metuljcek321
|
glugluglu, a si ze dolgo fenica Madonne? Meni je bila ona fuuuul fajn v davnih casih - a long, long time ago - ko je imela pesmi a la Like a Virgi, Like a Prayer, La Isla Bonita ... Potem pa spet album Ray of Light - oujeee, pa ponovni preporod nekaj let nazaj s Hung Up, ... ma, je dobra Madonna, res. inigo, misice so tezje kot mascevje, zato imas plus kg. In za treniranje za maraton - a tisti ta dolgi? In vau, odlicna cena varuske!!!! Pa congrats za kakec - evo, se je tudi Brinu "odprlo" ... dzanika, tiste tune pa so plastik fantastik, kajne? jocika, kaksna suhica si, ej. Prava manekenska postavca buske - not yet, I'm knocking on wood! flower, imas ZS glede summaryja diplome. ksenci, ko bos imela tudi ti, ni problema, seveda rada pomagam. nosecka maja - tko kt so ze druge napisale - Calgel. Naso tudi precej matra - vceraj je kar tko iz nule zacela rjoveti veckrat na dan, prav panicno vse nosi v usta, obraca dlesni in jezicek tko, da ne mores verjet ocem, dudo cuza, da jo bo pregriznila ... menda bo tudi pri nas zob pribrcal na plano Spala je k sreci OK, ni pa vceraj za vecerjo pojedla NIC ... niente, nada, nothing, zero ... hm ... zjutraj pa obicno porcijo. Aja, pa vceraj je bil 4x kakec, mal vneta ritka - pestro! Kako je Lara? 3jemi, idealno tole z next-door vrtcem. Upam, da dobis. In ja, ti se kar malo spihaj, pase. mojcek, a si vidla tisti preracun, k je nanesla varuska cez 700 evrov/mesec?!?!?! Dio miio! ksenci, imas kaksno sliko malega uzivaca Aljaza, ki koketira z rdeco peso? flower - ti si za hotele in AI ---- moji prvi dve asociaciji na AI sta: Artificial Insemination (umetna oploditev) & Artificial Intelligence (umetna inteligenca) .... kaj si pa ti mislila? Predvidevam, da nic od nastetega, a ne? nanka, velja za kofetek, kjer se pomenimo kaj vec. glugluglu, grozno tole s crpalko. Dobr porihtajte & upam, da se najde kaksen racun/garancija/navodila itd. itn. Maricka, 2000 evrov je konkreten denar. Blacky, kako je bilo v kinu? No, Majuska, sam, da je zobarca zdaj postimala, kakor je treba - to je fajn brat. Pa thanks za mnjamsi prigrizek. In ja, resnicno Ni lepsega od otrokovega smeha/vriska/izrazra veselja, ko te zagleda - ob tem ti resnicno zastane dih! sasi, lvoely pics! In se en par dvojckov! ULALA! Piran je pa itak zmeraj tako zelo, zelo lep. Skoda, da je tak drek s parkiranjem. frutka, a prav ti si tole slikala za avatar al kaj? Jaz sem bla prepricana, da si nekje z neta potegnila slikic. Ja, potem je pa sploh prima! Mini balerinkice - kjut dzanika, tvoje praznovanje r. d. se meni slisi superca. Jaz sem tud za tako bolj izi varianto v druzinskem in prijateljskem krogu. Pa ja, res si se mlada pupa. rebeca, opa, baby nr. 3. Se pravi, da sta oba za, samo se tajmnige je treba rahlo uskaldit In ful sem se nasmejala, k si napisala, da naj pazim, da ne bom kaj zarezala - sem pomislila na kaksnega kirurga Bom pazla, jep. neboglasnica, Amanda Quick je tko na izi, ja. Pilates je bil pol d best, pravis? netki, midva sva bla zmeraj za take bolj simple variante, kar se tice morja. Vse poenostaviva kolkr se le da. Kako bo zdaj s tamaucico, bomo videli. Verjetno bomo kar na parcelo sli blizu Umaga - je tko bolj na hojladri - voda je dezevnica, elektriko pridobivamo s pomocjo soncne celice, .... Ce clovek ne komplicira, je vse OK. Nama ni vazno, da bi bla v iber nobel hotelu - itak namen dopusta ni, da se svaljkas notri, ampak da se nauzijes lepot kraja, kjer si, se naplavas, gres mal naokoli, bla bla bla. Vem, da imamo razlicne cilje in zelje, ampak glih to je kec vsega - ce bi bli vsi za enake reci, pol bi pa pol stvari propadlo na tem svetu flower, kul za Tobija! Mi smo pa zadovoljni s Priorijem, k smo ga zadnjic vzeli v Leclercu - ga ima moz ze v avtu & ce kam gremo, je frajla v njem - prav vazna je, ko lahko gleda naprej, res. mojcek, pase it tkole mal ven vsake tolk, a ne? Pa odklopit, zamenjat rutino, ... Ja, pogoj za sklenitev je starost --- jaz pa zdaj nimam NIC sklenjeno, ker mam kar na kartice ... pa vidim, da me pride cca. 15 evrov/mesec ... tale Orto u nulo je pa tud 15 na mesec, pa VSE ZASTONJ - kolikor ces, cebljas, posiljas SMS-e, .... Plus zdaj 10 mesecev ti od racuna odbijejo se 10 evrov & torej placas SAMO 5 evrov. Mislim, a je lohk se kaj boljsega, no? populis, za zobek & uzivanje na morju! Ouje!!! A Almera ti je kaj SMS-ala?