|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
1.3.2009 22:21:44   
matcar
lahko noč

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
2.3.2009 5:06:44   
tasa_m
Dobro jutroooo, kako smo?
Jaz ok,tamala pa verjetno tudi saj spi kot user posted image , da se o atiju ne menimo..user posted image .

En zajtrk za dobro jutro, da boste polne energije. Jaz si ga grem tud zda privoščit pol pa peglat, ker imam energije toliko koda bi spala vso noč. No, saj sem spala od 23-3.30 user posted image   skoraj boljše kot v nosečnosti user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nebo
...a se dojita?
ja dojima se, pa še pumpam si mleko ven ker ga mam toliko. Pol pa jo kak obrok kr po flaši nahranim..

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
2.3.2009 8:25:48   
matcar
Dobro jutro!
Tasa,ti pa si bla zgodna danes. HB,da ti spi,pa maš mir kaj naredit. Upam,da bo pri meni isto.
Aja,pa hvala za zajtrk in kofe.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
2.3.2009 8:33:03   
elevitka
Dobro jutro vsem.

Tasa jaz sem taki firbec... ce ti bo ko boš mela malo časa in ti bo dolgčas user posted image  (če ti bo no) povej malo izkušnje ob porodu (nervoza, pričakovanje, odnos osebja, kolk hitro je šlo, bolečine ... vseeee... so me sama ušesa) lahko na ZS

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
2.3.2009 9:49:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Dobro jutro vsem.

Tasa jaz sem taki firbec... ce ti bo ko boš mela malo časa in ti bo dolgčas user posted image  (če ti bo no) povej malo izkušnje ob porodu (nervoza, pričakovanje, odnos osebja, kolk hitro je šlo, bolečine ... vseeee... so me sama ušesa) lahko na ZS
hehe. Elevitka bom. Mogoče celo danes napišem porodno zgodbo in jo prilepim sem. Zmenjeno.

Zdaj sem si speglala, zdaj pa me je že mami klicala da prihaja in jupi bom imela družbo. Moj je v službi..

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
2.3.2009 10:22:25   
nebo
Ojla, kako danes??

Elevitka še delaš ali si že v staležu?? Jaz danes veselo na delouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
2.3.2009 11:03:22   
elevitka
nebo ... je*eno  user posted image   jedva se premikam vse me boli

ma kaki stalež... delam, si ne morem privoščit bolniške, se bo preveč poznalo na plači user posted image  zaj sploh ko nov avto kupujeva, pa neko stroški z stanovanjem še... hvala bogu so mi vrata včeraj dokončno zmontirali ... pucala pa nem več ker se prah še sproti vseda in lahko vsak dan znova brišem (imam črno pohištvo in se vidi vse kot strela) pa itak se nisem k zdravniku spravla da bi mi dal B.

Kaj ve mislite... to za bolečine v križu in medenici pa kolkoh bi mogla rečt svoji G al osebni zdravnici za B ? ker če nebo bolše bom res moga it ker se jedva premikam.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.3.2009 11:20:32   
christiana21
Hey!
Meni je končno uspelo, da se vam malo javim. Sta bila gazda in gazdarica tukaj, ker jima je moj omenil, da jima zid plesni v najini hiši. Prišla sta s cotami in brisala plesen, na koncu pa privlekla še ventilator, da zdaj zid suši, ker prihaja iz estrihov vlaga, ker so jima delavci hišo, ki jo oddajata (zdaj sva midva notri, ampak kmalu jo bojo spet oddajali user posted image ) prali z šlauhom notri, oz prali so notranje zideuser posted image user posted image . Ni mi pa najbolj jasno, kdo bo elektriko za ventilator plačal..upam, da še ne bo iz tega kakšnih težav, ker midva sva elektrike že dovolj plačala 200 eurov prejšnji mesec.

Elevitka, ti pa kr veselo skoči (če se sploh lahko premikaš od bolečin) k osebni zdravnici ali pa k G, da ti dajo bolniško. Nehaj z bolečinami matrat samo sebe, vem, da rabiš denar in zato moreš delat, ampak ne se igrat, da ne boš na koncu totalno v bolečinah ležala cel mesec doma in se niti premaknit ne boš mogla.

