|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
2.3.2009 11:02:50   
go_ta
hej, souser posted image !user posted image  danes je pa vreme za spanjeuser posted image še dobro, da danes delam od doma, jutri pa spet v Ljuser posted image  Včer me je tako svinjsko bolela glava zvečer, da sm sam ležala ... sva bla na izletu v Gorici včer, šla na kosilo, je blo luštno, danes pa sem se res zbudila povožena. evo, spet me nekaj hoče bolet glava, joj.
Joob, nč se sekirat, sem od tokih slišala, da do 5. meseca niso mele nič trebuha, nekega jutra jim je pa ludežno zrasteluser posted image  sj julija bomo že vse jamrale, da hočemo rodit, ko se ne bomo z vampkom mogle premikat naokol he he.
drnula, dons mam pa jst en zaspan danuser posted image  včasih je pa tko, kot pri miški: sploh se ne morem ustavt, mam tok energijeuser posted image
cowgirl, vse najboljše tvojemu dragemu za roj.dan!!user posted image  pa opazla sem, da vas ma veliko preglede ravno na moj roj. dan 12. 3. user posted image .
pa tale voziček high trek mi je tud zelo všeč. Men se zdi, da bom DOKTORIRALA iz teh vozičkov!user posted image  jih najraj do maja ne bi gledala, ker mi je enkrat  en všeč, drugič drug, pol primerjam!

aprilčica, vrjamem, da ti je vse odveč, ampak mogoče te bojo vsi ti roj.dnevi zamotili ... vse bo ok pa vse držimo pesti!!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
2.3.2009 11:03:13   
aprilčica07
tejči77: midve imava podoben problem, jst sem tudi rekla, da bi rada šla na Coldplay, 31 08 v Udine, pa če bo vse ok itak, da ne bom mogla it.... ampak sem lih tako govorila, da na njih grem pa magari na pol mrtva, zdaj pa bi dala vse na svetu, da ne bi šla (da bi rodila zdravo dete in da bo ta živčna vojna že enkrat za mano)user posted image user posted image

podoben problem imva tudi zdaj, Il Divo, karte nam je  zrihtal en prijatelj od mojga, pa nevemo kako bo, spet je vse pod enim velikim vprašajem... jao jao, pa v prvo je blo vse tako na izi, nobenih težav, vse je teklo tako kot mora, tokrat pa se kr vrstijo ena za drugo.. uffa, spet jamram... ah, grem raje delat, bo verjetno bolše:):)

Joop: nič skrbet, jst v prvo nisem mela trebuščka do 20 tedna, brcik tudi nisem čutila, pa je blo vse normalno, tako, da ti kr uživaj in se ne preveč sekiraj.....   
Drnula: ja, težka je z čakanjem, ampak enostavno ni druge rešitve.. je zeloo težko, če priznam si nikoli nisem mislila, da bom mogla it čez to, ampak glej, zdaj sem kjer sem in poti nazaj več nič.. saj bo, čas prinese vse odgovore, vedno:):):):) je pa res, da je negotovost najhujša, vse ostale preživiš in preboliš, bit v negotovosti je pa težkouser posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
2.3.2009 11:03:43   
Anonimen
Joob, tudi jaz imam podobne probleme,saj so vsi nosecniski znaki izginili. nic ves slabosti, nic vec spikanja, nic vec bolecih prsi. saj vem, da bi morale bit vesele, da so tegobe izginile, samo kaj ko nas je samo to spominjalo na rastoce bitjece. cakam in koncetriram se na prve brcike, pa nic od nic.
pa sem si rekla da ne smem vec panicarit, da je vse ok, in naj bom vesela da se tako pocutim... pa vseeno.
to je sicer moka tretja nosecnost, in bi bila res lahko malo bolj skulirana, ampak ne gre in ne gre...
po vsakem pregledu sem si obljubila, da ne bom vec panicarila, ampak, si ne morem pomagat.
pocakajve do naslednjega pregleda(11.3.), saj naju loci le se slabih 14 dni do njega, in si obljubive, da si potem ne bove vec skrbi delale:)
APRILCICA, za vaju pa stiskam pesti, in verjamem da se bo vse super izteklo:user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 2.3.2009 11:09:39 >

