|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
3.3.2009 9:38:33   
busika
Lahko ti napišem recept za jogurtovo torto. Ampak ne vem kako bo všeč otrokom.
JOGURTOVA TORTA:
Spečeš tanek biskvit(samo poden)in ga namestiš v pekač obložen s peki papirjem. Namočiš ga s sokom kompota ali s čim drugim.
KREMA:
- 2 navadna jogurta( lahko daš tudi sadne)
- 1 sadni jogurt
- 1 kisla smetana
Zmešaš in dodaš 7 žličk raztopljene želatine, dodaš 1/2 litra stepene sladkane smetane in dodaš narezano sadje po želji. Naliješ na biskvit v pekaču in daš v hladilnik. Ko se malo strdi jo obložiš s sadjem-lepo pride kombinacija kivi in jagode-in preliješ z želatino za prelive. S polovičkami jagod lahko napišeš ime, okrog pa kivi.
Nam je všeč, ker ni tako sladka.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
3.3.2009 9:40:16   
busika
Pozabila napisat, da jo je fajn pustit čez noč v hladilniku in šele potem odstranit obod od pekača.

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
3.3.2009 9:45:47   
katrinka
busika - nimam veliko možnosti, da bi pekla dobrote oz. jih ustvarjala (beri - nimam se svoje kuhinjeuser posted image ) a tale tvj recept mi pa ugaja in se bom spravla jo narestuser posted image ...tudi meni ne odgovarjajo preveč sladke stvari...sploh ne zdaj

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
3.3.2009 10:05:56   
Ribica 80
_ella_ Hvala za imena trgovin!

PLAZMA TORTA

1x velik paket Plazma piškotov
2x kisla smetana
sladkor v prahu
mleko
0,5 l sladke smetane
1x paket zmrznjenih gozdnih sadežev 

Najprej zmešaš sladkor v prahu s kislo smetano, sladkorja po okusu - glede na to, da so zraven gozdni sadeži in če ti ne odgovarja kislo...Piškote na hitro namočiš v mleko, jih zložiš v posodo (obod, jena ali...), premažeš s kislo smetano, daš plast gozdnih sadežev (najbolje zmrznjenih-spustijo sok in še dodatno navlažijo piškote), pa plast kisle smetane in še enkrat vse ponoviš. Zadevo pustiš čez noč v hladilniku, da se fino prepoji, nato namažeš s sladko smetano in okrasiš (če nisi ljubitelj s. smetane uporabi 0,25 l smetano, je dovolj).

TIRAMISU po moje

zavitek baby piškotov
kava
skuta
sladka smetana
sladkor
banane
jajce?!?
rum

Najprej zmešam skuto in sladko smetano, dodam sladkor in rum, v času nosečnosti pa NE dodajam rumenjaka (salmonela) user posted image . Piškote na hitro namočim v kavi, jih na tesno zložim skupaj, premažem s skuto in smatano, na to razporedim banane (režem jih sproti, da ne počrnijo), spet namažem s skuto in smetano in zadevo ponovim, tako da je zadnja plast spet skuta in smetana.

To sta dva recepta na hitro in čist simpl za pripravo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
3.3.2009 10:22:59   
katrinka
njami

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
3.3.2009 10:28:03   
dd77
mmmmm!

ribica80- bravo za plazma torto,takšne torte ki ne rabiš delat v pekaču so super ( ker mi pekač ne dela, ha), ampak tudi lahke in hitre....

Ali ve mogoče še katera takšne brez pečt?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
3.3.2009 10:35:52   
smile30
pridne pridne
zdaj se bo že kar težko odločit. Mogoče pa bom kar dve naredila.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
3.3.2009 10:55:43   
katrinka
tudi meni trenutno bolj odgovarja, da ne rabiš pekačauser posted image
tok se o tortah govori da b kr eno zdele popapcala...hihiuser posted image

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
3.3.2009 10:57:19   
monty
njami!

smo že pri hrani! jaz imam apetit kot konj, še posebej se mi lušta kake domaće hrane, juhica, krompir in meso! in solata, solata. danes imam na programu radič (je baje bogat z železom) in gor nariban sir ter hrenovke za pozno kosilo. njami.

k sreči mi ni dovolj za sladkarije, ampak če boste take dobrote gor pisale me bo popadlo tudi to.!

pa zaspana sem bolj kot sem bila.

bodite pridne in uživajte !

aja, mogoče ste spregledale ali pa karkoli. zanimalo me je kaj menite o domačem mesu, beri koline in divjačina, ki ni pregledano. jemo pa seveda pečeno ali kuhano ali pa dunajske iz domačega pujsa. mislite, da če je pečeno ali kuhano, da ni panike ali je bolje da jem res samo kupljeno meso????
lepo prosim za kako mnenje!

