ninocka
|
Dobro jutro. Sej bi vas castila s kavico, samo k se mi zelodec obrne,ko samo pomislim nanjo Vas castim z zetoncki za avtomt, pa naj si vsaka sama izbere Uh, sem pokonci ze od ene 5:30, ne vem kaj je tema nasima dvema sonckoma, da se tolk hitr zbudita. Pol pa samo eno skaknje po pojstli, pa mamamama, pa gor pa dol s pojstle, pa kakavcek, pa bi se sli igrat...? kr neki... Drugace pa pocutje OK, vceraj me je spet tist zivc uscipnil, sem se v sluzbi skor po tleh zlozila, potem sem pa komaj do pisarne prisepala...joj, da me bo pa zdej se to dajal... donna22, jst sem tud ful hitr zadihana. Sva vceraj s sodelavcem sla domov in je mla hitrej hodil,pa sem ga prosila, ce lahko upocasni, ker ne zdrzim tega ubijalskega tempa. Da ne govorim, da sem sla zadnjic v 1. stuk pes k asistentki, pa sem pol 5 min dihala ko lokomotiva, ji sploh nisme mogla povedat, kaj rabim... busika, jst imam quinnija in tudi kosaro. Ze pri prvem je nisem imela namena kupit, pa e bla v akciji in jo je moj kupil, da je lahko mali spal v dnevni sobi. Ce bi jo zdaj kupovala, je ne bi - za poleti se mi zdi BZ, ker je ze tko vroce, te kosare so pa ful zaprte, jeseni bodo pa ze tolk veliki, da jim cist lezeci polozaj ne bo vec ustrezal. PA bolj bodo firbcni in v kosari nic ne vidijo. Itak pa da ni panike tudi, ce jo kupis. Sej verjetno ti bo prav prisla tudi pri naslednjem otrocku. Tale nasa kosara tolk okrog krozi - mislim, da se je v njej do zdaj v slabih 4 letih zvrstilo 7 otrockov Jo ful posojava, ker se mi zdi BZ, da mi lezi na podstresju, takrat, ko je ne potrebujem. pralne plenice - jst jih nisem uporabljala, niti jih ne mislim zdaj pri tretjem. Pri vsej kolicini perila, ki se mi nabere, se mi res ne da prat se plenic. Se je pa eni moji kolegici naredilo, da je mela kupljene te plenice za prvega otroka in ji jih je potem pediatrinja v RA (razvojna ambulanta) zaradi tezav odsvetovala. Poznam pa tudi enih par, ki so jih uporabljale in so ful navdusene nad njimi. Jst najbolj prisegam na Muellerjeve plenice, so mi najboljse. pozabljivost - yes, pa raztresenost in pa nonstop mi vse iz rok leti. ze tko se komi sklanjam, pol morampa se vs i s tal pobirat...grrrr imena - se nic nimamo izbrano...no za puncko mam se od prejnje runde, mi je se zmeraj ful vsec, za fantka...OMG...pojma nimam...ze za druzga smo komaj zbrali... os - vse najboljse merjenje MV - meni ga niso v nobeni nosecnosti merili, v 1. sem se prijavila na eno raziskavo o merjenju MV in so mi ga pol tam zmerili. Lep dan, pa pa