|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 11:09:41   
Pupa7
nič babuške, jaz grem v šoping za športne modrce za dojenje... user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
3.3.2009 11:10:19   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dobro jutro user posted image

evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image misija nemogoče opravljena...user posted image jaz sem tudi zadnjič poskušala,pa sem se kar fajn porezala...user posted image

jaz sem si kake 3 mesce nazaj brila noge in si dobesedno pošmelcala trak kože (5cmx1cm), da je bla cela kopalnica krvava, pa kličem mojga, da mi prinese gaze in povoj hahaha ga je skor kap zadela .. pa ne me prašat kako mi je to ratal, kr ratal je user posted image user posted image user posted image

o boga reva. to si pa mislim, da je tvojega skoraj kap zadela.

eh tote dlake so tako sruser posted image . zakaj te sploh to rabimo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
3.3.2009 11:10:42   
trinity22
Pupa dobro opravi nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
3.3.2009 11:10:58   
felix7
Pupa, a si ti kej na vezi z yassy? Od začetka je bla blazno aktivna, potem je pa kar poniknila...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
3.3.2009 11:12:14   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

no, saj ni da se ne bi trudil, samo on pač preprosto ne vidi stvari, ki jih je potrebno pospraviti ali da je potrebno kaj pobrisati ipd. ma taki selektivni vid se mi zdi user posted image user posted image user posted image pa sluh tudi včasih user posted image user posted image user posted image

to pa ni samo tvoj tak, večina moških je takih - gre za evolucijsko napako user posted image user posted image user posted image

aha, to je torej že določeno s kromosom za spol. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
3.3.2009 11:13:27   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Pupa dobro opravi nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image  user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
3.3.2009 11:15:15   
pondelak
jaz pa pogrešam nobody user posted image če se mogoče kaj dogaja??

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
3.3.2009 11:15:34   
pondelak

se podpišem user posted image  user posted image

tudi jaz user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
3.3.2009 11:16:28   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz ne zdržim več not,zato grem po mojega da greva na sprehod, popoldne greva pa na obisk enem malem škratu.user posted image user posted image user posted image Danes sem ravno prave volje,da bi šla še na Triglav lahko.user posted image user posted image user posted image

He he he. to bi pa verjetno potem res kaj sprožilo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

bi bla prva ki je na triglavu rodila user posted image user posted image user posted image

ma vsaj nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
3.3.2009 11:17:37   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: julam

IZVIRNO SPOROČILO: julam

depiliranje: to ima pa moj možek čez, tako da nimam težav... user posted image user posted image user posted image Uporabljam pa itak kremo za bikini in trakove za noge. 

kremo??? v nosečnosti?? sej je polna kemije vendar user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niti pomislila nisem. No, zdaj je, kar je, ampak tiste 3x na leto menda tud ni nobene panike. Sem že pri drugem prakticirala.    Vidiš, kar ne veš/ne pomisliš, ne boli/se ne sekiraš. zdej mi je pa kar malo nerodno.    

Eh, ne se sekirat. Sekiranje tudi škodi... Pa saj ne moreš na vse mislit. Tisto kar pač veš, da ni ok, ne delaš. Sigurno pa vsaka dela 1000 stvari za katere ne ve, da niso ok, ker jih namerno ziher ne bi. Pa se pol ravno tak vse ok konča... Druge pa pazijo na vsak gib, požirek in grižljaj hrane pa je pol ravno kaj narobe.

Nikoli ne moreš vedet... Samo če se sekiraš, je pa še stokrat slabše...

Sigurno bo vse ok. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
3.3.2009 11:18:28   
trezika
AloAlo! Kako smo kaj nosečke? Vidim, da se nič kaj ne dogaja.... user posted image  Js mam dans čistilno akcijo...mogoče si mali premisli in pospeši svoj prihod user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
3.3.2009 11:19:28   
felix7

saj res, včeraj je sploh ni bilo nič tu... samo verjetno bi kaj javila...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.3.2009 11:20:27   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

AloAlo! Kako smo kaj nosečke? Vidim, da se nič kaj ne dogaja.... user posted image  Js mam dans čistilno akcijo...mogoče si mali premisli in pospeši svoj prihod user posted image user posted image

mogoče se pa dogaja, pa me ne vemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.3.2009 11:25:30   
julam

mogoče se pa dogaja, pa me ne vemo user posted image user posted image user posted image

pustimo se presenetiti... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
3.3.2009 11:25:38   
MalaČebelica

pa sej so vsi moški isti al ne vidijo al pa se delajo da ne vidijo, briga jihuser posted image user posted image user posted image

