|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
3.3.2009 15:45:10   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: HeGa

Uuuuu kolk paše, ko nič ne tišči.

user posted image  a ne ?

Koliko t boste user posted image  pri morfologiji, glede na datum pregleda, ki ga imate?

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
3.3.2009 15:46:25   
Drnula
Aja, glede imen se še nisva pogovarjala. Je moj odpr temo v nedeljo v autu pa sva bila kar brez idej.
Se bova že še kaj zmislila. Morda Meta user posted image  Ta je bil že prej v rezervi pri Neci.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
3.3.2009 15:59:49   
*anč*
helou!

aprilčica  mislim nate in držim pesti za petek!!  bom zelo blizu, mam prakso v porodnišnici user posted image , je tok lepo vsak dan vidim kakšnega svežega bejbija user posted image .

drgač sm pa noro zaspana ... to se očitno ne bo nehalo user posted image in tut tole ustajanje pred 6 zjutri mi čist nič ne paše ... popoldne sm totalno povožena.
jst še nič ne kupujem, ker morm najprej vedet, če je vse ok. pa tut pr tristanu sm nekako začela 1 mesec prej user posted image . pa itak mam precej doma user posted image .
lepo se mejte!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
3.3.2009 16:05:27   
eee35
drnula: jaz bom pri morfologiji 21 tednov in 2 dni.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
3.3.2009 16:09:18   
Joob
Ojla avgustovke,
danes sem imela pregled (namesto 12.3.) in je z našo pikico vse ok, vidla sem utripanje srčka, velik je pa 11,15 cm. Tako, da sem sedaj pomirjena...zdej pa čakamo na morfologijo, ki jo bom imela 6.4.09.

Pozdravček vsem souser posted image .

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
3.3.2009 16:15:56   
Arwen
Hej hej! Tudi mi smo preživeli krasen vikend. Končno lepo vreme, zato smo oba dneva izkoristili za izlet v hribe.user posted image Ampak sem pa totalno brez kondicije, tako da sem prvi dan komaj dohajala moja dva fanta.user posted image No, naslednji dan smo se odpravili na malo daljši pohod in mi je bilo že lažje hodit, tako da sem bila bolj zadovoljna sama s sabo. Tako, sezono smo otvorili, zdaj pa vsak vikend daljša tura. Jupi!user posted image Samo da bo vreme…

Moji plus kilogrami so zaenkrat še kar sprejemljivi, in sicer imam +2,5. No, toliko sem pridobila v prvi nosečnosti do 18. tedna. Bo kar treba malo pazit. Pri meni trebušček še vedno ne izstopa preveč.user posted image Mi je ravno danes ena rekla, ko je izvedela, da sem noseča, da je sicer opazila spremembo, samo da me ni upala vprašat, da me ne bi užalila, ker ni bila prepričana, ali sem noseča ali pa sem se samo lepo poredila.user posted image

Tudi mene že grozno nervira, ker še ne vem spola male pikice. Saj itak, da je najbolj važno, da bo zdrava, samo jaz bi rada že kakšno cunjico kupila. Zadnjič se mi je kar mešalo v trgovini, ko sem gledala tiste corty kompletke, pa nisem vedela ali naj gledam roza ali modri oddelek. user posted image Nimam pa čisto nobenega občutka, kaj je, niti nimam posebne želje. Tako kot prvič, mi je tudi zdaj popolnoma vseeno ali bo fantek ali punčka, samo vedeti pa hočem, in to čimprej!!!!user posted image Urša T., pri nas bo fantek verjetno tudi Tim. Izbiramo namreč samo med imeni na črko T in za fantke res ni veliko izbire. Za punčko imamo pa že od prvič izbrano.user posted image Jaz tudi danes spet nisem skoraj nič spala in že razmišljam, da bi si tudi kupila tole banana blazino. Koliko pa stane? Aprilčica07 in *anč* – upam, da vama čas hitro mineva, da vaju delo zamoti in da ne razmišljata preveč o AC.
Drnula - jaz bom glede na to, da me naroča točno na en mesec, pri MF  že v 22. tednu. Ampak grem že čez dva tedna spet na UZ, "na črno".user posted image Bomo našega malega s sabo vzeli, da končno vidi, kaj se skriva v maminem trebuščku.
Pa pa, A.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
3.3.2009 16:29:21   
Anonimen
Mene je danes G naročila 31.3. na pregled, 21.4. pa šele na morfologijo... Takrat bom po M nosečka 22t 5d. Je rekla da bolje, da me naroči malo kasneje, da se bo ziher vse vidlo in ker sem bolj obložena, da bo bolje videla.

