|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
2.3.2009 18:49:04   
Alisa
oj, nosečke!
Po parih dneh se še jaz oglašam, zdajle sem vas komaj prebrala za nazaj in punce moje ne mislit da bo kaj narobe, sm pozitivno mislite in verjamem da bo vse ok.
Jaz sem danes prav slabe volje saj mi v tem vikendu ni nič dobrega zgodilo. Moj dragi je šel na službeno pot, Sinček je pri starih starših, danes pa zvem še slabo novico, da dedota ni več med namiuser posted image user posted image user posted image , tako da mi je še toliko težje, tudi jaz se zdaj težko zberem in razmišljam pozitivno.
Bom kateri drugi dan več pokomentirala, saj nisem glih ok-
Pazite nase!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
2.3.2009 19:08:30   
eee35
Glede kilogramov: jaz sem tudi na +5, ampak polovica od tega sem prepričana, da je šla v joške. Groza no. Drugače sem en user posted image  in preveč jem, mogoče ne velike porcije ampak skoz nekaj. Briga meuser posted image  Danes sem naredila pražene šampinjone, pa pomfri, pa polpetek, totalno nezdravo, ampak kok dobrooooo!
alisa: drži se...
sisy: kje si se zgubila? Sem opazila, da te že kar nekaj časa ni bilo na našem forumu, kako si?

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
2.3.2009 19:36:02   
morskadeklica
Čer!

Madona, ste pridne punce... Z veseljem vas vsak dan preberem, za pisanje sem pa bolj lena... Vidim, da je velikokrat debata o tem, kaj lahko in kaj ne v nosečnosti. Jaz sem zagovornik tega, da delaj, kar ti paše. Ena je pisala glede toplic. Jaz sem bila v 1. nosečnosti v termah Zreče, ampak se nisem veliko kopala. Pa ne zato, ker bi to kje prebrala, ampak mi enostavno ni pasalo. Če bi mi pasalo, bi se namakala. Ne jem folne, niti ne elevita, ker mi nobena stvar ne ustreza (mi je slabo za znort). Zdi se mi, da ti telo samo pove, kaj potrebuje, da mamica sama ve, kaj je zanjo dobro in kaj ne. Jaz sem naprimer velik ljubitelj pršuta, zdaj pa mi tako smrdi, da ne morem povedat. Sem tudi ljubitelj pivauser posted image , pa ga zdaj niti videti ne morem. Nasprotno pa naprimer, običajno ne jem jogurtov, zdaj pa vsak dan. Prav tako pojem precej čokolina in popijem cedevito. Obojega v "nenosečem" stanju tudi pogledam ne. Mi pa ni všeč, ker mi noroooooooo paše kava, v 1. nosečnosti sem popila največ 2, zdaj bi jo pa non stop. Sem se že prvič ravnala po tem, da jem in delam, kar mi ustreza, poslušam pa svoje telo in tisto kar mi ne ustreza, ne počnem. Se mi zdi najbolj prav, sicer pa vsaka mama najbolje ve, kaj je zanjo.

Kg- Jaz imam nekje 6kg+. Večinoma je šlo v trebuh, pa tudi v stegna in "tazadnjo", nekaj pa tudi v zize, kar mi je najbolj všeč, ker sem drugače bolj švoh tamuser posted image . Nosim širše hlače (tudi nosečniške) še iz 1. nosečnosti. Verjetno kaj dosti nosečniških cunj ne bom kupovala, ker mi nekako ne paše, če imam hlače čez trebuh (se zelo slabo počutim), bom rajši kupila še kaj z nizkim pasom, pa bo tudi kasneje prav prišlo. Edino kakšno majico bo treba nabaviti, ker imam že zdaj težave, da komaj zatlačim majico za hlače. Trebušček imam pa približno tak kot Drnula... Se mi ne da študirat popanja slikic...

AS-končno sem tudi jaz ujela srčka, žgačka me pa že ene 2 tedna.