Danes imam G, jo morem vprašat kaj so bile tiste bolečine včeraj in, če je možno, da tako boli, ker se mi vezi še vedno širijo. Rečt ji morem tudi za potrdila za socialno, ampak ne vem katera, kot izredna dijakinja potrebujem in kaj potrebuje moj, da si zrihta očetovski dopust.  Ima on lahko porodniški dopust namesto mene, ker ga pač jaz, kot nezaposlena ne koristim? Ojoj te formalnosti.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
2.3.2009 11:58:47   
matcar
Halo!
Christiana,lahko tvoj koristi porodniško,očetovski pa mu itak pripada. Dobiš pa vse na CSD-ju. Tvoja G ti samo napiše potrdilo za pomoč ob rojstvu in porodniški dopust. Pa mislim,da ti pripada starševski dodatek,ker nisi zaposlena.
Meni pa moja šefla pametna sploh ne pošlje papirov potrjenih,tak da ne vem,kolko bom mela porodniške. Kaj ve katera,kam jo naj grem prijavit? Meni se namreč čez 10 dni porodniška začne,jaz pa nima papirjev. 

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
2.3.2009 12:00:16   
matcar

nebo ... je*eno  user posted image   jedva se premikam vse me boli

ma kaki stalež... delam, si ne morem privoščit bolniške, se bo preveč poznalo na plači user posted image  zaj sploh ko nov avto kupujeva, pa neko stroški z stanovanjem še... hvala bogu so mi vrata včeraj dokončno zmontirali ... pucala pa nem več ker se prah še sproti vseda in lahko vsak dan znova brišem (imam črno pohištvo in se vidi vse kot strela) pa itak se nisem k zdravniku spravla da bi mi dal B.

Kaj ve mislite... to za bolečine v križu in medenici pa kolkoh bi mogla rečt svoji G al osebni zdravnici za B ? ker če nebo bolše bom res moga it ker se jedva premikam.

Za stalež moraš rečt tvoji G,da ti da potrdilo,pol greš pa k svoji Z,da ti jo odpre. Jaz sem,HB,zaključila z bolniško. Dober teden še.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
2.3.2009 12:30:21   
elevitka
matcar ... pokliči šeflo al računovodstvo, odvisno kdo vam izplnjuje papirje, in povaj da če do jutri nimaš papirjev jih boš prijavila na inšpekcijo za delo, saj ti zavlačujejo in da neboš zaradi njih ob porodniško, ker si boš potem prepozno urejala ker niso pravočasno izpolnili papirjev

Območna enota Maribor

user posted image

Republika Slovenija
Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve
INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE ZA DELO
OBMOČNA ENOTA MARIBOR
Partizanska 47/IV,
2000 Maribor

Vodja območne enote:

Helena Klinar, univ. dipl. pravnica

e-mail: helena.klinar(at)gov.si

fax: 02/234 86 12

Pristojnosti inšpektorata za delo:

tel.: 02/234 86 00

http://www.id.gov.si/si/o_inspektoratu/pristojnosti_inspektorata_rs_za_delo/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
2.3.2009 12:33:42   
matcar
Šefica izpolnjuje papirje. Saj sem ji v četrtek poslala dopis,da ima časa do danes. Samo nisem vedla,če je pristojni Inšpektorat za delo ali katera druga inšpekcija. Imam pa tam že eno referentko,ki mi ureja zadeve z delodajalcem,ki pa se še po dveh letih ne nehajo. Po**** la bom počasi! Hvala za info.