Jaz zadnjič vse spucam, res u nulo, pa se pohvalim pred mojim pa to, pa reče: eh sej bo čez en teden istouser posted image , sem bla kr žalostna pa ne za to kar je rekel, ampak ker je to res ... kr skoz se kaj najde, če hočeš videt, zato pa jaz že komi čakam da grem če ne bom še ene petnajskrat stanovanje na glavo obrnila preden se bo kaj zgodilo, sej ko nimam časa potem ne pretiravam s pucanjem, zdaj me pa kr vse moti, ko sem doma pa nimam kaj pametnega za delatuser posted image

Pri meni je isto. Si že grem sama sebi na živce, ker me vse tolko moti. Pa ko ravno vse spucam in potem je čez en dan spet vse vsrano. In sem prav depresivna user posted image

Res je treba čim prej it po pikico, da ne bom imela več niti časa za spanje, pa bom potem verjetno dala mir s pucanjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
3.3.2009 11:26:17   
dana
Dober dan vsem!
Sem najprej za nazaj prebrala in vidim da je =jasna= rodilauser posted image ada je pa na čakanju. No upam, da bo čimprej za njo.

Jaz sem imela včeraj pregled in CTG - nič novega. Se še nič ne dogaja. Dete je še vedno zelo živahno. Pri kilah je šlo za malenkost gor (0,5 kg). Naslednji pregled imam 9.3. ko mi bo naredila tudi ginekološki pregled.

Kar se tiče vožnje z avtom, se ji izogibam kolikor se le da, ker opažam da nisem zbrana tako kot bi morala biti. Trebuh me sicer ne ovira, ker se tamali še ni spustil.

Tiste ki ste že rodile in se tu pogovarjate o otrocih - jaz z veseljem vse preberem, saj vsak nasvet prav pride. Zato se nikar še seliti na drug forum, pravuser posted image ?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
3.3.2009 11:26:43   
MalaČebelica

nič babuške, jaz grem v šoping za športne modrce za dojenje... user posted image user posted image user posted image

fajn nakupuj

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
3.3.2009 11:26:59   
mama_milchy
ejla, čveke, a danes pa ne kuhate nič za kosilo?

evo, mi2 z Žigcem sva nazaj iz trgovine, še malo pa pride kolegica na obisk in bomo spet čvekale; za popoldne pa imamo tudi en kup obiskov napovedanih....

a ada še ni nič javla? ja, boga revca, pa zdaj je že en dan not v porodni, ne? držim pesti, da se čimprej reši user posted image user posted image user posted image user posted image

najaa, me je kr stisnilo pri user posted image  mene bi verjetno kr panika zgrabla, ko bi vidla da ne diha; dobro da se je vse OK izteklo user posted image user posted image

depiliranje: misija nemogoče user posted image  ampak ni niti tako hudo, zdaj v user posted image  vse nekam počasi raste, no razen trebuha user posted image

kje pa je spps? ne da spet pospravljan user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
3.3.2009 11:27:15   
MalaČebelica

nič ne vem....

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
3.3.2009 11:28:00   
MalaČebelica

Ojla!

vse smo tu nekje. glancamo in pucamo in upamo, da bomo s tem kaj pospešile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
3.3.2009 11:28:36   
MalaČebelica

je sploh dala komu svojo telefonsko?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
3.3.2009 11:30:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Dober dan vsem!
Jaz sem imela včeraj pregled in CTG - nič novega. Se še nič ne dogaja. Dete je še vedno zelo živahno. Pri kilah je šlo za malenkost gor (0,5 kg). Naslednji pregled imam 9.3. ko mi bo naredila tudi ginekološki pregled.

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
3.3.2009 11:30:55   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ejla, čveke, a danes pa ne kuhate nič za kosilo?

nekaj bomo morali... pa nam ni ker je tako vreme, da nam za nič ni user posted image

jaz bom po moje kar neke ruladice iz puranjega mesa v smetanovi omaki pa kako juhco še prej, pol pa še kako solatko pa pire zraven. recimo.... za sladico pa še ne vem

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
3.3.2009 11:31:17   
mama_milchy

nič ne vem....

kdaj pa se je nazadnje oglasla? a je poslala komu gsm številko?

Neposredna povezava do sporočila: 1474
3.3.2009 11:31:19   
felix7

je sploh dala komu svojo telefonsko?

jaz mam njeno cifro, ja

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?