Spol-jaz verjetno ne bom vprašala za spol (lahko se pa še premislimuser posted image ). V 1. nosečnosti sem čutila kaj bo (in je bilo res), zdaj pa nekako nimam občutka.

Tiste, ki še čakate rezultate izvidov, pa vso srečo, držim pesti, da bo vse okuser posted image

lp

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
2.3.2009 21:17:23   
kerala
Dober večer!
Pa sem končno bila na telovadbi! Počutim se super, da sem naredila nekaj dobrega zase, čeprav me je kar zdelalo in me kar bolijo stegna, če počepnem. Kaj bo šele jutriuser posted image !

Glede folne in ostalih vitaminov se strinjam, da je potrebno jesti tisto kar ti pač paše. Neka osnovna načela zdrave prehrane je pa že potrebno upoštevati. Sicer pa, če bi bilo slučajno kaj narobe - kot npr. prejšnjič pri meni - in me je zdravnik vprašal, če sem jedla folno, bi se kar požrla, če je ne bi.

Nosečniške hlače so pa meni pravi balzam, si ne predstavljam, da bi se tlačla v navadne in da bi me ves čas nekaj stiskalo. Sem rada komot.
Jutri grem pa po dolgem času v službo, bom probala bušek čimbolj zakamuflirat, čeprav kar dvomim, da se bo dalo.

Vozički vozički vozički.... meni se že skoraj sanja o njih. Tele cene so pa tudi čist nore...

Zdaj pa dost, grem v horizontalo. user posted image user posted image Lahko nočko!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
2.3.2009 21:23:40   
Tanchy
Hej, pupe,

vidim, da se tudi že pogovarjate o spolu - tudi mene zelo firbec matra, amo sva se z mojim user posted image odločila tudi, če bova lahko izvedela, ne bova nikomur povedala, saj si najbolj želiva, da je user posted image zdrav.
Sem pa tudi jaz pri prvem vedela, da bo user posted image še predno mi je G v 4. mesecu povedala. Seveda se je čez nekaj mesecev videlo, da je prav. Tudi želela sem si user posted image in običajo se, če si nekaj močno želiš tudi uresniči.... naj se tudi vam.
Sedaj, v 2.nosečnosti pa tudi jaz nimam kot morskadeklica občutka kaj bi lahko bilo. Mi je pa znanka, ki je babica rekla, da se jih kar precej G vseeno zmoti...

Kaj pa imena - kakšna so vam všeč?

Še podatek o kg - do sedaj sem še vedno v minusu - 0,5kg, ampak počasi pričakujem, da bomo začeli pridobivati na teži....

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
2.3.2009 21:45:25   
Urša T.
Pozdravljene, drage user posted image !

Ste tok pridne s pisanjem, da sem komaj vse prebrala user posted image user posted image .
Midva z dragim sva šla pa v soboto kupit voziček, Quinny Speedi, trikolesnik.
Bila je enkratna priložnost, saj sva pršparala 150€, to je pa že nekja, ane!
Kupila sva športni del ter lupinico, globoko košaro pa še bova, saj ni bilo barve, ki  bi pasala zraven ter da je tudi znižana.Tako, da bova z košaro še počakala.
Prilagam vam fotke vozička. Moram vam pa povedat, da sva se mogla kr zurgirat, saj je biu zadnji te barve v vsej sloveniji po znižani ceni.Po drugih trgovinah imajo po tej ceni le še po enega v sivo-črni barvi.
No, v glavnem, vozek je nama full všeč in oba sva čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image

http://www.slikomat.com/slika/3623519.htm
http://www.slikomat.com/slika/3623520.htm

Alisa, zelo mi je žal za dedka user posted image user posted image user posted image

Aprilčica, upam, da ti teden mine čim hitreje ter čim manj stresno.

Joob, moji prijateljici se je šele v šestem mesecu začela poznatim nosečnost-trebušček, pa je zelo suha.Tako da, ne sekiraj se, sigurno je vse v najlepšem redu.
Smem vprašati, kaj je bilo narobe v 16. tednu?