< Sporočilo je popravil matcar -- 2.3.2009 12:34:11 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
2.3.2009 12:35:40   
elevitka
Te pa ti je šefica tud neka ˝biserka˝ nora user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
2.3.2009 12:40:45   
matcar
Boljše,da ti ne razlagam,ker se boš za glavo prijela in vprašala,kaj sploh še delam pri tej firmi. Zato sem tudi šla iz ene porodniške v drugo,ker nimam namena it nazaj delat. Imam pa nedoločen čas.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
2.3.2009 12:45:11   
christiana21
js tud počasi dobivam popiz+++++. Tuš kabina mi toči, kotliček ne dela, na INSI se nikamor ne zmigajo zarad bajte... GRRRRRRRR
Punce, kje je v MB CSD?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
2.3.2009 12:45:37   
elevitka
Kriza... že za pogoje dela, ki si jih omenila na prvem srečanju... so katastrofalni za žensko....

bo treba službo menjat ... po porodniški seveda, saj se ne moreš tak matrat... doam pa te čakajo še mali otroci user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
2.3.2009 12:46:51   
matcar
Za porodniško,paket ob rojstvu,očetovski dopust,starševski dodatek je na Ljubljanski 6,tam,ko urejaš tudi za štipendijo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1267
2.3.2009 12:48:32   
matcar

Kriza... že za pogoje dela, ki si jih omenila na prvem srečanju... so katastrofalni za žensko....

bo treba službo menjat ... po porodniški seveda, saj se ne moreš tak matrat... doam pa te čakajo še mali otroci user posted image

Ja,točno to. Pol pa te glih tak cele dneve ni,plača katastrofa. Je boljše če grem ven vozit,bi imela duplo plačo,pa ravno tak me ne bi blo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
2.3.2009 12:49:51   
christiana21
Hvalauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
2.3.2009 12:52:16   
christiana21
Kje pa kdaj pa urejaš priznanje očetovstva. rabiš kakšne dokumente?

Neposredna povezava do sporočila: 1270
2.3.2009 12:55:19   
matcar
Lahko na CSD-ju tudi,samo na Dvorakovi 5,al pa na občini. Je boljše it kr na občino. Dokumente rabita oba,pa rojstni list od user posted image . Pa imej za vsak slučaj še davčno od user posted image . To pa dobiš v roku 1 tedna po pošti domov.
Po porodu to urejaš,sem pozabla pripisat.

< Sporočilo je popravil matcar -- 2.3.2009 12:56:10 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1271
2.3.2009 13:15:29   
elevitka
user posted image

če se pelješ iz smeri rdečega- starega mosta tak nimaš kam drugam kot mimo pošte  -  na levi strani je  CSD, nasproti pa avtobusna postaja, (DVORAKOVA  ULICA 5), če pa želiš tja kjer urediš papirje za porodniško pa se pelješ mimo tega CSD ,takoj zatem cesta zavija levo - proti BOLNICI MARIBOR, pa zopet zaviješ levo - LJUBLJANSKA ULICA 6 -se nahaja tudi na levi strani (na nasprotni strani ceszte je bolnica, avtobusne postaje in lisca trgovina, pa mercator.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
2.3.2009 13:23:05   
christiana21
Hvala za izčrpna pojasnila elevitkauser posted image .
Grem zdaj jaz za 10 min brat, potem pa počasi pod tuš, pa k ginekologinji. Samo ne vem kaj naj oblečem. V slačilnici pri njej ni kril za enkratno uporabo, mene je pa sram z golo in celulitasto ritjo prit iz slačilnice v ordinacijouser posted image , nekega daljšega pulija pa nimam čistega.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
2.3.2009 13:29:32   
matcar
Pa povej ji za težave,ki si jih imela včeraj.Fajn porihtaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1274
2.3.2009 13:31:42   
elevitka
moja tud nima nix... pač kažem rit... ziher je moja lepša kot njena user posted image  ... pa sem pomirjena (veš kake stare zgubane riti je že vse vidla pa mušije... pomoje je že itak imuna na vse)

ZA OČETOVSTVO:

Priznanje očetovstva lahko pred rojstvom otroka uredi na centru za socialno delo, pri čemer mora biti prisotna tudi mati, ki poda soglasje. Po rojstvu otroka pa je potrebno centru za socialno delo sporočiti osebne podatke o otroku, ki jih ta posreduje pristojni upravni enoti - le v tem primeru ima predhodno priznanje tudi pravno veljavo. Ali direktno na pristojni upravni enoti - tam ko so vpisi v matično knjigo, ateja moraš imet zraun, osebno oba, potrdilo ginekologa o PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......