|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
3.3.2009 9:35:44   
christiana21
Elevitka, hvala tiuser posted image . Upam, da ne bojo zdaj kaj jezni, ko si jih malo porukala in, da se ne bojo kregaliuser posted image user posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.3.2009 9:41:35   
nebo
Elevitka, ti pa si polna znanja in nasvetov...user posted image  superca...no upam, da me prehlad ne položi, ker NIMAM ČASA!!!!!

Kje je Matcar se nič ne oglasi???

Ej Elevitka ti si boš sigurno kupila nov voziček, katerega kaj gledaš??????

Cristiana počivaj POČIVAJ!!!!!!!

Ej moja prijateljica je ravno v P na carskem...čakam in čakam....user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.3.2009 9:44:48   
Rubin.
Da še k vam malce pokukam.

Kako ste na ta turoben torek. Je bil vikend tako lep, da je že naredil lušte po pomladi, sedaj pa tole user posted image .

A je bila že katera v H&M in C&A na nosečniškem oddelku, zadnje čase? Imajo kaj pametnega? Se mi ne da sam firbcev it past, ker nimaš kje prakirat. Pa kakšne so kaj cene?

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.3.2009 9:53:35   
christiana21
Jaz sem včeraj šla v H&M in C&A, ker so mi vse stare hlače postale premale čez bušija. Pa nimajo nič pametnega. Cene pa nosečnicam še vedno neprijazne. Hlače 40 eur, majice okoli 20 eur. Šla sem potem pogledat v La Vie v Kolosej, tam so cene sicer podobne (seveda z znižanjem) ampak izbira večja. Vsaj zame, kupila sem dvojne hlače.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.3.2009 10:36:03   
elevitka
nebo... ker še nisem imela prav časa pogledat v detajle  ampak se odločam za komplet (košara+športni del z vrečo za noge+jajčka, kjer je že priložena torba, dežna prevleka in te prčkarije - da nerabim ekstra letat in iskat kaj kam paše)

nekaj takega:

http://www.pegperego.si/si/p3-tri-fix-modularni-sistem-tango-kolekcija-2008-i7442.shtml  (očitne razlike med modelnim letom ni ... v ceni pa je kr user posted image )

http://www.pegperego.si/si/p3-on-track-modularni-sistem-red-i6991.shtml

tudi barvna izbira je pestra, pa nekak so mi bolj všeč štirikolesniki kot tri (sem starokopitna)

Christiana....tud jaz sem zdaj že na knap z hlačami... tud majcami (vse prekratko in preozko čez trebuh user posted image  ... sam H&M pa C&A ima hlače ki so meni prekratke ... pa nič ekstra... christiana si rekla da ima La Vie znižanje .... bo treba v napad ker drugač bom počasi še samo trenerko lahk oblekla. Kaka so pa z izbiro številk ? Nimajo ki sam al male al pa za sode ? Pa kaka podaljšana verzija hlač? (ker sem duga ko pondeljek) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.3.2009 10:54:19   
christiana21
elevitka, jaz sem visoka pribl 173, pa si morem dat hlače krajšat, ker so mi predolge, tako, da mislim, da bodo tebi prav. Hlače pa imajo še S IN M (M vem, da je 40-42), meni so tako fajn komot, pa notri imajo elastiko na gumbek, da si lahko hlače ožaš in širiš. Super zadevica.
Na INSI so zajeb+++, spet. Moj je klical, ker so obljubili danes dokumentacijo za na banko, pa se je gospod direktor opravičil, da še niso spravili tega skupaj, ker pravnik ni imel časa. Jaz hočem it iz Rance. Sifon mi ven meče vodo, greznica je že po enem mesecu polna, kotliček toči, izpod tuša toči, zidovi plesnijo, ker so jih notri umivali z kerherom in šlauhi, pralni stroj ima pokvarjen boben (ne vem kako je stari gazda to bajto gradil in kake kotličke je kupoval pa kaki pralni stroj notr dal), psi se okoli sprehajo prosti,.... Zmešalo se mi booooooooo. jaz bi mogla počivat, ne pa kar naprej pokoli laufat, brisat vodo iz sifona, centrifugo ustavljat, da ne bo vode ven metalo, kotliček pred vsaki lulanjem in kakanjem odpret, naredit kar mislim, vodo potegnit in kotliček zoped zapret...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.3.2009 11:09:40   
elevitka
Joj katastrofa user posted image  pa mater bog kaj jim denar smrdi al kaj, da jim je težko eno je*eno kupoprodajno pogodbo pripravit ... pi*do pa take pravnike .... popizdiš

Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.3.2009 11:29:55   
nebo
cristiana jaz ti svetujem, da gre tvoj tja in malo bolj trdo nastopi...če mislijo naj naredijo sedaj, halllooo ali je kaj od zadaj, kaj jim smrdi denar...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.3.2009 12:04:31   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Kje je Matcar se nič ne oglasi???