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
2.3.2009 11:17:01   
Anonimen
go_ta
razmislja, ce ne bi belila dnevne sobe, saj so minili ze 4je meseci od zadnjega beljenjauser posted image
pa parket bi pobrusila v spalnici, pa vrata bi pobarvala na belo barvouser posted image .
v kopalnici bi polozila ploscice, ko jih je moj dragi zmetal ven v enem kotu, ker je nekaj puscalo, pa mu jih se ni upelo nalepiti nazaj...
pa še pa še bi se naslo, kaj bi danes....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
2.3.2009 11:18:13   
Joob
O pupike zlate, hvala za tako hitre odgovore...Se poistovetim z miska-mccute...kot bi brala sama sebe, popolnoma isto se mi dogaja kot tebi...
Ker sem morala 1.nosečnost prekiniti v 16tednu, sem si obljubila, da v naslednji nosečnosti po NS pozabim na vse skrbi in opustim negativno energijo...figo...včasih gre, včasih pa žal ne...
Punce se enkrat hvala za pozitivne besede!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
2.3.2009 11:26:32   
go_ta
joob, pomoje se vse globoko v sebi sekiramo za vsako figo ... Taki časi so, bombandirajo te s takimi in drugačnimi stvarmi. Moja mami je bla ful začudena, ko sem govorila, da ne bom govorila okol o user posted image , dokler ne bom imela NS, ko bom prepričana, da je vse v redu. Pa me je začudeno vprašala, zakaj ne bi blo vse v redu? Njih pred 20, 30 leti niso strašili z vsem tem, niso imeli vseh teh pregledov ...
Tko da je razumljivo, da se sekiramo za svoje zakladke, zate pa še posebej razumljiv, če si morala prekint nosečnostuser posted image
mene vsak pregled skrbi - pa NS, pa izvidi krvi, čez 2 tedna pa še morfologija ... a se prepričam, da bo vse ok, da drugače ne more bit!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
2.3.2009 11:42:25   
Joob
go_ta,
pri meni doma pa čist norijo, ker vsakič ko se kaj pogovarjamo, pa omenim, da sem brala na internetu o tem in onem...ponorijo, naj neham brat net in da bo otrok iz interneta...pač starši točno ne vejo kaj vse lahko pridobimo z branjem neta...in potem norijo. Meni pa se skala od srca odkotali ko lahko vam ali na kakem drugem forumu malo pojamram...takoj mi je lazje.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
2.3.2009 11:44:22   
Anonimen
tudi jaz sem si ze nestetokrat rekla, da ne bom vec zalostnih zgodb brala, ampak si ne morem kaj....ma smo smotaneuser posted image
pa takooooooo dalec se mi zdi se august.... vam tudi?

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
2.3.2009 11:49:04   
opatija
Ojla user posted image !

Končno se spet javljam po nekaj dneh. Hvala za vso tolažbo, res ste zlateuser posted image user posted image . Sem vas skos po malem prebirala, za pisanje pa žal ni bilo časa. Imeli smo zelo aktiven vikend, tako da si nisem še nič odpočila, sem pa malo boljše voljeuser posted image

V soboto smo bili v termah in mi je noro pasalo kopanje. Po enem mesecu sedenja mi je končno uspelo malo zrelaksirati hrbet, in tudi na splošno sem se precej sprostila, me je pa skos po malem skrbelo, ali lahko s kopanjem škodim user posted image ? Zvečer sem bila sploh prestrašena, ker me je kar pošteno tiščalo v trebuhu, vendar je muckanje tokrat zelo blagodejno vplivalouser posted image Po koncu sem namreč čutila poštene akrobacijeuser posted image user posted image