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
3.3.2009 16:39:47   
Alisa
OJ,
najprej hvala za tolažbo, saj vem da bo boljš sm trenutno se je težko osredotočit na to, pa še nobene tolažbe nimam doma, mojih dveh ni in sem sama.Še dobr da še hodim v službo drugače bi samo spala in se nažirala, jaz imam tud že +4kg, v 2. user posted image gre malo hitro tole gor. danes sem čist povožena, pa še glava me boli ko pr norcih user posted image .
Vsem ki ste imele danes preglede vse čestitke za lepe rezultateuser posted image user posted image user posted image , eni pa moramo počakat do drugega tedna.

Zdaj pa hitr še mal delat - čistit, da mam pol mer s tem, morem se nekak zamotit.
Fajn bodte

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
3.3.2009 16:43:54   
Anonimen
oila punce!
no, situacija je taka:
trenutno si zelim fantauser posted image ja, se enega, da bojo trije bratje, kot v pravljici!
pa se zato, ker je s fanti, po moje kar precej manj problemov kot s puncami.definitivno je manj skrbi.samo na primer pubertetauser posted image ...fanta lahko poskusat vzgojiti, kar se da pravilno, da ne divja z avti, da se ne drogira itd itd. punce pa so pod veliko vecjim vplivom fantov kot obratno. naprimer divjanje z avtomobili in motorji. in fant in punca bota norela.ampak vseeno-na sina lahko vplivas in mu dopoves kako se stvari streze.ce pa imas hcer, pa ne mores vseh potencialnih njenih "taxistov" vzgojit in jim zagrozit naj vozijo pocasi in previdno...ajoj sem zabluzila...
pa itak si bom cez dve uri zelela puncko, ko bom na reklami vidla vse tiste lepe pinki oblekice in spangice, in ko bom pomislila, kako bova skuaj hodile u shoping in k frizerju, ko odraste in zbirale porocno obleko....user posted image
saj se mi ne mesa,a?
no ja....hormoni so super izgovor. ko bi le lahko ta izgovor zadrzala tudi po koncani nosecnosti!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
3.3.2009 17:56:20   
Alisa
oj še enkrat;
Evo še moj obljubljen buši (mal se je težko slikat sam :-)))
user posted image

Se bom drugič bolj potrudlauser posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 3.3.2009 17:57:06 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
3.3.2009 18:03:40   
aprilčica07
Ojla,

anč: ja, petek se bliža, počutje temu primernu, skratka panika je vsak dan večja:(, ma saj bo. hvala za vse dobre želje:)  glede nabave, tudi jst nič ne kupujem in tudi ne bom, dokler nevem kaj je na stvari.. sicer sem pa tudi za jakoba začela kupovat 1 mesec prej, tako kot ti:)

arwen: tud ti se večkrat spomniš name in na anč, hvala..

kilogrami: mislim, da sem pridobila ene dve kilci, tam okoli, kaj več pa ne... delajo živčki preveč po svoje tokrat:(

je  lepo vedet, da mislite na naju in da nisva sami:) saj že smo, da lahko tle gori jamramo in jokcam dosti pomeni... moj dragi namreč to malo drgači prenaša, sicer ga pa itak te dni ni, je službeno odsoten tako da...

