Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:25:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dobro jutro drage ! Vidim, da je povsod neko turobno vreme in da ni pravega vzdušja. Pri nas tudi ne Vožnja z avtom - ma jaz tudi nerada grem še kam sama z avtom. sploh si več ne zaupam, ker se mi zdi, da sem že prav zblojena. pa pol še trebuh.... pa če ravno kako brco dobim med vožnjo, mi tudi ni fajn... IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sicer ne vem kak sta bla ona dva z atijem zmenjena ampak očitno sta mogla met neke skrite pogovore, ker ji je ati dvolil, da spi poleg njega. Sem bla kr šokirana, ko je reko naj jo pustim na postelji, da bosta skup ajala. Drugače je on ful zagovornik, da spi v svoji posteljci, danes pa očitno pozabo na svoja načela.. . iiii kak lepo. se toti tvoj čisto že raznežo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Kako smo? Mi smo dobro spali. Nika se zbuja na 3-4 ure in vmes se kar naspimo. Itak se pa ne joka, sam nekaj začne godrnjat. Tako da moj je oba dva nočna obroka presmrčal. Zdaj pa spet pančka. Joj, včeraj se mi je srce skoraj ustavilo!! Zvečer jo hranim po flaški in se ji je zaletelo! Kar ni dihala in sem jo čisto naokoli obrnila, šele potem je bilo dobro! Ma vam povem, da sem bila čisto paf! Tresla sem se in jokala. Moj pa je tudi bil cel bled. Še mala je vedela, da je nekaj bilo narobe, ker je bila vsa mirna in je gledala s svojimi malimi očkami kot da bi hotla vprašat, kaj je pa bilo zdaj to? o kriza najaa. samo da se je vse ok končalo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:29:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore Jaz mam že torbo pripravljeno pa Novo je že rezervirala karte včeraj baje. Tak da smo pripravljene Samo ne pozabit torbe za P zraven, če nas kaj vmes preseneti
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:30:49
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore Jaz mam že torbo pripravljeno pa Novo je že rezervirala karte včeraj baje. Tak da smo pripravljene Samo ne pozabit torbe za P zraven, če nas kaj vmes preseneti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:32:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore jest bi šla rodit (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo. he he he. boga reva... joj, kak je to čakanje tečno. pa jaz se sploh še ne smem pritoževat, ko še ni niti moj rok...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:33:44
|
|
|
|
pondelak
|
tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:34:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore jest bi šla rodit (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo. Sej v porodni ni okna!
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:34:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dekleta dobili smo še eno marčevsko punčko!!! mamica žal ne sodeluje na forumu čestitke maji in njeni mamici pa obilo cartanja ja čestitke čestitke
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:35:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz ne zdržim več not,zato grem po mojega da greva na sprehod, popoldne greva pa na obisk enem malem škratu. Danes sem ravno prave volje,da bi šla še na Triglav lahko. He he he. to bi pa verjetno potem res kaj sprožilo....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:36:37
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz ne zdržim več not,zato grem po mojega da greva na sprehod, popoldne greva pa na obisk enem malem škratu. Danes sem ravno prave volje,da bi šla še na Triglav lahko. He he he. to bi pa verjetno potem res kaj sprožilo.... bi bla prva ki je na triglavu rodila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:36:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore jest bi šla rodit (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo. Sej v porodni ni okna! pri nas je s pogledom na jezero Ja super. Kakšno imate pa vreme? Da vidmo, če bo romantika. Saj Pupa še ne gre - pravi. Pol pa bo že lepo vreme - 21.3.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:38:36
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore jest bi šla rodit (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo. Sej v porodni ni okna! V porodni ne, v klistirnici pa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:38:56
|
|
|
|
pondelak
|
upam da bo takrat res lepo vreme,da bomo tudi mi hitro vozičkali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:39:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaa Moj G pa je včeraj še celo rekel, da CTG nič ne kaže na to, da bi kmalu kam šli Tak da še čaaaaakaaaam....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:39:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore jest bi šla rodit (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo. Sej v porodni ni okna! pri nas je s pogledom na jezero Ja super. Kakšno imate pa vreme? Da vidmo, če bo romantika. vreme je za en drk... bom počakala na sonce, v četrtek naj bi že bil
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:40:34
|
|
|
|
pocka
|
najaa - o grozno, kaj se vam je zgodilo, še dobro,da si pol tako odreagirala , jaz sem se že pri Taji ful bala vedno,da bi prišlo do tega, ker se ji je kar pogosto zaletelo,ko sva se dojili, ampak nikoli toliko,da bi brez zraka ostala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:41:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore jest bi šla rodit (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo. Sej v porodni ni okna! V porodni ne, v klistirnici pa! Ojej No, tam je pa verjetno vseeno, kakšno je vreme zunaj, ko ti ne vem kaj vse v not tiščijo, verjetno nimaš časa skoz okno gledat...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:41:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaa boma kr še mal počakale, vsaj na lepše vreme
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:41:42
|
|
|
|
pondelak
|
pupa potem pa grema v čet??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:42:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaa Moj G pa je včeraj še celo rekel, da CTG nič ne kaže na to, da bi kmalu kam šli Tak da še čaaaaakaaaam.... ne sekiraj se meni je v petek rekla babca lahko je jutri pojutrišnjem al pa čez 14 dni... tak da zgleda bo čez 14 dni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:43:35
|
|
|
|
trinity22
|
kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilo zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudi ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride ven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:46:01
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilo zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudi ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride ven da neboš preveč silila,pa še kaj sprožila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:46:06
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:46:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam VPR: tiste, ki ste bolj proti koncu, a še normalno vozite avto? Jaz ga zelo zelo težko, ker je dete tako strašno nizko (moj G se je včeraj smejal, da mu sedim na glavi ), da že ležim za volanom. Pa ves čas me pritiska na 100 koncev in nisem več zbrana in sem že kar "nevarnost na cesti". jaz še vozim, danes npr. grem v LJ na pregled. Imam pa 35 km v eno smer. Sem pa opazila, da se mi trebuh spušča in da drugače nosim, pa sem tudi razmišljala, da daljše ture opustim, da grem samo še do trgovine ali pošte.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:46:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo danes spali do 7h kaj si nor kak je pasalo. Ponoči sem jo samo podojila od 3,30 in smo spali,spali,spali Sicer ne vem kak sta bla ona dva z atijem zmenjena ampak očitno sta mogla met neke skrite pogovore, ker ji je ati dvolil, da spi poleg njega. Sem bla kr šokirana, ko je reko naj jo pustim na postelji, da bosta skup ajala. Drugače je on ful zagovornik, da spi v svoji posteljci, danes pa očitno pozabo na svoja načela.. . haha, tako majhna, pa ga že vrti okoli prsta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:46:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Kako smo? Mi smo dobro spali. Nika se zbuja na 3-4 ure in vmes se kar naspimo. Itak se pa ne joka, sam nekaj začne godrnjat. Tako da moj je oba dva nočna obroka presmrčal. Zdaj pa spet pančka. Joj, včeraj se mi je srce skoraj ustavilo!! Zvečer jo hranim po flaški in se ji je zaletelo! Kar ni dihala in sem jo čisto naokoli obrnila, šele potem je bilo dobro! Ma vam povem, da sem bila čisto paf! Tresla sem se in jokala. Moj pa je tudi bil cel bled. Še mala je vedela, da je nekaj bilo narobe, ker je bila vsa mirna in je gledala s svojimi malimi očkami kot da bi hotla vprašat, kaj je pa bilo zdaj to? ja, boga mala miška, si kar predstavljam šok. Ampak samo da je vse ok
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?