Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:47:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilo zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudi ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride ven ma ste vse tok neki pridne... pol mam pa slabo vest
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:47:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj hehe, spotoma si večji špeguček kupi čeprov zdaj se več ne splača za še zadnje 3 tedne, čestitke za 37. tednov
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:48:47
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj misija nemogoče opravljena... jaz sem tudi zadnjič poskušala,pa sem se kar fajn porezala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:49:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilo zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudi ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride ven ma ste vse tok neki pridne... pol mam pa slabo vest feliša sej tebe še tud zna zagrabit gnezdenje brez skrbi... mene še ni čist, pa me zgleda tud ne bo ker tko vem, da mami pride ko bom v P, pa bo ona vse zglancala, drgač bo moj itak vse nastlal če prej pucam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:50:14
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaa Moj G pa je včeraj še celo rekel, da CTG nič ne kaže na to, da bi kmalu kam šli Tak da še čaaaaakaaaam.... moj ctg je tud super, miga kot zmešan, moja maternica pa POČIVA... ampak tudi pri drugem ni ctg kazal nič, čutila nisem nič popadkov, pa sem bila 3cm odprtra, rodila pa sem potem cca 5h kasneje. Odvisno od ženske... Včeraj je bilo pri meni že vse pripravljeno, samo odprlo se ni (torej vsse zmehčano, MV ni več,...). Upam, da se bo danes kaj, čeprav mi nekaj pravi, da NOT.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:51:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj hehe, spotoma si večji špeguček kupi čeprov zdaj se več ne splača za še zadnje 3 tedne, čestitke za 37. tednov hvala, hvala bo treba kar en konkreten špegu kupit, takega tavelikega za v predsobo, ker niti takega še nimava Edini je v kopalnici nad umivalnikom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:52:39
|
|
|
|
Nina00
|
Pozdravljene! Jaz sem pa včeraj zgleda pretiravala s počivanjem in sem bila zvečer tako utrujena kot že dolgo ne. Celo trebuh mi je nekaj trdel pa rahlo slabo mi je bilo. Samo mislim, da je bila prebava Tudi ponoči sem tako nemirno spala, da sem zjutraj kar malo podaljšala Saj danes je tudi en tak turoben dan. Ravno pravi za zabušavanje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:52:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilo zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudi ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride ven ma ste vse tok neki pridne... pol mam pa slabo vest feliša sej tebe še tud zna zagrabit gnezdenje brez skrbi... mene še ni čist, pa me zgleda tud ne bo ker tko vem, da mami pride ko bom v P, pa bo ona vse zglancala, drgač bo moj itak vse nastlal če prej pucam po mojem me je že minil, je trajalo zelooooooooo kratek čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:53:20
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore jest bi šla rodit (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo. Sej v porodni ni okna! V porodni ne, v klistirnici pa! Ojej No, tam je pa verjetno vseeno, kakšno je vreme zunaj, ko ti ne vem kaj vse v not tiščijo, verjetno nimaš časa skoz okno gledat... No, okno je na WC, ko čakaš na učinke klistirja ... In imaš čas gledat, pa še s kakšno podebatirat. Joj, tale kllistir mi je ful beden, tam dežuraš na WC, pa če imaš srečo, jih je več tam. Mah, odpovem se mu pa tud ne, da me kaj neprijetno ne preseneti na porodni postelji.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:56:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaa Moj G pa je včeraj še celo rekel, da CTG nič ne kaže na to, da bi kmalu kam šli Tak da še čaaaaakaaaam.... ne sekiraj se meni je v petek rekla babca lahko je jutri pojutrišnjem al pa čez 14 dni... tak da zgleda bo čez 14 dni saj se mi zdi, da smo vse nekje tu - lahko da bo takoj, lahko pa šele ne vem kdaj eh, bomo že potrpeli, samo da bo vse ok...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:57:56
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaa Moj G pa je včeraj še celo rekel, da CTG nič ne kaže na to, da bi kmalu kam šli Tak da še čaaaaakaaaam.... ne sekiraj se meni je v petek rekla babca lahko je jutri pojutrišnjem al pa čez 14 dni... tak da zgleda bo čez 14 dni saj se mi zdi, da smo vse nekje tu - lahko da bo takoj, lahko pa šele ne vem kdaj eh, bomo že potrpeli, samo da bo vse ok...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:58:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilo zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudi ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride ven mislim, da se meni isto dogaja, ker sem od sile že začela šipe pucat
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:59:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj misija nemogoče opravljena... jaz sem tudi zadnjič poskušala,pa sem se kar fajn porezala... jaz sem si kake 3 mesce nazaj brila noge in si dobesedno pošmelcala trak kože (5cmx1cm), da je bla cela kopalnica krvava, pa kličem mojga, da mi prinese gaze in povoj hahaha ga je skor kap zadela .. pa ne me prašat kako mi je to ratal, kr ratal je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 10:59:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dekleta dobili smo še eno marčevsko punčko!!! mamica žal ne sodeluje na forumu čestitke maji in njeni mamici pa obilo cartanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:01:17
|
|
|
|
julam
|