Lepo se mejte in pazite nase.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
3.3.2009 18:52:24   
aprilčica07
anč: še to, če boš res tam blizek, pa me pridi obiskat.. naročena sem ob 8 zjutraj, po posegu pa bom itak tam mogla počivat do kosila.. tako, da če boš imela kaj cajta le pridi, da se vidimo še v živouser posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
3.3.2009 19:35:09   
*anč*
aprilčica  sem tam do ene 11h, 12h v porodnem bloku, pol te pa lahk pridem pogledat, če boš še tam user posted image (če me seveda ne bojo spodili user posted image ). mi morš dat cifro pa se res lahko vidiva user posted image .

arwen, sams in ostale  hvala za lepe želje  in kargo  za pojasnila! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 2488
3.3.2009 20:00:31   
tulpek
Danes sem imela pregled, z malim je vse OK, pridno miga in raste. Tokso sem že prebolela, morfologijo pa imam 14.4.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
3.3.2009 20:00:36   
čačka
Zdravo punce. Skoraj vsak dan vas berem, vendar časa za pisat ni bilo. No, to se bo zdaj spremenilo.
Na žalost sem imela krče in rahlo krvavenje, tako da sem pristala na bolniški user posted image  Adijo moja telovadba in aktivno
nosečniško življenje... Vsaj zaenkrat.
Tolaži me to, da je z bebico vse ok. Danes sva bila na pregledu, videla našo ribico, ki se lepo ravzija. Naslednji
pregled je 26.3.
Tako da prosim za popravek mojega seznama: pregled 3.3, naslednji 26.3.
No, spola se ni videlo. Res da smo vsi trije videli, da nekaj binglja, vendar kdo ve, če je bil to lulček :) Eh, pa saj
ni panike... bova že počakala do konca meseca!
Toliko še od mene... vsem pa želim lep večer!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
3.3.2009 21:03:02   
aprilčica07
anč: imaš zsuser posted image user posted image user posted image user posted image
čačka: počivaj, počivaj, pa bojo tudi krči  minili, samo čuvat se boš pa mogla še en lep cajt.. naj te možek fejst razvaja:)

Naš mali spi, moj se danes sploh ni oglasil iz potovanja, najbrž ima dosti delauser posted image user posted image user posted image jst bom pa še malo tv gledala, malo tle gori bluzila (ne preveč, ker mi škodi, začnem vedno brat kar mi ne bi blo treba), ali pa bom knjigo začela brat, bo še najbolj pametno.

Lepo se imejte.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
3.3.2009 21:22:48   
modrasmotka
hey.da se še jst mal oglasim.tako pridno pišete da ko mi uspe 2 strani prebrat pa ko mislim neki napisat me vedno neki zmoti  in ne pridem več na vrsto za rač.user posted image
jst sm pa učeri prvič začutla našega sončeka.po 3 dneh brez kakih krčev,metulčkov....se je le učeraj oglaso da je vse ok.
pri nas si obadva želiva user posted image pa tut tak občutek imam.kaj bo pa še nevemo.upajmo da se bo v čet.že kaj vidilo ko imamo pregled pri g.
glede imen...pogovarjala sva se že določla še pa ne.ker imava obadva v mislih da se otrokovo ime začne z začetno črko S ali L (po meni ali mojemu)ampak meni sta pa ravno ušeč imena timoj ali tamara.ta pa ni nobeden na s&l.tako da bo pomoje kr moj določo kako mu bo ime.
glede kg.?hm...moja tehnica doma kaže da sem se samo za 1 kg zredila jem pa ogromno,bomo videli v četrtek ko me bodo stehtali pri g.vam itak poročam.trebušček se mi še ne vidiuser posted image nosim še pa vedno svojo staro garderobo,ker sem preden sem zanosila shujšala za 7 kg tako da mi je še vse prav.bomo mal prešparal na tem področju,ampak ne za dolgo.user posted image z vozičkom nimamo toliko probleov kot ostali ker bomo dobili rablenega ki ga nečak bo počasi prerastel.
no upam da vam nisem preveč zatežila.bolj redko se oglašam pa sem mal napisala o sebi in kako kaj pri nas.
lep pozdravček vsem souser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
4.3.2009 8:04:09   
Drnula
Arwen, to da nimaš kondicije vzemi  z rezervo. Normalno je za user posted image  da so zasople in hitro utrujene, ker je za srecer poganjanje vse te večje količine krvi velik napor.
He-he, zdaj smo ravno v tej fazi, da opaziš da ti vsak pogleda v trebuh reč pa nič ne upa ... ker morda smo se samo grdo poredile in bi nas užalili user posted image  Jaz se prav zabavam.

