|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
2.3.2009 15:02:28   
busika
Zdravo, tudi jaz se odločam med quinnyem in jane. Me pa zanima ali si boste nabavle košaro ali samo lupinico, glede na to da rodimo julija. Toliko različnih mnenj sem že slišala, da se ne morem odločit. Kaj pa mislite o mutsy vozičkih? Danes sem vidla enga v BC in mi ni tok slab.

(odgovor članu katalena2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.3.2009 15:12:56   
_ella_
Ribica 80 - v Celovcu imaš vozičke v trgovini XXXLutz in Kika, to so pohištvene trgovine z baby oddelkom. Sama sem bila tam v soboto in naročila TFK vozikek, ker ga pri nas ni za dobiti in še čaka se 6-8 tednov -sam je pa tko hud in original terenc ta gre pa res povsod. Pa kar mi je v iber dobro je da nima tistih mrež -košaro vspodaj, temveč narjeno iz pralnega blaga. Sicer se moraš izogibat vsaki lužci, če nočeš imeti vse pošpricano.

Pralne plenice se seveda vsakič perejo, sej tudi pamperske ne uporablješ dvakrat, ampak  si nabaviš box za umazane plenice, ki dihta pa naj nebi nič smrdelo. Mene zanimajo predvsem, ker so iz naravnih materjalov , kaj ko smo pa itak že vseskozi izpostavljeni kemikaljam. se mi zdi da ni nujno potrebno tri leta non stop povijat v plastiko in tisti gel ki veže tekočino.

Pleničke za enkratno uporabo so prišle ven nekje pred 35 leti. Tko da se vdi šele pri mlajši generaciji posledice, kot je neplodnost in tudi razne alergije. Mogoče malo petiravam, vendar se mi zdi razmisleka vredno. Pralni praški pa tudi obstajajo posebni naravni brez kemikalij. Fleke drekcov  se pa menda na soncu dobijo ven.

ah pa nosečniška skleroza tudi mene že daje-ali je to že emša user posted image

Glede zatekanje nog in prstov, je sigurno bolj pametno gibanje in hitra hoje , skratka vse kar ti pospeši puls, da ti požene konkretno kri po telesu. Samo tako ti bo lahko vodo potegne  iz nog. 

Busika, vsekakor je pametno kupiti košaro. Poleti boš hodila na sprehode zgodaj zjutri ali pa pozno zvečer, ko ne bo več tako vroče. Če še malo piha bo hitro preveč mrzlo za otroka. Sploh si je treb zavedati , da imajo dojenčki do 3 mescev probleme z izravnavanjem temperature.Pa razmisli košaro se rabi do 5 mesca, sep. ,okt, in november bo pa že presneto hladno in ti športni del ne bo kaj prida pomagal. In seveda mora otrok ležat na absolutbno ravni podlagi, košaro uporabiš tudi lahko za posteljio, ko greš na dopust . In last but not least v lupinci ni pametno imeti pikico več kot 2 uri, ali kako tebi paše prisiljena drža več ur. Zdaj pa razmisli kam boš šla za tako kratek čas? Sem sama o tem razmišljala, in si zračunala, če grem samo od mene Domžale, v BTC na šoping, rabim 25 min z iskanjem parkinga , potem sem lahko le eno uro  po trgovinah in potem moram že nazaj, ker me čaka še pot domov. Tko da si jaz nisem niti nabavila adapter za lupinco. Bom imela kar vedno košaro zraven.

Uživajte

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 2.3.2009 15:23:53 >

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.3.2009 15:46:15   
donna22
A še katera postane tako hitro zadihana kot jaz? Vsake stopnice me skoraj ubijejo user posted image
Včeraj me je ful skrbelo, ker se moj user posted image cel dan ni nič premikal ... In ravno, ko sem mojemu razlagala, kak me skrbi, je brcnil user posted image Včasih se mi zdi, da user posted image razume, kaj govorim user posted image No, danes pa je spet zelo živahen ... Sem pa user posted image dobrih 23 tednov - a je še vedno običajno, da se kateri dan pač manj premika?