depiliranje: to ima pa moj možek čez, tako da nimam težav... Uporabljam pa itak kremo za bikini in trakove za noge.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:01:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilo zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudi ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride ven ma ste vse tok neki pridne... pol mam pa slabo vest feliša sej tebe še tud zna zagrabit gnezdenje brez skrbi... mene še ni čist, pa me zgleda tud ne bo ker tko vem, da mami pride ko bom v P, pa bo ona vse zglancala, drgač bo moj itak vse nastlal če prej pucam hi hi. joj se še zdaj spomnim, kako si pisala, da ti je naredil, ko si imela strogo mirovanje. eh, saj moj je isti. me prav zanima, kako bo ko pridem iz P no, saj ni da se ne bi trudil, samo on pač preprosto ne vidi stvari, ki jih je potrebno pospraviti ali da je potrebno kaj pobrisati ipd. ma taki selektivni vid se mi zdi pa sluh tudi včasih
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:03:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaa Moj G pa je včeraj še celo rekel, da CTG nič ne kaže na to, da bi kmalu kam šli Tak da še čaaaaakaaaam.... moj ctg je tud super, miga kot zmešan, moja maternica pa POČIVA... ampak tudi pri drugem ni ctg kazal nič, čutila nisem nič popadkov, pa sem bila 3cm odprtra, rodila pa sem potem cca 5h kasneje. Odvisno od ženske... Včeraj je bilo pri meni že vse pripravljeno, samo odprlo se ni (torej vsse zmehčano, MV ni več,...). Upam, da se bo danes kaj, čeprav mi nekaj pravi, da NOT. aha, zanimivo. no, upam da bo pri meni tudi tak, da ne bom še nič čutila pa bom že 5 cm odprta. torej, nam preostane samo da čakamo... ko bo pač bo. no, dobra tolažba je, da enkrat sigurno bo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:04:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilo zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudi ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride ven ma ste vse tok neki pridne... pol mam pa slabo vest feliša sej tebe še tud zna zagrabit gnezdenje brez skrbi... mene še ni čist, pa me zgleda tud ne bo ker tko vem, da mami pride ko bom v P, pa bo ona vse zglancala, drgač bo moj itak vse nastlal če prej pucam po mojem me je že minil, je trajalo zelooooooooo kratek čas to je ko si spucala previjalno in predala pa not zložila ane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:05:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam depiliranje: to ima pa moj možek čez, tako da nimam težav... Uporabljam pa itak kremo za bikini in trakove za noge. kremo??? v nosečnosti?? sej je polna kemije vendar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:05:26
|
|
|
|
julam
|
moj se je po prvem porodu ful potrudu in organiziral čistilno akcijo - sta njegova starša pomagala celo stanovanje zglancat. No, po drugem... je itak bil kaos, ker je bil taprvi doma in seveda se ni dal radit reda, razen sproti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:06:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj hehe, spotoma si večji špeguček kupi čeprov zdaj se več ne splača za še zadnje 3 tedne, čestitke za 37. tednov hvala, hvala bo treba kar en konkreten špegu kupit, takega tavelikega za v predsobo, ker niti takega še nimava Edini je v kopalnici nad umivalnikom ja to pa verjamem, da res težko tega uporabiš za britje tam spodaj no, saj pri meni je isto. se mi zdi da bi rabla celo kopalnico v ogledalih, da bi uspešno opravila to zadevo. pol pa pač kar nekaj na pamet delam in po moje zgleda obupno. no, G ni nič komentiral na pregledu - je že verjetno vsega hudega vajen
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:08:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, saj ni da se ne bi trudil, samo on pač preprosto ne vidi stvari, ki jih je potrebno pospraviti ali da je potrebno kaj pobrisati ipd. ma taki selektivni vid se mi zdi pa sluh tudi včasih to pa ni samo tvoj tak, večina moških je takih - gre za evolucijsko napako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:08:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore jest bi šla rodit (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo. Sej v porodni ni okna! V porodni ne, v klistirnici pa! Ojej No, tam je pa verjetno vseeno, kakšno je vreme zunaj, ko ti ne vem kaj vse v not tiščijo, verjetno nimaš časa skoz okno gledat... No, okno je na WC, ko čakaš na učinke klistirja ... In imaš čas gledat, pa še s kakšno podebatirat. Joj, tale kllistir mi je ful beden, tam dežuraš na WC, pa če imaš srečo, jih je več tam. Mah, odpovem se mu pa tud ne, da me kaj neprijetno ne preseneti na porodni postelji. Ja, saj res ne veš, kaj je bolje oz. slabše. V Mb pa ti ga baje sploh ne dajo kar sami od sebe. Pol pa pač je kot je
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:09:11
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: julam depiliranje: to ima pa moj možek čez, tako da nimam težav... Uporabljam pa itak kremo za bikini in trakove za noge. kremo??? v nosečnosti?? sej je polna kemije vendar niti pomislila nisem. No, zdaj je, kar je, ampak tiste 3x na leto menda tud ni nobene panike. Sem že pri drugem prakticirala. Vidiš, kar ne veš/ne pomisliš, ne boli/se ne sekiraš. zdej mi je pa kar malo nerodno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 11:09:41
|
|
|
|
trinity22
|
pa sej so vsi moški isti al ne vidijo al pa se delajo da ne vidijo, briga jih Jaz zadnjič vse spucam, res u nulo, pa se pohvalim pred mojim pa to, pa reče: eh sej bo čez en teden isto , sem bla kr žalostna pa ne za to kar je rekel, ampak ker je to res ... kr skoz se kaj najde, če hočeš videt, zato pa jaz že komi čakam da grem če ne bom še ene petnajskrat stanovanje na glavo obrnila preden se bo kaj zgodilo, sej ko nimam časa potem ne pretiravam s pucanjem, zdaj me pa kr vse moti, ko sem doma pa nimam kaj pametnega za delat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?