christiana21
|
elevitka, jaz sem visoka pribl 173, pa si morem dat hlače krajšat, ker so mi predolge, tako, da mislim, da bodo tebi prav. Hlače pa imajo še S IN M (M vem, da je 40-42), meni so tako fajn komot, pa notri imajo elastiko na gumbek, da si lahko hlače ožaš in širiš. Super zadevica. Na INSI so zajeb+++, spet. Moj je klical, ker so obljubili danes dokumentacijo za na banko, pa se je gospod direktor opravičil, da še niso spravili tega skupaj, ker pravnik ni imel časa. Jaz hočem it iz Rance. Sifon mi ven meče vodo, greznica je že po enem mesecu polna, kotliček toči, izpod tuša toči, zidovi plesnijo, ker so jih notri umivali z kerherom in šlauhi, pralni stroj ima pokvarjen boben (ne vem kako je stari gazda to bajto gradil in kake kotličke je kupoval pa kaki pralni stroj notr dal), psi se okoli sprehajo prosti,.... Zmešalo se mi booooooooo. jaz bi mogla počivat, ne pa kar naprej pokoli laufat, brisat vodo iz sifona, centrifugo ustavljat, da ne bo vode ven metalo, kotliček pred vsaki lulanjem in kakanjem odpret, naredit kar mislim, vodo potegnit in kotliček zoped zapret...
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|