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.3.2009 16:12:14   
_ella_
Zadnjič sem brala ne med over net pri Pušenjaku, da je normalno, da se med 20 in 25 tednom manj čuti bejbiko. Sploh za tiste , ki jih čutijo že pred 20 tednom , so potem zelo zaskrbljeni. Tko da brez panike, tudi če kakšen da ne čutiš ta malo. 
Zadihana sem tudi jaz full, saj je moj puls v mirujočem stanju povečal iz 60 na 80 udarcel na minuto. Če se pa še kaj po stopnicah vspenjaš imaš kar konkreten puls, že samo  ker se ti je tudi volumen krvi podvoji. 

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.3.2009 16:29:06   
sabina84
JASNA IN MONTY tudi jaz sm iz Celja. Glede pleninč,kr pamperske.
IME že tud mama za najino pupiko,in sicer bo LIA. Men pa ful niso všeč dolga sploh pa dvijna imena,pa ne mi zamert,vsak ma svoj okus.
Zadihana sm itak,buši raste z njim pa moja kilažauser posted image  pa tko.
Ja celjanki ko bo lepo vreme gremo na kavico. Vela?
Lp

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.3.2009 16:58:46   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: smile30

julijke....ker imam občutek, da ste dobre kuharce in znate fajn z mešalcem delat, vas prosim, da mi zaupate slastne recepte za torte. Moja ljubezen bo praznovala 2 rojstni dan in tudi to leto ne morem in nočem zahinavit. Torto nameravam okrasit z bagerji in poobno karoserijo, ki je trenutmo pri nas IN.
Na plan z recepti.....

Lih zasule te niso, tele klepetave julijke, hehe user posted image  ... No, bom jaz malo vtis popravila ... Priporočam Nutella torto z kul. slo., še link poiščem ... http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Torta_Nutella-3603.html

Jaz sem do sedaj spekla mogoče tri torte (sicer pa zelo rada pečem, ampak tort se iz rešpekta nisem lotevala), nazadnje prav to. Tudi za mojo ljubezen, samo malo starejšo (35 let, brez karoserije user posted image ). No, v glavnem, ta torta je super ocenjena (glej povprečno oceno), hitro narejena, brez posebnega matranja user posted image . Preberi si tudi mnenja, če želiš, v glavnem, jaz jo priporočam.

Vsekakor hočem slikico v zahvalo, ali pa vsaj poročilo user posted image

Drugače pa, tema s taščami je super zabavna in oh in sploh. Pa še kateri izmed vas malo odleže, ko natipka probleme črno na belo. Moram pa povedat, da moja taščica je super (pa ni 50 km stran), živimo celo v isti hiši. Pretirava v čisto drugo smer: zadnjič sem bila pri njej, pa se je ena steklenica z vodo razbila in sem hotla samo s krpo tisto vodo pobrisat po tleh, pa je bila tako huda, da je bilo joj. Da nej takoj neham in se vsedem in se neham martat user posted image . S tem, da je bilo to že kakšen mesec nazaj. Tegale našega otročička se prav vsi zelo veselijo in smo presrečni. Glede na to, da smo se zelo matrali za njega, pa da težav nismo nič skrivali, je to nekako razumljivo ....

Žoga: jaz sem tudi v šolstvu, pa ravno tako nameravam narest še strokovnega v tem času. A so te že prijavili? Pa upoštevaj odgovor od češnjice!

ana: kako pa kaj gre tebi tole z zmanjšanjem količine zaužite čokolode user posted image . Si presedlala na solato, kot vidim, ali je to samo krinka, hehe user posted image

S suho kožo imam pa tudi jaz probleme. Po rokah, pri ramah imam kar luske, tako je izsušena. Se ba bolj tko mažem, bolj pozabljam kot ne - pa smo spet pri nosečniških težavah user posted image  Zadnjič je v nosečniškem koledarčku na RR pisalo, da je najbolj pomembno, da ne pozabimo, da smo noseče user posted image  user posted image  

Od dodatkov pijem magnesol, pa kalcij, pe še vedno jemljem elevit tablete, občasno tudi železo. Sem imela precej slabo kri v prejšnjem postopku (IVF), pa malo bolj gledamo na to ...
Donna: tistih linkov za blazino jaz nisem mogla odpret, lahko še kakšnega pripopaš? Plis user posted image  Me zelo zanima, ker že slabše spim, pa za kasneje bo tudi prav prišla. Ali imaš prav blazino za dojenje ali kaj drugega?
Pozdravček prav vsem veselim julijskim mamicam! user posted image  