Kaj vi menite glede toplic? Nekje sem prebrala, da ni priporočljivo kopanje v jakuzijih in terapevtski vodi ki ima 37 stopinj, in to se mi zdi logično. Tudi savnanje razumem da je lahko škodljivo in se mu raje odpovem, čeprav noro uživam. Prebrala sem, naj bi bilo plavanje super za user posted image , vendar ne v toplicah ker je menda povsod pretoplo. Za intenzivno plavanje je voda v toplicah res pretopla, pa itak ni prostora. Intenzivno plavanje se mi zdi itak izvedljivo le v morju ali v olimpijskem bazenu. Za čofotanje pa se mi zdijo toplice ravno prav. Meni namreč FUL paše topla voda, ker me sicer v bazenih hitro zebe in tudi v prvi nosečnosti sva z user posted image večkrat hodila v toplice, pa je bilo vse OK. Se mi zdi tak prijeten občutek, da grejem trebušček, ker je sicer dostikrat bolj hladen.

Sicer se počutim OK, brcike čutim vsaj 1x na dan in takrat sem v user posted image user posted image Danes sem bila že na Rožniku, potem sem imela zajtrk težkih fizičnih delavcev (apetit imam kot 4 lačni vojakiuser posted image ) nato pa sem za 1 uro zaspala. Sedaj pa se končno odpravljam v shoping po nove user posted image hlače in še kajuser posted image user posted image user posted image Odločila sem se, da bom imela nekaj dni frej, ker imam zatišje pred delom do 15 .3., potem pa moram začeti delati za faks. Izvedela sem, da moram nujno končati magisterij, če ne moram vrniti štipendijo in to z obrestmi.!!!user posted image To si pri šparanju za stanovanje res ne moremo privoščiti, zato mi ne preostane drugega. Mi je totalno grozno, ker sem čisto ven iz študija. Sploh ne vem, kako mi bo uspelo ob delu in majhnem otročku, da o utujenosti sploh ne govorim. Časa ima pa do konec poletja oz. do rokauser posted image Tolažim se, što ne ubije, jača!user posted image

Cowgirl pri vstajanju imava iste težave. Svetujem ti, da se čim prej navadiš najprej prevaliti na bok, šele potem pa se dvigneš. To so mi v prvi user posted image vbijale v glavo vaditeljice na pilatesu, ko so me videle kako vstajam.

Joob ne sekiraj se zaradi trebuščka, očitno nosiš bolj zadaj. Meni se je v prvi user posted image začelo poznati šele v šestem mesecu in takrat sem imela za spoznanje manjši trebuh kot sedajuser posted image Zadnje mesece bomo pa itak vse kot hruške na nogicahuser posted image

Vsem želim krasen dan, božajte trebuščke in uživajte!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
2.3.2009 11:53:39   
Anonimen
punce, se eno vprasanje imam....
naslednji pregled imam 11.3. takrat bom v 17-tem tednu... se pravi dabom noseca 16 tednov in 6 dni. kajne?
zanima me a li je kaj moznosti, da zdravnica ugotovi spol otroka, ker me res zlo zlooooo matra firbecuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
2.3.2009 12:08:39   
cowgirl
Opatija: jaz sem bila v Moravcih, ampak je bilo prav grozno... pa ne toliko zaradi temperature vode, ampak zaradi čistoče... veliko ljudi v topli vodi ne pripomorejo k higieni vode. Tudi G. mi je svetovala naj se kopališč izogibam zaradi vnetij in glivic, ki jih lahko fašeš. Baje je nožnica sedaj veliko bolj dovzetna za bakterije in zdravljenje teh težav (katerihkoli) ni ravno fajn v nosečnosti.
Ker sva bila tam v okolici 4 dni, sva se potem odpravila v Vivat, kjer je bilo veliko bolje. Manj ljudi, čistoča na veliko višjem nivoju in bolje sem se počutila v vodi, ker ni bila tako vroča kot v Termah 3000. 
Ponavadi sem v vodi ful uživala in bila v bazenu po par ur skupaj. Sedaj s trebuhom mi pa ni bilo tako fajn, tako da sem bila notri največ 20 min, potem sem se preselila na ležalnik, prebrala par strani v knjigi,,, pa spet malo v vodo itd...