Evo mene. Vidim,da ste me pogrešale. Vsaj nekdo!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.3.2009 12:04:56   
christiana21
nebo, ne pomaga nič več: ne prošnje, ne rotenje, ne trd pristop.
Govorijo samo, malo potrpite, saj bo.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.3.2009 12:10:06   
elevitka
matcar... jaz sem te tud... p nič ne vidiš... kak si kaj danes?

Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.3.2009 12:10:50   
matcar
Jaz sem spala danes na obroke,spet! Še nisem taprava,ni mi za nič.
Elevitka,si morš mislit,da sem papire dobila potrjene? Mater,pri toti babi samo z grožnjo nekaj dosežem!
Nebo,pa te ja ne bo vrglo,madona! Vsi so neki bogi,vidim. Zgleda so spet viroze na pohodu,se bo treba čuvat.
Christiana,pa daj,vdarita s tvojim po mizi malo. Kaj se te grejo toti tam? To je golo zaj****nje,če me keri kaj vpraša. Drugače si vredu,al te še mantra?

V bedu sem takem,da bi lahko gore od jeze prestavljala! Grem jaz namesto tebe tja,pa se malo razpištolim?user posted image Volje sem taprave.
Rubin,kaj za bebe si tudi kaj gledala v C&A-ju? Me zanima,kake so kaj cene,ker običajno nimajo drago za fročeke.Pa lepo,da si se malo oglasla spet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.3.2009 12:11:47   
christiana21
Matcar, vse smo te pogrešale.
Se počutiš že kaj boljše?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.3.2009 12:12:28   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

matcar... jaz sem te tud... p nič ne vidiš... kak si kaj danes?

Ja,sem mislila na vse babike!So bli že boljši dnevi. Danes pa še ma L roj.dan,jaz pa brez keša,pa mi je še hujši bad!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.3.2009 12:21:29   
elevitka
matcar bad user posted image  poskusi jo razveselit z kakšnim pecivom ki ga bosta naredili skupaj.

Drugače pa majo otroške cotike full poceni v kiku - v MB je to tu pri big bangu in baumaxu, polek takota.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.3.2009 12:24:55   
christiana21
matcar, ne se sekirat in nervirat zaradi keša. L speci kakšno pecivo, ali pa tortico. Ni potrebno, da ji kupiš nekaj velikega, daj ji kakšno malenkost, npr čokoladico in še nekaj malega zraven, pojasni ji kakšno je materialno stanje. Vem, da je težko to pojasnjevat otroku, še težje je pa, da bo otrok to razumel.
Otrokom je rojstni dan veliko pomembnejši, kot nam odraslim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.3.2009 12:28:54   
klaja
Christiana21 zdaj pa imam že jaz slabo vest, da se v naših krajih tako slabo počutiš! Sta pa res trofla na zlo slabo bajto, upam, da čim prej uredita papirje in vse potrebno in se odselita!

Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.3.2009 12:31:46   
matcar
Saj ji boma z mamo torto spekle. Samo to ni njej tak pomembno,kot pa samo praznovanje. Kupla ji bom nekaj naslednji teden,ko so otroški. Prej tak ne bo dnara. Pa midve sma na istem. Ko mam jaz roj.dan,tudi ni dnara,pa še tak glupo ga mam.
Najbolj ji je hudo blo zjutraj,ko v šolo ni nič nesla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.3.2009 12:33:17   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Drugače pa majo otroške cotike full poceni v kiku - v MB je to tu pri big bangu in baumaxu, polek takota.

Vem,ja. Saj tudi tam dosti kupujem,če že. Samo prav za male pa ni neke izbire. Majo v C&A-ju dosti večjo,pa cene so podobne KIK-ovim.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.3.2009 12:35:29   
matcar
Elevitka,ZS imaš!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.3.2009 12:39:12   
elevitka
Eh saj tamali hitro pozabijo, ko bo dobila darilce naslednji teden in jo bo mama pocartala in ji povedala da je njej tud hudo da ji ni mogla pripravit praznovanja, ampak da je zato nima nič manj rada in da je njena princeska, bo zelo vesela in se bo počutila bolje.

matcar... glavo gor

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.3.2009 12:42:02   
matcar
Ja,bom probala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.3.2009 12:49:55   
elevitka
matcar... sem ti odgovorila 2 X user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.3.2009 13:11:56   
matcar
Vidla,hvala. Imaš odgovor.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
3.3.2009 13:20:41   
elevitka
matcar ti samo vpiši obdobje od leta 2006 pa do kdaj pač maš.... izračuna sam  (ima programsko določene pogoje v %)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.