Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:05:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
NoBady, smo že mislile, da prehitevaš vrstni red ....važno, da je vse OK s tabo in , pa za pregled punce, jaz vas zdaj malo zapuščam, se grem stiskat z Žigcem in morda bova kakšno urco celo odspala, da bova imela dovolj moči za obiske pol.... pa upam, da bo kakšna novička že tu ko pridem nazaj
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 3.3.2009 13:08:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:08:01
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! sem prišla iz pregleda kaj naj rečem standard tud nam se zgleda ne bo nič mudilo,tk,da....še vedno je zaprto in visoko, no,vsaj kilaža mi stoji,deka gor al pa do zadnje 3 tedne naslednji pregled pa bo 11.3.- če me slučajno prej ne zagrabi (UPAAAAAMMMMM da meeeeeeee) Lolitka,kaže,da boš prej ti morala cimro zame ven nagajat mamaM,ne,danes pa še nisem nič pucala,ker sem že od jutra terenska . in kako ste ostale? no, no sej lahko tudi ti malo počivaš pa za pregled..... dejte mi nekaj povedat, malo čudno vprašanje ma vseeno: a ženska čuti ko se odpira? in kakšen je občutek? jaz se ne spomnem kako je blo v prvo, ker je šlo vse na hitro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:09:51
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mama_m...kako si? Kako Žiga? Se je pozdravil? Kaj ti ga boš imela še naprej v vrtcu, ko se rodi, ali ga boš obdržala doma za kakšen mesec? olla, ma kr gre...sej veš kako je s trebuhom in 4letnikom...jaz bi to, jaz bi uno, kaj greva sm, kaj greva tam.....ma Žiga je zdaj doma od prejšnjega torka, je imel ene 3 dni visoko vročino pa drisko in smo ga odbržali še ta teden doma, ma je zdrav...neki se menimo, da ga bomo do poroda še vozili v vrtec pol pa da bo dva tedna doma; no če bodo kakšne viroze krožke po vrtcu, bo itak doma z nami.... kako pa boš ti nardila? bo tvoja pupika s tabo doma? kako ste pa drugače? Ah, jaz sem tečna ko ...smo tudi mi vsi fasali en prehlad...tamala pa še zdaj ponoči kašlja kot nora, tako da sem še povrh vsega kronično neprespana (navajanje na prihajajoče obdobje )... Mio imam itak že od decembra doma, tako da bo ostala...glih danes sem poslala vlogo za vpis v vrtec v septembru...Ja, naša štiriletnica je že pričela z iskanjem pozornosti, ker se ji ta mesec težje v celoti posvečam, naš tatko pa cele dneve dela in je kakšen dal cela štala...sama za vse...tašči je ne vozim, ker pol se še par dni ubadam z uvajanjem na naš red...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:24:27
|
|
|
|
tasa_m
|
aaaaaaaaaaaaaaaa, napišem porodno zgodbo pa me ven vrže. Zdaj pa mi ni še enkrat za pisat bom mogoče popoldan.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:28:34
|
|
|
|
Nina00
|
Čestitke vsem za preglede! Mama_milchy mislim, da nič ne čutiš, ko se odpiraš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:40:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! sem prišla iz pregleda kaj naj rečem standard tud nam se zgleda ne bo nič mudilo,tk,da....še vedno je zaprto in visoko, no,vsaj kilaža mi stoji,deka gor al pa do zadnje 3 tedne naslednji pregled pa bo 11.3.- če me slučajno prej ne zagrabi (UPAAAAAMMMMM da meeeeeeee) Lolitka,kaže,da boš prej ti morala cimro zame ven nagajat mamaM,ne,danes pa še nisem nič pucala,ker sem že od jutra terenska . in kako ste ostale? no, no sej lahko tudi ti malo počivaš pa za pregled..... dejte mi nekaj povedat, malo čudno vprašanje ma vseeno: a ženska čuti ko se odpira? in kakšen je občutek? jaz se ne spomnem kako je blo v prvo, ker je šlo vse na hitro mislim,da ničkaj ekstra ne čutiš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:44:29
|
|
|
|
Najaa
|
Je kaj novega? Midve s tamalo sva obe spale. Je pasalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:48:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Je kaj novega? Midve s tamalo sva obe spale. Je pasalo. ne bi vedla,jaz pa grem enmal probat zaspat,ker se mi full drema aja,pa =jasna= vse lepo pozdravlja,počutita se obe OK in jasna sporoča,da ni bila nič šivana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:48:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aaaaaaaaaaaaaaaa, napišem porodno zgodbo pa me ven vrže. Zdaj pa mi ni še enkrat za pisat bom mogoče popoldan. drugič prej kopiraj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:51:54
|
|
|
|
suncicica
|
marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:53:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo čestitkeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 13:53:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo Bravo!!! Čestitke in veselo cartanje!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:01:53
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo čestitkeeeeeeeeee Čestitke mamici
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:02:07
|
|
|
|
spps
|
pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:03:51
|
|
|
|
Lolita23
|
spps in nobady sem že mislila, da mi sobo šparate, a bomo potegnile ali kaj čez rok, pa ne, jaz sem baje tečna, da moj razmišlja, da se me usmili pa me in odpelje v P. P:S:.čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:08:33
|
|
|
|
Piruri
|
Čestitke za Mihca in pogumno mamico Kako je lep Valentin
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:09:11
|
|
|
|
sanna
|
Čestitke vsem novim in njihovim staršem ! Pa seveda za vse preglede tudi čestitam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:10:09
|
|
|
|
yania
|
Ada čestitke.....in Mihcu seveda tudi ..je bila pa dolga a?....ampak pogled na sončka in topel objem nebogljenega bitja vse poplača...oz. naredi tako da se pozabi.....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:11:07
|
|
|
|
sanna
|
Ste se tako razpisale, da sem zdraven pol vreče kokic pojedla, zato grem na en veeeelik sprehod, kalorije ven pometat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:14:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo bravo ADA in MIHA to pa je korenjak skoraj 1,5 krat več kot naša tamala pri teži..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:16:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še slikca od Kokicinega Valentina-mislim,da gresta danes domov jei lepotec. A že gresta domov?? Pol pa je očitno gužva v Mb. P. da že 3 dan pošiljajo domov Men ipa je blo tak lepo da sem kr 6 dni not ostala.. sem mela ALL INCLUSIVE pa se mi ni nikam mudilo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:16:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ste se tako razpisale, da sem zdraven pol vreče kokic pojedla, zato grem na en veeeelik sprehod, kalorije ven pometat. zato grem jaz stalno samo s pijačo pred raunalnik in na RR,..drugač prehitro spraznim vse zaloge v predalu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:19:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps in nobady sem že mislila, da mi sobo šparate, a bomo potegnile ali kaj čez rok, pa ne, jaz sem baje tečna, da moj razmišlja, da se me usmili pa me in odpelje v P. P:S:.čestitke za pregled smo dva dni nazaj,pa ni efekta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 14:21:26
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa res grem mal dremat sam sem si uspela inštalirat cd za gsm,da lahko zdaj tud jaz slikce gor devam se tipkamo kasnej
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?