christiana21
|
Hey! Meni je končno uspelo, da se vam malo javim. Sta bila gazda in gazdarica tukaj, ker jima je moj omenil, da jima zid plesni v najini hiši. Prišla sta s cotami in brisala plesen, na koncu pa privlekla še ventilator, da zdaj zid suši, ker prihaja iz estrihov vlaga, ker so jima delavci hišo, ki jo oddajata (zdaj sva midva notri, ampak kmalu jo bojo spet oddajali ) prali z šlauhom notri, oz prali so notranje zide . Ni mi pa najbolj jasno, kdo bo elektriko za ventilator plačal..upam, da še ne bo iz tega kakšnih težav, ker midva sva elektrike že dovolj plačala 200 eurov prejšnji mesec. Elevitka, ti pa kr veselo skoči (če se sploh lahko premikaš od bolečin) k osebni zdravnici ali pa k G, da ti dajo bolniško. Nehaj z bolečinami matrat samo sebe, vem, da rabiš denar in zato moreš delat, ampak ne se igrat, da ne boš na koncu totalno v bolečinah ležala cel mesec doma in se niti premaknit ne boš mogla. Danes imam G, jo morem vprašat kaj so bile tiste bolečine včeraj in, če je možno, da tako boli, ker se mi vezi še vedno širijo. Rečt ji morem tudi za potrdila za socialno, ampak ne vem katera, kot izredna dijakinja potrebujem in kaj potrebuje moj, da si zrihta očetovski dopust. Ima on lahko porodniški dopust namesto mene, ker ga pač jaz, kot nezaposlena ne koristim? Ojoj te formalnosti.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|