|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
3.3.2009 13:08:25   
jazzz27
punce čestitke k ste tak karakter glede cigaretuser posted image user posted image user posted image bravo!!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
3.3.2009 13:24:52   
andmoj
Pozdravček še od mene.

Jaz sem imela pa danes pregled, pa sem moji g. rekla, če lahko še MF naredimo, ker je bil glih moj z menoj. Pa me je uslišala. Z otročkom je vse ok, še pregled za toxo smo imeli, tudi ok, sva pa še za spol zvedela in bomo končno imeli user posted image  , saj okoli naših sorodnikov krožijo samo user posted image , tko da sem prav vesela, upam pa, da do julija ne bo zratel kakšen lulček user posted image  . N

Naslednji pregled imam že 31.03. Zdravnica je bila tako dobra, da mi je oz. komisiji je predlagala še 2 meseca bolniške, pa bomo videli konec meseca, če bodo to upoštevali.

V glavnem, važno je, da smo midve ok.

zoga08 maš pa kar že velik trebušček, pa luštkan tudi.

Jaz pa mal manjšega user posted image  , no itak imam že sedaj problem s hlačami, večinoma nosim kar trenirko doma pa če grem kam ven. Drugo že ne spravim gor. Se mi zdi brez veze kupovat hlače, ker jih ne bom pol nikoli več oblekla.

Nosečke srečke, lepo se imejte.

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
3.3.2009 13:27:31   
katrinka
andmoj - cestitam za dobre rezultateuser posted image

jazzz27 - hvalauser posted image , sem ponosna nase ker sm mislila da mi ne bo uspelouser posted image

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
3.3.2009 14:06:22   
SKORPY
midva z mojim bebijem pa si sedaj ko sva zvedela da sva tokso že prebolela privoščima malo več kot prej tudi špehov regrad je bil pravkar odličen. Pri meni pa se malo vidi bušček ker sem bila že prej malo bolj močna tako da bo že nekako.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
3.3.2009 14:09:37   
dd77
cigareti- nikoli nisem bla fulll strastna kadilka, okoli 8 cigaret na dan.
Zdej zapalim 2x na dan po pol čika za gušt....sej to ne škodi tolko.
Vse čestitke tistim ki so totalno nehale...samo meni je zdravnica rekla da rajši naredim 2 dima kot da me mika ali da se mučim ali dasem živčna zaradi tega...da to še bolj škodi.

Sej bi lahko komot brez, ampak da se odpovem še unemu enemu čiku, že tako nič alkota ( pa ne da sem pila fulll al nevem) pa ne to ,pa uno ma daj....

MF- moj G me je naročil 09.03., pa rekel da bomo meli UV ,nič ni omenil MF ali ker sem takrat v 21 tednu sem  morala sama razumet da bo?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
3.3.2009 14:16:42   
jazzz27
dd77...MF je UZ (malo bolj podroben in časovno daljši).

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
3.3.2009 14:21:36   
smile30
Čestitke za vse tiste, ki ste nehale kaditi.
Tudi jaz sem bila prej kadilka, ko pa sem zvedela da sem noseča (že v prvi nosečnosti), cigarete povohala več nisem. Od tega je že 3 leta in tudi pomislim več ne na njih, četudi sem v družbi samih kadilcev. Zdaj sem bolj med "rahlo" tečnimi z pametnimi nasveti, da so jutra brez cigarete lepša. Uf ko se spomnim na cigaretnega mačka me kar vrže na rit in kar ne morem verjet kako sem lahko kadila. Ja, mladost je norost.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
3.3.2009 14:27:44   
SKORPY
punce ali katera kdaj zvečer ali zjutraj začuti rahlo bolečni pri maternici ali je to mogoče zato ker se vse razteza?

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
3.3.2009 14:47:34   
katrinka
skorpy - jaz sem se na tem manjše, ne pogoste in ne spet zlo močne bolečine ze kar navadila...raztezanje maternice, sej ce se dobr poznas se navadis na te občutke in jih prepoznaš...je pa res, da me bolj zvečer vse prime...čez dan v manjši meri

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
3.3.2009 15:07:27   
dd77
AMPAK BABE MED VSEMI DEBATAMI...KAJ PA SEX?

Kako kaj z vami...želja potem al ne...paše še bolj al kaj DOGAJA?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
3.3.2009 15:14:53   
katrinka
haha

jah pr men je tko - lih paše mi ne, vsaj zadnje case ne, tko da k pride trenutk k mi celo je ok, je moj ves v nebesih...user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
3.3.2009 15:18:29   
Melika
dd77: KAJ JE ŽE TO ??????????????
Jaz mam fulll željo, pa moj  user posted image tudi, ampak kljub temu štrajka, ker se boji. Tak da pri nas bolj poredko.... user posted image user posted image

No vsem user posted image pa želim čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
3.3.2009 15:19:42   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica 80

Brcike - za vse zaskrbljene...moj je začel brcati v 19. tednu...če dobro pomislim, je mogoče res to bilo že v 17. tednu, ker me je takrat nekaj "šraufalo, špikalo, brbotalo" (ne znam povedati z eno besedo kaj), 1-2x na dan. Večina kolegic je začutilo otročke okol 20. tedna...je pa smotano čakat, ker si itak predstavljamo vse najslabše...če vas mogoče res preveč muči ta skrb, prosite ginekologinjo da naj vam magari samo srček posluša. 3 minute dela.

