Arwen
|
Hej hej! Tudi mi smo preživeli krasen vikend. Končno lepo vreme, zato smo oba dneva izkoristili za izlet v hribe. Ampak sem pa totalno brez kondicije, tako da sem prvi dan komaj dohajala moja dva fanta. No, naslednji dan smo se odpravili na malo daljši pohod in mi je bilo že lažje hodit, tako da sem bila bolj zadovoljna sama s sabo. Tako, sezono smo otvorili, zdaj pa vsak vikend daljša tura. Jupi! Samo da bo vreme… Moji plus kilogrami so zaenkrat še kar sprejemljivi, in sicer imam +2,5. No, toliko sem pridobila v prvi nosečnosti do 18. tedna. Bo kar treba malo pazit. Pri meni trebušček še vedno ne izstopa preveč. Mi je ravno danes ena rekla, ko je izvedela, da sem noseča, da je sicer opazila spremembo, samo da me ni upala vprašat, da me ne bi užalila, ker ni bila prepričana, ali sem noseča ali pa sem se samo lepo poredila. Tudi mene že grozno nervira, ker še ne vem spola male pikice. Saj itak, da je najbolj važno, da bo zdrava, samo jaz bi rada že kakšno cunjico kupila. Zadnjič se mi je kar mešalo v trgovini, ko sem gledala tiste corty kompletke, pa nisem vedela ali naj gledam roza ali modri oddelek. Nimam pa čisto nobenega občutka, kaj je, niti nimam posebne želje. Tako kot prvič, mi je tudi zdaj popolnoma vseeno ali bo fantek ali punčka, samo vedeti pa hočem, in to čimprej!!!! Urša T., pri nas bo fantek verjetno tudi Tim. Izbiramo namreč samo med imeni na črko T in za fantke res ni veliko izbire. Za punčko imamo pa že od prvič izbrano. Jaz tudi danes spet nisem skoraj nič spala in že razmišljam, da bi si tudi kupila tole banana blazino. Koliko pa stane? Aprilčica07 in *anč* – upam, da vama čas hitro mineva, da vaju delo zamoti in da ne razmišljata preveč o AC. Drnula - jaz bom glede na to, da me naroča točno na en mesec, pri MF že v 22. tednu. Ampak grem že čez dva tedna spet na UZ, "na črno". Bomo našega malega s sabo vzeli, da končno vidi, kaj se skriva v maminem trebuščku. Pa pa, A.
|