Punce a hodite na kakšno telovadbo ali pilates za user posted image ?

Carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
2.3.2009 12:12:34   
Anonimen
jaz ne hodim prav nikamor:)
no, tako.....na sebe sem navlekla enega ogrooomnega nosecniskega pajaca, in se grem pokazat svetu(po domna u solo)user posted image user posted image user posted image
ko sem ga sprobala, je vse viselo od mene(kak mesec nazaj)in ko me je moj dragi videl, je rekel, da je mislil da so samo hlace prisle v sobo. zdaj pa se mi ze skorajda lepo prilega. sicer je gumbek se na najmanjsi sirini, ampak pocutim se pa fenomenalno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cowgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
2.3.2009 12:47:45   
opatija
cowgirl Vidim da sta bila v Prekmurju 4 dni, super! Tudi mi hodimo vsaj 2x na leto in ful uživamo. Tam imava nekaj prijateljev, pa všeč nama je Prekmurje, vsi so prijazni in nasmejani, pa hrana je super, jaz še posebno obožujem dodoleuser posted image Od term so tudi meni najmanj všeč Moravci. Vedno je gužva, pa tudi meni se zdi vse umazano. Za Vivat sem slišala da je dosti bolje, saj je bistveno manj ljudi. Mi smo bili v Termah Laško in se nama je zdelo najlepše od notranjih bazenov. Menda je bilo lani na novo zgrajeno in je res lepo, pa meni se je zdelo zelo čisto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
2.3.2009 13:27:20   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

zanima me a li je kaj moznosti, da zdravnica ugotovi spol otroka, ker me res zlo zlooooo matra firbecuser posted image user posted image user posted image  

Hja, odvisno, kako bo user posted image  obrnjen-a. Naš je vedno kazal rit, ali pa se je igral tam spredaj. In šele ko sem šla na 3D ultrazvok, se je razkrila resnica. Mene pa je že od začetka taaaako matralo. Tudi zdej sem na NS vprašala, da če lahko namigne glede spola, pa je rekel, da je to res prezgodaj. Tudi mene matra firbec ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
2.3.2009 13:37:49   
Anonimen
ja, saj tudi jaz pri drugi nosecnosti nisem vedla do 14 dni pred rokom kaj imam....

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
2.3.2009 14:05:11   
Drnula
miska_mccute, seveda je možno. Je pa tud še zmeni možno da se bo vseeno zmotila. Ziher so šele nekje od 20 tedna dalje. Seveda razen če se bo user posted image  skrival user posted image  Meni je v 1.user posted image  skoz kazalo na user posted image , potem pri 22t je bilo pa čist očitno da bo res user posted image , ker je bil uz kot bi se usedla na kamero. Včasih se zgodi, da se jajčka pri fanthih spustijo dol malo kasneje, vendar običajno se do 20. tedna. He-he, sem to pred kakim pol leta pravila znanki, ki se je tako strašno veselila punčke po dveh fantih in so ji na NS rekli, da bolj kaže na punčko ... sem ji rekla naj vzame za rezervo, ker per 12t je še zgodaj, pa se je tolk veselila in takoj letela v trgovino in kupila nekaj punčastih oblekic. Potem se je čez čas pokazalo, da imajo še enega fantka ... kolk sta bila razočarana. Ampak sam tisti isti dan. Zdaj je mali Noel star skoraj dva meseca in ga nima prav nič manj rada user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
2.3.2009 15:44:21   
Anonimen
jap...jaz mislim tko:
ce bomo vidli kak okrasek med nogicami, je fanticek, ce ga ne bomo vidli, pac ne bomo se vedeli:)
pa saj je vseeno....sam, bemu ta babji firbec!user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
2.3.2009 15:51:51   
go_ta
miska, mislim, da sem jst še bolj firbčna od tebeuser posted image  ker mi je zanimivo: nekatere pravijo, da čutijo, kaj bojo imele, jaz pa nič! punčka, fantek ... saj v končni fazi mi je vseeno, sam bi bilo lepo vedet, ko se z njim/njo pogovarjamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
2.3.2009 15:57:01   
Anonimen
ne ne....ne mores bit bolj firbcna od mene....ko razmisljam o tem, me kr grize... heheheh.
popolnoma vseeno mi je kaj bo. samo se mi zdi, ko dolocimo spol, postane ta otrocek cisto cisto renicen.
vem, da je ze prej res tu,ampak jaz imam tak obcutek.
pri prvemu sem kar sama od sebe vedla da je fant, pri drugemu se mi je dozdevalo....zdaj pa pojma nimam.
pa saj, se slabe pol leta, pa bomo vedle za 100%. sam v pol leta lahko sama sebe lepo pocasi zgrizemuser posted image
no, pa saj ni tako hudo, priznam da mal pretiravam, sam vseeno se mi zdi da bi blo fajn vedeti:)

