ti rvo vpraša, če ste mu poskušal izbit vročino in ti našteva možnosti: svečke, hlajenje v vodi, obhladki in šele če vročina ne pade, te naročijo...no, vsaj tako je tukaj pri nas....

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
3.3.2009 16:22:45   
Najaa

elu trebuha,

Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. user posted image

Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico.

Najaa - daj posreduj pozdrave DALi in da držimo pesti, da bo vse ok z njo in bebico....sem tolk odsotna. da sploh nisem vedela, da so je že noti v P. Drugače pa se ti s tvojo srčico lepo cartaj.

Bom prenesla pozdravčke.
Midve s srčico (kakšna lepa beseda user posted image ) se pa veliko cartava. user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
3.3.2009 16:24:42   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

marcevka ada ze carta.....user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mihec je prisel na svet 13 in 5min
tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo

user posted image user posted image user posted image čestitamoooo!!!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.3.2009 16:24:56   
Najaa

Jaz najraje uporabljam dobrega starega za pod pazduho. user posted image  Vsi drugi so nekaj netočni, pa prištevat ali odbijat moraš pol stopinje...
Ohlajanje v banjici pa je res dobra varianta. Priporoča vsak zdravnik. Pol pa eno svečko v rito in voila! user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
3.3.2009 16:25:10   
Sey

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

marcevka ada ze carta.....user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mihec je prisel na svet 13 in 5min
tezki 4000g in 53cm

mihec in mami bravo

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
3.3.2009 16:26:49   
trinity22
Kokica kakšen luškan pobičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte doma

Bravo Ada in Mihecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
julam držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dali, drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
3.3.2009 16:29:59   
pocka
dali - user posted image user posted image user posted image , pa en pozdravček tudi od nas

pupa - pa ne se hecat, a bi bila rada v časopisu, "vodaj ji je odtekla medtem,ko je zapravljala za cunje"...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.3.2009 16:32:02   
pocka
Ve ste že postlale posteljice za user posted image ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.3.2009 16:35:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: julam

punce, šibam po tamalega v vrtec, tako da čist na kratko:

dogaja tudi pri nas, celo 3cm odprta. Jutri zjuraj naj bi šla kar v P in rodit...če me ponoči ne preseneti. No, sicer mi ni čist jasno, zakaj me ni že danes poslal, ampak stric menda že ve. Pri tadrugem je bila situacija ista, pa me je not poslal user posted image .

user posted image user posted image user posted image da ne boš predolgo čakala na svojo štručkouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.3.2009 16:35:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

za Dali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.3.2009 16:35:41   
spps

user posted image user posted image user posted image  se vidi,da res fantka nosiš,mu ni za po trgovinah hodituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.3.2009 16:36:36   
spps
meni spanje ni uspelo,sem pa mal odležala,da sem sedaj še bolj zdelana kot prejuser posted image user posted image user posted image
bom pa šla na sprehod do trgovine,da se vsaj malo preluftamuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
3.3.2009 16:37:27   
Sey
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image  se vidi,da res fantka nosiš,mu ni za po trgovinah hodituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja moški res ne marajo trgovin! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
3.3.2009 16:37:44   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Ve ste že postlale posteljice za user posted image ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P?

Prepustila sem mojemu. Pa nisem hotla... user posted image
Malo se hecam.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
3.3.2009 16:37:51   
mediuhec
pozdravljene nosečke.

najprej čestitke za nove dojenčke!!

jaz sem pa mal tečna, po mojem me hormoni dajejo. mojga sem včeraj nardla, ker je nekaj obljubil, pol pa pozabil. moti me razmetano stanovanje... pa mali škrat včasih tko moj trebuh nateguje, da me že boli. user posted image  bliža se datum, pa že mal cvikam!!! a vas tud kaj matra dan D?

ok, zdaj pa neham jamrat, da vas ne zamorim.
jutri imam CTG, pa da vidimo če bo kaj kmalu.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
3.3.2009 16:37:55   
Sey
Dali drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
3.3.2009 16:38:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jaz sem že skupaj zrihtala posteljico,ker res upam,da ne bo več dolgo trajalouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
3.3.2009 16:39:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

pozdravljene nosečke.

najprej čestitke za nove dojenčke!!