Jaz imam pa take težave s spanjemuser posted image oh ne vem več, kako naj se dam.poskušam biti na boku, pa se ponoči zbudim, pa sm že na hrbtu ali trebuhu.Jao!
Pol me pa zjutraj ene 10 minut vse tišči tko čudno.
No, danes mi je dragi kupil blazino v obliki banane, dolgo 180-190 cm, pa sem jo že popoldan malo sprobala, me je zmanjkalo za eno urco.
En krajec sem si dala pod glavo, enega med kolena, pa trebušček sem lepo ob blazino pritisnila.
Je polnjena z stiroporastimi kroglicami, pa jo lahko naštimaš, kakor ti paše, da je nekje bolj debela, drugje manj...
Sem se full naspala, pa nč me ni tiščalo, ko sem se zbudla.
Blazina je primerna predvsem za ženske, ki ste navajene spati na trebuhu(jaz sem do sedaj vedno tako  spala), saj imaš občutek, kot da na trebuhu dejansko spiš.
Hja, vam poročam, kakšne je bila moja prva noč z blazino ,o.k?

No, sem se razpisala user posted image .

Vsem user posted image  želim prijeten večer ter lepo noč!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
2.3.2009 23:23:05   
opatija
Ojla user posted image !

Evo, se še enkrat oglasim preden grem v mižikinouser posted image Sem ful zadovoljna, ker mi je danes uspel nakup novih hlač. Kupila sem si kar troje, ene bolj elegantne, trenirko in ene bolj športne. Poleg tega sem si kupila še dve majici z dolgimi rokavi in eno s kratkimi.user posted image user posted image user posted image Vam moram povedati, da je bila to kar uspešna psihoterapijauser posted image Na začetku je sicer zelo slabo kazalo, ker so ogledala od zadaj in reflektorji v garderobi zame nočna morauser posted image . Z rastjo trebuščka se mi dela tudi celulit in ob probavanju zgrešenih modelov kavbojk mi je šlo kar na jok. Na srečo sem bila dovolj vztrajna in sem našla hlače v katerih se mi zdi, da izgledam kar OKuser posted image

Kerala bravo za telovadbouser posted image Jaz sem danes spet zatajila z izgovorom, da sem bila zjutraj že na Rožniku in da sem najprej nujno rabila trenirko za v javnost user posted image Upam, da mi bo ta teden res uspelo. Ne vem zakaj imam neke trapaste zadržke in kar kolebam kateri dan naj hodim, ob kateri uri in na kakšno vadbo, samo da prestavim za kakšen dan, na koncu za cel teden in tako je minil že cel mesecuser posted image

Glede spola, tudi mene noro matra firbec. Moj user posted image še kar pravi, naj bo presenečenje, jaz pa dvomom da bom zdržala. Prvič mi je bilo lažje čakati na presenečenje, ker je bila nosečnost bolj abstraktna. Sedaj se mi na trenutke zdi, da moram vedeti spol, da se bom lažje pogovarjala z user posted image , po drugi strani pa se mi zdi presenečenje bolj "naravno". Bomo videli kaj bom izdavila na morfologijiuser posted image Želim si le, da bom rodila zdravega dojenčka.

Vsem želim mirno noč!

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
3.3.2009 8:15:19   
Drnula
opatija, moj je tud hotel da spol ostane skrivnost že v 1.user posted image , meni pa se je zdelo brezveze. In sem rekla, da ni problema, jaz bom vprašala zanj pa še vedno lahko ostane skrivnost user posted image  Potem na morfologiji G vpraša če lahko tudi spol pogledamo in sem rekla, da mislim, da ja in pogledam njega in ni imel nič proti in je bilo. MIslim, da je tud njega firbec matral.

Zdaj pa je bilo po zadnjih dveh pregledih kar dokaj jasno da bo user posted image . Bomo videli. Drug teden bo ziher še bolj jasno. Mi je pa itak čist vseeno. Punčno imamo, z veseljem imamo še eno, če pa bo user posted image  pa tud super.

