Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:47:26
|
|
|
|
Pupa7
|
no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen tako da bom šla kar malo odležat
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:54:01
|
|
|
|
jadrnica
|
elu trebuha, IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. julam, obveščaj. Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico. Najaa - daj posreduj pozdrave DALi in da držimo pesti, da bo vse ok z njo in bebico....sem tolk odsotna. da sploh nisem vedela, da so je že noti v P. Drugače pa se ti s tvojo srčico lepo cartaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 15:57:06
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen tako da bom šla kar malo odležat joj pupa pazi se, to pa res ni dobro tako sredi Hm take scene čeprav si taka kot jaz : grem v šoping full neki nabavm, tisto kar sem šla iskat pa nisem kupla men zaenkrta samo še glevniček in tista krtačka manjkata. Mimogrede, kakšen termometer se uporablja za otrokovo temperaturo merit? A bi kar z našim za odrasle? Moj srček je reku, če bo kriza bomo itak letel k Zdravniku, al ga bomo šli pa šele takrat kupit, pred tem pa otroka kar v banjici shladili ......kakšne lovske
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:03:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen tako da bom šla kar malo odležat joj pupa pazi se, to pa res ni dobro tako sredi Hm take scene čeprav si taka kot jaz : grem v šoping full neki nabavm, tisto kar sem šla iskat pa nisem kupla men zaenkrta samo še glevniček in tista krtačka manjkata. Mimogrede, kakšen termometer se uporablja za otrokovo temperaturo merit? A bi kar z našim za odrasle? Moj srček je reku, če bo kriza bomo itak letel k Zdravniku, al ga bomo šli pa šele takrat kupit, pred tem pa otroka kar v banjici shladili ......kakšne lovske jaz sem kupla 2 termometra, eden je duda, drugi pa je na daljavo, da se samo približaš čelu un v sekundi izmeri temperaturo kateri bo bolje funkcioniral pa bomo vidli krtačka in glavniček jaz sem dobla že tretji komplet, ti podarim enega
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:05:01
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica joj pupa pazi se, to pa res ni dobro tako sredi Hm take scene čeprav si taka kot jaz : grem v šoping full neki nabavm, tisto kar sem šla iskat pa nisem kupla men zaenkrta samo še glevniček in tista krtačka manjkata. Mimogrede, kakšen termometer se uporablja za otrokovo temperaturo merit? A bi kar z našim za odrasle? Moj srček je reku, če bo kriza bomo itak letel k Zdravniku, al ga bomo šli pa šele takrat kupit, pred tem pa otroka kar v banjici shladili ......kakšne lovske jaz sem pri Žigcu kr navadnega uporabljala in tudi sedaj ga bo (upam,da čimmanj krat).....drugače pa ima tvoj čisto prav...tudi, če otrok dobi vročino in kličeš v posvetovalnico/ambulanto ti rvo vpraša, če ste mu poskušal izbit vročino in ti našteva možnosti: svečke, hlajenje v vodi, obhladki in šele če vročina ne pade, te naročijo...no, vsaj tako je tukaj pri nas....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:22:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica elu trebuha, IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. julam, obveščaj. Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico. Najaa - daj posreduj pozdrave DALi in da držimo pesti, da bo vse ok z njo in bebico....sem tolk odsotna. da sploh nisem vedela, da so je že noti v P. Drugače pa se ti s tvojo srčico lepo cartaj. Bom prenesla pozdravčke. Midve s srčico (kakšna lepa beseda ) se pa veliko cartava.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:24:42