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.3.2009 18:17:25   
zoga08
Hoj,

SMILLE30: recept za mal drugačno torto, men je ful dobra:

LEDENA TORTA
Biskvit:
3 rumenjaki
9 dkg moke
3 beljaki-sneg
9 dkg sladkorja

Rumenjake in sladkor stepaš dokler se dobro ne spenita, potem počasi dodaš sneg in nazadnje rahlo primešaš moko. Vliješ v nameščen model za torto in pečeš pri 180°C, da zarumeni (ca 10 min).

Nadev:
1 L rastlinske sladke smetane
3 jajca
12 dkg masla
15 dkg sladkorja
4 dkg želatine – 3 lističi
20 dkg čokolade
1 vanilijev sladkor

Želatino raztopiš v 1 dcl mrzle vode. Maslo, jajca, sladkor, vanilijev sladkor, daš v posodo in nad soparo segrevaš, da se maslo razpusti (jajca dodaj kasneje, da ne koagulirajo, pazi da ni prevroče). V drugi posodi raztopiš, nad soparo 20 dkg čokolade z malo olja. V veliki posodi stepeš smetano.
Sedaj segreješ nad soparo razpuščeno žaletino in jo primešaš v precejeno zmes (jajca, maslo, sladkor). To zmes vliješ v stepeno smetano in ves čas dobro mešaš, dodaš po okusu malo ruma in polovico mase zliješ na prej pečen in ohlajen biskvit. Ostali masi dodaš raztopljeno čokolado in dobro premešaš, ter zliješ na biskvit. Za dobri dve uri daš v skrinjo, da se strdi. Nato jo še dekoriraš po želji.

Ma izgleda kompliciran za narest pa ni.

Lp

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.3.2009 18:24:57   
zoga08
Hoj,
bo tudi jaz komaj čakam na spomlad in poletje, plašč in bunda se ne zapneta več.

Mazanje: Kaj je že to?user posted image  No jaz se namažm enkrat na tedn, ko se sponm. Pa po trebučku kadar poslušam srčka z AS.
Kože pa nimam suhe prej normalno, ker sem mela prej mastno. Pa tud mozolčkov imam manj kot prej.

Še za seznam. stara sem že 27 let; + 8 kg

Lp user posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
2.3.2009 18:41:12   
zoga08
Hoj, spet jaz no še nova slikca mojga buhija.
user posted image

Pokek mi gre že mal na ven.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
2.3.2009 18:47:03   
Anonimen
os - vse naj, naj user posted image (prej sem čist v debato o taščah padla, pa sm ti pozabila vse lepo zaželetuser posted image )

zogao8 - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaj lep buši. Moj je tut nekje take veličine, sam mal bol okrogu, dobesedno, kot bi žogico pojedla. Aja, pa popek mam čist zuni, pa mi je to ful hecno, ka prve 2x mi je šele proti koncu vn pogledal. user posted image  

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 2.3.2009 18:48:42 >

(odgovor članu zoga08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
2.3.2009 19:13:47   
KaOs
Hello!!!

zoga08user posted image - kako lep trebuščekuser posted image v katerem tednu pa si?!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
2.3.2009 19:29:04   
Češnca
No, pa sem se nagledala našega deteca, sama, dragi žal danes ni dobil dopusta, prej pa tud ni mogel iz službe. Spol....hja, je bla popkovina med nogicama. user posted image  Bo g na naslednjem pregledu še enkrat pogledala, zdi pa se ji, da bo punčka. Ok, vse lepo in prav, ampak Anžej je bil punčka, pa ni mel popkovine med nogicami. user posted image  Bomo vidli, a ne!? user posted image  Sicer je pa vse ok, kar je edino res pomembno. user posted image

za seznam: +4kg

os vse naj, najboljše - zdravo detece, veliko veselja ob nežnih trenutkih!
user posted image

zoga iiiiii, kako lep buši! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
2.3.2009 19:31:48   
BOOMER
oj punce!