Glede celulita, stegen in riti ... se bomo zrihtal po porodu, a ne? Bomo začel laufat, pa dieto bomo užgal user posted image  Jaz se pri hrani še kar pazim, vedar so mi kg v zdadnjih dveh tednih vseeno pošteno poskočili, kar za 3 kg. To je čist aut. user posted image  user posted image

Kerala, men je tud ratalo najt telovadbo. Ob sredah bom hodila v Logatec. Tam imajo tud bazen in moooorda bom šla še kaj plavat. Jutri bo prvi dan, upam da bo ok.

UrsaT, jaz imam tudi težave s spanjem. Še posebej mi je težko zaspati. Nikokor mi ni udobno. Ampak prisegam, user posted image pomaga.

Joj, kolk je že ura. Veselo na delo.
Uživajte! Še posebej tiste doma.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
3.3.2009 10:04:50   
Sulfinija
Ojla!

Evo mene malo med vas,sja berem redno pistai se mi pa nekam ne ljubi.

Je ena včeraj napisala,da sem začela o vozičkih sedaj pa sme tiho kot miška hi,hi.Ostajam pri vozeku zelenem Baby boom+lupinica ki bo izšla konec meseca.Mene ne zanimajo novi modlei ta nama je noro všeč in boma kar tega vzela oziroma dobila od mojih staršev.Včeraj sma si z mamo spet hodile past očke na vozek in čez dva meseca bo že doma juhej,komaj čakam.

Mene redno mečejo hormoni,smao bi se cmerila hudiča kaj je tole.Komaj čakam drugi teden ko bom videla najino user posted image .
Čez vikend me ni bilo nič tukaj gori v soboto smo imeli koline,potem sme pa bila z mojim user posted image ,ker je včeraj odšel do petka v Novo gorico.Sem se cel vikend cmerila ker sem se ga sedaj ful navadila,ko je delal doma sedaj pa tole do petka ga ne bom ga ne boma videla.Me pa skoraj vskao uro kliče,da preveri kako sma kaj z user posted image .V potovalko pa sem mu lepo nastavila veliko merci bonboniero in gor nalepkico in sma mu napisala da ga imava rada jaz in še .... je bil ves raznežen ko je včeraj tole noter najdel med cunjami.

In ste kaj začele z nabavo???Jza kaj mam pa mam,sedaj le na veliko pletem.Ena odejico kvačkana le čaka na pranje in da jo sešimo na podlago,eno pa je vlčeraj mami začela kvačkat še eno zeleno barva ista kot bo vozek in na rumeno podlago.Jza pa pletem iz bombažne volne za dojenčka rumen puloverček enega bom pa še iz iste volne naredila z kapuco enega pa brez.En bo z zadrgo en bo na gumbeke noro lepo mi gre ko bojo končani bom slikala in da se vam malo pobagam z mojo umetnijo.NI filing kupiti meni je vseeno lepše,da če sama nekaj ustvarim pa še časa imam veliko,ker sem doma.
Jutri pa grem od bratranca k ženi,da se še naučim plest copatke in baretkico,da bo vse v barvi tega rumenega puloverja noro ali kaj čmo.

KG imam +3kg šlo je večji del v trebuh in prsi na stegnih se ne opazi,na pogled pa sme že prava lepa srečka user posted image  z trebuščekom.

Spol,spol sem mislila,da se bom vzdražala vendar ne ne bom se bom že drugi teden težila kaj bomo meli,če se bo videlo kaj.Vedela boma le moj in jaz za ostale bo ostalo presenečenje tja do avgusta.

Tkaole upam,da ni preveč napak pletilke me kličejo.Lepo mi bodite se še javim kaj tokom dneva.