Ribica, nič me nisi potolažila, ker je SEM ŽE MIMO 19. tedna user posted image . Zdej sem v 20. Pa sej ni panike, samo nestrpna sem. Tudi h G ne morem it srčka poslušat, če pa sem naročena tako, da je en cel mesec vmes user posted image  

elevitka, jaz mam danes teden morfologijo. Je po moje kar pravi čas. Ampak, če jo imaš kasneje itak ni nič narobe, še boljše se vidi. Mogoče se pa G vendarele premisli, pa ti jo kar naslednji teden naredi? Kakorkoli, sam da bo hitro torek, ane????

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
3.3.2009 15:47:23   
ana**
Okuser posted image  Napisala sm cel roman pa mi napiše WE ARE SORRY user posted image user posted image user posted image
Pa gremo še 1× od začetka sej mam itk časuser posted image

Danes sm prav zaspana v službiuser posted image  Nč se mi prav ne da,sm prej 10strani brala pol ureuser posted image  AMpak šefa HB ni tko,da mam cel štuk za sebe in mi je kr fajnuser posted image
Prejle je user posted image  mel malo telovadbe in pol na koncu ga je neki začelo premetavat. Prav smešn občutekuser posted image  Pomoje se mu je kolcalo :)

Se pa mi je danes sanjalo,da sem v 27.tednu rodila fantka in smo mu dali ime Vid ampak je potem v sanjah umrluser posted image  In že cel dans premišljujem od teh sanjah pa mi nč ni jasnouser posted image  Ampak ne vrjamem prav v te reči tko,da bom upam da kmalu pozablauser posted image

žoga iiii.. luškan bušiiuser posted image

Imena ma moj dragi neki predlogov in jst nekaj predlogov in se sploh ne morma zmenituser posted image  Tko,da upam da bova do julija našla nekaj kar bo obema všečuser posted image

V službi bom do konca aprila. In potem do junija zrihtam še vse ostale stvari,da mi na koncu ne bo treba laufat sem in tja. Ko pa se mi porodniška začne pa začnem uživat in se razvajatuser posted image

Mmmm... so mi prav zadišali ti vaš receptiuser posted image  Hja,jedla bi kakšne volje za peko pa nimam ravnouser posted image  Tko,da če kateri kaj ostane se priporočamuser posted image

andmoj user posted image user posted image user posted image  da sta oba z user posted image  super

No ko smo že pr user posted image user posted image  meni pa ravno zdaj fuuul paše user posted image user posted image  To tut mojmu odgovarjauser posted image  Na začetku je blo še mogoče malo straha ampak itk se nč ne mora zgodit.. Tak da še uživamo dokler še trebušček ni tko ogromenuser posted image

Aha.. bejbe a imate kakšn seznam kaj vse potrebujemo za user posted image . Dajte mi malo pomagat,da ne bom neki brezveze kupovala kr nimam ravno predstave kaj rabim pa kolko česauser posted image

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
3.3.2009 16:07:13   
bodoči mamici
tudi jaz imam rok julija in bom zelo mlada mamica. že ve katera kakšen spol bo iela. oglasite se kaj čao.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
3.3.2009 16:11:40   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: bodoči mamici

tudi jaz imam rok julija in bom zelo mlada mamica. že ve katera kakšen spol bo iela. oglasite se kaj čao.

no pozdravljena in čestitke. glej napiši klko si stara, pa malo o tebi, da boš prišla na seznamček... malo nazaj po straneh poglej pa boš vidla kak seznamček zgleda... res not v seznamčku je vse lepo napisano, tak da smo vse na tekočem.

uživaj pa kar veselo čvekaj z nami ker smo vse prave čvekiceuser posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu bodoči mamici)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
3.3.2009 16:16:17   
mojcaz.
bodoči mamici pošiljam link iz te teme, kjer lahko vidiš kaj vse se vpiše za seznamček, seveda če te zanima in če hočeš malo več skrivnosti deliti z nami
http://www.ringaraja.net/forum/m_3277928/mpage_114/key_/tm.htm

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
3.3.2009 16:22:51   
jazzz27
mojcaz,ti si res zlata..kako si? je kaj novega pri tebi?