Keri lepi buhi...moj je tudi bolj žogica, ki je pristala na napačnem koncuuser posted image

zoga80 - štacuna je v izi za najt - Gradisce d'Isonzo, Via Udine 25h, Baby Pulman. Urca pa si tam + šoping center je zravenni za zgrešit...So bli  ugodnejši ko v Molfanconeju pa Trstu.

suha koža - mene vse špiklje, če se ne mažem...2x dnevno, drgač se mi kar vname...
MF - za seznamček - sem dobila danes datum celo pri Pušenjakuuser posted image user posted image user posted image ful zaseden tipuser posted image boh vedi zakaj.user posted image tako da 20.3.2009 zvemo kaj bo!

imena - letos so pa Julije na pohodu, jest poznam že dve ta novi...no mi bomo ostali pri Julijanu ali Julijani...mamo v iber zoprn pa kratek priimek..ni čudno da nam čekirajo pasoše vsakič na južni mejiuser posted image

vozek - košara - naša ma za pripet zadaj na zice..če nečeš lupinice al pa če greš na morje mali lahko zadaj lepo ninauser posted image user posted image tko da mamo tuto kompleto za vse naše bodoče 3!

fotke vozeka obljubim - dam gor - drgači pa lep večer....pa uspešno spanjeuser posted image

1 almost half way there, two more to go (če bomo vsi zauser posted image - kmalu bo eno mnenje več.....)

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.3.2009 7:25:12   
Češnca
Dobro jutro! Upam, da ste se naspale user posted image !

Suha koža tud mene daje, predvsem po nogah in pa sklepih (zlasti komolci), ampak kar pridno mažem. So pa prednost nosečnosti trdi nohti in ne-izpadanje las. user posted image  

boomer vidiš, če bi mel najin Anžej dve imeni, pa bi mel zdej še punčko, bi bilo njeno 2. ime Julijana! user posted image  Ful mi je lepo ime, pa Julija tudi. user posted image  Ampak jst še zmeri nimam konkretne ideje, morda ostane še predlog od prve nosečnosti, ampak nisem ziher. Zdej bi rada, da je ime slovensko in na 5 črk, pa dokaj redko. user posted image user posted image  Kakšen predlog? user posted image

Seznam: sem včeri pozabla napisat, naj spol ostane user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.3.2009 7:36:40   
Melika

user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.3.2009 7:50:17   
Anonimen
U, Melika časti kavico! user posted image

Evo, pa sm spet kr neki porabla, da sem se prebila skozi!

Moram si tickerje obnovit, Alen in dete sta že starejša, kot mi kaže. user posted image

Imena - pojma še nimama...Bolj ko izbiram, manj se mojemu dopade. Sma se pa strinjala o nečem - če bo fantek bo ime na A (kot big brotherju), če bo pa punčka pa kratko ime. In zdej je men fuul všeč ime Liam, ampak ni na A....user posted image user posted image  Drugače pa mi je Aidan tud lepo, sam moj noče niti čut.user posted image   Za punčke pa mi je ful všeč Ina ali pa Lara, moj bi pa kr Emo imel. Sej je lepo, samo prepogosto. Uf, bo še dolga do julija!user posted image

Pozabila sem omenit nasl. pregled - 26.3., pred tem pa moram dat vodo pa kri- imam test za sladkorno in toxo.

OK, dost zaenkrat, se slišimo!

(odgovor članu Melika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.3.2009 8:05:01   
ninocka
Dobro jutro.
Sej bi vas castila s kavico, samo k se mi zelodec obrne,ko samo pomislim nanjo user posted image Vas castim z zetoncki za avtomt, pa naj si vsaka sama izbere user posted image

Uh, sem pokonci ze od ene 5:30, ne vem kaj je tema nasima dvema sonckoma, da se tolk hitr zbudita. Pol pa samo eno skaknje po pojstli, pa mamamama, pa gor pa dol s pojstle, pa kakavcek, pa bi se sli igrat...? kr neki...user posted image