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
2.3.2009 15:59:50   
Sulfinija
Ojla!

Na kratko jaz sme ok vse štima.Punce tudi mene vsaki dan bolj matra kaj bomo imeli.Upam le,da mi bo naslendji četrtek že lahko povedala kaj nosim pod svojim srčkom.

Vozeki,ostajam na baby boom.

LP Mojcauser posted image 16t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
2.3.2009 16:03:36   
kerala
Pozdravljene!
Kako ste kaj moje user posted image ? Upam, da vas vreme preveč ne matra. Danes sem se zjutraj stehtala in grooooza, sem že +5user posted image !

S tem internetom in informacijami je res, da nas vse skupaj malo zbegajo, ko vemo, kaj vse se gre lahko narobe. Mene tudi takoj poklopijo, če kaj s tem v zvei zinem. Čeprav zase lahko rečem, da takih slabih misli nisem nikoli imela, dokler se mi ni zgodilo - in takrat se mi je zdelo kot strela z jasnega, kako je mogoče, da ravno meni???!!!

Joob, nič skrbet - velikosti bušijev se zelo razlikujejo, najbolj je odvisno od tega, kje nosiš otročka. Moji sestrični se je 3 tedne pred porodom tako malo poznalo, da moj brat še opazil ni, da je noseča in je bil prav začuden, ko je povedala kdaj ima rok. Zato se kar sprosti in uživaj!

Aprilčica, moooočno mislim nate! Popolnoma te razumem, kako so dolgi tvoji dnevi. Probaj se čimbolj zamotit, čeprav vem, da čisto odmislit se pa ne da. Na koncu bi pa itak vse OK! 

Opatija, ti si pa res v akciji, no - vsaj razlog več, da boš pljunila v roke, potem z user posted image boš pa lahko čisto brezskrbno uživala!
Glede toplic si pa jaz tudi zelo želim, da bi se kdaj spravili. Menda preveč topla voda res lahko škodi, čeprav jaz vem za eno, ki je tudi v savno šla, pa je bilo vse OK.

miska_mccute, jaz sem tudi takoooo firbčna! Na NS je rekla, da kaže bolj na pupico. Res pa, če vidiš, da binglja med nogami, si edino lahko ziher.

Danes grem pa definitivno na telovadbouser posted image . Brez izgovorov! Nisem več zaspana, natančno vem ob kateri uri se začne, ni ravno konec meseca - tako da poročam, kako je bilo.

Sem pa takoooo veselauser posted image user posted image , danes sem se slišala z G iz Ljubljane za datum naslednjega UZ, da preverimo, če je tokrat vse OK - ma ne - DA je tokrat vse OK! Zmenjeni sva bili nekje v 18. tednu, in evo, naročila me je že v ČETRTEK! Kako je to kmalu, že čez 3 dni! Čisto sem na trnih! Držite pesti!