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
3.3.2009 11:06:09   
katrinka
monty - tudi jaz bi naredila vse za domačo kuho, z solato sem pa nasploh obsedena, jaz bom pa motovivčka danes...njamiuser posted image

kar se tiče domačih kolin in vsega kar spada zraven ...moje mnenje je, da ce je dobro skuhano ali spečeno nima kej bit narobe...in ker boš ti to pripravila bo ziher uredu...jaz osebno bi tako naredila

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
3.3.2009 11:13:13   
SKORPY
punce malo se javljam in me zanima ali o vaši že občutili brcike dojenčka in ali veste kdaj bi se to naj občutilo?

Drugače pa kar se tiče hrane bi jedla samo paradižnik in papriko.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
3.3.2009 11:26:38   
katrinka
skorpy - paradiznik in papriko v solati z mocarelo in velik kisa...njamiuser posted image

jz sem user posted image 19t1d in cutim le božanje oz. zgečkanje, pravih brc ne, kolikor berem je za to še cas sploh ker je to moja prva user posted image s tem se tolažim

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
3.3.2009 11:41:55   
monty
jaz pa sem v 23 tednu in je že tako, da ne more biti več prebava. Ampak pred 20 ali 21 tenom pa je bilo včasih tako brbotanje drugič samo kak bunkec. ne se sekirat po moje bomo še site suvanja v rebrauser posted image .

moja se ob takih čudnih urah kobaca, da ne vem če bo ta otrok kaj spaluser posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
3.3.2009 11:53:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: monty

moja se ob takih čudnih urah kobaca, da ne vem če bo ta otrok kaj spaluser posted image .

se podpišemuser posted image user posted image user posted image . Mislim da bo dežurstvo.

monty..mislim, da ni panike glede domačega mesa in kolin, saj je vse kuhano in prepečeno. Jaz se raje izogibam kupljenih klobas, ker so notri vsi mogoči aditivi. Domače pa vem kaj je..sol, poper, kakšna začimba in voljno. Brez Ejev.

Pa pr torticah ste...njami....me je kar pičilo da bi kaj pekla. Še dobro da me boli uho in grlo pa se mi dost ne da. Sem pa zjutraj zmazala en tak velik lonček čokolinota, da ga v navadnih okoliščinah trije nebi pojedli....kot je ena napisala apetit kot konj.

Za seznam: + 3 kguser posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
3.3.2009 11:55:52   
SKORPY
midva si pa bova danes privoščila eno veliko skledo regrada. Ma ja saj jih še bomo čutle.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
3.3.2009 11:58:10   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: SKORPY

Ma ja saj jih še bomo čutle.

se strinjamuser posted image

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
3.3.2009 12:08:41   
Sempervivum
elevitka, katrinka, skorpy: smo na istem user posted image  Jaz kar naprej čakam, kdaj bo kakšen nov občutek, pa nič. Samo občasno žgečkanje user posted image  Meni se vse skupaj že tako vleče, zadnji pregled sem imela na začetku februarja, naslednjega pa imam dane steden. Verjetno sem tudi zato že kar malo nestrpna, k ne vem, kako je mali, če je v redu, pa to user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
3.3.2009 12:15:03   
elevitka
Sempervivum .... jaz mam tud pregled danes teden ... user posted image  pa že tud komaj čakam kdaj se bo kje kaj premaknilo, lampek tud ni preveč očiten, ko sem vidla žoginega sem postaa kr žalostna ker ma že tak lep trebušček.  A ti je že kaj določila termin za MF ? men je rekla da komaj na naslednjem pregledu (torej ko bom noseča 25 T?) men se zdi to malo pozno glede na to da se MF vrši med 20-24 T user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
3.3.2009 12:15:35   
donna22
Saj boste hitro čutle user posted image Pri meni je od začetka user posted image res ful nežno brcal, zdaj pa je včasih katera brca kar malo močnejša, me kar preseneti ... Sicer pa se kar določenih ur drži, ko se več premika in brca - se boma kar ujela user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
3.3.2009 12:31:57   
katrinka
jaz imam MF jutri teden, v petek sem bila pri G pa sve na hitrco pogledale pikico - skakala...mi je kr odleglouser posted image , tako da cakam zdaj na MFuser posted image