Drugace pa pocutje OK, vceraj me je spet tist zivc uscipnil, sem se v sluzbi skor po tleh zlozila, potem sem pa komaj do pisarne prisepala...joj, da me bo pa zdej se to dajal...user posted image
donna22, jst sem tud ful hitr zadihana. Sva vceraj s sodelavcem sla domov in je mla hitrej hodil,pa sem ga prosila, ce lahko upocasni, ker ne zdrzim tega ubijalskega tempa. Da ne govorim, da sem sla zadnjic v 1. stuk pes k asistentki, pa sem pol 5 min dihala ko lokomotiva, ji sploh nisme mogla povedat, kaj rabim...user posted image
busika, jst imam quinnija in tudi kosaro. Ze pri prvem je nisem imela namena kupit, pa e bla v akciji in jo je moj kupil, da je lahko mali spal v dnevni sobi. Ce bi jo zdaj kupovala, je ne bi - za poleti se mi zdi BZ, ker je ze tko vroce, te kosare so pa ful zaprte, jeseni bodo pa ze tolk veliki, da jim cist lezeci polozaj ne bo vec ustrezal. PA bolj bodo firbcni in v kosari nic ne vidijo. Itak pa da ni panike tudi, ce jo kupis. Sej verjetno ti bo prav prisla tudi pri naslednjem otrocku.
Tale nasa kosara tolk okrog krozi - mislim, da se je v njej do zdaj v slabih 4 letih zvrstilo 7 otrockov user posted image user posted image user posted image Jo ful posojava, ker se mi zdi BZ, da mi lezi na podstresju, takrat, ko je ne potrebujem.
pralne plenice - jst jih nisem uporabljala, niti jih ne mislim zdaj pri tretjem. Pri vsej kolicini perila, ki se mi nabere, se mi res ne da prat se plenic. Se je pa eni moji kolegici naredilo, da je mela kupljene te plenice za prvega otroka in ji jih je potem pediatrinja v RA (razvojna ambulanta) zaradi tezav odsvetovala. Poznam pa tudi enih par, ki so jih uporabljale in so ful navdusene nad njimi. Jst najbolj prisegam na Muellerjeve plenice, so mi najboljse.
pozabljivost - yes, pa raztresenost in pa nonstop mi vse iz rok leti. ze tko se komi sklanjam, pol morampa se vs i s tal pobirat...grrrr user posted image
imena - se nic nimamo izbrano...no za puncko mam se od prejnje runde, mi je se zmeraj ful vsec, za fantka...OMG...pojma nimam...ze za druzga smo komaj zbrali...user posted image
os - vse najboljse user posted image user posted image user posted image
merjenje MV - meni ga niso v nobeni nosecnosti merili, v 1. sem se prijavila na eno raziskavo o merjenju MV in so mi ga pol tam zmerili.

Lep dan, pa pa

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.3.2009 8:05:30   
Anonimen
Evo, pa mam nove ticker-je! user posted image user posted image user posted image

Žoga - ful lepa žogica! user posted image user posted image  Tudi jaz imam nekaj takega, sem se že slikala, slike so doma na računalniku, sam kaj ko ni energije se usedit in kej pripopat sem. user posted image  Se bom RES potrudila danes zvečer!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.3.2009 8:20:59   
tilča
pozdravljene julijke!!! tolk pišete, da vas komaj dohajam:)))

nekaj podatkov za seznam: stara sem 30 let, prva nosečnost, + 4 kg, poročena:)))

Midva sva si izbrala mutsya in komaj čakam, da ga greva naročit...

Glede tašč pa...hmm, moja niti ni tako slaba, sam je pa preblizu - v isti hiši:))) Komaj čakam, da zadaneva na loteriji in si narediva svojo hiško!!!

uživajte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.3.2009 8:44:10   
busika
Hay! Tudi jaz sem se včeraj mal pozanimala in vprašala enega ginekologa o tem. Njemu se tudi zdi jajčka OK, ker je otrok v maternici tudi na tesnem, v pokrčenem položaju.Pri zdravstvenih težavah kot je polivanje, dihalna obolenja,... pa svetujejo že takoj rahlo podložen zgornji del, s čvrstvo ravno podporo, od glave do zadnjice. Res pa je tudi, da so otroci že pri 3 mesecih tako zvedavi, da jim popolnoma raven položaj ne paše.
Tudi pri moji prvi je bilo tako, da se je kar bunla, če je ležala čisto ravno. Takrat pa sploh teh košar še nismo imel, zato pa me je zanimal, ker je tolk različnih mnenj in ponudb, da ne veš kaj bi naredil.
Glede vožnje v avtu, pa košaro sploh odsvetujejo zaradi sil pri trku. Košara je fiksirana, otrok v njej pa ne in je lahko nevarno.