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
3.3.2009 18:20:18   
anci banci
no jaz se pa javljam po morfologiji... vse je bp .. prehiteva v rasti za 2 tedna in veselo razkazuje svoje premoženje tako da ni več presenečenje in bo fant....
ati je presrečen :)
31 marca je naslednji pregled

kar se pa tiče sex-a je pa takole da bi bilo lahko večkrat ampak zaradi pomanjkanja časa in utrujenosti ni:) ampak želja je pa velika
študij pa služba in pa vozniški izpit terjata svoj davek:)
ampak bo vsaj po 6 marcu ko bo glavna vožnja časa več...
punce ne hodit na cesto v petek okrog pol enih da koga ne zbijem na cesti:) ko bom imela glavno vožnjo

lep večer vsem

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
3.3.2009 18:55:34   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

mojcaz,ti si res zlata..kako si? je kaj novega pri tebi?

eh jazzz27, to je čisto normalno user posted image ma nič ni novega pri meni, na faksu je tlko dela, da sma se z donno pogovarjale, da nama mo glave razneslo user posted image jaz vas itag lepo vsak dan spremljam, da sem na tekočem, kaj se z vsako julijko posebaj dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
3.3.2009 21:15:23   
Hator
user posted image -kaj je že to???
mi ne smemo - po navodilih ginekologa

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
4.3.2009 7:35:12   
monty
jutro punce!

seks???? jaz bolj spomine obujam kot kaj drugega, moj pa bo itak poču od potrebnosti. samo nekako mi ne paše, no če pomislim, je vedno ko se spraviva ful fajn in si rečem , tole je treba bolj pogosto, samo potem se kr ne spraviva zraven, tedni pa letijo.user posted image

SKORPY, kako to da si šele zdaj zvedela,da si že prebolela tokso??? a ti niso že na prvem pregledu povedali?

brce - moja pikica okrog 11 zvečer tako počne, da noro. kaj počne ne znam dešifrirat, samo to je kot orkan v mojem trebuhu. in vedno okrog iste ure. še dobro, da je sem jaz nočni ptič in ne jutranji in da malecka tudi zjutraj spi kot ubita, ker je ni čutit. no zdajle pa že ima telovadbo!

punce a boste kaj hodile na morje pred rokom?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
4.3.2009 7:40:46   
Anonimen
Jutro!

Js vas sam  na hitrco pozdravim. Zdej pride moj k meni v službo na eno kavico. Pol pa mam kr neki dela.

Sem učeri zvečer dala slikice v album od Alenovega RD, vmes je tudi ena z bušijem. Če katero zanima, no, da ne bote mislile, da vas silim gledat! user posted image

Kar se pa tiče slončkanja - midva sma imela kr malo pavze oz. sma zelo previdno, tolk previdno, da sma nehala uživat, ker sem pač krvavela, pa diagnoza Ab Imm... No, zdej, ko pa je vse kot mora bit, zdej pa noro paše. in komi čakama, da Alen gre spat! user posted image  K sreči je že okoli pol 19h koma.

Domače mesnine - po moje bolje to, kot trgovinske. Js nažalost moram trgovinske, ker nobeden od naših nima doma svoje kmetije. Pol pa raje ne študiram, kaj vse pojemo. user posted image

Solate - mi sploh več ne pašejo. Enkrat sem se najedla radiča in celo noč bruhala kis in česen... Uh...Se nočem spomniti.

Men paše samo mesoooo, saalame, cvrtje, pa tu pa tam kej sladkega. user posted image  Ful zdravo, a ne? Pol me sploh ne čudi, da sem 5,2 kg v plusu user posted image  Res bi lahko bila več. No, ampak moj trebušček že lepo konkurira Žoginemu, a ne?user posted image

OK, lep pozdrav, se slišimo!user posted image

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
4.3.2009 8:34:28   
SKORPY
šele 13 februarja sem izvedela da sem tokso že prebolela v rfani mladosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
4.3.2009 8:34:50   
smile30
jasna - pravi šarmer, tale tvoj sin. Se mu pa tudi v očeh vidi, kakšen navihanec mora bit.  A je res?
Sem se prav nasmejala kakšne mame svojim sinkom smo. Ob vseh praznikih jim oblečemo srajčko, hahah user posted image .
Moj mož me stalno heca zakaj ga oblačim v piflarčka. Ampak ni kaj, mame hočemo da so sinčki lepi in polikani (vsaj 3x na leto).
Torta zgleda fenomenalno.  Mi bomo praznovali čez dobra 2 tedna in razmišljam, da bi jo sama spekla. Seveda jo tudi bom, za rezervo pa bom itak eno naročila.

O vročem lubčkanju - ja, želja se je vrnila. Zadnje čase je kar malo taka nora, huda. Se vidi, da imamo tam spodaj povečano količino krvi. Tudi mož je to ugotovil. Pri nas je edini problem le to, da včasih midva zaspiva pred najinim sinom user posted image  in potem akcija odpade. Bolj ko ga želiš že dat najkasneje ob 20-ih spat, omaga komaj okrog 22:30. Vikendi so pa itak rezervirani za user posted image in user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?