christiana21
|
Nebo, jaz pa ne morem šnopsa grgrat. Sem se ga enkrat tolk napila, da sm sam na postlo padla in ni blo nič od mene, ko sem se pa zbudila iz pijanske kome, sem pa sam bruhala. Od takrat mi šnops gor vrže, usta se mi kar sama na silo odprejo in ga morem izpljunit, bljak. Bi mi katera od vas pomagala z enim nasvetom? Vem, da je to očetova stvar, ampak vseeno bi rada vedela situacijo. Nekaj sem že pisala o tem, da mi je mami umrla konec julija. Zdaj me pa zanima stanje pri očetu, namreč...še ko je bila moja mami živa, je oče hodil telekomunikacijske in siol storitve rihtat k eni sosedi, ampak to je bilo mogoče dvakrat na mesec (kar se mi je tudi takrat zdelo malo pogosto). Zdaj, od kar je pa mami umrla, pa oče hodi precej pogosto k njej na kavice, ali pa ona pride k njemu domov. Šokirana sem bila nekaj dni nazaj, ko sta bila sestra in oče na Karibih, in mi je sin od te sosede prinesel pošto, ker naj bi njegova mami imela ključ od našega nabiralnika ta čas, dokler sta oče in sestra na Karibih. Včasih, ko kličem očeta, pa vem, da ne dela in naj bi bil doma, se mi sploh ne javi, pokliče uro ali dve kasneje, ko ga vprašam kaj je počel, da se ni javil, mu dah zastane in dobim nek brezvezen odgovor, npr. nič posebnega nisem počel, nisem slišal telefona..čeprav vem, da ga ima vedno na glas. Mislite, da ima oče kaj s to žensko? Zdi se mi, da sta si nekoliko preveč blizu. Mislil, da še nisem pripravljena sprejet očetove nove partnerke, če bi jo imel.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|