|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 10:47:45   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilouser posted image

zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in  da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride venuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma ste vse tok neki pridne... pol mam pa slabo vest user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.3.2009 10:47:50   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dobro jutro user posted image

evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj user posted image user posted image user posted image

hehe, spotoma si večji špeguček kupi user posted image user posted image user posted image čeprov zdaj se več ne splača za še zadnje 3 tedne, čestitke za 37. tednov user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
3.3.2009 10:48:47   
pondelak

evo, jaz sem že opravila misijo "britje", ker imam danes pregled. V celi bajti imam glih samo en mini špeguček in sem si skor vrat zlomila, ko sem se stegovala, da bi kaj vidla, kaj počnem tam spodaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image misija nemogoče opravljena...user posted image jaz sem tudi zadnjič poskušala,pa sem se kar fajn porezala...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
3.3.2009 10:49:12   
Pupa7

kuku jaz sem še tu ... Ponoči ni bilo akcije, se je vse umirilouser posted image

zdaj sem že eno žehto perila zlikala, zdaj malo počijem, da vidim kaj se kaj na RR dogaja ( vidim da ste pridne in  da pridno čvekate in se vam nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ) No potem grem pa čistit, očitno hočem s tem gnezditvenim nagonom malo prisilit, da pride venuser posted image user posted image user posted image user posted image

feliša sej tebe še tud zna zagrabit gnezdenje brez skrbi... mene še ni čist, pa me zgleda tud ne bo user posted image user posted image user posted image ker tko vem, da mami pride ko bom v P, pa bo ona vse zglancala, drgač bo moj itak vse nastlal če prej pucam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
3.3.2009 10:50:14   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

tudi moj rok še ni,ampak bi že taaak šlaaauser posted image

Moj G pa je včeraj še celo rekel, da CTG nič ne kaže na to, da bi kmalu kam šli user posted image user posted image user posted image   Tak da še čaaaaakaaaam....

moj ctg je tud super, user posted image miga kot zmešan, moja maternica pa POČIVA... ampak tudi pri drugem ni ctg kazal nič, čutila nisem nič popadkov, pa sem bila 3cm odprtra, rodila pa sem potem cca 5h kasneje. Odvisno od ženske... Včeraj je bilo pri meni že vse pripravljeno, samo odprlo se ni (torej vsse zmehčano, MV ni več,...). Upam, da se bo danes kaj, čeprav mi nekaj pravi, da NOT.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
3.3.2009 10:51:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hehe, spotoma si večji špeguček kupi user posted image user posted image user posted image čeprov zdaj se več ne splača za še zadnje 3 tedne, čestitke za 37. tednov user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala user posted image  bo treba kar en konkreten špegu kupit, takega tavelikega za v predsobo, ker niti takega še nimava user posted image  Edini je v kopalnici nad umivalnikom user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
3.3.2009 10:52:39   
Nina00
Pozdravljene!

Jaz sem pa včeraj zgleda pretiravala s počivanjem in sem bila zvečer tako utrujena kot že dolgo ne. Celo trebuh mi je nekaj trdel pa rahlo slabo mi je bilo. Samo mislim, da je bila prebava user posted image  Tudi ponoči sem tako nemirno spala, da sem zjutraj kar malo podaljšala user posted image  Saj danes je tudi en tak turoben dan. Ravno pravi za zabušavanje.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
3.3.2009 10:52:41   
felix7

feliša sej tebe še tud zna zagrabit gnezdenje brez skrbi... mene še ni čist, pa me zgleda tud ne bo user posted image user posted image user posted image ker tko vem, da mami pride ko bom v P, pa bo ona vse zglancala, drgač bo moj itak vse nastlal če prej pucam user posted image user posted image user posted image

po mojem me je že minil, je trajalo zelooooooooo kratek čas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
3.3.2009 10:53:20   
julam

IZVIRNO SPOROČILO: julam

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore user posted image user posted image user posted image user posted image

jest bi šla rodit user posted image (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo.

Sej v porodni ni okna! user posted image user posted image

V porodni ne, v klistirnici pa! user posted image

Ojej user posted image No, tam je pa verjetno vseeno, kakšno je vreme zunaj, ko ti ne vem kaj vse v not tiščijo, verjetno nimaš časa skoz okno gledat...