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo čestitamoooo!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:24:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Mimogrede, kakšen termometer se uporablja za otrokovo temperaturo merit? A bi kar z našim za odrasle? Moj srček je reku, če bo kriza bomo itak letel k Zdravniku, al ga bomo šli pa šele takrat kupit, pred tem pa otroka kar v banjici shladili ......kakšne lovske Jaz najraje uporabljam dobrega starega za pod pazduho. Vsi drugi so nekaj netočni, pa prištevat ali odbijat moraš pol stopinje... Ohlajanje v banjici pa je res dobra varianta. Priporoča vsak zdravnik. Pol pa eno svečko v rito in voila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:25:10
|
|
|
|
Sey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: suncicica marcevka ada ze carta..... evo mihec je prisel na svet 13 in 5min tezki 4000g in 53cm mihec in mami bravo iskrene čestitke Se pridružujem čestitkam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:26:49
|
|
|
|
trinity22
|
Kokica kakšen luškan pobič lepo se cartajte doma Bravo Ada in Mihec julam držim pesti Dali, drži se
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:29:59
|
|
|
|
pocka
|
dali - , pa en pozdravček tudi od nas pupa - pa ne se hecat, a bi bila rada v časopisu, "vodaj ji je odtekla medtem,ko je zapravljala za cunje"...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:32:02
|
|
|
|
pocka
|
Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:35:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam punce, šibam po tamalega v vrtec, tako da čist na kratko: dogaja tudi pri nas, celo 3cm odprta. Jutri zjuraj naj bi šla kar v P in rodit...če me ponoči ne preseneti. No, sicer mi ni čist jasno, zakaj me ni že danes poslal, ampak stric menda že ve. Pri tadrugem je bila situacija ista, pa me je not poslal . da ne boš predolgo čakala na svojo štručko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:35:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lorencia, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem imela svojih popadkov. Taprvič pa se ne spomnem mravljincev. julam, obveščaj. Dali mi je poslala sms, da bo ostala na opazovanju. Za zunanji obrat ima premalo plodovnice. Vsekakor bo pa prej rodila, ker ima kalcinirano posteljico. za Dali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:35:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen tako da bom šla kar malo odležat se vidi,da res fantka nosiš,mu ni za po trgovinah hodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:36:36
|
|
|
|
spps
|
meni spanje ni uspelo,sem pa mal odležala,da sem sedaj še bolj zdelana kot prej bom pa šla na sprehod do trgovine,da se vsaj malo preluftam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:37:27
|
|
|
|
Sey
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no, komaj sem se privlekla domov iz šopinga... sem dobla vse sam tist kar sem šla iskat ne bomo moral jutr ponovit vajo, če me ponoč kej ne zagrabi, ker sem probavala eno trenerko pa me je tak vsekalo čez trabuh da sem se v kabini na tla vsedla sem si rekla madona še to se mi manjka da mi v H&Mu voda odteče, no ja sej P bi bla tko 5 minut stran ampak vseen tako da bom šla kar malo odležat se vidi,da res fantka nosiš,mu ni za po trgovinah hodit Ja moški res ne marajo trgovin!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:37:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? Prepustila sem mojemu. Pa nisem hotla... Malo se hecam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:37:51
|
|
|
|
mediuhec
|
pozdravljene nosečke. najprej čestitke za nove dojenčke!! jaz sem pa mal tečna, po mojem me hormoni dajejo. mojga sem včeraj nardla, ker je nekaj obljubil, pol pa pozabil. moti me razmetano stanovanje... pa mali škrat včasih tko moj trebuh nateguje, da me že boli. bliža se datum, pa že mal cvikam!!! a vas tud kaj matra dan D? ok, zdaj pa neham jamrat, da vas ne zamorim. jutri imam CTG, pa da vidimo če bo kaj kmalu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:37:55
|
|
|
|
Sey
|