(odgovor članu tilča)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.3.2009 8:53:39   
Melika
Hey punce,

danes je tak en čuden dan, mi fullll ni za delat......user posted image
Komaj čakam ju3, taki čas bom končno po 1 mesecu spet videla našega user posted image . user posted image user posted image !! Upam, da bomo imeli MF, sicer G zadnjič ni nič omenil, vem samo, da imam med drugim II. test za toxo.

Imena: dilema........ z mojim nama še nič kaj pametnega ni padlo na pamet, tak da našega user posted image kličeva zaenkrat kar mišek al pa pikec user posted image
Tašče: hmmm, je nimam!! user posted image . Sočustvujem pa z vsemi, ki imate težave, saj imam dokaj neprijetno izkušnjo iz moje prejšnje zveze, kjer je bila tašča pravi user posted image user posted image
Punce kak dolgo še nameravate delat? Jaz nekje čez 2 meseca nastopim z dopustom user posted image . Ravno prav, ker se z mojim še selima...

Nič bo treba vseeno it malo delat, da ne bom preveč v zaostanku.
Lep dan!!!!!

(odgovor članu tilča)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
3.3.2009 8:54:30   
dd77
Ciao nosečke.....user posted image

Prvo da se pohvalim da včeraj ko sem gledala tv, in se sprostila in pri tem mela roko na trebuhu...ZAČUTLA PRVE GIBE........JEEEE! user posted image user posted image user posted image ( v 20 tednu)

donna22- glede zadihanosti pupe moje čim več premikanja...kondicija.
Zelo je pomembno da si fizično aktiven..sploh pa na porodu rabiš moč in kondicijo za potiskat...hvala bogu sem cel dan v mouvingu..živim na 5 natstropju v bloku brez lifta...pa gor, dol.še moj ki je športnik je bolj zadihan kot jaz ko pride gor.he he na to sem pa ponosna.

žoga08- kako lep trebušček.kateri teden? zgleda mi fulll velik jaz mam fulll majhnega.

česnca- všeč mi je ime Julija za punčko še posebej če je rojena julija...he he.

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
3.3.2009 8:56:47   
elevitka
Žoga 08... kok lep trebušček... moj ni pol tvojga velik (sem 20 tednov) gibov tud še ne čutim user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
3.3.2009 9:15:00   
smile30
pravkar sem prečekirala vse poste in KJE SO RECEPTI???????
Pa kaj, a ste se vse tako krofov prenajedle da zdaj več na sladkarije niti pomislit ne morete? A nič ne pečete?

Sempervivum in žoga - thx za recepte. Tole z nutelo sem že vidla na netu, me pa samo zanima al je to ful kremasta torta? Mi nismo preveč ljubitelji krem (na debelo namazane kreme).

Sem opazla, da moški pri izbiri imena pogosto posegajo po imenu Ema. Le kakšno mora bit ozadnje?

Žoga - tudi jaz sem že tako okrogla kot ti. Imam že probleme z zapenjanjem jakne. A bo kmalu konec zime?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
3.3.2009 9:22:59   
katrinka
zivjouser posted image

zoga08 - zelo zelo lep trebuščekuser posted image

služba do - jaz nameravam delati do konca maja, potem 1 mesec dopust in 1 mesec porodniške, pa smo na koncu...tak je plan, če bo vse ok sevedauser posted image

elevitka - sem noseča teden dni manj kot ti in lih sm hotla dons potožit da brc ne čutim še...pa vidim da to ni nič neobičajnega, cutim rahlo božanjeuser posted image ...pa z mojim sva odkrila kotiček v mojem busiju kjer je pikica najrajeuser posted image ...vsaj sodeč po AS

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?