LP Mojcauser posted image 16t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
3.3.2009 10:43:33   
go_ta
dobro jutro, punce!!! še en siv dan, jst se pa tk fajn počutimuser posted image se takoj pozna, če dobr spimuser posted image zjutraj pa nikakor ne morem vstat iz tople postelje.
Sulfinija, še nič ne nabavljam. jst se bom kr RAZPOČLA, ker tako težko čakam, da se vržem v šopinguser posted image  še posebej me matrajo vozički, ker si sam njih ogledujem. za posteljco, previjalno in cunjice vem, kaj bom kupla in kje, problem je pa vozekuser posted image  Urša T., user posted image  za voziček, speedi je tud med mojimi favoriti! kje sta ga pa kupila?
Kerala, user posted image  z telovadbo!! jst sm se zdj vrgla v dooooooooolge sprehode, ker če bom sam sedela in jedla, ne bo dobr. se pa dobr počutim po tem, ampak me vse boli. pred user posted image  mi ni bil problem it v hribe s kolesom, zdaj me pa skoraj vsaka stara mama prehiti na sprehoduuser posted image
Tanchy, imena ... za punčko Ela ali Tajana, za fantka Adam (ali Tibor - ampak ta nekako odpade, možeku ni všeč. Ampaak mislim, da bo do avgusta še kakšno ime prišlo v poštevuser posted image  Še posebej če bo punčka, za fantka nekako nimam idejuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
3.3.2009 10:44:37   
go_ta
aja, sem pozabla povedat, kdaj je moja bebica najbolj živahna (vsaj takrat čutim največ): ko JEM! se vidi, da se je vrgla po mamici, ki obožuje hranouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
3.3.2009 10:59:31   
Anonimen
Urša T. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vozičeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa danes naspaaaaalaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo enkrat sem šla lulat user posted image user posted image user posted image   No in danes imam pregledek in že komaj čakam, da vidim našega dojenčija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
3.3.2009 11:04:19   
tejči77
Pozdravljene,
sem vam kr mal fouš, ko tako lepo izbirate vozičke. Bi jaz tudi, pa kaj, ko ga že imamo.
Mi smo pa dve leti nazaj kupili rabljenega, samo en mesec, je bil kot nov in še zdaj je super, samo bolj umazan, ker moja mala se še vedno noro rada vozi in spi notri, pa ni časa, da bi ga oprala. Pa tudi košaro smo kupili rabljeno in ji ni falilo čisto nič. Vse skupaj smo pa dobili skoraj po polovični ceni.

Glede user posted image , pri nama je suša že od zanositve. Najprej sem bila ves čas bolna, zdaj mi pa nekako ni, že ponavadi prej zaspim, ker sem preveč utrujena. Sej je tudi v prejšnji nosečnosti bilo podobno, sva tako malokrat potelovadila, ker me je zelo bolelo. Pa po porodu tudi leto dni nisva ker so me šivi noro boleli. Eh, moj dragi je pravi revež, ne vem kako mu uspeva. Saj zadnje čase nekaj jamra, bo treba kaj narest, drugače si bo drugje našel zabavo.

In kako ste pridne s telovadbo. user posted image user posted image user posted image

Imena: bova počakala do morfologije, potem se pa pogovarjava, upam, da ne bo skrival. Sem jaz tudi radovedna. Pa so mi na prvem pregledu omenili, da mogoče ne bo punčka, na drugem pa, da verjetno bo punčka.user posted image  V glavnem jaz vse aktivnosti stavim po morfologiji, kar pa bo treba še kakšen mesec počakat.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
3.3.2009 11:06:05   
Urša T.
go_ta, voziček sva kupila v Pikapolonici. Full se lepo pelje in je lahek.Pa da ne govorim, kako komot ga je razstavit.Je narejen prav za nas ženske ker res ne rabiš bit nek tehničen tip, da ga razstavišuser posted image user posted image user posted image .

Karala,super za telovadbo.Te moram pohvalit, sui res pridnauser posted image .

Punce, noč z mojo "banano" je bila super.
Sem se zbudila naspana ter brez bolečin.Dvakrat sem se zbudla ponoči, ker sem ležala na hrbtu, sm se takoj obrnila na bok, in spala naprej.Res se bo treba navadit spanja na boku, nujno, ker trebušček bo vedno večji.
Spala sem pa po dooooolgem času do desetih zjutraj. Jupi!!!