Dali drži se!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:38:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ve ste že postlale posteljice za ali boste to prepustile svojim možekom za takrat,ko boste že v P? jaz sem že skupaj zrihtala posteljico,ker res upam,da ne bo več dolgo trajalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:39:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pozdravljene nosečke. najprej čestitke za nove dojenčke!! jaz sem pa mal tečna, po mojem me hormoni dajejo. mojga sem včeraj nardla, ker je nekaj obljubil, pol pa pozabil. moti me razmetano stanovanje... pa mali škrat včasih tko moj trebuh nateguje, da me že boli. bliža se datum, pa že mal cvikam!!! a vas tud kaj matra dan D? ok, zdaj pa neham jamrat, da vas ne zamorim. jutri imam CTG, pa da vidimo če bo kaj kmalu. jaz komaj čakam,me pa zanima kako bo tokrat potekal porod in kdaj se bo začelo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:43:48
|
|
|
|
NoBady
|
Dobro jutro ... tak zaspan in tečen dan, da je tko pasal spat... vožnja z avtom -- jaz že kakšen mesec ne vozim, zarad krčev v nogah in ker mi trebušček nagaja in se tko okorno počutm, da že ko se zraven vozim komi najdem položaj, ki mi odgovarja Najaa -- dobr si tole odreagirala k se je tko zaletel... js sm včasih tak paničen človk, da sploh ne vem ka nrdit v takih situacijah... sam mislim da ko pride do česa tazga da tisti materinski čut nrdi svoje.. sam pol koo razmišljaš za nazaj ka se je zgodilo ti pa pomje ni nč jasn.... sej bo depiliranje -- ahh, sem se že sprijaznila da je vse kosmato in zaraščeno ... mal spremembe pač more bit, ane? bo pol bl lušn k bo šlo vse stran... sam mislim da bom kr ene par britvic mogla uporabit, ena ne bo dovolj vsem, ki ste imele dans preglede julam in Dali* -- Lolita23 -- zdele si me pa nasmejala sej sm tut js tečna pa sitna da grem že sama seb na živce sam še nism take izjave dobila nobena ti še sobo ne špara... v 1sobi so lahko 3 notr ne? mogoč bomo vse 3naenkrat pršle ...zdej sm se namučla in prebrala mal za nazaj... pa cel škrnicl 7days sm pojedla zram -- to je že tut ena dans napisala da je kokice jedla ne? ja zram compa od zdej naprej sam še voda...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:44:13
|
|
|
|
mediuhec
|
jaz sem po naravi paničar, tko da me ne čudi, da sem malo raztresena in da me je malo strah pred porodom. pa sem prebrala velik knjig, pa z vami se menim, pa s kolegicami o porodu, o malih škratih. vem kaj me čaka in vendar ne vem kaj me čaka..... ooo, zdej pa že filozofiram....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 16:46:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dobro jutro ... tak zaspan in tečen dan, da je tko pasal spat... vožnja z avtom -- jaz že kakšen mesec ne vozim, zarad krčev v nogah in ker mi trebušček nagaja in se tko okorno počutm, da že ko se zraven vozim komi najdem položaj, ki mi odgovarja Najaa -- dobr si tole odreagirala k se je tko zaletel... js sm včasih tak paničen človk, da sploh ne vem ka nrdit v takih situacijah... sam mislim da ko pride do česa tazga da tisti materinski čut nrdi svoje.. sam pol koo razmišljaš za nazaj ka se je zgodilo ti pa pomje ni nč jasn.... sej bo depiliranje -- ahh, sem se že sprijaznila da je vse kosmato in zaraščeno ... mal spremembe pač more bit, ane? bo pol bl lušn k bo šlo vse stran... sam mislim da bom kr ene par britvic mogla uporabit, ena ne bo dovolj vsem, ki ste imele dans preglede julam in Dali* -- Lolita23 -- zdele si me pa nasmejala sej sm tut js tečna pa sitna da grem že sama seb na živce sam še nism take izjave dobila nobena ti še sobo ne špara... v 1sobi so lahko 3 notr ne? mogoč bomo vse 3naenkrat pršle ...zdej sm se namučla in prebrala mal za nazaj... pa cel škrnicl 7days sm pojedla zram -- to je že tut ena dans napisala da je kokice jedla ne? ja zram compa od zdej naprej sam še voda... zraven mene gre moj,tak,da se bom verjetn izgnila skupinski sobi vožnja avtomobila-se izogibam daljših poti,ker mi enostavno ni invem,da sem že precej okorna,za to raje ne izzivam usode
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?