najbolj na živce mi gre ta vmesni čas med preglediuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
3.3.2009 12:44:39   
donna22
katrinka, se strinjam ... tudi meni se čas med pregledi vleče!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
3.3.2009 12:55:48   
Ribica 80
Brcike - za vse zaskrbljene...moj je začel brcati v 19. tednu...če dobro pomislim, je mogoče res to bilo že v 17. tednu, ker me je takrat nekaj "šraufalo, špikalo, brbotalo" (ne znam povedati z eno besedo kaj), 1-2x na dan. Večina kolegic je začutilo otročke okol 20. tedna...je pa smotano čakat, ker si itak predstavljamo vse najslabše...če vas mogoče res preveč muči ta skrb, prosite ginekologinjo da naj vam magari samo srček posluša. 3 minute dela.

V 21. tednu pa brca kot sam hudiček...enkrat na levi, drugič na desni, spodaj, danes prvič brca pod prsmi...

Tudi jaz opažam, da bomo dežurali ponoči - jaz verjamem starim vražam (tistim taluštnim in ta simpatičnim, ostalim ne)!

Domače meso, salame, koline, divjačina, meso drobnice - jaz ne jem suhih salam,pršuta, tatarca in bakalarja ter domačega špeha. Zakaj - zato, ker mi je dobra prijateljica rekla, da naj se zdržim to dobro leto (+ vse minuse)...druga dobra prijateljica mije rekla, da naj ne bom neumna in naj jem kar mi paše (+ vse pluse). In zdaj ne jem tega, čeprav skoraj bolj "verjamem" tej drugi prijateljici. Naj pa povem, da prej nisem jedla drugega, kot suhe stvari in mi ni nič za "mokre" salame...razen mortadele. In ravno letos, ko imamo polno klet suhih salam...kakšen vonj...user posted image

Divjačino in drobnico pa jem, sicer dobro podušeno, ponavadi v vinski omaki...vse je pa domače in vem kako je pripravljeno in kako so bile hranjene...tudi krvavice - saj so kuhane in še debelo uro v pečici...Jaz tudi pravim, da ne bom jedla trgovinskih izdelkov, preveč vsega šita je tam notri!

Če naredim zaključek se polovično držim tega, kaj lahko in kaj ne...sicer pa je to moja odločitev in tako sem i zdi najbolje.

In deci vinčka za zdravje je obvezno!user posted image

Jaz tudi obožujem solate z vsem mogočim + bučno olje in velikooo kisa....in komaj čakam regrat!!! S krompirjem in jajčkom...s špehom se mu bom letos odpovedala...

Kako pa kaj kajenje in nosečnost? Jaz sem prej kadila, zdaj v nosečnosti ne in se jim komot odpovem...čeprav mi pa tako lepo diši....da bi ga pa prižgala me pa ne mika. Bravo jaz!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
3.3.2009 13:00:08   
katrinka
ribica80 - kajenje
tudi jaz sem kadila, odkar pa vem za pikico nisem skadila niti engauser posted image , čeprav mi tako diši oz. pardon, dim mi smrdi, a misel na en cik, v miru me tok pogreje da bi kr przgala, a sem se do sedaj uspešno borila sama s sabo in tako bom tud naprejuser posted image ....je pa potrebno kar velik voljeuser posted image , vem pa tudi, da je kakšna kila več tudi zato ker sem nehala kadituser posted image

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
3.3.2009 13:03:46   
donna22
Jaz sem kadila občasno ...  ko mi je pasalo, ni blo nobene sile za cigareti. Pa zdaj itak nič več ne skadim. Mislim, da je user posted image dovolj močan oz. daleč najbolj močan razlog, da se takim stvarem lahko odpovemo. Poleg tega si ne bi rada kdaj očitala, da nisem v user posted image naredla vsega najbolje, kar sem lahko ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
3.3.2009 13:05:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Poleg tega si ne bi rada kdaj očitala, da nisem v user posted image naredla vsega najbolje, kar sem lahko ...

točno to, zato tudi jaz kljub zelji ne bom prižgala cigarete

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?