No, okno je na WC, ko čakaš na učinke klistirja user posted image user posted image user posted image ... In imaš čas gledat, pa še s kakšno user posted image podebatirat. Joj, tale kllistir mi je ful beden, tam dežuraš na WC, pa če imaš srečo, jih je več tam. Mah, odpovem se mu pa tud ne, da me kaj neprijetno ne preseneti na porodni postelji.

Neposredna povezava do sporočila: 1434
3.3.2009 10:56:53   
MalaČebelica

Moj G pa je včeraj še celo rekel, da CTG nič ne kaže na to, da bi kmalu kam šli user posted image user posted image user posted image   Tak da še čaaaaakaaaam....

ne sekiraj se meni je v petek rekla babca lahko je jutri pojutrišnjem al pa čez 14 dni... tak da zgleda bo čez 14 dni user posted image user posted image user posted image

saj se mi zdi, da smo vse nekje tu - lahko da bo takoj, lahko pa šele ne vem kdaj user posted image user posted image user posted image eh, bomo že potrpeli, samo da bo vse ok...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
3.3.2009 10:57:56   
pondelak

ne sekiraj se meni je v petek rekla babca lahko je jutri pojutrišnjem al pa čez 14 dni... tak da zgleda bo čez 14 dni user posted image user posted image user posted image

saj se mi zdi, da smo vse nekje tu - lahko da bo takoj, lahko pa šele ne vem kdaj user posted image user posted image user posted image eh, bomo že potrpeli, samo da bo vse ok...

user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

Neposredna povezava do sporočila: 1436
3.3.2009 10:58:12   
MalaČebelica

mislim, da se meni isto dogaja, ker sem od sile že začela šipe pucat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
3.3.2009 10:59:25   
Pupa7

user posted image user posted image misija nemogoče opravljena...user posted image jaz sem tudi zadnjič poskušala,pa sem se kar fajn porezala...user posted image

jaz sem si kake 3 mesce nazaj brila noge in si dobesedno pošmelcala trak kože (5cmx1cm), da je bla cela kopalnica krvava, pa kličem mojga, da mi prinese gaze in povoj hahaha ga je skor kap zadela .. pa ne me prašat kako mi je to ratal, kr ratal je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
3.3.2009 10:59:52   
mama_milchy

dekleta dobili smo še eno marčevsko punčko!!!user posted image user posted image user posted image mamica žal ne sodeluje na forumuuser posted image čestitke maji in njeni mamiciuser posted image user posted image user posted image   pa obilo cartanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
3.3.2009 11:01:17   
julam
depiliranje: to ima pa moj možek čez, tako da nimam težav... user posted image user posted image user posted image Uporabljam pa itak kremo za bikini in trakove za noge. 

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
3.3.2009 11:01:33   
MalaČebelica

hi hi. joj se še zdaj spomnim, kako si pisala, da ti je naredil, ko si imela strogo mirovanje. user posted image user posted image user posted image eh, saj moj je isti. me prav zanima, kako bo ko pridem iz Puser posted image

no, saj ni da se ne bi trudil, samo on pač preprosto ne vidi stvari, ki jih je potrebno pospraviti ali da je potrebno kaj pobrisati ipd. ma taki selektivni vid se mi zdi user posted image user posted image user posted image pa sluh tudi včasih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
3.3.2009 11:03:50   
MalaČebelica

moj ctg je tud super, user posted image miga kot zmešan, moja maternica pa POČIVA... ampak tudi pri drugem ni ctg kazal nič, čutila nisem nič popadkov, pa sem bila 3cm odprtra, rodila pa sem potem cca 5h kasneje. Odvisno od ženske... Včeraj je bilo pri meni že vse pripravljeno, samo odprlo se ni (torej vsse zmehčano, MV ni več,...). Upam, da se bo danes kaj, čeprav mi nekaj pravi, da NOT.