Lepo se imejte in cartajte svoje pikice!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
2.3.2009 16:11:23   
eee35
Jaz pa imam pregled šele 30.03 in se mi bo do takrat ZMEŠALOOOOO!!!!user posted image  Še zlasti, ker isto kot vse vi vse berem, čeprav mi prepovedujejo. Ampak jaz res hočem vedet, kaj se lahko zgodi, nekako se mi zdi, da če sem pripravljena na hude stvari, če se zgodijo nekako mi lažje, vedno sem bila takšna. Imate pa prav, da vsi me gledajo kot neumno, če jim rečem, da veselila se bom najbolj po porodu, Če bo z user posted image  vse v redu. Ali, da mi visi, kakšnega je spola, samo, da zdrava.
Glede vozičkov: katera že začela z njimi? Jaz mislim, da Sulfinja, ki je zdaj tiho, kot ena miška, mi pa ostale pa gledamo skoz nove modeleuser posted image  Meni se že tudi meša od tega, pa še moj se upira, da ne bi glih ne vem kok dragega kupovala, če itak je za tok kratek čas, kaj pa če meni so glih ta orang dragi všečuser posted image  ampak cene so res čisto nore, pa tudi ene rešitve, neke zavore pa to, boljše kot na zelo dobrem kolesu, to pa pretiravanje, saj se ne bom z njim po singlci spuščala iz hriba!

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
2.3.2009 16:31:38   
go_ta
kerala, glede kilogramov ... moji so že vojna tajnauser posted image , čeprav se meni zdi, da nisem nekj okrogla, seveda sem pa najbolj ponosna na svoj trebuščekuser posted image
miška, jp, čez 6 mesecev bomo vedl, kaj imamo. mogoče bom pa jst že čez 2 tedna zvedla, sam ta moja žabica se do zdaj na UZ nikol ni obrnla tako, da bi videli ... se pa strinjam, eee35, samo da bo user posted image  zdrav!!!
Vozički so pa res dragi ko pes!! razmišljam, da bi šla v avstrijo, italijo, ker pri nas so cene ulalaaa! pol bi pa rad kupil voziček, ki ima čim več stvari, je dober pa ti ni treba kredita dvignt, da ga kupiš! pa seveda mora imet klimo pa DVD-predvajalnik pa sam se mora vozituser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
2.3.2009 18:25:04   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Punce,zakaj pa mene ignorirate?user posted image user posted image user posted image  Sem vceraj malo pojamrala, da me skrbi, ker sem v 17tednu, nosečniški znaki so izginili, trebuha od nikoder, brcik tudi ne...se vedno nosim stare hlače...povejte, ali imate ze vse buhije? Joooj kako me skrbi...pregled imam pa sele 12.3...do takrat se bom pa pojedla...Sploh sem panična zato, ker imam pred sabo ze dve neuspeli nosečnosti in me res skrbi, da je kaj narobe.user posted image

Meni se v prvi nosečnosti pri 17. tednih tudi ni še poznalo, znaki nosečnosti kot so bruhanje, neješčost,...pa pri teh tednih že izginejo pri večina.
Tako misli samo na dobro, če te pa zelo skrbi pa le pokliči gin. pa se posvetuj, da te tudi ona pomiri, ali pa da se greš pokazat.
Pazi nase pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam.
Alisa

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
2.3.2009 18:25:37   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

miska, mislim, da sem jst še bolj firbčna od tebeuser posted image  ker mi je zanimivo: nekatere pravijo, da čutijo, kaj bojo imele, jaz pa nič! punčka, fantek ... saj v končni fazi mi je vseeno, sam bi bilo lepo vedet, ko se z njim/njo pogovarjamuser posted image

Js tudi čutim, kaj bo, pa so mi na nuhalni rekli drugače user posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.