Anč, Tristan mi je zelo všeč ime. Moj ga ne bi nikoli dal, ker se mu zdi preveč mitološko, meni je pa všeč. Meni bi bilo tud všeč v porodnišnici delat.

miska_mccute, he-he, te res hormoni mečejo user posted image

Na splošno gledano sem jaz daj čist durga, kot bi se spremenil, skristaliziral svet. Prve tri mesece je bil res šit, zdaj šele vidim kolk sem bila res slaba. Zdaj pa  sem še utrujena hitreje, zvečer hodim prej spat in popoldne sem dokaj brez energije. Ampak v primerjavi s prej .... sem rožica user posted image
Voziček bom imela jaz še od Nece. Čeprav smo jo vozili not skrajno malo, ker ji voziček ni najbolj odgovarjal, nama pa tud ne, ker imava raje hujše terene kjer tud športni ne spele, je precej zdelan in zjajcan. Je avstrijske firme HOOch, ne bi ga kupovala še 1x. Res je zjajcan. Jaz sem več uporabljala sling in potem ruzak. Ruzak še vedno veliko uporabljamo in očitno ga bomo še kar. Je dober ruzak, naštelat se ga da tako, da se ti zdi, da res nič ne nosiš. Zdaj na smučanju sem jo zelo veliko prenosila v ruzaku. Ker če pa jo v naročju .... crknem takoj, roke do tal user posted image

Oblekic imam tudi še nekaj... jaz pri NEci nisem imela čist nič roza, vse bolj oranžno in zeleno. Pa teh cunj se toliko dobi. Še zdaj, ko je stara več kot leto in pol ima večino na sebi samo plenice in morda še čevlje, da sem ji jaz kupila, vse ostalo zmeraj od koga dobim. Kolk mi je všeč pa je druga stvar.
Sploh imam filing da nič ne rabim. Ker v resnici res malo rabiš, kaj pa vem, ti seznami .... en kup robe za moje pojme čist brez veze.

Nazaj na delo! Lepo se imejte.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
4.3.2009 8:37:45   
Sulfinija
Jutro!

Avgustovke kak ste kaj spale?Midve z user posted image  zelo lepo,le dvakrat sem hodila do wc potem pa sem zaspala nazaj do 8 kar ni v moji navadi.
Sedaj pijem user posted image ,mi ima že nazaj pravi okus vendar ne pretiravam.

Alisa,z svojim bušijem mislim da si me prekosila.Komaj čakampetek,ko se moj vrne in me bo slikal,da vam tudi jaz pripopam kako slikico gor,da me vidite spet po dveh tednih in me primerjate.

Sem pa kar malce user posted image  kaj sem resnično edina,ki še ne čuti svoje user posted image ???Pri katerem tednu ste jih ve kaj začutile.

No meni se je sanjlao,da smo imeli mi user posted image ,ki si ga jaz noro želim in to se mi je sedaj že sanjalo ene parkrat upam,da bojo te sanje rensičnost.In kako sme bila na morju to pa najbrž ne bo šlo skozi.

Punce kaj menite jaz sanjam na veliko,da bi naša družinica šla prvič nekaj za ene par dni nekam na morje na našo obalo,ali v kake toplice,Otočec sicer user posted image  ne bi kopala,namakala temveč na sprehode bolje.Kaj menite bi bnilo tole izvedljivo????Jaz to močno,močno sanjam in bi bila vsa happy,če bi nam tole uspelo.

Tkaole grem si nasolit meso,potem pride teta,ko opravimo kosilo pa se grema z mamico učit plest copatke k bratrancevi ženi komaj čakam..............