aha, zanimivo. no, upam da bo pri meni tudi tak, da ne bom še nič čutila pa bom že 5 cm odprta. user posted image

torej, nam preostane samo da čakamo... ko bo pač bo. no, dobra tolažba je, da enkrat sigurno bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
3.3.2009 11:04:39   
Pupa7

po mojem me je že minil, je trajalo zelooooooooo kratek čas user posted image user posted image user posted image

to je ko si spucala previjalno in predala pa not zložila ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
3.3.2009 11:05:20   
Pupa7

depiliranje: to ima pa moj možek čez, tako da nimam težav... user posted image user posted image user posted image Uporabljam pa itak kremo za bikini in trakove za noge. 

kremo??? v nosečnosti?? sej je polna kemije vendar user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
3.3.2009 11:05:26   
julam
moj se je po prvem porodu ful potrudu in organiziral čistilno akcijo - sta njegova starša pomagala celo stanovanje zglancat. No, po drugem... je itak bil kaos, ker je bil taprvi doma in seveda se ni dal radit reda, razen  sproti. 

Neposredna povezava do sporočila: 1445
3.3.2009 11:06:20   
MalaČebelica

hvala, hvala user posted image  bo treba kar en konkreten špegu kupit, takega tavelikega za v predsobo, ker niti takega še nimava user posted image  Edini je v kopalnici nad umivalnikom user posted image

ja to pa verjamem, da res težko tega uporabiš za britje tam spodaj user posted image user posted image user posted image no, saj pri meni je isto. se mi zdi da bi rabla celo kopalnico v ogledalih, da bi uspešno opravila to zadevo. pol pa pač kar nekaj na pamet delam in po moje zgleda obupno. no, G ni nič komentiral na pregledu - je že verjetno vsega hudega vajen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
3.3.2009 11:08:03   
felix7

no, saj ni da se ne bi trudil, samo on pač preprosto ne vidi stvari, ki jih je potrebno pospraviti ali da je potrebno kaj pobrisati ipd. ma taki selektivni vid se mi zdi user posted image user posted image user posted image pa sluh tudi včasih user posted image user posted image user posted image

to pa ni samo tvoj tak, večina moških je takih - gre za evolucijsko napako user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
3.3.2009 11:08:28   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pupe kaj bomo dans počele ko je tako gnilo vreme, spakirale ste že za azore user posted image user posted image user posted image user posted image

jest bi šla rodit user posted image (če že vprašaša), čeprav sem si predstavljala bolj romatičen, sončen dan - ampak tega ta teden itak ne bo.

Sej v porodni ni okna! user posted image user posted image

V porodni ne, v klistirnici pa! user posted image

Ojej user posted image No, tam je pa verjetno vseeno, kakšno je vreme zunaj, ko ti ne vem kaj vse v not tiščijo, verjetno nimaš časa skoz okno gledat...

No, okno je na WC, ko čakaš na učinke klistirja user posted image user posted image user posted image ... In imaš čas gledat, pa še s kakšno user posted image podebatirat. Joj, tale kllistir mi je ful beden, tam dežuraš na WC, pa če imaš srečo, jih je več tam. Mah, odpovem se mu pa tud ne, da me kaj neprijetno ne preseneti na porodni postelji.

Ja, saj res ne veš, kaj je bolje oz. slabše. V Mb pa ti ga baje sploh ne dajo kar sami od sebe. Pol pa pač je kot je user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
3.3.2009 11:09:11   
julam

kremo??? v nosečnosti?? sej je polna kemije vendar user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niti pomislila nisem. No, zdaj je, kar je, ampak tiste 3x na leto menda tud ni nobene panike. Sem že pri drugem prakticirala.    Vidiš, kar ne veš/ne pomisliš, ne boli/se ne sekiraš. zdej mi je pa kar malo nerodno.    

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
3.3.2009 11:09:41   
trinity22
pa sej so vsi moški isti al ne vidijo al pa se delajo da ne vidijo, briga jihuser posted image user posted image user posted image

Jaz zadnjič vse spucam, res u nulo, pa se pohvalim pred mojim pa to, pa reče: eh sej bo čez en teden istouser posted image , sem bla kr žalostna pa ne za to kar je rekel, ampak ker je to res ... kr skoz se kaj najde, če hočeš videt, zato pa jaz že komi čakam da grem če ne bom še ene petnajskrat stanovanje na glavo obrnila preden se bo kaj zgodilo, sej ko nimam časa potem ne pretiravam s pucanjem, zdaj me pa kr vse moti, ko sem doma pa nimam kaj pametnega za delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?