jaz sem pa mal tečna, po mojem me hormoni dajejo. mojga sem včeraj nardla, ker je nekaj obljubil, pol pa pozabil. moti me razmetano stanovanje... pa mali škrat včasih tko moj trebuh nateguje, da me že boli. user posted image  bliža se datum, pa že mal cvikam!!! a vas tud kaj matra dan D?

ok, zdaj pa neham jamrat, da vas ne zamorim.
jutri imam CTG, pa da vidimo če bo kaj kmalu.
jaz komaj čakam,me pa zanima kako bo tokrat potekal porod in kdaj se bo začelouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
3.3.2009 16:43:48   
NoBady
Dobro jutrouser posted image ... tak zaspan in tečen dan, da je tko pasal spat... 

vožnja z avtom -- jaz že kakšen mesec ne vozim, zarad krčev v nogah in ker mi trebušček nagaja in se tko okorno počutm, da že ko se zraven vozim komi najdem položaj, ki mi odgovarjauser posted image

Najaa -- dobr si tole odreagirala k se je user posted image tko zaletel... js sm včasih tak paničen človk, da sploh ne vem ka nrdit v takih situacijah...  sam mislim da ko pride do česa tazga da tisti materinski čut nrdi svoje.. sam pol koo razmišljaš za nazaj ka se je zgodilo ti pa pomje ni nč jasn.... sej bo user posted image

depiliranje -- ahh, sem se že sprijaznila da je vse kosmato in zaraščenouser posted image ... mal spremembe pač more bit, ane? bo pol bl lušn k bo šlo vse stran... sam mislim da bom kr ene par britvic mogla uporabit, ena ne bo dovoljuser posted image

user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste imele dans preglede user posted image user posted image user posted image

julam in Dali* --user posted image user posted image user posted image

Lolita23 -- zdele si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image sej sm tut js tečna pa sitna da grem že sama seb na živce sam še nism take izjave dobila user posted image user posted image user posted image
nobena ti še sobo ne špara... v 1sobi so lahko 3 notr ne? mogoč bomo vse 3naenkrat pršleuser posted image

...zdej sm se namučla in prebrala mal za nazaj... pa cel škrnicl 7days sm pojedla zram -- to je že tut ena dans napisala da je kokice jedla ne?user posted image ja zram compa od zdej naprej sam še voda...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
3.3.2009 16:44:13   
mediuhec
jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
3.3.2009 16:46:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dobro jutrouser posted image ... tak zaspan in tečen dan, da je tko pasal spat... 

vožnja z avtom -- jaz že kakšen mesec ne vozim, zarad krčev v nogah in ker mi trebušček nagaja in se tko okorno počutm, da že ko se zraven vozim komi najdem položaj, ki mi odgovarjauser posted image

Najaa -- dobr si tole odreagirala k se je user posted image tko zaletel... js sm včasih tak paničen človk, da sploh ne vem ka nrdit v takih situacijah...  sam mislim da ko pride do česa tazga da tisti materinski čut nrdi svoje.. sam pol koo razmišljaš za nazaj ka se je zgodilo ti pa pomje ni nč jasn.... sej bo user posted image

depiliranje -- ahh, sem se že sprijaznila da je vse kosmato in zaraščenouser posted image ... mal spremembe pač more bit, ane? bo pol bl lušn k bo šlo vse stran... sam mislim da bom kr ene par britvic mogla uporabit, ena ne bo dovoljuser posted image

user posted image user posted image user posted image vsem, ki ste imele dans preglede user posted image user posted image user posted image

julam in Dali* --user posted image user posted image user posted image

Lolita23 -- zdele si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image sej sm tut js tečna pa sitna da grem že sama seb na živce sam še nism take izjave dobila user posted image user posted image user posted image
nobena ti še sobo ne špara... v 1sobi so lahko 3 notr ne? mogoč bomo vse 3naenkrat pršleuser posted image

...zdej sm se namučla in prebrala mal za nazaj... pa cel škrnicl 7days sm pojedla zram -- to je že tut ena dans napisala da je kokice jedla ne?user posted image ja zram compa od zdej naprej sam še voda...user posted image

zraven mene gre moj,tak,da se bom verjetn izgnila skupinski sobiuser posted image user posted image

vožnja avtomobila-se izogibam daljših poti,ker mi enostavno ni invem,da sem že precej okorna,za to raje ne izzivam usodeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?