LP Mojcauser posted image 16t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
4.3.2009 8:39:51   
Anonimen
jutro trebuscki na dveh nogahuser posted image
glede stvari za dojencka:
jaz nimam nic od nic. tale ta tretji se nam je cisto slucajno zgodil. od starejsih dveh sem vse oddala, pometala, pogubila(3x smo se selili). nekaj malega imam edino pri svakinji. saj res, jo moram poklicat, da mi vrne!
kupovala kaj dosti ne bom, saj mi financno stanje ne dopusca nekega groznega zapravljanja. oz. niti zapravljanja:D
no ja, pa se bomo ze nekako znasliuser posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
4.3.2009 8:42:36   
Anonimen
sulfinija, niti jaz ne cutim se nicuser posted image pa se mi u petek zacne 17-ti teden in je to moja tretja nosecnostuser posted image user posted image user posted image
spala sem po intervalih. tadej je imel burno noc(mamiiii, lulat(ene 3x) mamiiii, nosek nagaja(ene 3x), mamiiiii zejen(tudi ene 3x)) jao jao jao, pa sem si rekla, no ja , vzamem to kot predpriprave in trening za noci po koncu augustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
4.3.2009 8:46:55   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

sulfinija, niti jaz ne cutim se nicuser posted image pa se mi u petek zacne 17-ti teden in je to moja tretja nosecnostuser posted image user posted image user posted image
spala sem po intervalih. tadej je imel burno noc(mamiiii, lulat(ene 3x) mamiiii, nosek nagaja(ene 3x), mamiiiii zejen(tudi ene 3x)) jao jao jao, pa sem si rekla, no ja , vzamem to kot predpriprave in trening za noci po koncu augustauser posted image user posted image user posted image

Miska,jaz bom pa jutri polnih 17.tednov,juhej kako čas leti ne morme verjeti.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
4.3.2009 8:48:47   
go_ta
dobro jutro, dragice! no, danes je bla pa moja noč grozna, se premetavam sem in tja pa lulanje ... zjutraj pa vstanem ob pol 8! včasih lahko spim do 9, včasih bi pa ob 6 vstala, polna energijeuser posted image
zdaj pa malo pospravljam in sem na TV ujela Pirate s karibov - johnny deepuser posted image user posted image

sulfinija, zakaj pa ne bi šla nekam z družinico. morski zrak je tako ali tako super, zdrav itd., toplice pa tudi niso slabe. tako da bi res uživali!! jaz tudi navijam, da bi šli konec septembra na morje, ampak moj dragi pravi, da rajši ne, ga bom pa še malo nagovarjalauser posted image  mene so moji starši vlačli pri 3 mesecih na morje, ker sem imela bronhitis in sem preživelauser posted image pa prišla domov brez bronhitisa!
sulfinija, nič ne skrbi glede tega, da nič ne čutiš. mogoče si, pa ne veš. moja sošolka s faksa je rekla, da je šele v 22 t čutila otročka. nismo vse iste ...

sem pa včer mojemu kazala slike vozičkov in sta mu oba moja izbora všeč: bebe confort high trek pa quinny speedi. zdaj bo pa treba nekaj najugodnejšega najdtuser posted image
zdaj pa malo papcat - to so moji najljubši deli dneva - ko jemuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
4.3.2009 8:50:13   
Anonimen
jaaaaaaaa, se malo malo pa smo na polovici....samo vseeno, meni se zdi tale nas avgust se takooooooo daleeeeeeec!!!!!
komaj ga cakam, sam mal me j***, ker bo takrat ze skoraj konec poletja, in nocem komaj kacat konec poletja, hocem pa komaj cakatuser posted image .....hm....
sulfinija, tole si poglej http://www.babycenter.com/fetal-development-images-17-weeksuser posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 4.3.2009 8:51:55 >

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
4.3.2009 9:00:02   
Sulfinija
Miska,jeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  hvala ti za link.

jaz tudi navijam,da bi kam šla z familijo makar za same tri dni pa mi je ati rekel včeraj kaj????kje boš pa user posted image  kopala tam hi,hi ej meni se je kar smejalo.

Punce kaj menite bi lahko potem najina user posted image  tam ene tri dni spala v košari za novorojenčka lai bi bilo bolje prenosno posteljico kupiti???Ker dvomim da na otočcu imajo otroške posteljice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.