Tanchy, nama so napovedali punčko.Ime ji bo Hana. Če pa so se slučajno zmotili in bo fantek, mu bova dala ime Tim.
Kakšna imena so pa kaj ostalim všeč?

Sulfinija, Baby boom ima nov model?V čem se razlikuje od starega? Kaj veš, kako se bo lupinica imenovala, katera firma bo, mogoče isto baby boom?
Kako se sedaj počutiš? Upam, da si v redu.
Boš videla, saj bo hitro minil čas brez možeka.Ko pa bo prišel, bosta pa vse notri prinesla user posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
3.3.2009 11:09:55   
Lorian
Kerala hvala za skrb. Veš nimam točnega izračuna, ker mi je NS merila moja g., ki pa nima licence. No pred 8 leti, mi jo je zmerla ona, ker takrat je bilo to čisto na novo in tudi drugič, takrat že brez licence. Glavno nima programa da bi izračunala razmerje. Pa saj ni panike, jaz sem se že takoj odločla, da grem na AC tako da bo kar bo, pa vem da mora bit vse ok. Imam občutek, da bo!
Pa da ne boš misla, da nisem težila, ker bom 24.03. že več noseča, pa je madam na drugi strani povedala, da ona pa že ve kdaj lahko pridem in da nimajo posebej za mene rezerviran. Sicer sem povedala g. da imam AC šele takrat, je preverla in pravi da je ok. in zato nisem še posebej težila, bom itak za rezultate in me bojo še poln kufer mel.
Glede spola prvič sem si želela fantka in tudi občutek sem imela, da je fant, pa je. Drugič se si želela punčko, pa nisem sploh mela občutka kaj je, se pa do 32 tedna ni točno videlo tako , da sem bila čist na trnih in je punčka. Sedaj mi je pa res čisto vseeno kaj je no mož si za spoznanje bolj želi fanta otroka pa itak vsak za svoj spol navijata, imam občutek, da je fant. Bomo pa 100% vedeli po AC.

Lepo se imejte user posted image , pa nič bat, če so simptomi nosečnosti izginili, kajti  drugo trimesečje je najlepši čas nosečnosti, zato ga izkoristite do konca! V tretjem trimesečju se simptomi zopet pojavijo!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
3.3.2009 11:10:50   
Anonimen
Glede user posted image   pa bom kar tiho. Jaz sem zdaj še bolj pripravljena kot sem bla kdaj koli prej, ampak moj je neki zadržan... Sicer pa nama uspe tko približno 1-2x na teden... Odvisno od tedna user posted image user posted image user posted image

Urša T. JAZ SEM TUDI SPALA DO 10h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
3.3.2009 11:12:00   
Urša T.
živa25, hvala.
Joj, super, imaš pregled.Nujno poročaj vse, kar izvešuser posted image user posted image user posted image .
Za spol še ne vesta?

tejči77, tudi pri nama je suša, redkokdaj kaj "počneva".
In sicer je v meni nek strah, v smislu "kaj pa, če bo kaj narobe".Mogoče se vam zdi smešno, ampak po pravici povedano, toliko let sva se trudila na otroku, da ne bi rada, da se kaj zgodi....
Čeprav, dajte mi povedat, ali lahko s SO škodješ otroku? Ker po eni strani se mi zdi prav smešno, da tako razmišljam, jah, pa si ne morem kaj....
No, kaj malega si že privoščiva-čeprav res poredko ter v izi.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
3.3.2009 11:14:06   
Anonimen
na NS nama je Pušenjak rekel da naj bi bil user posted image ampak se mi zdi da je to bolj zato rekel, da me je potolažil, ker mi je pač nekaj povedal. Če bomo danes imeli UZ bom probala vprašati kaj skriva tale naš dojenči med nogicami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.3.2009 11:15:28   
Sulfinija
Urša T,ne vem če je to stari ali novi modle baby boom.Lupinica izide nekje konec marec,začetek aprila.Kkao se bo imenovala pa nimam pojma.
Sem dober le nek čuden občutek mam v žlički najbrž od raztegovanja drugače sem pa ok.

