kerala
|
Pozdravljene! Kako ste kaj moje ? Upam, da vas vreme preveč ne matra. Danes sem se zjutraj stehtala in grooooza, sem že +5 ! S tem internetom in informacijami je res, da nas vse skupaj malo zbegajo, ko vemo, kaj vse se gre lahko narobe. Mene tudi takoj poklopijo, če kaj s tem v zvei zinem. Čeprav zase lahko rečem, da takih slabih misli nisem nikoli imela, dokler se mi ni zgodilo - in takrat se mi je zdelo kot strela z jasnega, kako je mogoče, da ravno meni???!!! Joob, nič skrbet - velikosti bušijev se zelo razlikujejo, najbolj je odvisno od tega, kje nosiš otročka. Moji sestrični se je 3 tedne pred porodom tako malo poznalo, da moj brat še opazil ni, da je noseča in je bil prav začuden, ko je povedala kdaj ima rok. Zato se kar sprosti in uživaj! Aprilčica, moooočno mislim nate! Popolnoma te razumem, kako so dolgi tvoji dnevi. Probaj se čimbolj zamotit, čeprav vem, da čisto odmislit se pa ne da. Na koncu bi pa itak vse OK! Opatija, ti si pa res v akciji, no - vsaj razlog več, da boš pljunila v roke, potem z boš pa lahko čisto brezskrbno uživala! Glede toplic si pa jaz tudi zelo želim, da bi se kdaj spravili. Menda preveč topla voda res lahko škodi, čeprav jaz vem za eno, ki je tudi v savno šla, pa je bilo vse OK. miska_mccute, jaz sem tudi takoooo firbčna! Na NS je rekla, da kaže bolj na pupico. Res pa, če vidiš, da binglja med nogami, si edino lahko ziher. Danes grem pa definitivno na telovadbo . Brez izgovorov! Nisem več zaspana, natančno vem ob kateri uri se začne, ni ravno konec meseca - tako da poročam, kako je bilo. Sem pa takoooo vesela , danes sem se slišala z G iz Ljubljane za datum naslednjega UZ, da preverimo, če je tokrat vse OK - ma ne - DA je tokrat vse OK! Zmenjeni sva bili nekje v 18. tednu, in evo, naročila me je že v ČETRTEK! Kako je to kmalu, že čez 3 dni! Čisto sem na trnih! Držite pesti! Lepo se imejte in cartajte svoje pikice!