In še to tudi jaz se bom v zadnjih nakupih razpočila noro bi vse imela kaj vidim.Komaj čakam,komaj čakam.

Drugače jaz še ne čutim user posted image  sem sigurna da ne bo pa kaj kmalu prišel tudi ta čas.Po koledarju glede na ZM naj bi prve redne gibe začutila nekje okoli 19.marca.

LP Mojcauser posted image 16t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.3.2009 11:21:54   
Sulfinija
Punce še to sme pozabila napisati,ko se je moj user posted image  zvečer poslavljal od mene pred spanjem mi je rekel najbolje bom pogrešal poslušanje najinega user posted image ,jaz pa bum v user posted image user posted image user posted image user posted image  bilo mi je strašno žalostno.Hormoni divjajo se prav vidi.

LP Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.3.2009 11:26:04   
simonalokar
urška t. če ti G ne prepove user posted image vidva kar v akcijo, kajti nemoreš mu škodovati. no ne mislim norega ampak nežnega da me ne boste narobe razumele. itak pa meni paše samo božanje in imam nekakšen odpor douser posted image . ampak se moram potruditi kajti ne sme biti izpostavljen.

durgače jaz sem danes po dolgem času spet user posted image tako da me še vedno spominja da sem noseča, včasih kar pozabim saj imam toliko dela in zdaj še pripravljam za sinov 3 rojstni dan, ki ga bomo praznovali v soboto. pa vabila , torta hrana je kar naporno. pa še nahod me daje tako da sem za en ****.

za spol še ne vemo za 100% tako da upam da bomo izvedeli na morfologiji 25 tega meseca. zdajle pa grem kuhat zelenjavna omakica z koščki meska ter porova juha.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.3.2009 11:51:11   
Sulfinija
Punce boste imele blazine za dojenje?Jaz bom imela mi ji kolegica podari,ki se z tem na veliko ukvarja,moja mamica pa jih šiva.Noro iz dobrega materiala so in kaj je najbolj važno ima tri velikosti,noro lepe vzroce in zelo kvalitetno polnilo in kar je najbolj fanj jih dobiš lahko za dva tedna brezplačno da jih probaš,če ti ni všeč pa jo vrneš nazaj.

LP mojcauser posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.3.2009 12:06:22   
SAŠA77
ojla punce
pozdravček še od mene,bila na pregledu z user posted image  vse oki,naslednji pregled
imam 3.4.2009,krči še vedno nagajajo in so vse bolj močni,tako da mi je dala
buskopan po potebi,drugače je pa vse oki,
sedaj pa šibam kuhat čufte za mojga sinčka ko pride iz šole,
lepo se imejte še naprej,lpuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.3.2009 12:13:43   
Sulfinija
Imena,imena,imena.Moj se je končno odločil.

Za user posted image  dam jaz in to je Val.
Za user posted image  je izbral moj in je Hana.

Lp Mojcauser posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.3.2009 12:47:45   
HeGa
Ojla user posted image !

Da se še jaz malo oglasim. Berem tudi jaz redno ampak nimam kaj pametnega za napisat. Sem pa včeraj krstila moje nove nosečniške kavbojke. Kar naenkrat me je začelo vse tiščati in sem šla v petek na vrat na nos nekaj kupit, v soboto smo jih oprali pa skrajšali, in včeraj so že bile v uporabi. Uuuuu kolk paše, ko nič ne tišči.

Blazine za dojenje ne bom imela. Imam toliko enih povštrov doma, bom spet kar tele uporabljala.

O imenih še nič ne razmišljamo. Verjetno si bova za to vzela čas junija na morju. Prejšnjič sva se odločila dva tedna pred rokom. Zdaj bi pa vseno kaj prej. Ker nočeva izvedet kaj nosim pod srčkom, bo treba seveda izbrati za oba spola. To bo spet komedija.

Pri nama je tudi bolj tako tako kar se user posted image  tiče, sam kaj čmo. Al me kej boli al sem zmatrana za umret. Vglavnem bolj malokrat pride na spored.

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.